.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Mart 2009 Cumartesi

TSL 25. Hafta Sivasspor 1-1 Beşiktaş

Stat: Sivas 4 EylülHakem: Mustafa Kamil Abitoğlu, Erhan Sönmez, Asım Yusuf Öz, Erbay Aldemir (4.) Sivasspor: Petkovic, Bilica, Murat Sözgelmez, Musa (Dk.68 Muhammed Ali), Sylla, Mehmet Yıldız, ibrahim, Sezer, Sedat, Murat Erdoğan (Dk.79 Kamanan), Tum (Dk.59 Balili) Yedekler: Akın, Ümit, Abdurrahman, Diallo, Balili, Muhammed Ali, Kamanan Teknik Direktör: Bülent Uygun Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Ekrem Dağ, Sivok,z İbrahim Üzülmez, Zapotocny, Yusuf Şimşek, Fabian Ernst, Tello, Holosko (Dk.67 Delgado), Bobo (Dk.74 Nobre). Yedekler: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Cisse, Uğur İnceman, Delgado, Serdar Özkan, Nobre. Teknik Direktör: Mustafa Denizli Goller: Tello (Dk.56)Tum (Dk.50) Sivasspor Sarı Kartlar: Zapotocny (Dk.20)Murat Sözgelmez (Dk.7) Sivasspor

42 Yorum:

Adsız dedi ki...

Konya da ikamet eden birisi olarak maça gidemeyeceğim için o kadar üzgünüm ki. Bulamadım 80 lira napalım. Konya Beşiktaşlılar Derneği ile izlerim artık.

Her şeyin bir kenara konulduğu dudakların morlaştığı, yüzün bembeyaz halini aynaya bakınca görebileceğim 2 saat. Kalbim dayanmaz ki genç yaşımda. Her yıl söylenen şampiyon şarkılarına 2003'ten beri ilk kez böylesine kulak kabartıyorum. Ve o şampiyonluk şarkılarını söyleyen sesler daha yakından geliyor bana. Önümüzde 10 maçımız olabilir fakat liderle oynuyoruz. Liderliği almak için. Taktik mi boşver. Futbolcular mı boşver. 1-0 olsun ofsayttan olsun, tartışmalı olsun. Sonuçta hep biz yanacak değiliz. Öyle ya da böyle yenelim. Yenilirsek ağlarım, karalar bağlarım Beşiktaşım. İşte böyle bir şey.

Gökhan dedi ki...

şampiyonluk hasretiyle cok cıle cektık gecelerı uyumadan sabahlar ettık ucurumlara dusmeden tut elımızı sampıyon ol besıktasım mesut et bizi

kaba şimşek dedi ki...

gerçekten çok doyurucu ve bilgilendirici bir yazı kaleme almışsınız dlkfjsdlkfjlsdkjfs

arkadaşım şim, arkadaşım şek arkadaşım kaba şimşek, aylık sadece 29.99 ytl ödeyip, ekşi beşiktaş gold üyeliği yaptırıyosun, maç öncesi maç sonucunu, detaylı analizleri, gollerin kaçıncı dakikada geleceğini,hepsini ve daha fazlasını sen de görebiliyorsun.

hesap numaramız.
garanti bankası - 1 (garantinin ilk müşterisi biziz)

Adsız dedi ki...

ilk yarı sonucu ile devre arası sanlı sarıalioğlu'nun yaptigi ilk devre analizi/ikinci devre gorunumunu edinebilmek icin ise silver uyelik yeterli. 9.99 tl, kredi kartina 999 taksit. sen kaba simseksin, buyuk dusun!

molosztash dedi ki...

Tüm maçlarda OGBMAYP:
7 3 1 3 8 7 10

Sivas'ta OGBMAYP:
3 3 0 0 4 1 9

şeklinde bir Ekşi Beşiktaş başlangıcımızı vermiş olalım. En kısa zamanda uzun uzadıya bir yazıyla hızlı bir giriş yaparız artık. (bkz: 150 entry girip ortama dalıyorum hacı)

Ayrıca kazanırsak %100, berabere kalırsak %90, kaybedersek %80 şampiyonuz diye düşünüyorum, böyle de şımardım kaç haftadır... :))

Selamlar, saygılar...

