.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ocak 2009 Pazartesi

Hırçın Beşiktaş

Turkcell Fair Play Ligi'nde küme düşmüşüz. 1.Ankaraspor.....: 47 2.Gaziantepspor..: 47 3.Denizlispor....: 49 4.Gençlerbirliği.: 52 5.Fenerbahçe.....: 60 6.Hacettepe......: 61 7.Bursaspor......: 68 8.Trabzonspor....: 67 9.Kocaelispor....: 70 10.Konyaspor.....: 72 11.Sivasspor.....: 74 12.Galatasaray...: 75 13.İstanbul B.Bel: 76 14.Eskişehirspor.: 85 15.Kayserispor...: 95 16.Antalyaspor...: 128 17.Ankaragücü....: 142 18.Beşiktaş......: 214 Fair Play'e uygun olmayan oyuncularımız kim ben merak ediyorum. Selçuk Şahin, Diego Lugano, Ayhan Akman, Cassio Lincoln, Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık yok ki bu takımda. Hakeme su atan Roberto Carlos centilmen, Matias Delgado değil. Hakemi ayağına çağıran Arda Turan centilmen, bizimkiler değil. Bir alkış da size; Şak şak şak şak şak... Not: Tablo; görülen kartlar, saha kapatma, seyircisiz oynama ve hak mahrumiyeti cezalarının toplamı olarak hesaplanmış.

48 Yorum:

batu dedi ki...

tipik bir beşiktaşlı, çok eğlencelisiniz, beni bu kadar eğlendirdiğiniz için size bir faydam dokunsun istiyorum. aşağıdaki linkte bol bol ezberlemeniz ve ardından da etrafta sürekli dile getirmeniz gereken argümanlar var.

http://beshiktas.blogspot.com/2008/12/uyan-beiktali.html

jessie ve bi iki arkadaş daha meclisten dışarı olsun. onların çizgisini beğeniyorum, sulu sulu edebiyat yapmıyorlar.

batu dedi ki...

ahahah jessie yazmış bunu. geri aldım lan lafımı. jessie sen meclistesin. lafım sana ve senin gibilere. ağlamayın lan artık, valla sıkıcı oldu.

tipik bir beşiktaşlı olarak pohpohlanmaktan ve kollanmaktan şımarmış tipik bir galatasaraylı kokusu aldım..

Yani daha bu sene Eskisehir ve Sivas macindan sonra gunlerce cemkiren Galatasaraylilar, ve de hala daha yillar oncesindeki Denizlispor ve Besiktas - Galatasaray macini hatirlayan Fenerliler, ve daha da yillar oncesindeki 5 macta 15 puan almasina karsin takimi kume dusen Bursasporlular falan var.

Tipik Besiktaslilik degil bu, tipik insan olmak. Kendine haksizlik yapildigini dusununce itiraz ve isyan etmek. Bunu yapmazsan tipik koyun olursun cunku. Ya da bir elin yagda, otekisi baldadir, tenezuul bile etmezsin. Sen daha cok ikinci kategoridesin sanirim.

Bak sana tipik Besiktaslilik ornegi vereyim Troy arkadas. Trabzonspor macinda, TS'li futbolcuyu haksiz yere atan hakeme "Eyyamci Yildirim" diye bagirmaktir tipik Besiktaslilik. "Ahahah hep de agliyorsunuz" demeden once elle kac gol attiniz onu dusunun. (bu da bir onceki paragrafin son cumlesine referans olsun)

purplepurple dedi ki...

ağlamamak lazım hakikaten, daha önce söylemiştim. onların kurallarıla oynayamazsın, onlarla onlar gibi başedemezsin. terbiyesizler, yüzsüzler. küfür ederler senin maçında, 20dakika yaparlar bunu. ertesi hafta sana küfür ettiler derler. ağlarlar, ortalığı ayaklandırırlar, sana ağlama derler. senin haftaşarca ağzına ağzına sıçar hakemler, ne yapacaksın, görüyorsun, insansın; konuşursun. ağlamayın beşiktaşlılar olur. sonra ne olur? dişlerini sıkar, tırnaklarınla avuçlarını kanatacak hale gelirsin.
biz her şeyi kendi içimizde yaşayalım, inönü'de yaşayalım derim.

