.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Nisan 2009 Cuma

Organizasyon

Belki Forza'da görmüşsünüzdür, ben görmemiş olanlar için burayada yazayım istedim. 4 nisan cumartesi günü oynayacağımız Kayserispor maçından önce takım otobüsünün geçeceği Barbaros Bulvarında bir meşale organizasyonu var. Takım otobüsü kulüpten alınan bilgi ve teyit ile saat 17.45-18.30 arasında Yıldız Teknik Üniversitesinin önünden geçecek. bu esnada organizasyona katılan Beşiktaş'lı taraftarlar yolun iki tarafında ellerinde meşalelerle bekleyecek ve otobüs caddeye girdiğinde meşaleler yakılarak yol boyu otobüse eşlik edilecek. Planlanan, çok sayıda meşale ve çok sayıda katılımcı ile eşliği olabildiğince uzun tutmak. Geçen senede şampiyonluk potasına girip, büyükşehir belediye ile yapılacak maç için takıma tesislerden araç konvoyuyla olimpiyat stadına kadar eşlik etme olayı vardı, o maç sonra fena patladı. allah sonunu benzetmesin.

18 Yorum:

marpione dedi ki...

bu olay için gerekli yerlerden izin alabilmişler mi ya? gelip toplamasın milleti polisler.

Bellamy. dedi ki...

çok güzel organizasyon, keşke orada olabilseydim.

bir de bi kişi forza'da bahsedilen inönü'nün yerine telekom plazası yapıp ümraniye'de bize stad bahşedecekleri konusunu açarsa sevinirim burada. isyan çıkar, kan çıkar!

organizasyon ile alakalı sakıncalar :

www.tersmanyel.blogspot.com

Adsız dedi ki...

jessie semih nobreden iyidir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ne zamandan beri? nobre fenerbahçe'deyken kimse nobre oynamasın semih oynasın demiyordu. hatta bugünün efsane yorumcusu rıdvan dilmen de şöyle bir kelam etmişti; "tamam da orada nobre varken de kusura bakmasınlar nobre oynar" ben değil bak rıdvan diyor. ben de diyorum o ayrı

Adsız dedi ki...

semih formayı giymeye başladığından beri iyidir. semihin 2 sezondur kaç golü var nobrenin kaç golü var. tabi senin futbol zekan nobrenin boyu 2 santim uzun olsa 40 gol atardan ibaret ondan böyle

Adsız dedi ki...

bütün fenerlilerin küfür ettiği maldonadoyu bjk ye yakıştıran isteyen biriyle zaten işim olmaaz ya neyse...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

:) guiza geçen sene ispanya liginin gol kralı idiydi de en iyi forveti miydi?

carew türkiye'de 8-10 gol attı 5-6'sı penaltıdan. lyon o yüzden mi aldı :)

adsız, kim olduğun belli değil ama beni çok iyi takip ediyorsun sanırım, böyle devam et... ama sen de adsız kal. bir fikir varsa ona bok at ama kendi fikrini ortaya koyama.

tüm analizi gel semih/nobre mukayesesine indirge... buysa senin seviyen, hakikaten adsız kal daha iyi.

Adsız dedi ki...

ulan ben diyom antartika sen diyon gel götüme mantar tıka. arkadaş ben de bjk liyim 1 sıçtırtma guizana banane yarrağım ben sana diyom ki, semih nobreden iyidir. senin seviyen de bu işte yok nobre 40 gol atar tyok maldonado yılın transferi olur. arsenal kaç senedir geleceğin takımını kuruyor ?

Adsız dedi ki...

mesela nobre şimdi fenere döndü kabul edelim. semi,h mi nobre mi bence teknik derektör semihi oynatır. nobre bu ligde hala ekmek buluyorsa 3 büyüklerde oynuyorsa türk pasaportlu olduğüundan...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ne alakası var konunun arsenal'le? neden okuyorsun beni? ekşide yazdığımı neden buraya taşıyorsun?

semih senin için daha iyi futbolcuyas o oynar, bu iyiyse bu oynar. ben nobre oynasın demiyorum ki.

diyorum ki nobre milli takım kadrosunda yer alması gereken oyunculardan biridir.

toraman
topuz
murat ceylan
mehmet yıldız
daha önceleri fatih tekke
daha da önce formda döneminde ersen martin
nobre
vs

uzar gider... eğer adaletten bahsediyorsak ta şu başarısızlığı ersun yenal yaşasaydı 432 kere istifa ettirilmişti.

tüm söylediğim bu.

eğer küstürülmez ve oynatılırsa lugano / edu / servet /emre yi kaleye soktuğunda - ki daha önce defalarca soktu - tekrar konuşuruz nobre'yi...

bu benim fikrim.

