.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Nisan 2009 Pazartesi

Ankara Organizasyonu

Önümüzdeki üç hafta nolur bilmem... Sivas'ın fikstürü dolayısıyla 7 puanın bile yeteceğini düşünüyorum... Buna biraz da averaj eklemek lazım. Hiç gündemde yok ama Sivas'la averaj konusunda problemimiz olabilir... Benim diyeceğim odur ki, şu Ankara'da oynanacak iki maça blog ekibi olarak tulum çıkaralım! 31. ve 32. haftada Ankara'dan şampiyonluk şarkılarıyla dönelim... Çok sayın Beautiful Freak, bizi ağırlarsın di mi Ankara'da?

45 Yorum:

tathar dedi ki...

eee biz ne güne duruyoruz gerekli organizasyonu yapalım ve sizleri misafir edelim güzel angaramız'da.

yuki the zorba dedi ki...

Tamamdır tathar. Ben senin Ankara'da olduğunu bilmiyordum kusura bakma... Freak'in şahsında tüm Ankara'ya diyelim o zaman...

taksim dedi ki...

Otobüsleri kullanın otobüsleri :)
onun zevki başkadır
:P

ultrAslan dedi ki...

sözlükte yazmışlar 'anadolu takımı taraftarı heyecanı görüyorum' diye.
hakikaten de doğru. bu kadar içinizi içinize sığdırmayın yiğitler, uefa kupasını almıyorsunuz. sivasspor'un başa güreştiği götü boklu bir ligin şampiyonluğu, elde edeceğiniz şey. utanmasanız bugünden turlamaya başlayacaksınız. allahın gün görmemişleri sizi xaxaxaxax

ultrAslan dedi ki...

o da sivasspor size dolamazsa tabii :DDD

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sizin şampiyonluklarınızla karıştırma bunu. beşiktaş'ın şampiyon oluşları hep başka bir anlam ihtiva eder. bu, taraftarın taraftarlığını yaşama biçimiyle ilintilidir.

beşiktaş taraftarı = galatasaray taraftarı = fenerbahçe taraftarı

diyecek kadar uzaktan ve yukarıdan bakamıyorum ben.

bu böyle olmasa bile biz buna inanıyoruz.

ayrıca, şampiyonluk götü boklu idiydi de dün neler oldu o zaman? neden oldu?

sivas geçen sene de başa güreşmişti ona ne diyeceğiz? geçen seneki şampiyonluk ta götü boklu muydu?

sivas'ın başa güreşmesi ligi mi götü boklu ilan eder yoksa 2 senedir sivas'ı geçemeyen büyükleri mi?

fenerbahçe ve galatasaray yıllar yılı super lig'in şampiyonluklarına ambargo koydular da çok iyi takımlar mı oldular? galatasaray fenerbahçe kazanınca kendi iyi oluşlarından beşiktaş kazanınca götü boklu ligden...

ben hak veriyorum tabi.

adam bakıyor; en çok taraftar bende, stad geliri, tribün geliri, televizyon geliri, sponsor geliri bende. Mhk / Tff lobisi bende.

1. sınıf santrafor semih, dünya yıldızı arda bende... o futbolcular da sahaya 4. lük 5. lik maçına çıktıklarında dünkü gibi mavi ekran veriyorlar.

taraftarı da gelip burada sivas çığırtkanlığı yapıyor neticede.

diğelim ki götü boklu bir şampiyonluk için bu kadar sevinip heyecanlanıyoruz. futbolun güzel tarafı değil midir sevinmek, heyecanlanmak, mutlu olmak?

bunun nesi kötü?

diskonnektus erektus dedi ki...

öncelikle ligin götü boklu olduğunu düşündükleri için şampiyonluğunu da pek sallamayan tüm galatasaraylı ve fenerbahçelilerden burada tüm beşiktaşlılar adına özür diliyorum.

hangi kupayı almaya niyet edersek sevinip hangisine sevinmeyeceğimizin güzel bir listesi bir yerlerde var mı, yoksa niyet ettikten sonra size bir form dolduruyor veriyoruz sonra da onay mı bekliyoruz? mesela ikinci lige düşsek de sonra geri çıkacak gibi olsak sevinelim mi üzülelim mi? uefa kupasına illa sevinmek lazım sanırım. türkiye kupası muhtemelen iyice götübokludur. şampiyonlar ligine baya bir sevinirim gibi geliyor. bana da mesela kıtalararası kupa biraz tırt geliyor, zaten bayadır düzenlemiyorlar. düzenlense de katılsak acaba hangi merciden onay alacağız muhtemel bir şampiyonluğa sevinip sevinmemek için?