koyayım sözlüğe, forza var, burası var. dertleşelim. kendimizle kavga edelim. bu yüzsüzlerle konuşulmuyor. bir şey değiştiremeyiz. saha mı kapanacak, gidelim içimizi dökelim. küfürse küfür, inönü bizimdir, istersek kapatırız. beğenmeyen alsın kamerasını siktirsin gitsin, evlere girmesin o sesler. biz bizbize iyi değil miydik? dibe vuralım ki, kaybedecek, içimizi acıtacak bir şey kalmasın. bırakalım artık, aman gözlemci ne yazar, aman yorumcu ne der. ne derlerse desinler. ha pardon, kaybedecek bir şeyimiz kaldıysa anlatın, ben de ona göre davranayım.

batu dedi ki...

işte maalesef hala aynı yerdesiniz ve ben bu işe acayip şaşırıyorum. etrafımda samimi olduğum olmadığım bütün beşiktaşlılarda iki tane basit şeyi görüyorum. birincisi yıldırım demirören'e isyan etmek. bu konuda hiçbirşey diyemem, hakkaten rezil bi adam. isyan etmelisiniz. ama artık öyle bi noktaya geldiniz, ki yanlış olan bu, her taşın altından çıkan şeyi demirören'e benzetiyorsunuz. bu o tüpçüyü haklı çıkartmaz, ama sizi de haklı yapmaz her zaman. çok basit bir örnek ile, üzülmez'in top kaybından sonra demirören'e kayan arkadaşlar var.

ikinci takılıp kaldığınız nokta da sürekli fenerbahçe ve galatasaray'ın arkasında bırakıldığınız. "beşiktaş'ı sürekli eziyorlar, bütün aleyhte hakem kararları beşiktaş'ın başına geliyor, kimse beşiktaş'ın başarısını istemiyor." demirören'in geçen ay içinde yaptığı basın toplantısını hatırlayın, televizyon görüntüleri ile "hakkımız yeniyor, şekerimi vermiyorlar" tadında yaptığı toplantı. buna beşiktaşlılar da dahil hepimiz güldük ama dikkatli baktığımızda beşiktaşlı arkadaşların sürekli isyan halinin dikey hiyerarşide üst kademeye yansımasıdır bu.

bu iki takılıp kalma durumu, sizin saha içindeki başarısızlığı kendinize açıklamanız için çok basit ve anlaşılabilir bir yol. insan psikolojisi problemden kaçmak için daima bir yol bulur ve bunu tekrarlama yoluyla kendi mantığında doğrusallaştırır. beşiktaş taraftarında artık bu zihniyet çok fena şekilde oturmuş durumda. "sahada başarısısız, galatasaray ve fenerbahçe ya da diğer bir takım bizden daha iyi oynuyor ya da daha çok maç kazanıyor ama durun bir dakika, açıklayabilirim: 1. demirören, 2. federasyon bizi istemiyor."

lütfen, kendimizi tekrarlamaktan kaçınalım. bakın hala şampiyonluk potasındasınız. (ahah bak bi de bu geldi aklıma, 10. haftada puan farkı 5-6 olduğunda ağlayan ve "şampiyonluk gitti, artık seneye bakıcaz, o tüpçünün yüzünden hepsi" diyenler de var. neyse ben yoruldum da, daha var aslında bu tip şeyler)

uzun oldu, okuyanların gözünün nuruna sağlık.

batu dedi ki...

conju, kendinden geçti, biri ıslak mendil versin.

ya o değil de, ibrahim altınsay da beşiktaşlı. bu konuda ne diyorsun conju? yakışmıyor sanırım di mi beşiktaş camiasına?

purplepurple dedi ki...

ibrahim altınsay saygı duymaktan bile öte biat ettiğim bir insandır. nerde görsem elini öpesim gelir. türk futbolu için bir kaç gömlek fazla bir adamdır da, sen kimsin?

Eh Troy arkadas, keske iki post alttaki "eksik parca" temali yaziyi okusaymissin da, kendimizle yuzlesmemizi gorseymissin. Ya da diger post'lari okuyup buralarda neden dendigini gorseymissin. Ama aynayi da kendine tutsaymissin keske. Hangi takim, aleyhine hata yapilmayinca aglamiyor? "Tipik Besiktasli" diye tanimlamak ne demek boyle bir insani?

Konuyu iyi degistirmissin ama. Sonuc? Daha bu haftasonu GS yoneticisi "Federasyon akilli olsun" mealinde demecler vermedi mi? FB iki sene once Turkiye Kupasi vesilesiyle federasyona cemkirmedi mi? Sistem bu.