30 LİRA VERDİM 10 AYDIR TAKİP EDİYORUM BU SİTEYİ . DEYATLI ANALİZ YAYINLAMADIKLARI AYRI BİR DE BİRİKEN 10 KURUŞUMUN GERİ VERİLMESİ SORUNU SÖZKONUSU . BURADAN YÜZÜMÜN EKŞİDİĞİNİ BELİRTİR SEVGİLİ BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLARIMIN GOLD ÜYELİKLERİNDEN ÖPERİM .

NOT : 1-0 olsun ama tartışmalı olmasın , ofsyat olmasın , hep biz yanalım ama hak ederek olsun . 8-0 olsun kaç yemem bunun yerim yok bunu yememem kapak olsun .

imza : etli ekmek ...

kaba şimşek dedi ki...

ben bütün gerçek beşiktaşlıları ekşibeşiktaş risivırlarını iade etmeye çağırıyorum! olmaz olsun böyle eyyamcı ve yancı blog!!!!!!

yuki the zorba dedi ki...

O değil de maç gündeme girmedi Bülent Korkmaz sayesinde... Adamlar elense de elese de bu kadar tantana kopmazdı heralde...

İyi de oldu. Gereksiz gerilim yaratmadan takım Sivas'ta kampa girdi. Geriye kalan tek şey Sivas'ta 4'te 4'ü yapmak... Bizim çocuklar maça yine gerilmiş ok gibi çıkarlarsa rahat kazanırız... Takım nasıl oynayacak acaba; yıllar geçtikçe ideal kadroyu kurmakta daha çok zorlanır oldum :)

The Smiths sevenler mutlaka bilir ben yine de hatırlatmak istedim
uzun zamandır rüya görmeyen bir adamın hikayesi sanki bizim hikayemiz

"please please please let me get what i want" bu şarkı hepinize gelsin morrissey kadar iyi olmasada şarkının hakkını veren bir abiden dinlemek isterseniz buyrun
http://vtunnel.com/index.php/1010110A/72b5edc4dbac28468ca358be0ab4919ed59ab707504813670b7f3bc5ee9bd3e846081470ba7b13ab15553

Bellamy. dedi ki...

haydi çocuklar artık zamanı geldi. allah yüzünüzü kara çıkarmasın. istanbul'a lider dönün, sivas'ı devreden çıkarın. allah yolunuzu açık etsin kartallar!

i fell nick cave,

good times for a change maçı bu maç:)

marpione dedi ki...

fenerbahçe bursa'da yenildi, antep-trabzon maçı ilk devre sonucu 2-1. antep kazanır veya beraberlik olursa tepede kabak gibi sivas ile beşiktaş kalacak. resmen sezonun maçı oldu artık bu. lamı cimi kalmadı kazanmak lazım.

o değil de madalyonun diğer tarafından bakınca da bu maçı sivas alırsa onlar da kulbuna yapışırlar kupanın. resmen sezonun kuyruğu kopacak 4-5 saat sonra.

theotheo dedi ki...

ersun yalan balonu patlamaya devam ediyor arkadaşlar. hala savunan varsa bekliyorum.

yuki the zorba dedi ki...

Denizli yine yapacağını yaptı... Yine bozdu kadroyu, Nobre yok...

yuki the zorba dedi ki...

