.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Kasım 2018 Perşembe

STSL 13 Ankaragücü - Beşiktaş


Tarih: 24 Kasım 2018 Cumartesi 19.00

Stadyum: Kayseri Kadir Has Stadyumu

Hakem Hakkında Bilgi: Mete Kalkavan 

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Gökhan Töre, Jeremain Lens, Ryan Babel, Enzo Roco, Adriano  / Johannes Hoph, Thomas Heurteux, Kubilay Kanatsızkuş, İlhan Parlak

Cezalı Oyuncular : Tolgay Arslan(Kadro Dışı) / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır. 

20 Yorum:

EC dedi ki...

bas gec..

BurkayJK dedi ki...

İnsanda tat bırakmadılar. Maç gününü bile yeni öğreniyorum. Bari şu salakları yenseler de kendilerini nimetten saymasalar. Galatasaray maçında nasıl bir reaksiyon vereceğiz, en çok onu merak ediyorum. Yenersek hoca en kötü devreyi tamamlar, yenilirsek istifa eder diye tahmin ediyorum.

hastati dedi ki...

pepe'nin yokluğunda geriden pas izleme keyfini yasayacağız, sag stoper sol stoper paslasmalarini özledim yemin ediyorum:) caner'in de orta sahadan orta acmadigi, yanındakiyle verkaç yaptigi bir mac olsun lütfen yarabbim:) butun takimin oguzhan'a yanastigi ve onu yormadigi bir mac. atiba'nin hızlı oyuncu kovalarken madara olmadıgı bir mac. karius'un kedi gibi atladigi, formasında cim lekesi,camur lekesi olan bir mac. vagner love'in en fazla 1 kisiyi calimladigi bir mac. korner icin arka direkte adam bulundurduğumuz bir mac. ljajic'in 1 frikik attıgı bir mac...

Pheaglix dedi ki...

medel de sakatlanmış. ciddi ciddi sigortadan para almak için sakatlıyoruz oyuncuları :)

dominic molise dedi ki...

arkadaslar bildiginiz uzere bildiginiz skorla yendik.
ayrica sivasspor ve antalya karsisinda da bence fena degildik.
takim kotu gitmiyor, azicik ittirsek rayina girecek ki bu mac itibariyle en zengin kadroya sahibiz. guven, fatih, dorukhan resmen tat kattilar takima. saka gibi ama deplasman macinda quaresma bile fena gorunmedi bana.

karius,
gg, vida, medel, adriano
oguzhan, dorukhan
guven, adem, tore
pektemek

yeni kadrom budur.
sevgiler,

Llajic beni göt etti doğrusu çok memnun oldum. Etrafında hareketli oyuncular olunca çok iyi oynadı. Böyle tatlı tatlı devam etmesi dileğiyle.

turgay dedi ki...

Bu kadro mecburiyet kadrosudur. Hoca mecbur kaldığı için güven, dorukhan ve Fatih oynadı. Bugün sağlıklı oyuncularımız olsa yine aynı adamları seyretmek yine yanı rezalet oyunu görecektik. Maçı kazandık güzel izlenimler elde ettik diye bu mecburiyeti görmezden gelemem. Senin elinde Fatih varken sen gidip necipi sağ bek yapıyorsan üstüne medel sakatlanmışsın halen Fatih’i düşünmüyorsan bana kimse bu bir süreçti hoca oyuncuları bu süreçten sonra kadroya yerleştirdi mazeretini sunmasın çünkü Şenol Güneş ancak mecbur kalınca kendi adamlarından vazgeçer. Neyse umuyorum ve diliyorum ki mecbur kalmaya devam eder. Layiç gibi bir komutanı derbi atmosferini bilmiyor diye kenarda tutan bir zihniyet umarım mecbur kalmaya devam eder.

yilmaz dedi ki...

Takımın yarısı sakat kalanı formsuz olunca ancak gençlere sıra geldi. Haftalardır yerde sürünen takımda Dorukhan ancak süre alabildi.

Basar dedi ki...

Rezil rezil menejerlerle takım kurulacağıma gençler ile 2. Feda’ya hazırız. En azından keyifli oyun izliyoruz.

Evet genç fetişistiyiz. Quaresma Dorukhan’a pas verdigi gibi oynayacaksa kalsın, Güven’e vermek yerine 50 metreden kaleyi deneyecekse gitsin. Ozzy artık toparlansın. Dorukhan ve Güven oynasın.

Hoca tesadüf üzeri kadro bulsa da bulduğu kadroya tutunabilen bir insan. takıntısının Güven ve Dorukhan yönünde devam etmesi dileğiyle...

Basar dedi ki...

Dün gece şuna benzer gol attık yahu. Çok özlemişiz.

https://youtu.be/pcHAWiBDHz8

met1903 dedi ki...

https://theblacksea.eu/stories/football-leaks-2018-tr/

Barreto dedi ki...

@Basar +1
Hocanın kendini tekzip ettiği bir maç oldu, sakatlıklar olmasa dogru kadroyu bulamayacak. İlk sene Veli ve Tolgay ikinci sene Caner sakatlıklarına üzülmüştük, sakatlanmasalardı belki de hocanın ideal ortasahası oluşmayacaktı.

BurkayJK dedi ki...

BJK TV maçın tamamını ne zaman veriyor, bilgisi olan var mı?

YSY dedi ki...

