.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Eylül 2008 Pazartesi

İşte O Liste!

2008-2009 ilerlerken, dördüncü hafta itibariyle formsuz futbolcular listesine bir bakalım.


Listenin 4. numarasında Tello var. Sezona sol bekte oynar mı tartışması ile başladı, kulvarında açıklar verdikçe tartışmalar alevlendi ki son iki maçta sistem ve oyuncu rotasyonları ile istediği bölgelerde oynama fırsatı buldu ancak baktık ki eski Tello hala sahada değil. Sol ayağını hala iyi kullanabilir, duran toplar onunla avantaj olabilir ama zaten pas trafiği konusunda zorluklar yaşayan Beşiktaşta onun futbol aklını takıma yansıtması çok önemli.





Listenin 3 numarasında ise Kaptan Mati var. Sezona istediği taktik ve kaptanlık pazubandı ile çok güzel başlayan Mati, önce Trabzonspor sonra Metalist Kharkiv maçında sahada görünmemeyi tercih edince, son Gaziantespor maçında kementi yedi bile. Kötü de oynasa yeteneğini belli edecek ince hareketleri yapsa da, son üç maçtır o sezon başındaki "Ben şampiyon takımın kaptanı olmak istiyorum" ruh hali olmadan oynadığı oyun tat vermiyor.




Listenin ikinci sırasında ise geçen senenin çok konuşulan ismi Holosko var. Güçlü, hızlı, yürekten oyunu ile yarım sezonda herkesin güvenini kazandı. Fakat bu sezona öyle bir başladı ki, ha bu hafta ha gelecek hafta derken bir türlü o heyecan yaratan Holosko kimliğine bürünemedi. Umalım ki bu sadece sakatlığı nedeniyle sezon başı antremanlarını kaçırması ile ilgilidir.


Listenin bir numarasında ise benim gönlümdeki geleceğin kaptanı Serdar Kurtuluş var. Listenin bir numarasında olmasının nedeni onu bir sene beklememiz ve belki de bu yüzden birikmiş bir yıllık beklentiler. Daha da önemlisi formsuzluğu durumunda bizi Ali Tandoğanla yüzleştircek olması var ki, düşünmesi bile insanı bunaltıyor.






1 Yorum:

Adsız dedi ki...

"işte o liste!" gibi bir başlığın altındaki metinde herhangi bir yerden seksi fotoğrafları için tıklayınız köprüsü aradım, bulamadım. hayal kırıklığına uğradım.

Yorum Gönder

Ara