Rüştü
Ekrem Toraman Zapo Üzülmez
Yusuf Ernst Cisse Tello
Bobo Holosko

Enteresan, hayır olsun...

stfud dedi ki...

enteresan bir kadro..delgadoyu beklemiyordum ancak nobre oynar diyordum..hayırlısı olsun bakalım...

yuki kadroyu nereden öğrendin?

nobre oynasaydı rakip iyice kendi sahasına gömülecekti ve sinsi kontralarla gol arayacaktı, bana öyle geliyor ki denizli rakibin en büyük kozunu yoketmek için sivası kendi üstüne çekmek istiyor ve bu yüzden bobo-holoskoyla başlıyor. bence çok akıllıca bakalım uygulaması nasıl olacak.

yuki the zorba dedi ki...

olmuyor işte. Büyük maçlara şapkadan çıkan tavşanın bi faydası olmuyor... Adam gibi kendi kadronla çıksan maça, adamlara hareket alanı vermeyeceksin... Cisse-Ernst ile dolu dolu olan orta saha bomboş kaldı bugün yine... Nerde Ernst, kolay mı tek başına o orta sahayı tutsun... Olmaz böyle şey

Adsız dedi ki...

kötü oynadık.. allahtan diğerleri de yenildi..bobo rezaletti..

Adsız dedi ki...

olmadı...yine olmadı..başım zonkluyo hala...neden holosko ???neden bu kadar pasif kaldın? nedeeeen??holosko biraz geçen hafta oynadığı kadar oynasa şimdi şarabı boca ediyodum kafaya....

theotheo dedi ki...

bu şerefsiz zapotocny'i alanın allah bin belasını versin. ulan itoğluit her pozisyonda çalım yedi.

Adsız dedi ki...

ersun yanal mı ?? hehehe. daha nesini tartışıyonuz onun ve trabzonun :))
neyse biz kendi işimize bakalım.. bu maçı alaydık kopabilirdik. fener artık yok. gs de yok. bülent uygun ersundan beter.. trabzon desen tepetaklak.. yani şans ayağımıza geldi..ama hala oynamıyoruz. bakın mesela fb nin 4-2 lik sivas maçında oynadığı oyunu bir kere bile oynayamadık. hoş sivas ta kötü.. yani kısaca her an her bok olabilir..1-1 iyidir

Adsız dedi ki...

ibne fatoş! sen hala alma toraman'ı.

Ersun Yanal. Takimi 46 puanla ucuncu sirada. Balonu patladi diyelim, kabul edelim.

Fenerbahce'de hangi balon patladi? Aragones mi? Skibbe mi daha balondu Korkmaz mi? Biz 3 puan ustundeyiz Trabzonspor'un, bizim de Denizli balonumuz mu patladi? (Ilk yarida su zaman kadar koydugumuz performansla ikinci yarida koydugumuz performans ayni, bak altini ciziyorum, AYNI)

Ne alip veremediginiz var Ersun Yanal'la ben onu anlamiyorum. Ya da sunu sorayim, Turkiye'de Ersun Yanal'dan daha iyi 3 teknik direktor sayin bana, lutfen. Bak daha iyileri yok demiyorum; 3 tane daha iyi adam sayin, kiminle Ersun Yanal'i karsilastirdiginizi goreyim. Ya da kimi balon olarak gormediginizi bileyim.

Herkesin basarisizliginin sebebi ayri, Ersun Yanal'in basarisizliginin sebebi balon olmasi. Su bakis acinizi bir anlasam olayi cozecegim, valla bak.

tek maçla şampiyon olamayacaktık ama ne denizli ne futbolcular bu maçın önemini kavrayamamışlar.
malesef şampiyonluk şansımız giderek azaldı,inönüde 3 zor maçımız var(kayseri,fener,galatasaray) zorlu anadolu deplasmanlarımız var,ki bu 3 maçta 9puan alabileceğimize inanan var mı aramızda?

sahi bir erkan zengin vardı ne oldu ona

theotheo dedi ki...

kardeşim klasik ersun yanal düşüşü işte, gözün kör mü? bu adama barcelonayı da versen ilk 17 haftayı fulleyip sonra patlayacak. birşeyleri yanlış yapıyor işte hala anlamadınız mı ya.

aamet jr. dedi ki...