Adsız dedi ki...

peki jessie.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

işin kötüsü ne biliyor musun...

yarın nobre gerçekten fenerbahçe galatasaray trabzon'a gitse... çok büyük olasılıkla eski gol istatistiklerini yakalayacaktır. o zaman kimse efendim neden adam geçmemişmiş falan demeyecek, büyük futbolcu diyecek belki milli de olacaktır...

benim inancım budur. medyanın yaklaşımını 1000 defa gördük. galatasaray yönetimi pascal'ın sınır dışı edilmesi için yapmadığını kalmadı. sonra bir baktık 5 ay sonra transfer teklifinde bulundular.

bu işler böyledir. bir şekilde, elimizdeki değerin kıymetini bilmiyoruz ya bu üzüyor beni.

semih bugün nobre'den iyi futbolcu olarak algılanıyorsa bunda üzerindeki formanın da etkisi var.

semih juventus'a gitme yuvanda kal diye pankart açmışlar. sormak lazım gidecekse nereye gittiğinin ne önemi vardır. ama juve üzerinden fenerbahçe büyüklüğü pompalanıyor.

dikkat ettiyseniz ilk maçta semih bir hareket yaptı ve rıdvan laf arasında 1. sınıf santrafor dedi. düşünerek söylemedi bunu, ağızından öyle çıktı. bunu maçı tekrar izlerseniz görebilirsiniz.

çünkü orada konuşan, rıdvan'ın bilinçaltı idi. bi maç yorumcusu oyuncu hareket yaparken hemen 1. sınıf golcü der mi? demez orada pozisyon ilerliyor. şu an kendimi tam ifade edememiş hissediyorum tıkandım. izlemeniz lazımdı. izleyen ve dikkat eden varsa katılırsa sevinirim.

semih 1. sınıf santrafor değil diyen mi vardı acaba odada? ona cevap mı verdi? neden bu alakasız tepkiyi verdi? ben biliyorum da cevabını. bunlar tamamen semih üzerinden arda üzerinden alex üzerinden takımları okşama hareketleridir.

bazısı planlıdır, bazısı bu örneklerde olduğu gibi bilinçaltıdır...

işin özü, nobre gittiği anda medya 1 günde mevcut nobre algısını öyle bir değiştirir ki, siz carew'i alırsınız onların nobre'si kadar övgü almaz. ernst'ü alırsınız, bir aurelio olacak değil ya derler...

bunun farkında olalım biraz. giderse üzüntüm o olur.

marpione dedi ki...

nobre giderse eğer o üçkağıtçı menajeri juan figer yüzünden gider. juan figer hakkında bir yazı vardı iki gün önce aceto'da. o pdf'i okuduktan sonra bizim iş bilmez yöneticileri donunda sallayacak kadar tehlikeli olan juan figer'le başa çıkılamayacağını anladım ben.

ayrıca şu "anti jessie" tayfası da ya adam gibi isimleri kimlikleri ile gelsinler ya da siktirip gitsinler.

Gökhan dedi ki...

benım de dıkkatımı cekmıstı rıdvan ın soyledıklerı ıspanya macı sırasında.gerçi rıdvan nobre yi de begenıyor yani sadece fenerdeyken degıl bizdeyken de.
ama semıh-arda vs. üzerinden fb-gs yi büyütmek istedıkleri cok dogru.
nobre ile semih de bence asagı yukarı birbirine denk oyuncular ama bu yıl ozellıkle ilk yarıda nobre cok ıyıydı,semıh de gecen sezonki kadar iyi degil.nobre daha mucadeleci ve hava toplarında daha da etkili ama semıh ın de son vurusları,tekniği nobre ye oranla iyi.
tabi nobre fenerde kalsa kezman-guıza dan cok daha yararlı olurdu o da kesin.

Gökhan dedi ki...

bi de başlıkla ne alakası var ya bu konunun :)

walking down the street dedi ki...

neler donmüş serhat ya :):):)

Lanet olsun gelemeyecem.Kalan 3 maçı mümkünü yok kaçırmam artık.

Yorum Gönder

Ara