.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Şubat 2009 Salı

Yeni Koç: Burak Bıyıktay

Görevinden istifa eden Hakan Demir'in yerine Beşiktaş Cola Turka Erkek basketbol takımımızın başına menajerimiz Burak Bıyıktay getirildi. Yanılmıyorsam, daha önce de bu görevi yapmıştı kendisi... Hakan Demir neden gitti diyecek olursak; Salsa Basket'ten şu alıntıyı yapabiliriz; "Beşiktaş Cola Turka'nın Efes Pilsen'e yenildiği ve elendiği maçın sonrasında soyunma odasında sağlam bir kavga çıkmış. Hakan Demir, Adem Ören'e bağırmış ve oyuncusunu soyunma odasından kovmuş. Bunun üzerine kaptan Haluk Yıldırım hocasına çıkışmış ve 'Yeter artık, buradan birinin çıkması gerekiyorsa ben çıkarım' demiş. Hakan Demir de sinirli bir şekilde soyunma odasını terkedip gitmiş. Zaten maçtan sonra da basın toplantısını menajer Burak Bıyıktay düzenlemiş."

3 Yorum:

theotheo dedi ki...

adem ören adlı şeref yoksununa maçta etmediğim küfür kalmamıştı. sene başından beri hiç bir bok yapmıyor adi herif.

Adsız dedi ki...

Zaten kapasitesi apaçık ortada iken , kendisinden beklentilerin büyük olması manidar. Üstelikte sırf bu sebeple bir oyuncuya şeref yoksunu sıfatını yapıştırmak ayrı bir meziyet gerektiriyor.

theotheo dedi ki...

beklentilerim büyük değil adsız. bomboş atışları, turnikeleri sürekli kaçıran bir adamdan bahsediyoruz. allah onu bildiği gibi yapsın.

Yorum Gönder

Ara