Şu maçı almalıydık. Sivas'ın şampiyonluk için tek dayanağı olan psikolojisini bozmak için artı yarısını ilk yarı yenemediğimiz ilk yedideki 5 takımla oynayacağımız 10 haftalık son viraja iyi bir psikolojiyle girmek için. Olmadı.

Haftaya bu maçtan çok daha zor bir maç olacak bence. Kayseri'yi mutlaka yenmemiz lazım. O psikolojiyi kırmamız lazım. Mümkünse şöyle bizi havaya sokacak iki-üç farklı rahat bir maçla.

sezai ikilitre dedi ki...

birakalim bu i$leri.. birileri bizimle dalga geciyo..

beautiful freak senin deyiminle:
There is a light that never goes out
:)ben ki buna ilk yarı inanmayanlardandım

berthelemy dedi ki...

enseyi karartmamak lazım. sonuçta son zamanlardaki form düşüklüğünü üzerinden atmış bir lig liderine karşı deplasmanda 1 puan iyidir. bazıları 102 puanla şampiyon olmayı istiyor heralde. burda puan kaybetmeyeceksinde nerde kaybedeceksin. kötü de oynamadı takım.kimsenin bizimle dalga geçtiği yok. cisse-ernst oynasa kazanabilirdik de, sivoku harcıyoruz bu formatta. bu adam ya stoper oynar yada hücum elemanlarıyla sürekli verkaça giren ofansif önlibero gibi oynar. stoperlerin arasına kaçan libero gibi değil. sivok ortasaha oynayacaksa ileriye daha çok çıkan ernst değil sivok olmalı. ilk yarıyla aynı puanın alınması yanıltmasın, o takımla bunun arasında dağlar kadar fark var. aklı başında bi takım en azından. kayseriyi yenip meşhur 26. haftada liderliği alacaktır. sonrası derbilere ve kocaeli-eskişehir deplasmanlarına bakar.ikinci yarının başında şu takımın şampiyon olacağına dünya toplansa inandıramazdı beni ama şimdi ümidim var.

ayrıca bu delgado 1 milyon dolar eder mi sorarım size? isviçre liginden hiç ayrılmamalıymış. sezon sonunda 3.sınıf bi avrupa takımına satılıp yerine özer hurmacı alınmalı. kazık yemeden tabi.

@theotheo

Bak hocam, gene sorduğum sorulara cevap vermeyeceksin, on mesaj sonra başladığımız yere döneceğiz; hayır madem böyle yapacaksın, laf atma, tartışma başlatma. Sana okulda böyle öğretmişler; "bir cümle söyle konuyu kapatmaya çalış, otorite gibi tespit yap, herkes sözünü dinler, seni haklı bulur" diye ama bana işlemiyor, Arnavut inadı var bende.

Soru 1: Ankaragücü ve Manisaspor'da düşüş yaşamasıyla gündeme gelen "klasik Ersun Yanal düşüşü" tabirinin -ki 13 kişilik kadroyla yaşa düşüşü zaten- başka örnekleri var mıdır? Gençlerbirliği, Denizlispor ve Türkiye Milli Takımı'nın düşüş yaşamamasının sebebi nedir?

Soru 2: Geçmişte çalıştırdığı takımlardan farklı olarak "bol ofans, sıfır defans" anlayışını bırakmış Ersun Yanal Trabzonspor'unun neresi "klasik"tir?

Soru 3: Ersun Yanal "balon" ise Türkiye'de balon olmayan teknik direktörler kimlerdir?

Soru 4: Bugün Selçuk'un son dakikadaki şutu direkten dönmese Trabzonspor gene "düşüşe" devam ediyor mu olacaktı? Geçen yarıya göre daha iyi oynayan ama daha şanssız olan bir Trabzonspor'un neresi "düşüyordur"? Yoksa biz sadece "skora" göre mi yorum yapıyoruz?

Soru 5: Trabzonspor'un düşüşünde "klasik" Ersun Yanal hareketinin yanısıra yerel gazetelerde çıkan "Ersun Yanal istifa etti" haberlerinin, taraftarların fevri hareketlerinin, Serdar Bali mantalitesindeki insanların payı sıfır mıdır?

