.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Ocak 2009 Perşembe

+18

Bayan basket takımımızın sezon başında transfer ettiği Sırp basketbolcu Milica Dabovic huzurlarınızda... Tabi bu pozu şahsıma vermedi. Nerdeee? Ülkesinin FHM dergisine verdi... Haydi maça desem? Tribünlere poposunu gösterdi diye transferinden vazgeçilen Dino Drpic ne olacak peki? Bir de işin o boyutu var. Haberci olsam gider ropörtaj yapardım vallahi. Sen ufak bi indirdin kaldırdın olay oldu, burada her şey meydanda Dabovic'e dokunan yok desem ne der? Reva mı bana sürünüyoruz buralarda Beşiktaş'a kapağı atıp, sözleşmeyi imzalayıp Alman 2. Ligi'nde keyif çatmak istemez miydi Dino? Göreceğiz bakalım Milica'nın akıbeti de Dino gibi mi olacak yoksa Milica'ya iltimas mı geçilecek. Bak yine haberci kimliğine bürünüyorum; Gitsem Demirören'e "bahsettiğiniz Beşiktaşlılık duruşu bu mu?" desem ne cevap verir acaba? Ayrıca Caferağa'da Fenerbahçe'yi paramparça eden oyun kurucumuz Shay Doron parasını alamadığı gerekçesiyle ülkesine dönmüş. Yöneticiler de "alacağı kalmamıştı, niye böyle yaptı anlamadık" demişler. Kesin bu işte de Milica'nın parmağı -pardon poposu- vardır. Kadın baktı Fener'e 30 sayı atıyor yine ilgi yok, yine ilgi Milica'da "hay ben böyle spor anlayışının!" diyip ülkesine dönmüş olabilir. Gerçi Beautiful Freak, bu dönüşün siyasi nedenlerden olduğunu da çıtlattı kulağıma. O da mümkündür tabi kadın korkmuştur Telekom maçından sonra. Gerçi o korktu da Türkiye'deki binlerce Yahudi korkmadı mı? Onlar da mı gitsinler bir yerlere? Yok tabi Doron da kalsın, Milica da kalsın mümkünse. Ama özellikle Milica kalsın. Söz maçına gideceğim bu sene.

10 Yorum:

krasotkin dedi ki...

yönetim bu pozunu görmemiştir. görse gider bu kızın üçüncü yedeğini alır gelirdi, aynı paraya. onun da 5 duyu organından hangisi çalışmazdı bilemem artık.

youtube kapalı oldğundan bakamamış yönetim

Ben yonetim olup bu pozu gorsem bakar bakar bakar dururum. Muhtemelen ayni eylemsizlikteler.

'Daboviç’in pozları üzerine Başkan Demirören, güzeli göndermek istedi ancak.. '


http://w9.gazetevatan.com/_Demiroreni_cildirtan_poz/219758/5/Spor

xaropinho dedi ki...

şu meşhur pozunda feci halde şarkıcı sarah connor'a benzettim kendilerini..üzülerek söylüyorum ki şöhretini bgn duydum ama akatlardaki ilk maçta sırtımda ismi ve numarası yazılı formasıyla yerimi alacağım.

Besiktas uzun zamandir ilk defa Milliyet Internet'in ana sayfasindan birkac gundur eksik olmuyor herhalde.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1051089&Date=26.01.2009&b=Demiroreni%20delirten%20poz&ver=47

Budur olay. Dabovic ozledigimiz sohreti bize getirdi. Olley!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ilginç bir detay daha size. fotoğrafları için tıklayınız olayı var ya. dabovic'in orada 1 adet fotoğrafı bile türk fotoğrafçılar tarafından çekilmemiş. ister ajans olsun ister gazetenin kendi fotoğrafçısı olsun...

milliyet gazetesinin elinde 1 adet kendi çektikleri dabovic fotoğrafı yok. sonra da ben büyük gazeteyim diye geçinirler. dabovic soyunmasa haber olmayacak.

ilginc bir detay da su ki, dabovic o olay patladıktan sonra ilk maçında (samsun) 20 sayı attı. su ana kadar böyle bir performans göstermemişti. o ağırlığı attı demekki üzerinden :)

Yahu bu adamlarin haberlerde kullandiklari fotolar o kadar copy-paste ki, arada fare imleci falan kaliyor fotograflarin uzerinde. Bir de "Izinsiz kullanilamaz. Tum hakki bize aittir." diye oterler. Yahu her gun google'dan fotograf ariyorsunuz be!

Dabovic'in 20 sayi atmasi iyi haber. Kismeti acilmis, ne diyelim..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

20 sayı atmış ama takım gene mağlup :)

Adsız dedi ki...

ilik kurutur bu kari

Yorum Gönder

Ara