Ha, sen bana durust ol da sunu soyle. Hakikaten hangi "buyuk takim" aleyhine daha fazla hata yapiliyor? Ki bizim elestirdigimiz bu degil. Bu hatalar, medyada nasil yer buluyor? Bizim elestirdigimiz bu. Hala daha "agliyorsunuz ama" dersen, samimiyetinden ve de ne demek istediginden ciddi ciddi suphe edecegim.

Adsız dedi ki...

conju bırak bel altına vurmayı sen kimsin diye. adam ne güzel tartışıyot işte. conju bak sana şey dicem...mesela filistinde tüm ailesini kaybetmiş bir insan israilliler nanik yapıyor mudur" eyo eyo yıkılmadık ayaktayız" diye. hani ekşide zırvaladığın gibi.. vay efendim filistinliler yıkılmamış hamas onu beyan etmiş. adamların acısı daha taze ne beyanatı. hamas teröristtir. masum filistinin başında israil gibi bir beladır.

purplepurple dedi ki...

biz bizeyiz dedim. ben sözlükte uzun süredir beşiktaş yazmayı bıraktım. forza'da bile yazmıyorum. jessie'nin imzası olan blog diyerek geldim, buradaki herkes istediğimi paylaşabileceğim insanlar diye geldim. ve biz bizeyiz, burda konuşabiliriz rahat rahat mealli bir yazı yazdım. nerden çıktığını bilmediğim adam burda da geldi mendil verelim ağlamışsın muhabbeti yapıyor.
diğer dediklerinde anlam bütünlüğü yok, kitap oku bir şey yap.

Adsız dedi ki...

okuyom abi. zagorun son sayısını yeni bitirdim. yatmadan önce tom miks okucam 50 sayfa . resimli olduğundan 5 dakkada bitiriyom..

ayrıyeten adam doğru diyor. neden sen kimsin diye tersoya yatıyosun.

Bugün Mecidiyeköy Sportif A.Ş. de bir basın toplantısı düzenliyen Canaydın hakemlere yüklendi. Bazı maçlardan alınan hakem hatalarını gösteren bir sinevizyon gösterisi ile başlayan basın toplantısında, hakem hatalarının tesadüf olmaktan çıktığını ve artık hep Galatasaray aleyhine olmasının dikkat çekici olduğunu belirtti. Sinevisyon bitiminde gazetecilere ‘görüntüleri hep beraber izledik, bu görüntüler normal mi diye bir soru soruyorum sizlere. Acaba bu yaşananları normal olarak görüyormusunuz diye de bir ikinci soru soruyorum.’ diyen Canaydın, ‘haftalardır susuyoruz, hatasız maç yönetilmez felsefesi içinde bunları normal hakem hataları gibi düşünmek istiyoruz. Biliyorum ve inanıyorum ki hakemlerimizi kimse satın alamaz yanlış yönlendiremez. Dürüstlüklerinede inancımız sonsuz ama şurada gördüklerinizin yorumunu sizlere bırakıyorum’ diye devam etti.
08 Aralık 2005

devamı için...

http://www.aslanlar.com/news.php?rowstart=510

Tartışmalı kararların çok az olduğu fener maçında 4 yedikten sonra hakeme suç bulan, ki bu çemkirme, bu hafta bile herr skibbe tarafından tekrarlandı, 4 attıkları beşiktaş maçında ise faulle atılmış gol, 2 penaltı ve bir kırmızı kart pozisyonlarının hepsinde lehlerine karar çıktıktan sonra susmak yerine hakem çok iyi maç yönetti diyecek kadar yüzsüzleşen, devre arasında başkanları hakemlere destek veren fakat akabindeki ilk maçta hakemlere ateş püsküren kösele suratlı bir camianın internetteki yansıması da troy gibi olabiliyor ancak. kendisine yarattığı o adaletli, sistemli, bol yıldızlı pembe dünyada mutluluklar diliyorum..

ha bir de son not adsız arkadaşlara, "ad" ile "beyin" arasında pozitif korelasyon olduğu isviçreli bilim adamlarınca kanıtlanmış. bunları biliyor muydunuz?

Adsız dedi ki...

salatasaray fenerden daha yüzsüz bir takımdı. bana deseler fener mi ibnesaray mı fener derim valla. zaladları malatyaları oktay akdemirleri unutmadık.