Sevgili theotheo, evet - hayır şeklindeki, ya da tek cümlelik cevapları bile kabul edeceğim, ama Allah'ını seviyorsan bir kere sorduğum soruya/sorulara cevap ver yahu. Dediğim gibi eğer bunu yapmayacaksan, laf atıp köşene çekilip beni sinir edeceksen baştan söyle şunu, anlaşalım, seni ciddiye almayayım.

Hadi bakalım, umarım bu sefer boşa klavye sallamış olmayız, hayırlısı.
-----------------------------------
Maça gelirsek, herkes çok mu beklentiye girdi de ben kaçırdım; yurtdışında yaşamanın verdiği soğukkanlılık mı var bilmiyorum ama ben hiç gerilmedim, üzülmedim. Hatta ben skordan ve oyundan memnun bile sayılırım. Keşke Nobre ile başlasaydık, keşke Sivok ara ara stopere gömülmeseydi, keşke Yusuf 65. dakika gibi yorulmaya başladığında yerine Uğur İnceman girseydi falan. Kopartıp gidebilirdik, olmadı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenmeden şampiyon olamayacağız bu fikstürde, eh, doğrusu da o zaten.

delgado dedi ki...

ekrem bekte olmuyor işte, olmuyor.

holosko'nun da sıçacam kafasına, geldiği günden beri hiç geliştiremedi kendini. bir forvette teknik sıfır olur mu ya.

@theotheo

fikirlerin insanlara ne denli saçma gelirse gelsin ne kadar ileri gidersen git, bunu umursamadan senle adabıyla tartışmak isteyen düşüncelerin ne olursa olsun saygı duyan insanlara "kör müsün" şeklinde aşağılayıcı konuşma.

theotheo dedi ki...

bu saçma sorularına cevap verelim shelbyl.

ersun kanal'ın başarılı olduğu bir takım yoktur. görece başarıları vardır, neredeyse gittiği tüm kulüplerden kovulmuştur. milli takım da dahil. milli takıma oynattığı iğrenç futbolu hepimiz iyi hatırlıyoruz.

selçuk'un şutu direkten dönmeseydi son saniyede haksız yere ankaragücünü yendikleri maçta ankaragücü trabzonu yenerdi aynı şey olurdu merak etme. bu kadar büyük bütçeli bir takım kuruyorsan, ve bu takım sene başından beri bir defa top oynamamış, şansının yardımıyla puanları toplayıp şimdide o bal akan kıçlarına tokatı yediklerinde hala istifa etmeden durabiliyorsa ersun, o onun erdemsizliğidir. bu kadar basit.

valla böyle bir bütçeye böyle bir takım kuruluyorsa, vay sadri başkan'ın haline demek lazım. çünkü herhangi bir teknik direktör bu takımdan öncelikle yattara-hüseyin çimşir-umut bulut gibi bir kısmı sorunlu bir kısmı kazma oyuncuyu gönderirdi. ersun yalan'ın ilk yapması gereken iş buydu yapamadı en baştan kaybetti.

sadri başkan çok kaliteli bir adam, eğer bu çizgisinde devam etmek istiyorsa sene sonunda ersun yalan'ı kıçına tekmeyi basar.

ersun yalan'ın yıllık aldığı parada 2 milyon eurodur, hadi tartışın bakalım.

@theotheo

Bu tamamiyle eksik cevapların hakkında bir iki kelam edeim o zaman theo.

