.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Mart 2009 Salı

Koray & Rüştü

Girişimiz olay, çıkışımız olay Nasıl koydu ama doksanda Koray!!! Son Gençlerbirliği maçı, gönlümüzde özel bir yeri olan Koray Avcı Gençlerbirliği takımında en önde ayak basıyor İnönü'ye ve stad üstteki klasik beste ile yankılanmaya başlıyor. O an için uyanamıyorum mevzuya. 90 dakika bitiyor 3-0'lık net galibiyetin mutluluğu mabedi sarmış herkes eğlencesindeyken, önümüzden yine o adam geçiyor. Neden, ne akla hizmetle geçen sene ön liberosuz takımdan devre arasında yollandığı bilinmeyen bu emektar kaptan, ağır adamlarla geçiyor önümüzden. Ve üstteki beste bir kez daha hep bir ağızdan başlarken Koray'ın hemen yanından geçen Rüştü giriyor görüş alanıma ve işte o an düşüyor jeton. Evet girişimiz olay, çıkışımız da, ve evet doksanda koydu Koray ama koyduğu da Rüştü'den başkası değildi be!! Tezahurat şiddetini kaybederken Rüştü ile Koray çıkış tünelinin yakınında yan yana geliyorlar, Koray Rüştü'nün omzuna elini koyuyor ve gülüşüyorlar. Belki de diyor ki ne garip şu futbol be ağabey, ne tuhaf şu hayat, 4 sene önce senin tutamaman benim gol atmam için canını verirdi bu taraftar, bugün ben atmayayım sen tut diye canını verir..

19 Yorum:

kaba şimşek dedi ki...

ben vermem lan canımı falan. insanın parmağına bi kıymık batıyo da nası acıyo değil ki canını vermesdlkfjldskjfldkjfls.

bu arada gece sivas maçını gördüm rüyamda, yirminci dakikada falan, tam tello iki sıfır yaptı durumu, uyandım. sonrası noldu acaba lan? lksdjflksdfjlsd

sonrasına ben devam ettim .. 8-1 aldık ... 8 yemem diyen antipatik - her duruma UYGUN'a kapak babında ...

bu arada ilgilenmek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim :

www.tersmanyel.blogspot.com

Adsız dedi ki...

girişimiz olay çıkışımız olay
nasıl koydu ama doksanda tuncay..

ha bir de anelka

Gürcan Ulusoy dedi ki...

girişiniz adsız
çıkışınız adsız

koysanız ne olur,
alayınız bahtsız...

Rory Breaker dedi ki...

Blog'un yakın takipçisi Fenerliler'de var demek ki. :)
Gel 3 Mayıs gel...

Adsız dedi ki...

muhahahaha :)
lan bari burda özgün olun.
çalmakla ömür geçmez.

Adsız dedi ki...

koysak ne mi olur a jessie denen beyinsiz . şu olur

şampiyonluk yarınlara kaldı
gördün mü kartal ANANIN AMINI
AMINA KODUMUN ÇOCUKLARI

al bu oluyor. şebek herif.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Adsız

yazını ibret olsun diye silmeyeceğim.

bütün arkadaşlarda benle aynı fikirdedir; bloga bir daha girmezsen sewinirim...

Adsız dedi ki...

girmeyeceğim zaten.. iyi geceler sana jessie. inönüde ve çok büyük ihtimalle finalde gene yeneceğiz sizi.. son 4-5 yıldır olduğu gibi.

bir sene tuncay bir sene serhat bir sene kezman bir sene alex. bu sene lugano olur herhalde.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

eğer karşılıklı küfürleşmek, fenerbahçe yenerse gelip küfretmek istiyorsan, o kişi ben değilim..

iyi geceler.

Adsız dedi ki...

özür dilerim o zaman. bu son mesajım...

başkalarının üzüntülerini,sevinçlerini sigara altı yapanların çok olduğu bir yerde yaşıyoruz..umarım fener maçında lugano gol atmasına rağmen yeneriz de adsız denen arkadaş da utanır biraz belki yazdıklarından.

küfüre karşı olanlardan biriyim hele de BÜYÜK HARFLERLE küfüre
ama nedense yorumları okuduktan sonra dudağıma "anladın sen adsız,anladın sen adsız anladın sen,anladın sen adsız" melodisi takıldı.

not:beşiktaşk

Gökhan dedi ki...

