.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Mart 2009 Salı

FTK Yarı Finali 1.Maçı Ankaraspor 1-3 Beşiktaş

Hakem: Selçuk Dereli, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman, Özgüç Türkalp (4.) Ankaraspor: Evren, Muhammed Hanifi (Dk.56 Neca), Ediz, Murat Tosun (Dk.79 Konate), Mehmet Çakır, Batak, Uğur Demirkol, Bilal, Erhan Güven, Hürriyet, Adem. Yedekler: Meye, Kadir, Neca, Murat Akyüz, ömer, Konate, Umut, Teknik Direktör: Aykut Kocaman Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Sivok, Zapotocny, Ekrem Dağ, Fabian Ernst, Tello (Dk.Cisse), Delgado (Dk.79 Yusuf Şimşek), Nobre, Bobo (Dk.66 Holosko). Yedekler: Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Cisse, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Holosko, Yusuf Şimşek. Teknik Direktör: Mustafa Denizli Goller: Delgado (Dk.41), Holosko (Dk.77), Yusuf Şimşek (Dk.89)Bilal (Dk.25 penaltı) Ankaraspor Sarı Kartlar: Fabian Ernst (Dk.53), Zapotocny (Dk.58)Neca (Dk.75), Hürriyet (Dk.86) Ankaraspor

18 Yorum:

Adsız dedi ki...

pozisyon faul olsa bile cok net bir sekilde disarda. neyse ikinci yari bi tane dha atar aliriz maci.

delgado dedi ki...

bekleyin melih'in ibneleri, beşiktaş abiniz verecek birazdan ağzınıza devâle'yi.

denizli de hayalimdeki kadroyu oynatıyo valla, acaip akışkan oynuyo takım. son 15 dakikada orgazm oldum. ekrem-toraman-zapo-deli dörtlüsü, ileride bobo nobre. ortasahada da sivok-ernst-tello üçlüsü önlerinde delgado. ısırırım!

aynı kadro (zapo-zan değişti sadece) ibb önünde rezalet, bu maçta çok iyi oynuyor. nacizane fikrim bunun sebebi,bizim takım sert takımlara karşı pasifize olması. bu açıdan bakarsak, iki hafta sonraki gençler maçı da çok zor olacak gibi gibi geliyor bana.

delgado dedi ki...

yok hacı, ben bu jant kapağı atan şerefsizlere acaip kıllandım. 5 gol daha atmadan rahatlayamicam, deliriyorum lan!

Ayni kadro diyorsun da Freak, Sivok'a "O macta nerede oynadin" diye sorsan "Birak .mina koyayim hatirlatma bana o kahpeyi" der kendini ickiye verir.

Lan su oyun var ya, oy oy, sozluge de girdim dayanamadim, en sonunda iyi oynuyoruz ya.. Cene dusurtucu, sasirtici, super falan degil; iyi oynuyoruz. Ben bunu istiyorum lan, bu kadar keyifli mac izlememistim ne zamandir..

abi kadroya baktım, sandım delgado ernst ortada oynayacak, dedim ulan yine aynı kadro. halbuki bizim hoca daha neyi arıyosun dediğimize yakın bir dizilim vardı sahada. Ortada sivok ernst ikilisi sayesinde bu sefer dayak yemedik, tello-delgado serbest şekilde bir sağda bir solda oynadılar..Bobo yine tutuktu, holosko golü de attığına göre, haftasonu holosko nobre ikilisini görebiliriz. ulan bir maçımız diğerini tutmuyor,geçen maç umutsuzluğa düşmüştüm, bu maç yine umutlandım, bakalım hacettepe maçı ne olacak..

Olm oldu lan bu is, valla oldu bak. En sonunda tutturduk ilk 11'i. Kimse Denizli'nin kanina girmese bari.

Bu iste ya, gote Hint yagi surulmuscesine saldiran degil, mac boyu tempolu, duzgun pas yapan, ataga cikarken organize olan takim. Ulan bir tane duzgun mac izledim diye orgazmdan orgazma kostum ya, artik bunun mesuliyeti kimde bilmiyorum.

