.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Şubat 2009 Perşembe

Malum Toplantı İptal Edildi

Neden-Niçin çok ilgilendirmiyor bu saatten sonra. Toplantı iptal edilmiş ya, o bile yeter. Nasıl bir camia ise bu, 10 kişi birleşip bir toplantı bile yapamaz hale gelinmiş. Bir açıklama yok ta, söyleyen; "spekülasyonlardan rahatsız olunuşu". Bu toplantıyı kim nasıl haber aldı? Kendi kendinize toplansaydınız o zaman. Eğer bu toplantının bir amacı var ise gerçekten, bu mesaj hiç kuşkusuz, toplantının yapılıyor olması bile olabilirdi. Yani toplantıda hiç bir şey konuşulmadan masadan kalkılsaydı bile toplantı amacını gerçekleştirmiş addedilirdi. Şimdi ne oldu? Taraftarın yine şevki kırıldı. Yine bir umutsuzluk, yine başa döndük, 10 kişinin bir araya gelmesinin bile imkansız olduğunu anlamış olduk... Birileri yazıp çiziyor, biz de atıp tutuyoruz buradan. O listede Serdar Bilgili ismini okuyan Beautiful Freak'in söylediği bile oldukça netti aslında; "Toplantı kolpa gibi geliyor bana". E öyle tabi, biz de saf saf bir şeyler olacağına inanıyoruz her seferinde. Bir toplantı yapmaya bile çekinir hale gelmişsek vay halimize... Deklerasyon yayınlandı; "Tüm Beşiktaşlılık duygularımızla düzenlediğimiz bir öğle yemeğinin, yakışık olmayan noktalara çekiliyor olması hepimizi derinden üzmüştür. Çok saygın Beşiktaşlıların bulunacağı bir ortamda, aslı olmayan söylentiler toplantının amacını farklı yönlere taşımaya başlamıştır. Bu sebepten dolayı toplantıyı ileri biri tarihe ertelediğimizi saygılarımızla duyururuz. Katılımcılar: Hikmet Çetin, Serdar Bilgili, Tuncay Özilhan, Yalçın Sabancı, Ömer Sabancı, Mehmet Kazancı, Recep Yazıcı, Zafer Yıldırım, Cengiz Kaptanoğlu, Nevzat Demir, Hasan Arat, Fikret Orman, Erol Kaynar, Affan Keçeci, Hüsnü Güreli"

2 Yorum:

tathar dedi ki...

bu toplantıyla ilgi uzunuzadıya birşeyler yazdımtam yayınlayacakken ulan boşdan yere heyecanlanma bunlar hele bir toplansın dedim iyiki de demişim.

delgado dedi ki...

tuncay özilhan başkan olmayı o kadar da istemiyor bence. para zaten sorun değil bir çırpıda koyar adam masanın üzerine. pek göz koyduğunu sanmıyorum başkanlığa.

Yorum Gönder

Ara