.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Ocak 2009 Cuma

Bizim Erkan Zengin Oldu

Son transferimiz Erkan Zengin oldu. Virgülün yeriyle doğru orantılı, son transferimiz Erkan, zengin de olmuş olabilir. Umarım bu transfer, ara transfer döneminin son transferi olmaz. Oyuncuyu 6 aylığına kiralamış bulunmaktayız. Ödenecek rakam ise 100.000 Euro. Oyuncunun asıl mevkisi sağ açık. Bir bakıma Filip Holosko'nun alternatifi olarak düşünülebilir. Gerçi Mustafa Denizli'nin sisteminde sağ bek oynarken de görmemiz olası. Hammarby, İsveç'in orta sınıf takımlarından biri. Erkan da o takımın iyi oyuncularından biri. İsveç'ten gelen haberler Erkan'ın "sıradan" bir futbolcu olduğu yönünde. Ancak bu yorumlara itibar etmememiz gerektiğini düşünüyorum. Sıradanlık neye göre? Sıradansa bizim Serdar'lar da pekala sıradan ama forma giyebiliyorlar. Yurt dışından bizim takımlarımızın kalitesi farklı görülüyor sanki. Mustafa Denizli'nin dediği gibi, " bu tip transferler risk teşkil etmeyen, düşük maliyetli transferler" oluyor. Biraz da, ne çıkarsa bahtına. Beşiktaş'ın kadro kalitesinde veya derinliğinde problem varsa 100.000 Euro konuşulmaya bile değmez. Türkiye'den Erkan'ın muadilini o fiyata alamadığımıza göre dışarıdan almamız çok mantıklı. Ki bence bu tarz transferler uzun zamandır takip etmemiz gereken bir stratejinin ürünü olmalılardı. Mehmet Yozgatlı'lara, Tuna Üzümcü'lere yatırım yapılacağına bu tip "derinlik" elemanlarını dışarıdan almak çok daha mantıklı geliyor. En azından, temel eğitimini dışarıda almış sporcular sadece rakiple değil, kendi takım arkadaşlarıyla girdikleri forma mücadelesinde daha inatçı ve neticesinde daha faydalı olabiliyorlar... Bu bağlamda, Ekrem Dağ bile Antep'ten değil Avusturya'dan bize gelmeliydi. Antep'in de o dönem aldığı Ekrem Dağ riski, çok ciddi bir risk değildi zaten... Neticede Erkan Zengin,

14 Yorum:

transfer içinbir şey demeyeceğim de hammarby'in web sitesinde tüm oyuncuların fotoları bu şekilde. yani forma renkli, oyuncular siyah beyaz.

beşiktaş'ın web sitesinde ise futbolcuların seramoni esnasında çekilmiş fotoğrafları var sadece.

ben hammarby'in tarzını sevdim açıkçası. aşkımız renklere sizlere değil'i göstermek için oldukça başarılı. veya futbolcu geçicidir ama forma kalıcıdır falan demek gibi geldi bana.
bilemiyorum millet ne düşünür

Bence de Beşiktaş yönetiminin bu gibi ince konularda bazı eksikleri var ama o kadar hata kadı kızında da olur..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bence bu yönetimden öte kulübün bir yapılanma problemi. seba'dan bu yana.

yoksa web sitesinin dizaynını da yönetim kurulundan bilemeyiz. kulüp, çalışanlarına doğru dürüst para ödeyemeyecek durumda zaten, böyle detaylarla ilgilenecek hali yok. söylesen gülerler.

ama elbette daha profesyonel olmalı. daha dan öte, profesyonel olmalı. web sitesinden stadyumdaki anonsçusuna kadar. bu kulübün bunları kotaracak geliri de var. ama zihniyet önemli olan.

adam inönü'de üç defa ayhan bermek spor salonuna bekleriz diyor. ayhan bermek nere, ayhan şahenk nere...

Adsız dedi ki...

shrek noluyo olum. çok kalabalık olmuş burası. enteresan işler bunlar.

