.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Mart 2009 Salı

Yeni Tasarım...

20 Yorum:

marpione dedi ki...

eski tasarımdan şikayet edenlerden biri bendim zira siyah zemin üzerine beyaz yazı cidden gözleri yoruyor.

yenisi de gayet güzel olmuş bence, temiz ve derli toplu. ben IE altyapılı Maxthon kullanıyorum ve her şey yerli yerinde görünüyor. türkçe karakter sorunu yok. rahat rahat da okunuyor.

bu blogger'ı ilk defa kullanıyorum ben ama bir ara şu youtube videoları eklentisini kurcalamak lazım. belki orda istediğimiz bir kelime (beşiktaş ulan!) veya bizim seçtiğimiz videoları gösterecek ayarlama yapılabilir.

ben beğendim yeni düzenlemeyi, eline sağlık jessie. ayrıca "çirkin, eskisi de çirkindi" gibi bir şıkkı ancak bir beşiktaş taraftarından bekleyeceğimi farkettim görünce. nasıl bir kafaysa artık bu :)

Besiktas iyi gittigi surece sitenin dizaynini elestirmeyi birakma ve muhafazakar durusumu sallama karari aldim. Ilk maglubiyette cingar cikaririm.

O degil de gozum alisti yahu, gitsin bakalim boyle.

kaba şimşek dedi ki...

arşiv kısmı en üstte olsa, biz de istediğimiz yazıya tıklamak için sayfanın altına inerken helak olmasak daha iyi olur sanki.

kaba şimşek dedi ki...

bir de blogunuz için büyük bir tehlike dikkatimi çekti. hıncal uluç gibi şezlongundan ahkam kesen, stadın yolunu bilmeyen yazar sayınız biraz fazla. iyi bir şey değil bu. ben şimdi buradan isim verip de tribal gibi, spirit gibi adamları rencide etmesini de bilirim ama gerek yok diye düşünüyorum ahahahaha.

Hincal Uluc bu ulkenin en buyuk spor, siyaset, moda, kultur, ve de cinsellik yazaridir.

Tribal ile spirit sezlongundan ahkam kesiyorlar, ben gene okyanus otesinden ahkam kesiyorum, benim halim daha da icler acisi.

aziz ve bir o kadar terbiyesiz dostum kabaş imşek.

şezlongumuzdan maç izlememizin elbet bir sebebi var. bizde söz namustur. demirören o stadda başkan olarak oldukça tribal olmayacak.

ikincisi sizin tribünde kolpa yaptığınız günlerde ben inönünün çimlerinde depar atıyordum. uyandırayım.

spirit için ben bişey demem. allah onu bildiği gibi yapsın.

raul gonzalez dedi ki...

beyler her şey beşiktaş için, olmuyor böyle!!!ahahahaha

kaba şimşek dedi ki...

sayın tribal,

sizin o kutsal çimlerin üzerinde büyük bir şevkle koşmanızın sebebinin, olur da bir topçuya suni teneffüs yapma şansım olur mu hevesi olduğunu bilmeyen kalmış gibi konuşmayın rica ederim. ha bilmeyen vardıysa da artık öğrenmiştir diye düşünüyorum lkdsjflksdjf.

o zamanlar sizin için beste yapmıştık biz kapalıda. yaklaşık olarak şöyle bir şeydi:

çimlere basma tribal
çimleri eziyorsun
kusura bakma triballksdfjdlskfjldskfjldskf

spirit dedi ki...

abilerim, takıma herkes yapabildiği kadar katkı yapıyor. bu unutulmasın. şimdi taraftar şeyinden bakarsak, hepsinin maşallahı var. canavar gibiler. tribün çocukları görevini yapıyor. ama işte taraftar tarafında beyin yok.ben o açığı dolduruyorum oturduğum yerden. hataları derhal tespit ediyor ve gereğini yapıyorum. kaba şimşek gibi binlerce taraftar bulunabilir, ama bugün bir spirit? kolay yetişmiyor.

spirit dedi ki...

ayrıca hayatımda gördüğüm en kötü logo da şu an şurada olandır. kim yaptıysa, kimin katkısı olduysa, kim tamam bu sefer bu iyi falan dediyse allah belasını versin.

Adsız dedi ki...

cinconlu bir bayan olarak sitenizi inanilmaz begendim. bazi yazilar biraz fazla tarafli ve nasil desem bazen hazimsiz olsa dahi elinize saglik diyorum
tasarim da bence gayet guzel olmus. yalniz ara butonuna basinca hep jessie' nin yazilari mi cikiyor yoksa tamamen tesaduf mudur bilemedim.

Adsız dedi ki...

ne kadar seviyesiz bi bilogmuş bu yaa! bu spirit gibilerden kurtulmadığınız müddetçe ilerlemez bu bilog benden söylemesi.

bi de cincon ne yaa ahahaha. bi insan o isimde bir takımı tutar mı arkadaşım? deli misin divane misin dslkjdlskfjlsd

Logo konusunda spirite katılıyorum
ben 3 hilale benzettim hatta :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

küfürlerin tamamı bana geliyor...

net olarak photoshop a hakim bir arkadaş yapıp gönderirse mailime hemen onu koyayım. logo konusunda yazılarım kadar iddialı değilim :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ayrıca cinconlu arkadaş, eğer cinconlu olması nedeniyle "arda turan" falan diye arattıysa benim çıkmam doğaldır :)

saygıLar...

Jessie yahu, onceki logo gayet guzeldi. Hatta konuyla alakasiz bir arkadas "Haa, cok guzel olmus lan bu!" demisti. Bundan daha iyiydi en azindan, gecici olarak eski logoyu geri istiyorum ben.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

blog sayfasının en altındaki logo mu?

Haa bak ordaymis, geri gelmis, iyi olmus.

marpione dedi ki...

yeni header şık olmuş. çok beğendim.

Adsız dedi ki...

deplasmanda oldugum icin cincon yazdim hani sizin agzinizdan konusalim, sevimlilik boyle bi sempatiklik olsun diye. yoksa tuttugum takimin adinin ne oldugunu gayet iyi biliyorum; deli ya da divane degilim...
arda turan olarak arattim o da dogrudur cunku bi yazida denk geldim, duz topcu abartilmis, gibi tanimlamalar vardi. dedim, heralde ben yanlis anladim ya da baska bir arda turan daha var( ki yok hepimiz biliyoruz, siz de dahil(: )
simdi su var, mutlaka jessie futbolu benden iyi biliyordur, buna lafim yok. yalniz bi ridvan dilmen kadar da jessie bilmiyordur, buna da sizin lafiniz olmaz sanirim. demem odur ki, arda turan anlattiginizdan fazlasidir. cok tarafli gibi geldi yorumlar, demekten kastim da budur.
ama carsi guzeldir:)

Yorum Gönder

Ara