@shrek sen bilir misin oktayı. bilmezsen beşiktaşlıyım deme.

sivas maçı da iptal değil. haşırttttttttttttt

kerim nerdesin ya ortalarda yoksun, iyice kestin ümidi takımdan, kendini bayan basketbola verdin di mi.hehe

biliyorum. beşiktaşlıyım..:)

Adsız dedi ki...

evet milica dabovici izliycem artık. sivas maçında tekrar flan yok değilmi freakciğim. biliyor musun mevzuyu. çok konuşanlarda da bir numaradayım bu arada. :))

Adsız dedi ki...

şu an cm oynuyorum. bjk yi rezalet yapmışlar. sivok mivok dökülüyo. zapo habire kırmızı kart. denemediğim taktik kalmadı. takım 9. sırada. fenerden 4 yedik kupada. tarih mart 2009. görüyosun ya cm bile bjk yı iplemiyor artık. boboyu villareale sattım 6 milyona duyrulur...

eeee abi, eskilerdendsin, abbasağadansın, çarşıya karşısın,feridun düzağaç, cem dizdarı sevmiyosun, enterasan işler yapanı takip ediyosun..bunları öğrendik artık

iki tane galatasarayın çok hoşuna gitmiş tekrar istiyomuş ama federasyondan henüz bir ses çıkmamış diyerek de bayağılaşmak istiyorum biraz. nihaha

Adsız dedi ki...

delgadoyu da satcam freak... sezon sonunu bekliyorum. fener luis fabiano yu aldı. coşuyor.. fatih tekkeyi kiraladım. trabzona 3 gol attı. bildiğin adamlar varsa tavsiyelere açığım...

cm oynamayalım artık,lig tvden sonra onu da protesto edelim. bence ekşi beşiktaş olarak bu protestoya öncü olabiliriz.

kerim satma delgadoyu,benim adamım o..6 artı 2 kenarda dursun işte, ne zararı var adamın..delgadoyu satanı biz de satarız:)

Adsız dedi ki...

biz isimlere değil zihniyete karşıyız. beşiktaşı feriköyspor sananlara karşıyız. takımı büyütçem deyip 15 yaşında çocukları kongre üyesi gösterenlere karşıyız. cem dizdar feridun boş işler. ayrıca süleyman seba diye zırlayanlarada karşıyım. süleyman seba zaten 1994 te saptı kendi çizgisinden. ayrıca hasan aratı aday gösterdiğinde kıl olmuşytum. ne demek yani ben çekiliyorum hasan aratı seçin. bir de bunu canlı yayında söylemişti süleyman babamız. babalar da hata yapar. erdal acarın ne işi vardı o kulüpte.

Adsız dedi ki...

pardon 6. sıradayım. oynamıcam zaten. bjk yi nasıl bu kadar zayıf yaparlar. hayret yav. kocaelispor 2. gs 5. sivas 13. sırada. fener 1. luis fabiano atıyor habire. girecem editöre alacam hamiti mehmet özili. 11 tane almancıyla oynayacam. ibrahim üzülmezle gökhan zan için kiralık katil düşünüyorum. serdar taşçıyla ibrahim kaşı stopere koyacam.. serdar özkan iyi oynuyo ama. bu cm saçma ya... kocaelisporun 2. sırada ne işi var.

Adsız dedi ki...

boboyu 6 milyona villareale kakaladığımı jessie duysa yanaklarımdan öperdi beni. nihat barcelonaya gitti. ondan aldılar.

biliyorum abi ne düşündüğünü tam olarak, zaten bunu daha önce de konuşmuştuk..süleyman sebanın gitmesi bence de yanlış değildi, ama gitme şekli yanlıştı..erdal acarı hep televoledeki şampiyon olun villalar sizin deyişiyle hatırlarım, hakkaten şu an nerde bu adam..

yeteeeeeeeer kerim hocaaa..abi istifanı niye sunmuyosun yoksa sen de mi tazminat peşindesin? bobo gitti,delgado sırada..takımdaki yıldızları sattın, naptın yaa:)

Adsız dedi ki...

peki sen bir takım yaz istersen. gireyim editöre ayarlayayım. baştan başlayayım. yaz bir takım madem yeter. oldu delgadoyu da satmıyorum ama 6+2 olcak.

kalede: fevzi

geri dörtlüde: ali eren-erman güraçar-ali günçar- adem dursun

orta dörtlü: erkan avseren-yasin sülün-hengen- ibrahim üzülmez

ileri ikili: nartallo-ohen

kerim yukardaki kadroyu oluştur, cm kafayı yer, direk şampiyonlar ligini alırsın. bi kere sağ kanadın çirkinliği, ali ve erkan ile rakiplere korku salar, sol desen ademle ibrahim üzülmez orta yapmaya çalışırken bol bol gol atarlar yanlışlıkla, nartallo desen kaval kemiği ile sıralar golleri, kaptan yasin olur, camianın çocuğu, ama aliye dikkat, kendi kalesine gol atıyo..

