.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Ocak 2009 Çarşamba

Yine Bir Vergi Kıyağı

İki transfer yapalım, Beşiktaşı ihya edelim. Biri Galatasarayın kura çekimlerine gönderdiği eleman, diğeri Galatasaray'ın kulislerdeki etkin elemanı. Bu neyin diyeti, insan merak etmeden geçemiyor. Statlar, vergi indirimleri, hakem kıyakları, federasyon kıyakları..Üzerine bu kadar titrenen bir camia şu an fezaya çıkmalıydı ya, neyse..Haberin linki şu: Devletten G.Saray'a büyük müjde! , içeriği ise bildik birşey. Vergi borçlarında kulüplelere indirim yapılacak ve bundan da en çok faydalanacak kulüp (%70) ile Galatasaray. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankarasporun ise vergi borcu yok..Ne güzel değil mi ? Eğer borcunuzu zamanında ödemişseniz, bu size ceza olarak dönüyor.

Bu hikayeler eski değil aslında, 101. yılın en büyük gündem maddelerinden biri de buydu, Hüsnü Güreli tarafından yinelenirdi sürekli. (Bkz: Hüsnü Güreli'den Tepki) Hatta Beşiktaşa 101. yılda yapılan operasyonun Hüsnü Gürelinin vergi konusunu çok fazla gündeme getirmesi olabileceği hakkında da zamanında bir komplo teorim mevcuttur ekşi sözlükte ancak tabi sadece komplo teorisi olarak kaldı. Ha işin bir boyutu bu. Diğer ve daha önemli boyutu ise, şu an Beşiktaş'ın herhangi bir vergi borcu olsa manşetlerden inmezdi bu, Beşiktaşla ilgili tek konu olurdu. Ne ala memleket değil mi?

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

ya beyler barosu abartmayın. bakayın 14 gol attığına. herif 14 golü 4-5 maçta attı zaten. 2 si penaltıdan 3 gol atıyo sonra 5 hafta yok. ardından 1 penaltı 1 elle 3 gol daha . yalan mı?

gs de asıl olay lincoln . lincolü durdur gs biter. arda kewell hikaye bunlar. ikisi de 60 dakkalık oyuncu. gs de bir de barışla topap var.

siz ne düşünüyorsunuz ?

Adsız dedi ki...

fenerin kadroda bok gibi. kerim doğru demiş derbi kazanamasalar zaten siki tutmuştu fener. o sayede tutunuyo ligde . ama betiful frek te haklı selçuk-maldo-josico fıss. emre sakat hep. ayrıca 2. devre deplasmana gidiyolar hep. fenerden cacık olmaz. bjk gs çekişir diyorum ben. trabzon la sivası aten şampiyon yapmazlar. gs - bjk gider lig.

-yasin-

Yorum Gönder

Ara