.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Şubat 2009 Salı

2. Yarı Puan Durumu

Bayılırım ikinci yarı puan durumuna. Büyük takımlardan biri ekstra bir çıkış veya iniş yapmışsa, yapıştırırlar hemen puan tablosunu adamın alnına...E işteFenerbahçe ve Galatasaray böyle olunca daha beşinci haftadan çıktı ortaya ikinci yarının puan durumu..Buna göre ligin en altında iki takım var, birincisi belediye seçimlerine yatırım yaptığı iddia edilen Ankaraspor, diğeri de Galatasaray, bu iki takım Erdoğan Arıca'lı Hacettespor kadar dahi puan alamamışlar. Ligin en üst ikilisi ise Sivasspor ve Beşiktaş. İkisinin de attıkları, yedikleri, puanları aynı. Ertuğrul Sağlam'lı Bursasporun da henüz mağlubiyet almaması, Samet Aybaba'nın yine bir takımla çıkış yakalaması ise göze çarpan diğer noktalar.
İkinci yarı demişken, devre arası yapılan transferleri de konuşmak lazım. Lider Sivassporun Kamanan ve Beşiktaş'ın Ernst transferleri şu ana dek en çok parlayan isimler. En büyük hayalkırıklığı ise şimdilik Alanzinho'da. Fenerbahçenin ortasahasındaki deliğe rağmen oraya transfer yapmaması ve aldığı iki genç ismi (Abdülkadir ve Gökhan) henüz takıma monte etmemesi ise başka bir dikkat çekici konu.

3 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kocaeli en golcü takım :)

gol konusunda bi kısırlık var ama genel olarak, bütün takımların ortalaması 1'e yakınsamış..

Baktım da ikinci yarı beşiktaşlılar için iyi başlamış, ikinci beşiktaş, üçüncü aybabalı gençler, dördüncü ertuğrul sağlam'lı bursaspor, beşinci şifolu antalya, rıza hocalı eskişehir de sekizincilikte...

Yorum Gönder

Ara