Adsız dedi ki...

yok ben aslında jessie ile ikinizi düşündüm ilerde. jessie atacak sen tutacan.. madem öyle giriyom editöre. delgado nun futbol hayatını bitiriyorum.. DEL delgado.bjk yi de feshedeyim. iyi mi.

Adsız dedi ki...

boşver ben real madridi alacam. onu bırakta bjk neden bu kadar zayıf yapmışlar aklım almıyo. yoksa burda bir mesaj mı var??? bir kaç seneye böyle olacaksınız şimdiden hazır olun mu diyo.. o zaman görürüz o " bitmesin dertler zikime kadar bjk liyiz ölene kadar" diyenleri... kabataştan denize düşer hepsi ayağına beton bağlayıp..

Adsız dedi ki...

freak. sen ekşi şeyde yazardın değil mi kardeşim. sözlükte yani. orda bazen maç yorumlarını okuyorum. galiba gs liler bayağı çoğunluk orda. sonra bizimkiler. fenerliler bayağı azınlık gibi. doğru mu ?

abi kadro yapamadım zira artık dünya futboluna ilgim azaldı..eskien cm oynardım da,bi 5 yıldır çektim elimi ayağımı, futbolla tek bağım beşiktaş kaldıı..

yani öyle abartı çok değil de, galatasaray taraftarı biraz goygoycu,o yüzden öyle geliyodur...

Adsız dedi ki...

neyse önemli değil. bak ben feneri gs ye tercih ederim. yani 2 side aynı ama. tercih yapsam feneri seçerim. gs çok madik attı zamanında bize. 3 şampiypnluğumuzı aldılar hileyle.. 87-87 ve 93. bizim seba şerefli ikincilik lafını o zaman attı ortaya.. şimdi centilmenlik iyi ama tokat atana da yanağını dönmeyeceksin yani.. o yüzden gs en sevmediğim takımdır. bir de taraftarı kendini bir bok sanıyo ona kıl oluyorum. güya gs taraftarı asilmiş. ulan o 50 sene önceymiş be. şimdi önüne gelen gs li oldu. geçen sene gazetede okudum. büyük şehirlerde fener bjk köylerde kırsalda gs nin taraftarı çokmuş. ayrıca gs nin kemik taraftarı süzme köktendincidir onu da diyeyim. asalate bak..!!!!!!!!

fenerbahçeden öyle bir düşmanlık görmedim. şimdi doğruya doğru.. aslında düşman yaratmak iyi değil ama tarihimizi de bilelim.

türkiyede taraftar kulüblerin şemalini belirlemiyor, camialar taraftarları etkisi altına alıyor ve konu futbol olunca kendilerinin dışına çıkan bir dolu adam oluyor bu yüzden... ben şu veya bu diye tercih etmem açıkcası, benim için iki takım da aynı..ama fener dediğin gibi daha dürüst geliyor, en azından oldukları gibi görünüyorlar,cimbomlular hem alaveranin kralını yapıp hem de sütten çıkmış ak kaşık gibi dolaştıklarından, biraz tiksinçlik yaratmaları normal..

Adsız dedi ki...

o işte semt kültürüyle alakalı biraz.. beni biliyorsun semt takımı tanımına gıcığım. ama bjk yi bjk yapan da odur. fenerde de vardır o gerçi pek kalmadı onlarda. gs de ise o yok işte. mesla ben karagümrük doğumluyum. 6 yaşında beşiktaşa taşındım. karagümrük silme beşiktaşlı bir yerdir. hatta o gündoğdu marşını falan çıkartan karagümrüklülerdir. kasımpaşa ise silme fenerlidir. kasımpaşa nın 2. lig maçlarına git bak. adamlarda kasımpaşa formasından çok fener forması var. gs de o yok. gs taraftarı sonradan görmedir. çoğu da kupa taraftarıdır. fenerliler biraz daha dobradır. yalnız fenerlilerin bir huyunu sevmiyorum. herşeyi çok abartıyorlar. çok aşırı tepkililer. yani uçlarda geziyolar çok. yoksa taraftarı sağlamdı eskiden fenerin..