Güvenin sürekli oynayıp bu seneyi onunla tamamlamalıyız. Çocuğun attığı gol belli yani golcü işiydi. Zaten seneyi kaybettik bari gençleri kazanalim devre arası da saçma sağan oyunculara paramızı saçmayalım. Üstüne defansta alpay ve orta göbekte eslem de gelebilirse bu çocuklarla güzel bir jenerasyon yakalarız gibime geliyor. Bu kadroya bir kaç tane 30 yaş ve civarı kalbur üstü lider oyuncu koyarsak işi kotarırız fakat benide düşündüren bu işe şenol güneş le mi devam edilecek. Dünkü görüntü tesadüf eseriydi onun açısından

beagle dedi ki...

6 Türk oyuncu, 20lerinde 6 oyuncu ile bu takım normal bir futbol oynayabiliyormus. Ustelik 2 35ligi dökülürken maçı da alabiliyormus.

Takimlari lejyonerlere emanet etmezsek herşey daha iyi olur.

Hidayet dedi ki...

şenol güneş sonunda deplasmanda maça oğuzhanla başlanmaması gerektiğini iyice beynine kazıdı . ljajic yorulursa ,fark artarsa oynatırsın , yoksa kenarda oturtulmalı . ortasahada iyileşme görünse de bu da daha tam olarak test edilmedi a. gücü maçında . gs , trabzon ,kasımpaşa gibi maçlarda test edilir . bence bizi şampiyonluğa ulaştıracak kalite çıkmaz buradan ama buna da şükür .

atiba'da bu yıl kendini yere çok çabuk bırakma gözlemliyorum . vücudunu bir türlü rakiple top arasında sağlam tutamıyor , topun üzerine kapanıyor . bu yıl geçen yıldan daha erken tükenecek gibi hissediyorum . devre arası özellikle pepe'nin durumuna göre ,eğer medel stopere geçerse ,kesinlikle ortasaha oyuncusu olmazsa olmazımız olmalı .

BJK4EVER dedi ki...

Allah Allah, neler olmus yahu. Kazanmisiz, ustelik gencler oynamis ve 27 yas ortalamasina sahip kadroyla cikmisiz! Allah Allah, hani bizim kadromuz yasliydi? Senol Gunes akillandi mi diye baktim da, 35 sakatlik olunca mecbur kalmis megersem! Demek ki neymis? Kadro yetersiz, yasli diye yonetime sallayacagimiza biraz da antrenor tercihlerine bakmak lazimmis. Nispeten genc ve dinamik kadroyla cikip cikip catir catir oynadik. Sadece bunun icin 35 tane sakatlik gerekiyormus ki guzide antrenorumuz mecburiyetten (!) dogru kadroyu tercih etsin.

@hidayet,

Oguzhan'in su an oynamamasi dogru gozukse de maratonda hem Tolgay hem Oguzhan bize lazim olacak. O yaraticilik olmadan maclari atlatamayiz. Tabii oynatarak kazanirmiyiz bilemiyorum, ise calismadigini gormedik. Belki birkac mac sonradan oyuna girip guven kazanmasi ve taraftarin on yargisini kirmasi daha iyi olur kendi icin.
Ama en onemlisi orta sahada kendisine dogru partneri bulmak. Medel kagit uzerinde en iyi opsiyon, ama iyi bir ikili olamadilar. Belki Dorukhan olabilir.

Onun disinda Atiba konusunda soylediklerin dogru. Taraftar nasil pozitif yaklasiyor anlam veremiyorum. Bu kadar ceviklikten uzak, fiziksel olarak zayif onlibero olamaz bu seviyede. Sogukkanlilik tamam, takim arkadaslariyla uyum eyvallah, ama bu adamin takimdan kesilmesi icin illa GS macinda top kaybedip derbiyi vermemiz mi gerekiyor yani? Olmuyor iste, zorlamaya gerek yok.

Mergan1903 dedi ki...

Şu maç bir kez daha gösterdi ki Quaresma, Atiba, Oğuzhan ve Tolgay için Beşiktaş macerası bitmiştir. Bundan sonra orta saha Medel-Dorukhan Llajic çıkmazsa hocanın kastı var demek olacak. İleride de Kesinlike Güven, Töre ve şu anki form durumları sebebiyle Pektemek kullanılmalı.

Hidayet dedi ki...

@BJK4EVER

şöyle söyleyim , eğer beşiktaş bu pahalı ve yaşlı kadrosundan son bir şampiyonluk almak istiyorsa , iki yıldır ortada olmayan oğuzhan'a falan kesinlikle bel bağlamaması gerekir . yaratıcılık görevini adem ljajic yapıyor . ankaragücü gibi rakipler için dorukhan bile yapabiliyor . ben iki yıl cl izledim , oğuzhan'ı hiç göremedim yaratıcılıkta ! geçen yıl performans rezaleti bu yıl lige başlayışı malum . taraftarla ilişkisi de bu kadar kırılganken hiç bulaşmamak lazım . beşiktaş o bölgeyi sağlam tutarsa , ön tarafı gol işini halleder . sağlam tutamazsa ve 8 oğuzhan 10 ljajic düşünürse , özellikle deplasmanda büyük sıkıntı yaşar , yaşadı da . atiba -dorukhan yeter demiyorum , 6- 7 hafta götürsünler bizi yeter . benim oraya çözümüm transfer .

Oğuzhan ve Babel takımı satıyor. Bu maçta Oğuzhan'in attığı golden sonraki hareketlere bir bakın. Kendisine asist yapan dorukhan'ı itip Tolga abisine kosuyor. Bir de takım kaptanı bu herif. Keşke satabilsek ama uzun süreli kapı gibi sözleşmesi var. Yaşı ilerledikçe Selçuk İnan gibi yatarak alacaktır parasını. Çalışmayan futbolcudan bir bok olmaz.

Yorum Gönder

Ara