Bak diyorum, oldu lan bu is. Kerim ile spirit'i de kandirdiysak sampiyonluk hayal degil. Ben su mac itibariyle "resmen" umutluyum arkadasim.

Ha, bir de unutmadan, theotheo, Hakan'in ikinci goldeki pasini sana ithaf ediyorum ben. Cikardigi toplardan bahsetmiyorum bile bak.

maşallah diyelim, ama şu kadroyla çok oynama muhabbeti bitsin artık, her maç sistem nerde,kim nerde diye izlemekten yoruluyorum açıkcası.

Gökhan dedi ki...

bir büyük takımın nasıl oynaması gerektıgının dersini verdik diyecegim neredeyse.ankara gibi normalde pasa dayalı oynayan bir takım hiç top yaptırmadık üstüne de hücum anlamında da en rahat istedıklerımızı yaptıgımız maclardan biri oldu.oyuncular da oynamalarının zor oldugu yerlerde oynatılmayınca her şey yolunda gözüktü.geldiğinden beri hiç bir sey yapamayan yusuf,gecen seneden cok uzak olan holosko ve sakatlıgı yenı yenı atlatan delgado nun boyle guzel goller atmaları da ayrıca sevindirici.sonlara dogru nobre sekmeye baslamıstı umarım ciddi bir şeyi yoktur.o jant kapağının stada nasıl sokuldugunu da gercekten merak ediyorum.

theotheo dedi ki...

öncelikle aykut k.peğine 1.

gökçek puştuna 2.

helal çocuklar. finaldeyiz.

@shelbyl
hakan arıkan isterse buffon olsun taraftara küfredemez beyler.

Bellamy. dedi ki...

bu galibiyet ankaraspora ligde oynayacağımız maç için güzel bi psikolojik etki yaratacak muhtemelen. adamları doğru düzgün yenemiyorduk çok iyi oldu. ayrıca holosko ne gol attı be! uzun zamandır böyle bir gol görmemiştim forvetlerimizden. takım da iyiydi oldukça.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu takım
bu sene...

Adsız dedi ki...

neyse uefayı garantiledik en azından :)

oh diyorum nihayet :) büyük klişe kullanıcam "günümüz futbolunda ön liberon ne kadar iyiyse takımında o kadar iyidir" teşekkürler fabian ernst, böyle akıllı oynayalım, çılgın goller atalım yine "görkemli kaybeden" olalım.
Sezon sonunda cisse gitse marek sapara gelse, şöyle kaliteli bir sol bek(japon olsun mümkünse, son samuray diyelim klişeden klişeye koşalım) alınsa, en büyük sorunumuz Bobo'dan da kurtulsak
tadından yenmez Beşiktaşım.
Bobo için itirazlar gelecektir eminim, sadece lanet olsun içimizdeki yıldız!!! sevgisine diyorum. Forza Nobre

bu takımın diğer takımlardan farkı, ernst-sivok-cisse-uğur inceman gibi 4 adama birden sahip olması ama bunu tam olarak kullanmış değiliz şu ana kadar..

berthelemy dedi ki...

inşallah süreklilik sağlanır. ben yıllardır ne maçlar hatırlıyorum hah bu sefer oldu takım diyip devamında hüsrana uğradığımız.

bu arada sivokun 2. yarıda 20 metre koşup necanın ayağından topu alıp hücuma kalktığı bi pozisyon varki helal olsun dedim. bu çocuk yeteneğinin yanında yürekli hakkaten.

Ryu dedi ki...

@i feel like nick cave
Bobo ile ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Nedir bu Bobo aşkı anlamış değilim, adam Ank maçından sonra bile göklere çıkarılmış, 2 asist yapan Nobre yine üvey evlat. Nobre düşmanlarının şunu anlaması lazım: Bobo potansiyeli olan bir forvet olabilir, kaliteli de olabilir fakat kendini geliştirmesi gerekiyor, yatarak olmaz bu iş. Link vermek yasakmı bilmiyorum ama lütfen şu topici bir okuyun biz farklı maçları izliyoruz sanırım.

http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=12&t=28&start=405

Yorum Gönder

Ara