Ersun Yanal Denizlispor'dan Ankaragücü'ne kendi isteğiyle geçmiştir (kimse UEFA'da başarı kazanan teknik direktörünü kovmaz; aa pardon, biz Rasim Kara'yı kovmuştuk). Ankaragücü'nden Gençlerbirliği'ne geçtiği için iki kulüp davalı olmuştur. Haa, Gençlerbirliği'nden Milli Takım'a geçtiği için de İlhan Cavcav federasyona veryansın etmiştir. Milli Takım'dan Hakan Şükür ve Fatih Terim lobisi sayesinde uzaklaştırılan Ersun Yanal, Manisaspor'un başına geçmiştir. Orada da "klasik düşüşü"nü yaşamıştır ilk defa. Bu mu "her gittiği takımdan kovulmak"? El insaf, el vicdan. (Hayır şu adam için "her gittiği takımdan kovulmuştur" yerine "her gittiği takımda etik dışı davranmıştır" desen daha inandırıcı olacaksın, ama bunu demek aklına bile gelmemiş, gerçekleri çarpıtma yoluna gitmişsin, bravo.)

"Bu kadar büyük bütçeli takım kuruyorsan" vb. vb. Ama theotheo, ben en başında sordum sana zaten, daha büyük bütçeli takımları çalıştırıp Trabzonspor'dan daha başarısız olan Aragones ne yapsın, Skibbe ne yapsın, Bülent Korkmaz ne yapsın? Onlar da mı balon? Peki 2004'ten beri mütemadiyen büyük bütçeli takım olmamıza karşın başarıyı yakalayamamış Beşiktaş'ımızın hali ne? Bütün hocalarımız mı balondu?

Bak theotheo, basit matematik: Türkcell Süper Lig'de 4 adet büyük bütçeli takım var; bunların üçü başarısız olmak zorunda (şampiyon olamayan başarısız olur hakim mantaliteye göre). Şampiyon olamayan takımın hocası otomatikman balon mu oluyor yani?

Ha bu arada theotheo, "saçma sorularını cevaplıyorum" demişsin ama, sadece bir tanesini cevaplamışsın. İstersen sorduğum ama cevaplamadığın soruları copy/paste yapayım bir daha..

1. Ankaragücü ve Manisaspor'da düşüş yaşamasıyla gündeme gelen "klasik Ersun Yanal düşüşü" tabirinin -ki 13 kişilik kadroyla yaşa düşüşü zaten- başka örnekleri var mıdır? (Açıklama; Milli Takım'a kötü futbol oynattıysa bu düşüş değil, başarısızlıktı.)(Açıklama 2: Ankaragücü'nden kim ne başarı bekliyordu ki yaşadığına düşüş diyelim?)

2. Geçmişte çalıştırdığı takımlardan farklı olarak "bol ofans, sıfır defans" anlayışını bırakmış Ersun Yanal Trabzonspor'unun neresi "klasik"tir?

3. Ersun Yanal "balon" ise Türkiye'de balon olmayan teknik direktörler kimlerdir? (Bak bunu üçüncüye soruyorum.)

4. Trabzonspor'un düşüşünde "klasik" Ersun Yanal hareketinin yanısıra yerel gazetelerde çıkan "Ersun Yanal istifa etti" haberlerinin, taraftarların fevri hareketlerinin, Serdar Bali mantalitesindeki insanların payı sıfır mıdır?

----------------------------------
Sevgili theotheo,

Dediğim gibi, Arnavutluk var bizim sülalede, inatçıyızdır; ben sana laf anlatacağım, eminim buna. Cebren ve hile ile de olsa şu sorularıma cevap alacağım. Ama sana yazdığım her cevapta bu blog'u takip eden insanlara haksızlık ve saygısızlık yaptığımı düşünüyorum. O yüzden, eğer istersen, kişisel e-mail yoluyla anlaşalım, ekşisözlük yazarıysan oradan devam edelim.

Ya da en başta dediğim gibi, sorularıma cevap vermeyeceksen hiç konuşmayalım daha iyi be theo. Hakikaten, klavye başında seninle iletişim kurmaya çalıştığım 5 dakikaya yanarım yani.

Not: Daha önce Beşiktaş oyuncularına ettiğin küfürlerden dolayı seviye kavramından ne anladığını çakmıştım biraz, ama bana "kör" diyerek yeni bir boyut açmışsın, eyvallah.

marpione dedi ki...