faşo sivasspor başa güreştiği için mi götüboklu oluyor lig yoksa galatasarayın da fenerbahçenin de bir iddiası kalmadığı için mi? güzel boklamışsınız da, acaba ligi bu kadar boklu hale getiren kim? federasyondan mhk'ya, kulüplerden hakemlere, futbolculardan milli takıma nereye baksak hakikaten bok akıyor. önce bokladınız, şimdi de beğenmiyor musunuz? boğazınıza kadar içerisinde olduğunuz bok kendi bokunuz. kendi bokladığınız yeri beğenmiyorsunuz fakat unutmayın aslan yattığı yerden belli olur. yattığınız yeri bok içinde bırakıyorsunuz, sonra da yenilen takımda yer alan topun sahibi zengin çocuk gibi "bu maç da iyice boklandı yahu" diyorsunuz. siz ümidi kesmişsiniz fakat ben halen sizden korkuyorum, matematiksel olarak kesinleşmeden yeni boklamalar sonucu götüboklu ligde şampiyon olma ihtimaliniz halen var bence, o zaman götüboklu olmayacak tabi sizin nazarınızda.

sözlükte hayret içinde görüyorum ki, herkes ölüyü diriyi bırakmış beşiktaş taraftarının heyecanlanmasına bağlamış kendisini. istersem çatladıkapıspor maçını kazandığım için heyecanlanırım istersem güzel bir tezahurat dinlediğim için. izin mi istemek gerekiyor heyecanlanmak için? şampiyon olma ihtimalimiz halen yüksek değil bence, üstelik kazanacağımız şey de (hele de tek maç final uygulamasına geçildiğinden beridir kimin kazandığı pek de hatırlanmayan uefa kupasıyla karşılaştırılınca) hepi topu götüboklu bir ligin şampiyonluğu en nihayetinde. acaba başvuruda bulunsak bizi götü boklu olmayan bir lige alırlar mı? orada rahat rahat heyecanlanabiliriz belki arada bir.

neyse, sıvazspor bize dolamasın da, kalanını sonra düşünürüz. hem götümüz de boklu zaten.

zubi dedi ki...

ben anlamıyorum ya bu insaları. ben takımım 4. 5. olduğunda veya ne bileyim metaliste elendiğimizde gidip başka bi takımın bloguna olm siz de şamp. ligine kalamadınız lan axaxaxaxa diye yazmadım, yazmam yani.

Neyi kıskanıyosunuz kardeşim. Biz böyle mutluyuz ya. Küçücük bi semt takımıyız sol bekimizde orta bile açamayan dünyanın en kötü sol beki var, mutluyuz. senelerdir türkiye kupalarını şampiyonluk niyetine sayan götüboklu bi takımız biz. bırakın ulan peşimizi. gidin fenerbahçe bloglarında o muhteşem derbiyi yaptığınız taraftarlarla kavga edin. bırakın bizi itelediğiniz, derbi havasına soktuğunuz bursa maçının muhabbetini yapalım biz burda kendi çapımızda.

tathar dedi ki...

@ultrAslan
eheheh siz alamayınca götü boklu, çok sevgili bir arkadaşım var inanılmaz koyu fenerlidir o da aynı şeyleri türkiye kupası için düşünüyor çünkü kazanamıyor, bu sene bir alsalar sabaha kadar uyumaz bundan da ben eminim ama neyse :))
+ dediğm gibi ankara ya bekleriz burada kazan yok ama net pikniğimiz var güzel bir buluşma olur.

ultrAslan dedi ki...

beyler, itiraf edin işte. hasedinizden çatlayacaksınız.
n'palım sizi de allah böyle yaratmış. adınızı da 3. büyük koymuş. hem bakın sizin de derbiniz var. derbi derbidir. bence buna odaklanın. tüm dünyanın gözü bu derbide olacak. olay tv 8 kamera ile geliyormuş.
allah mahçup etmesin jajajajajaj..

