.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mart 2009 Pazartesi

Fabian Ernst - Icimizden Biri

Herkes bir guzelleme yapmis, ben de kusur kalmayayim dedim. Yok lan, aslinda canim sikildi, adamin websitesine gireyim dedim, "ozel bilgiler" diye bir bolum koymus; orada ilginc bilgiler var. Ernst'imiz iki defa "muzik dinlerim baska da birsey yapmam arkadasim, muzik ruhun gidasidir" demis, Dubai'de yasamayi istermis, en sevdigi filmler "Lord of the Rings" ile "Matrix"mis (ama serinin sadece ilk filmi diye not dusmus), Lost hastasiymis (buyuk harfle yazmis, hastasi oldugunu oradan cikardim), ikizlerinin dogumu hayatinin en onemli aniymis, cok sadikmis, kaybetmeyi sevmezmis, mottosu "Her zaman elinden gelenin en iyisini yap" imis, "Soyle bir dunya gozuyle dunya turu yapmak" en buyuk temennisiymis, en sevdigi sporcu Muhammed Ali'ymis. Ve geldik Besiktas'a transferinin sirrina: Adamin en sevdigi yemek doner, en sevdigi icecek ayran. Aman hocam sakin saci uzatma bir daha.. Nazar degmesin Fabian'im Ernst'im sana, magazin programlarindan uzak kalasin (nitekim bu karakterinle uygun adaysin), eline ayagina, en onemlisi kafana zeval gelmesin.

5 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ulan adama bişey olursa sizden bilicem çok net :)

Turkiye'de hala daha Televole muadili bir TV programi kaldiysa ilk is "Besiktas yonetimi Ernst icin Nazar duasi okutmus!" diye bir haber yayarim ben.

Bir sahaya iseme geyigi hatirliyorum ben yillar oncesinden ama neydi, ne degildi unutmusum..

marpione dedi ki...

valla kel kalmak yaramış fabian'a, ben de bu sabah resmi sitesinde eski fotolarını gördüm de şimdiki hali daha bi çaki olmuş.

Adsız dedi ki...

ekşisözlükte salağın teki buna hüseyin cimşir in aynısı demiş. bjk li değil tabi ki.

Adsız dedi ki...

istanbul ne futbolcuları bozdu...amokachiyi bile emekli etti...ama almanları bozamadı..bkz..stefan kuntz..adam geldiği gib hiç bozmadan topunu aynadı.gitti...alman milletine nazar değmez merak etmeyin :)
parasını ver gerisine karışma...
son 15 günde belki de 5 kere gitti geldi almanyaya..en ufak bi düşüş oldu mu? ya da ay ben daha uyum sürecindeyim diye kem küm etti mi? hayır!!! bişey olmazzz..
demirörenin carewle birlikte en baba transferidir kendileri...

Yorum Gönder

Ara