.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Nisan 2009 Perşembe

9 Şubat 2008 Kayserispor - Beşiktaş Maçı

---------------------Rüştü--------------------- ------Tandoğan - Kaş - Zan - Üzülmez---- --Özkan - Ricardinho - Delgado - Tello-- --------------Holosko - Nobre---------------- Bize çok uzak geliyor değil mi bu maç? İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Ricardinho...
  • İbrahim Kaş -severiz ama- İspanya'da 18'e giremiyor.
  • Ali Tandoğan sonunda kalitesi oranında bir takım buldu.
  • Ricardinho en son Katar'daydı.
  • "Serdar Özkan - Ricardinho - Delgado - Tello" orta dörtlüsü için o dönemki teknik direktörümüze ne denebilir ki? Hele 73'te Nobre'nin yerine Batuhan'ı alması, 89'da da Serdar Kurtuluş / Gordon hamlesi inanılmaz.
Şaka maka, Beşiktaş futbol takımı 1 sene içinde epeyce yol almış.

9 Yorum:

gökhan dedi ki...

kurtuluş değil özkandı o yahu

Gürcan Ulusoy dedi ki...

düzelttim. ben unutmuşum öyle bir futbolcumuz olduğunu

gökhan dedi ki...

yalnız kadro böyle daha felaket bir hal aldı

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kadroda

1 adet kaleci
2 adet stoper
2 adet sağ açık
2 adet sol bek
2 adet 10 numara
2 adet forvet var
:)

Ben bu maci hafizamdan silmisim. Kesinlikle hatirlamiyorum. Ki mac hakkinda yazdigim yaziyi da okudum; gene hatirlamadim. Nasil bir travmaymis yahu.

delgado dedi ki...

pozisyon vermedik bu maç :p

taksim dedi ki...

Hayvani soğuk ülkeyi teslim almış, yol öncesi üşütürken yoruyor beyinleri düşüncesi bile deplasmanın.. Mesafe kısaldıkça Kayseri ile güneş kendini gösteriyor, bu gün benim diyor uzak semalardan.. Stada giriyoruz montlar bele sarılı, ısınmış sayılabilecek bir havada.. Yerler silme kar, tüm stad temiz halbuki.. Taraftar ne yapar ? Başlıyoruz kar topuna..
Bağırmayan taraftar kar'ımı yesin, üst kat yağdırıyor aşağıya.. Maç içinde, daha sonra problem oluyor hatta, ufaktan mevzu çıkacak kar topu atmayın leaeaöğnn sesleri duyuyoruz gerginlikler arasında..
Maçtan söz etmek yerine, kar içerisinde geçen 90 dakika boyunca botların içinde havuz sefası yapmış ayaklarımdan bahsedebilirim.. Ayağımın ucunda, ayağımdan bağımsız oynatabildiğim 5 adet parmağım var mıydı, yok muydu ? sorusunu sorabildiysem o otobüse binerken staddan çıktıktan sonra, gerçekten bahsetmeliyim belkide..
Az bokumuz donmadı uğruna veya az pişmedik sıcağın altında ama, sen de çektirdin mi tam çektiriyosun be Kartalım.. :)
Olsun, canın sağolsun Siyahım, Beyazım...

Gökhan dedi ki...

sanki o maçta 4-4-2 deıl de 4-2-3-1 gibi oynamıstık diye hatırlıyorum.s.özkan-rico ortada onlerınde sagda holosko ortada delgado solda tello ilerde nobre.gerçi birşey farketmez iki durumda da cok sacma bir kadro oluyor.cisse sakat toraman cezalıydı o maç ve yapacak o an için cok da fazla secenek yoktu ama devre arası mesela bi tjikuzu yu bile alsak o mactakı sıkıntıları yasamayabılırdık.
bir de bobo nun atıldıgı ibb deplasmanı var ki orada da rico yerine bobo ıle baslıyoruz bir de 10 kişi kalıyoruz,o daha da beter yani

O maçta cisse sakattı.Toraman'da cezalı ya da sakattı.Koray'ı da takasla manisa'ya yollamıştık.Çok kabus bir maçtı ama sanırım o kadroda tek değişik yaparak (ricardinho-ibrahim toraman) galatasaray'ı top göstermeden yenmiştik.

Yorum Gönder

Ara