Nouma kamuoyu baskisiyla gonderildiginden beri hasedimden catliyorum zaten ben. Soyle adam gibi yumruk atan, kafa koyan futbolcum yok takimda. Ben de maci izlerken "Vur olm, vur agzini burnunu kir" diye bagirabilsem mesela.

Gercek taraftarlik budur, gotu boklu sampiyonluga sevinmek degil.

Gökhan dedi ki...

daha şampiyon olmadan sadece onları 7 puan geçmemiz bile bu kadar koyuyorsa bu insanlara bir de inönü de koyduktan sonra ne yapacaklar merak ediyorum

krasotkin dedi ki...

@ulraslan,
sen futbolu, taraftarlığı ve türevi her kavramı bir kenara bırak.
neden ilk mesajında sana uzun uzun cevap veren adam, ikinci mesajında ":) tamam" demekle yetinmiş onun cevabını bir düşün.
cevabını bulabilirsen kendine kötülük etmeyi bırakacaksın, daha güzel biri olacaksın.

ultrAslan dedi ki...

@krasotkin

köşeye sıkıştı, hatasını kabul etti, cevap veremedi. hepsi olabilir bunların ama bana sorarsan, c derim. uğurlu sayım 3, o bakımdan.

diskonnektus erektus dedi ki...

@ultrAslan: he koçum afferim sana. yanaklarından öpüyorum. pırıl pırılsın.

ultrAslan dedi ki...

jessie, seni severim. temiz çocuksun, mert çocuksun. o yüzden sana bir teklifim var:
gel seni gs'li yapalım. he, hadi..

Aman ultrAslan sakin Jessie'nin seni kandirip Besiktasli yapmasina izin verme, cok cakaldir. Gerci Jessie'yi ben de severim, kafasi calisan adamdir, oyle bir sacma girisimde bulunmaz.

ultrAslan dedi ki...

beşiktaş'ı tutacağıma vakıfbank güneş sigorta'yı tutarım shelbyl. bence sen de öyle yap.

Ben sampiyon olmayan takimi tutmam ultrAslan. Bence sen de oyle yap.

Dur bir dakika, siz zaten oyle yapiyorsunuz iki buyukler olarak. Gerci Vakifbank size elenmeseydi "g.tu boklu lig" olurdu Bayan Voleybol Ligi de, degil mi?

Bellamy. dedi ki...

ankara maçlarına ben de gelirim eskişehir'den, +1 diyim. eskişehir maçına gelecek olursa da ağırlanır, haberiniz olsun...

ultrAslan dedi ki...

ne yani 'sevinmek için sevmedik' diye yalan mı söyleyelim??

delgado dedi ki...

evet.

gidecen mi şimdi?

simplextablosu dedi ki...

bu çocuk fazla aceto okumuş abileri, baksanıza orda görmüş ispanyoldan burda da jejeje falan yazıyor.
yazık lan elleşmeyin, iki yazsın bişeyler hevesini alsın.

anlat anlat heyecanlı oluyor. koçum benim be..

ultrAslan dedi ki...

tenerife'liyim ben. bizim orda böyle gülerler.
siyah uleeaann..

"Sevinmek icin sevmedik", "hep destek tam destek", "erkek adam takim degistirmez" laflari arasinda fark var mi ultrAslan? Besiktas taraftari soyleyince yalan oluyor da, baska taraftar soyleyince dogru mu?

Benim tuttugum takim elenince "Bu lig g.tu boklu" deyip basarisizliga kilif aramak yerine, takimin basarisizliginin sebeplerini konustuk biz yillardir. Siz ise sistikce sistiniz.

-Saat kac?
-8.45!

diye bagiran, gecen sene gelen sampiyonlugu "Teknik Direktorsuz de oluruz jejejejeje" diye kutlayan ben degildim. Ne degisti peki ultrAslan?

ASlinda jessie gibi ":) tamam" deyip sana laf anlatmaya calismayi birakmak lazim, sonucta ne amacla burada ne yazdigin belli, ama Arnavut tarafim tutuyor arada, boyle oluyor.

ultrAslan dedi ki...

ben de arnavutum shelbyl. izin ver, seni bu bataklıktan çekip, çıkarayım.

radovan karadzic dedi ki...

arnavutlara ölüm. kosova sırbistanındır....

aamet jr. dedi ki...