ama statları çok güzel shrek bir görsen. bizde yapcaktık güya.. semtimiz denize karşı beşiktaş inter totoya. neyse ağır konular bunlar shrek çiğim..

kerim ben Besiktas'la ilk sezon ikinci olduydum; forvete Fatih Tekke'yi aldim yedekte dursun diye, Holosko'nun ayagini kirdilar Internacional'den Alex'i kiraladim. Delgado'yu forvet arkasina koyunca cilgin atiyor. Uclu defans ve iki tane saglam Wing Back (Tello ve Abdurrahman Dereli, 875k'ya alirsin) ile iyi oluyor yeterince. Serdar Kurtulus'tan ortasaha olarak yararlan, oyle antrenman yaptir. Bir de coach'lar berbat, hepsini kov gitsin, yerine yeni adamlar al. Sergen haric bak, o canavar oluyor.

Ikinci seneye baslarken Zapo'yu, Cisse'yi, Fatih'i, Tello'yu falan direk yolladim. Kulubun 26 milyon dolari oldu. Sonra da sifirdan gencecik cillop gibi takim kurdum. Artik 4-2-3-1 oynuyoruz, Bobo cilgin atiyor. Mehmet Topuz, Delgado, Aydin arka uclu, ortada bir gavur DM bir de Murat Ceylan, geride Jan Polak, Abdurrahman, Malik Fathi falan. Bir tek duzgun kalecim yok, gelmiyor kimse. Ochoa'ya goz koydum ama, elbet alacagim.

valla kerim abdul cabbarcığım, semt takımı olmak, ordan güç almak bu takımın çekici yanlarından biri zaten ama sadece semt takımı olarak kalmasını istemek hadi onu geçtim, büyüse bile semt çocuklarının gidişatta etkili olma çabası işleri karışıklaştırıyor. ki zaten bu çok karışık konu, cem dizdarı mesela ben severim, feridunu da, zaten ben de biraz o duygusal adamlardanım, ama senin dediğin gibi bu duygusallıkla bi yere varamıyoruz..geç oldu kerim abdul cabbarcım, iş güç vardır senin, beni yeni attılar, kriz teğet geçti:))

delgado dedi ki...

cm mi bu, fm mi yoksa?

shelby ne yaptın sen yaa, büyük takım tek forvet oynar mı? şerefsiz medya olsa cmde de böyle derdi şimdi sana..

Adsız dedi ki...

tamam shelbyl. deneyecem onu da. ama bir editör yapacamm. benim takım şu olcak

neuer
abdurrahman-serdar taşçı-i.kaş-taiwo

topuz-hamit-ekrem-mesut özil

l.fabiano-holosko

Adsız dedi ki...

@delgado

bu dediğim cm 01-02 nin update i. bu seneye uyarlanmış hali.

@b.freak

anlayamadım. işsiz mi kaldın yoksa.

evet kerim abdul cabbarcım da cm 01-02 en doğru seçim,bravo..fm geldi bıraktım ben olayı..her yenilenen oyundan ve yenilenen siteden tiksiniyorum.ulan maçkolik ne güzel siteydi,acayip olmuş

Adsız dedi ki...

bak şimdi shrek sana tipik bir CEM DİZDAR yazısı anlatıyorum..

-----
geçen gün beşiktaş-eskişlehir maçına gittim. kapalının sağındaki yerimi aldım. baktım herkes orda. çarşı beste yapmış. güldük eğlendik. o esnada holosko vurdu top denize gitti. 2. yarı başladı.. takılıyoruz tribünde. aaa delgado penaltı kaçırdı.. son 10 dakka makara yapıyoruz gene. yok böyle taraftar yok böyle tribün.
maç bitti arkadaşlarla şair nedime yürüyoruz. bir de baktım ÇARŞI NÜKLEERE KARŞI yazısı.. güldük eğlendik..

--------

ee maç noldu dicen. adam böyle işte.

Adsız dedi ki...

çok üzüldüm shrek işsiz kalmana. inşallah bulursun tekrar.

ahahhaa, çok güldüm harbiden ama ne güzel işte gülüyo eğleniyo, yazıyo,candan adam...

sağol abi,bakalım..önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)

Adsız dedi ki...

cem dizdar candan adam
gökhan zan camdan adam

halimiz duman..

nasıl iyi mi. özetledim işte beşiktaşı

Yorum Gönder

Ara