forzabesiktas a giren fb li, gs lileri veya antu ya giren beşiktaşlı ve gs lileri vs. bile hiç anlamam zaten.ama buraya gelip te küfür etmek hakikaten farklı bir düşünce yapısı gerektiriyor heralde.ortada zaten fenere atılmış bir laftan cok koray ve rustu nun neler hıssetmıs olabilecegi konusuluyor.eger bizim yazdıgımız bir besteye aynı şekilde cevap verip de laf soktugunuzu zannediyorsanız da bunu gider stadınızda soylersiniz.

beyler ben galatasaraylıyım ama hepinize helal olsun diyorum.. özellikle de jessie sana.. fenerlilerin genelinde zeka düşüklüğü olduğunu bilmeyen yoktur zaten, adsız denen iq yoksunu insan da bunların sıradan bir göstergesi sonuçta ama gelip de rakip takımın forumunda böyle amaçsız işler yapması gerçekten özel bir ödülü gerektirecek cinsten bir hareket.. başka yerde olsa tam da bu yaratığın hak ettiği şekilde itin götüne sokulup çıkarılırdı bu kişi ama burada en ufak bir hakarette bulunulmamış.. beşiktaşa ve beşiktaşlılara saygım biraz daha arttı..

son olarak, jessie sen de lütfen laf aralarında gs'ye bu kadar bok atma, iki tarafın da ortak düşmanı belli sonuçta :)

Komik yahu. Yoktan yere, kimligi gizli tutarak kufur edip kavga baslatmaya calismak komik. Hatta trajikomik.

Bu blog herkese acik. Burada simdiye kadar hicbir takima alenen satasilmadi. Elestirel bakildi, medyanin yanli tutumu elestirildi, kendimize satastik; fakat bizim olmayan, mensubu olmadigimiz, dinamigini bilmedigimiz camiaya satasma (hakareti birak) geregi duymadik. Bunlari yapanlar var demek ki, ilginc.

Isteyen istedigi blog'a, foruma, olusuma girsin, katilsin; yanlis bir bilgi sunarsak uyarsin, sonucta en nihayetinde futbolseveriz, bir takima gonulden bagliyiz, onun iyiligini istiyoruz; ama onun iyiligini isterken Turk futbolunun da iyiligini istiyoruz, ortak ulkumuz var.

Buraya gelip hem buradaki cogunlugun destekledigi takima hakaret, hem de Jessie'ye bireysel olarak hakaret etmeyi, ben en hafif tabirle "cocukluk" ve de "seviyesizlik" olarak tanimliyorum. "Yillar sonra gelen basarisizligi hazimsizlik" da bir etken tabii. Gider bu liste.

Sagudyulu ve sogukkanli oldugu surece herkes gelsin buraya, fikir beyan etsik. Kendi tabiriyle "sebeklik" etmeye, tadimizi kacirmaya gelmesin ama.

simplextablosu dedi ki...

5 mayıs 2007 beşiktaş fenerbahçe maçında, kapalı tribünde çarşı grubu şöyle bir pankart açtı;

"saygımız 100 yıllık ebedi dostluğu ve ezeli rekabeti yaratanlara"
pankartın üzerinde fenerbahçe'nin efsane olmuş futbolcularının resmide basılıydı. o maçın sonunda selçuk şahin stadı terkederken tribünlere hareket çekerek soyunma odasına girdi. bu dünyadan çekip gittiğinde dahi o pankarttaki isimlerden biri olamayacağını bilmek belli ki hazımsızlık yaratmıştı zavallıda.

şimdi adsız diye biri gelip burda aklı sıra milleti galeyena getirecek küfürler ediyor ya, işte aklıma hemen o maç ve zavallı selçuk geliyor.

kaba şimşek dedi ki...

youtube gibi olmuş la bura ne güzel sldkfdslkfjldksf

aamet jr. dedi ki...

Tebrikler Jessie güzel idare etmişsin olayı, blogun seviyesine uygun bir şekilde. Adsız arkadaş da geç olsa bile anlamış zaten seviyesizlik ettiğini. Yalnız arkadaşa takıldığım nokta biz neyi çalmışız da "burda bile özgün" olamamışız merak ettim hakikaten.

@ alessandro del piero

Bizim düşmanımız yok, iki tane saygı duyup sevgi duymadığımız rakibimiz var. -En azından benim için öyle- Düşman veya rakip sıfatı ne olursa olsun Fenerbahçe neyse Galatasaray da odur benim için. Bu son yıllardaki GS ile olan kardeş takım muhabbetini de hiç anlamıyorum zaten. Hele bunu söyleyen bir Beşiktaş taraftarıysa daha da zorlanıyorum anlamakta. Hele hele 93 Mayısında akıl baliğ olan bir Beşiktaşlının bu muhabbeti yapmasına akıl sır erdiremiyorum.

Yorum Gönder

Ara