Adsız dedi ki...

lan jessie bu elemanların çoğu senle dalga geçiyordu. nasıl oldu da aralarına alıyorsun bunları. aha şu yuki the zorba mıdır nedir. senin için hıncal uluç kılıklı diyordu. noldu şimdi güçlerinizi birleştirmeye mi karar verdiniz. olum bunların köküne kibrit suyu lan. bunlar yeni stat yapmaya karşı güya endüstriyel futbola da karşı. aslında bunlar beşiktaşa karşı haberleri yok. semt masallarından bıktık ulan. nerde feridun düzağaç cem dizdar kılıklı varsa toplanmış buraya. bi shreki tanırım burda alayı tırto. bunlar gibi örümcek kafalar yüzünden bu takım bu hallerde. küçük olsun bizim olsun zihniyeti bunlar.

ulan jessi sen de adam değilsin a. arkandan gülenlerle aynı sofraya oturuyon ulan ne mide varmış sen de sıçsalar sucuk diye yersin.

kerim özet olarak "Beşiktaş vasıtasıyla ulaşmak ve çeşitliliği kutlamak" diyelim buna. Biz burda camiayı birleştiriyoruz haberin yok, yuki ile hıncal kılıklı jessie bir araya geldi, şimdi sıra diğer siyah-beyazlarda.

Adsız dedi ki...

valla takılın ne diyem. beautiful freak kardeşim benim. enteresan işler diyorum bunlar. senin adres neydi skandal60 ???.. skandalların adamısın freak.

şunu bir yazarmısın tekrardan @ ten sonrasını..

ayrıca birleştiriyosun bana haber vermiyosun. sen daha bu siteyi bilmezken biz yorum yazıyoduk. bir de bilal vardı noldu o eleman yav. jessie yemiştir belki onu.

jessie beni transfer ederken, bilal'i takasta kullandı. bilal artı 100 bin dolara geldim yeni camiama. doğuştan ekşisözlüklüyüm, fotoğraflarımla ispat edebilirim..

skandal60@hotmail.com

Adsız dedi ki...

freak son posta biri yorum yazmış gördün mü onu. negative commentte. yasin midir nedir. pezevenk diyor sana bir de galiba bana.
damlar kesin buraya.

YASİN ANANI SİKERİZ SENİN. itin eniği seni. pezevenk babandır. "frek doğru yazmış, kerime katılıyorum" nesine cevap yazalım bunun. şakşakçı pezevenk seni.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bir beşiktaş var herkesin ortak paydası. 1000 çeşit beşiktaş'lı var. hiçbiri beşiktaş değil, belki hepsinden biraz. "ben" beşiktaş değilim. sadece bu topluluğun bir parçasıyım. kimseyi de gelin benim beşiktaş'ı mı sevin diye ikna etmeye çalışamam.

buradaki arkadaşların bir başka ortak noktası da, lets kick demirören out of football'dur. aslında bu bile bir zaruret değil. bana küfreden, ayar veren her kim varsa buyursun gelsin yine söylesin, kapımız açık. hala demirören'i destekleyen veya şanssız bulan kim varsa onlar da gelsin yazsınlar.

burada ben sen yokuz, fikirler olarak varız. o yüzden hiç problem değil. ayrıca şuradaki tüm yazarlarla da az-çok muhabbetim var. ki davetimi kabul etmelerinden belli zaten. neyse.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

tamam jessie başkan seviyoruz. seni. bak yeni mekan açmışsın geldik gene. 1 senedir aksatmıyoruz senin ortamlarını. anti-demirören ci herkes kardeşimiz.

ama şu kısır döngüden de kurtulalım artık. yav bıktık artık desibel muhabbetinden de ibrahim üzülmezden de cem dizdardan da. romantiklere yer yok artık.

Ayağımın tozuyla eski başlıkları okuyordum da, öncelikle Kerim nam şahısa blog'a kattığı renkten dolayı teşekkür ederim; biz hepimiz deliyiz ama Kerim bizden daha deli. Bu enerji lazım zaten.

Erkan Zengin meselesine gelince, kendisi "Valla sağ açık oynarım, ortada da oynarım, oyunun iki yönünü de oynarım; hocam nerede görev verirse oynarım" demiş. Holosko saçmalarken Serdar Özkan'a maruz kalmayacağız demektir bu umarım. Yoksa Delgado - Zengin gibi bir ortasahası dublesi görürsek şaşırmayalım, onu da baştan söyleyeyim.

Adsız dedi ki...

Yaprak dökülürken beşiktaş saçmala.erkan zengin varsa ece gürsel de var demektir.yorum yosun utan beşlitaş şampiyo

Yorum Gönder

Ara