.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Tomas Zapotocny

Tarih 2 Haziran 2007 Vestel Manisaspor Zapotocny'yi tekrar gündemine alır. Google'da Zapotocny Vestel Manisaspor yazın bakalım ne çıkacak... Şimdi bu adamı Ertuğrul mu almış ey çok bilginler... Ertuğrul kalkmış gitmiş Udinese'nin maçını izlemiş ve ne hikmetse bu adamı beğenip izlemiş öyle mi? Hey yavrum hey size...

13 Yorum:

Adsız dedi ki...

Bence ertuğrul gelirken süleyman hurmayla beraber gelmeliydi. bence o ikili çok daha yararlı olurdu bizim için.
süleyman hurmanın bugün kayseriye kazandırdığı futbolcuları görüyoruz. beraber aldıkları toledoyla ivankov da gözümüzün önünde. aghahowa daha tam uyum sağlayamamış olsa da, purovicle olembe de daha sakat olsalar da kaliteleri ortada.
Ha yönetim onlara bu transferleri yaptırırmıydı orası da ayrı mesele. yoksa abuk subuk adamlara ödenen paralarla menejerler nası para kazanır di mi? menejerlerin de çoluğu çocuğu var ekmek parası lazım adamlara... zaten adam izleyip almak nedir ya ayağına kadar kaset getiren menejerler dururken. allahtan çok pahalı falan dememişsiniz=) alnınız karışlanırdı eheh

Adsız dedi ki...

bunu tesadufen mi yoksa didik didik arastirip mi buldun bilmiyorum jessie ama iyi yakalamissin, bravo.

buyuk ihitmal holosko ve zapo nun menejeri ayni kisidir. holosko bize gelincede kasetleri izlemistir bizimkiler.

birde bizim sergen zapotocny e kasitli olarak zapotocky demiyor mu. kil oluyorum arkadas.

Adsız dedi ki...

jessie sana aşığım.

seninle sevişmek istiyorum

yuki the zorba dedi ki...

hahahaha abi ölüyorum burda... resmen seks objesi oldun araştırmalarınla baksana...

yuki the zorba dedi ki...

Takip edemiyorum blogu zaten bu ara, birisi de beni Celal Kolot'a benzetmiş... Sinan Engin'e benzetse daha iyi yahu, ne Kolot'u. Şu blogda zaten Iniesta dediler, yan hakeme benziyo dediler, bi Kolot kalmıştı; o da oldu... Bi de sana bak hele :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

:) bu yazılar geçtiğimiz ekim ayında yayınlandı bizim eski blogda. canlandırmayı uygun gördüm. transfer sezonunu bekleyebilirdim ama dayanamadım :)

tai dedi ki...

bu adamları, bahsedilen fiyatları vs görünce aklıma şöyle bir fikir geldi; şimdi arkadaş biz bu adamları direkt olarak almaya kalkınca fiyatı birse on oluyor. o zaman sırf bu iş için ayarlanacak bir pilot takım ile transferi yapıp akabinde ücretsiz olarak beşiktaşa alalım. hayır yenilen kazıklar en fazla taraftarın canını acıtıyor. birilerinin de koltuğu sağlamlaşıyor. yazıktır.

öte yanda boş işleri bırakırsak bu kazıkların bir de şöyle bir olayı var bana göre, şimdi bu transfer döneminde yenilen kazıklar, 3 5 milyona alınan adamların free'ye bırakılması gibi olaylar birikince senin potansiyeli olup da satabileceğin oyuncuların da satılamıyor. yakın zamanda bobo örneğinde de gördük bu durumu. normal şartlarda 1 liraya aldığın oyuncuyu geliştirip 5 liraya satarsan ve sonra bu 5 lirayla tekrar transfer hamlelerinde bulunursan, altyapına yatırım yaparsın(ki umut olarak serdar özkanlar çıkmasın ordan) büyür zenginleşirsin. bu durum bünyesinde risk barındırsa da avrupanın devlerine yaklaşabilmek açısından önemli bir stratejidir benim gözümde. ama biz 10 oyuncudan 1'ini tutturabildiğimiz için iyi oynayan oyuncumuzu da satmaya korkuyoruz. satacaksak da nasıl bize satarlerken 10 katını istiyorlarsa biz de aynısını yapıyoruz. e elin oğlu da bizim gibi bakmadığından olaya oyuncular elimizde kalıyor. sonra da kılıfına uyduruyorlar beşiktaş büyük takım diye. lan tamam beşiktaşın büyüklüğünü tartışacak değiliz ama elindeki oyuncuyu satmamanın neresi büyüklük?

tüm avrupanın önünde psv örneği var çok net. adamların hiçbir oyuncusu satılamaz yaftasına sahip değil. parayı veren alır diyorlar çünkü arkada bekleyeni çok o oyuncuların. bizim de bu modeli oturtmamız bu kadar mı zor anlayamıyorum.

nereden nereye geliyorum ama aklıma gelmişken bunu da yazayım. ben artık beşiktaşımın bu şekilde yönetilip alınmış günübirlik galibiyetlerini istemiyorum. liverpool'u 2-1 yenmek istemiyorum. olunca güzel oluyor orası ayrı ama maç başlamadan önce beşiktaşın favori olduğu bir 5-0 lık malubiyeti tercih ediyorum bu galibiyete. "bugün çok rahat yeneriz oğlum bunları" diyebilmek istiyorum rakı masamda. ama dedirtmiyorlar malesef. bu gidişle de yakın gelecekte böyle bir görüntü olacağını zannetmiyorum.

T. Egemen Gul dedi ki...

Yuki: Yan hakeme benziyodun ama :)

yuki the zorba dedi ki...

@Jessie
Fark ettim sonradan ama o kadar güldüm ki, silmek istemedim!

@Egemen
Eyvallah o zaman :) Bi resmini bulamadım adamın. Maçı çekip bakıcam!

gioberg dedi ki...

Bir suredir blog'u takip ediyordum, transfer haberlerini arka arkaya koyunca, Turkiye'deki transfer sisteminin sacmaligi goz onune cikiyor. O yuzden tebrik etmek istedim, yazi ve arastirma icin.

Jessie'nin intikami. Arka arkaya kroseleri cakmissin hocam transfer donemi baslamadan. Guzel olmus.

türkiyede bi çok takımın futbolcu izleme ekibi var. ama sanırsam bu adamlar sadece klübün parasıyla güney amerika ve avrupa tatili yapıyolar. afrikaya ise hiç gittiklerini düşünmüyorum. afrika diye rusyaya, ukraynaya gidiyolardır bunlar. sonra çakal menejerlerin kapısını çalıp ellerinde ne varsa onları yüksek fiyattan almaya çalışıyorlar.

arsenale bakıyosun adamlar bizden çok daha ucuza hiç ismini duymadığımız herifleri buluyolar ve çatır çatır oynuyo bu adamlar. geçenlerde bi arkadaş arsenal yönetiminin başarısız demirören yönetiminin başarılı olduğunu söylemişti en azından bunu kastetmişti. karşılaştırmak bile saçmalık heralde ikisini...

erncntr dedi ki...

bir ara atoubanın peşinde olduğumuza dair haberler çıkmıştı basında.fiyat performans açısından tello transferine benzer sözleşmesi biten atouba transferi.sırf bu haberlerin çıkması bile bu sene için en azından teşhisin doğru konulduğunu gösterir.hoş halen ronaldo haberleride çıkıyor doğrusu.

Yorum Gönder

Ara