Hey allahım yarabbim ya. Sözlüğün içine ettiniz, buraya da sıvamaya seni gönderdiler heralde. O götü boklu ligde uefa'ya bile katılamama riskin var bilmem farkında mısın?

Bir de 3. büyüksünüz, hatta büyük değilsiniz modası çıktı şimdi. Şampiyonluk desen arada hepi topu 5 fark var. Ekonomi desen bizden betersiniz. Tesis desen ha keza. Bir stat meseleleri var, 10 senedir yapılacak. Saygı duyduğumuz bir uefa kupaları var, bu gidişle o saygıdan da mahrum bırakacaklar kendilerini. Neymiş 12 senede bir kere şampiyon olmuşuz. 73-86 arasındaki 13 seneye bakmak aklınıza gelmez tabi.

Büyüklük ne 10 senede kazanılır, ne de 10 senede kaybedilir. Bunun farkına varın azıcık saygı duyun rakibinize. Bir alışkanlık olarak edinmediyseniz saygı duymayı, en azından size saygı duyanlara saygı duyun.

George Bernard Shaw'in guzel bir sozu vardir:

"I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it."

ASLAN dedi ki...

kerim ve simplextablosu.. allah belanızı versin

şampiyonluk 17-10. bir kere haybeye 2 şampiyonluk aldınız cenk koray sayesinde..federasyon sitesinde yazıyor bjk nin lig şampiyonluğu 10 toplam şampionluğu 12.

yıldız arsızları..

ASLAN dedi ki...

@ultrAslan kardeş. uğraşmaya değmez bence...

Adsız dedi ki...

Delinin biri, ikisi kuyuya taş atıyor kırk akıllı peşinden koşuyor. Yapmayın sevgili sözlükçü, yazılarını takip ettiğim Beşiktaşlılar.

kerim dedi ki...

ya bu radovan karadzic bilal olmasın. bilal olum bosnadamısın hala. bir ses ver kardeşim..

@ASLAN
buluşalım mı bebek ? jartiyerini giy kırmızı rujunu sür. ben hemen çıkabilirim.. bekleyeyim biraz seni burda..

bilal dedi ki...

@kerim

burdayim kerim kardesim. o radovan karacic denen terbiyesiz gel buralara da gezdireyim seni bi..

bilal dedi ki...

enteresan isler oluyor kerim. sen demistin hatirliyorum bu gsliler fenerlilerden beter diye. buyuk bi hazim sorunlari var belli, ne yapmak lazim??

yarremiyeooo dedi ki...

akıllı olun, adam olun lan!!!

bilal dedi ki...

jessie ve diger yazarlara bi onerim var aslinda. bi blog daha acin abi siz gsliler gelsin her mac sonra kussunlar iclerini doksunler. amme hizmeti olur sonucta..

voodoo girl dedi ki...

konuya dönmek gerekirse,
ankaradaki maç organizasyonuna +1 de benden =)

Swift dedi ki...

Ankara'daki organizasyon guzel olabilir. Ben de varim.

Bu arada..

Don't feed the trolls.

kerim dedi ki...

evet öyle birşey dedim. çünkü 1987 malatya ve 1993 ankaragücü maçları var. daha sonra oktay akdemir var. fenerbahçelilerden bu tarz bir olay görmedim. boşuna düşman yaratmayalım kendimize ama tarihimizi de bilelim. gs bize çok kazık attı.

yuki the zorba dedi ki...

Kerim doğru söyler... Demirörence konuşmaya gerek yok. Galatasaray'ın attığı kazığı Fener bize atmadı. Fenerbahçe Galatasaray'a göre çok daha temiz bir rakip...

Ankara maçlarının arasında fortis finali var.Onu da Ankara'ya verirler belki :)
Umarım Sivas finale çıkar da onlar da lig maçı öncesi bizim gibi yıpranır.Eğer sivas çıkarsa fortis umurmda bile olmaz zaten.

uzun yıllar ankarada kalıp, sadece ankara'da beşiktaşı izledikten sonra, istanbul'a geri dönünce direk kombine aldım. ankara'yı özledim valla. deplasmandayım inşallah iki hafta üstüste. organizasyon olursa ve yer kalırsa haber beklerim.

Yorum Gönder

Ara