şu maçın ardından neden bu kadar gereksiz umutsuzluk pompalanıyor anlayamamıyorum. bugün galatasaray'da puan verdi ve gidişatları çok hayırlı değil. bir maçta vermiyorlardı zaten şampiyonluğu. kalan dokuz maçta da savaşırlarsa fikstür falan da dert olmaz. şu dünden beri yayılan umutsuzluğu dağıtıp önümüze bakmak lazım. bu kadar endişeyle şampiyonluk gelmez. öyle değil mi vedat abi?

theotheo dedi ki...

aragones balonun kralı. bülent korkmaz da ne idüğü belirsiz çirkef bir yamak.

diğer sorduğun sorular zaten hikaye. ertugrul sağlam kat kat iyi bi teknik direktördür, ersun kanaldan, mustafa hoca aynı şekilde, mesut bakkal aynı şekilde, rıza hoca vs vs.

ersun yanal'ın klasik olan hastalığı saçma transferler dar kadro ve gerzek antrenman sistemleridir. bunun sonuçlarını ligin 2.yarısında her zaman görür.
siyaseti futbola karıştırır. türkiye tarihinin en büyük forveti hakan şükürü milli takım kadrosuna almaması gibi.

sene sonunda kovulacağı çok açıktır ersun yanal'ın. bundan sonra da böyle bir işi bulamaz. ama yeterince çok para çaldı çalıştığı kulüplere hiçbirşey kazandırmadan. nası yiyecek bu haram paraları onu da göreceğiz.

"ertugrul sağlam kat kat iyi bi teknik direktördür, ersun kanaldan, mustafa hoca aynı şekilde, mesut bakkal aynı şekilde, rıza hoca vs vs."

Şu isimler CV'lerini yurtdışında (niye yurtdışı, çünkü ahbaplık ilişkisi yok) herhangi bir takıma yollasalar bir tek Mustafa Denizli bir adım önde olur Ersun Yanal'dan ama mülakatta kaybeder; Ertuğrul Sağlam ile de kafa kafaya oynarlar.

"siyaseti futbola karıştırır. türkiye tarihinin en büyük forveti hakan şükürü milli takım kadrosuna almaması gibi."

Vieri ve Inzaghi İtalya Milli Takımı'na alınmaz, Raul İspanya Milli Takımı'ndan kesilir, kimse siyaset demez; cağırmayan teknik direktörün kellesini istemez. Biz ise, Hakan Şükür takımdayken "Şükür'e bağımlı oynuyoruz, Şenol Güneş işi bilmiyor" deriz, Şükür kesilip de farklı bir sistem getirilmeye çalışılınca "siyaset" deriz, "işi bilmiyor" deriz. Acaba Hakan Şükür başarısızlığı yüzünden medya bağlantılarını devreye sokup "siyaset" propagandası yaptırmış mıdır diye düşünmeyiz ama.

Diğer dediklerin tamamiyle subjektif yorumlar, o yüzden tartışmaya gerek yok. Ha, ama Ersun Yanal kovulursa "bölge milliyetçiliği"nin etkisini gözardı etmek yanlış olur. Yanal kovulsun Serdar Bali göbek atar.

Ben en azından düşünce yapını öğrenmiş olmanın, ve de ağzından "ben bu işi yedim bitirdim" snop havası kokmayan bir laflar bütünü almış olmanın huzuru içindeyim. Hayırlısı.

theotheo dedi ki...

demirören başkanımız ve sayın mustafa denizli önderliğinde şampiyonluğa gidiyoruz beyler, kenetlenme zamanı.

4 maç kaldı.

kayseri
kocaeli d
bursa
eskişehir d

4 maç 12 puan sivası 4.5 puan atarız arkaya.

sonra bir derbi galibiyetiyle 32.hafta şampiyon beşiktaş.

kaba şimşek dedi ki...

o değil de şu dört maçta o kadar para toplanıp yaptırılan ve sadece bir kere görebildiğimiz bayraklar da tribündeki yerini alsa bi zahmet!

Yorum Gönder

Ara