.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Şubat 2018 Pazartesi

UCL R16 Bayern Münih - Beşiktaş


Tarih: 20 Şubat 2018 Salı 22.45

Stadyum: Allianz Arena

Hakem Hakkında Bilgi: Ovidiu Hategan (ROU )

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Gökhan Töre ,  Atınç Nukan  / Manuel Neuer

Cezalı Oyuncular : - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

87 Yorum:

Basar dedi ki...

Bu temposuzlukla (daha doğrusu düşen tempo ile) Allah yardımcımız olsun! 4-5 yemekten ciddi ciddi korkuyorum. Son 3 yılda hiç bir maç beni korkutmamıştı.

Bu olumsuz bakışa karşın bu takım bu sene CL'de farklı oyunlar ortaya çıkarttı. Umarım bu maç yine öyle olur. Q orta Talisca kafa oyun bug'ı bu maçta da tutsun :)

yilmaz dedi ki...

Daha önce ağır fark yiyeceğimizi tahmin ettiğim ŞL maçları ile kıyaslayayım:

Barcelona maçı. Erken form tutan takım ŞL'nin son maçlarında sapır sapır dökülüyordu. Barça da pek iyi bir sezon geçirmiyordu. Buna rağmen 5'lediler bizi.

Chelsea maçı. Bu maçla en büyük farkı rakibin bizi aşırı derecede hafife almasıydı. Hatta daha biz gol atmadan Sol bek'i yeteri kadar hücuma çıkmıyor diye değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Liverpool maçı. En büyük fark, Liverpool maçına çıkan kadronun Beşiktaş'ın en kötü ŞL kadrosu olması diyebilirim. Maç sonucu da bu farkın hakkını verdi zaten. O kadro ile o sene 6 puan toplamamız ve tur şansını son maça bırakmamız ŞL tarihinin en büyük mucizesi olabilir benim nazarımda.

Manchester maçı. Bu maçta rakip yedeklerle çıktı, biz de iyi değerlendirdik. Ama Liverpool maçından çok pozisyon verdik galiba.

Bu maçta en iyi senaryo Bayern'in bizi hafife alması ya da rotasyonlu bir kadroyla oynaması idi. Fakat hem hafife almayacağını defalarca kez oyuncular ve hocası söyledi, hem de bu maç öncesi ligde -500 puan fark atmanın da verdiği rahatlıkla- rotasyon yaptı. Bu yönden durum pek iç açıcı değil.

Ben 3-4 farklı bir mağlubiyet bekliyorum. Gol atarsak da kesinlike Talisca atar. Böyle bir yenilginin pozitif yönü de olabilir. Belki bu sayede lige ve kupaya daha çok konstantre oluruz.

Fizik olarak bu maçtan çıkma ihtimalimiz yok . Erken gol yemediğimiz takdirde rezillik olmadan dönebiliriz ama hiç umudum yok gerçekten . Bütün veriler faciaya işaret ediyor :/

Zaitsev dedi ki...

@ yilmaz

Hiçbir maçta Liverpool maçından fazla pozisyon vermedik. Eurosport özeti neredeyse yarım saat sürmüştü o maçın. Hakan'ın 15-16 kurtarışı vardı 8 gole rağmen.

* Maça gelirsek; Bayern hemen 1-0 olsun rahat oynayayım diye maça basarak başlayacak. Burada kadro tercihi önemli olacak. İlk baskıyı atlatırsak ne ala. atlatamazsak durum fena.
* Talisca ve Oğuzhan'dan maksimum biri oynamalı. Forvette ise kesinlikle Negredo olmalı.
* Atiba-Oğuzhan göbeği ile çıkarsak Lyon maçını mumla ararız.
* İmkan varsa GG'yi bu maç oynatmam. Bence Adriano da o yüzden Konyada oynamadı.

yilmaz dedi ki...

@Zaitsev GG oynamaması için Caner'e güvenmek gerek. Caner'in de savunma performansı çok kötü. Bence en çok aksayacağımız yer bekler olacak. Ama GG bence kötünün iyisi. Ortasahayı Atiba Medel ve Tolgay şeklinde bekliyorum. Tolgay karta yakın bir oyuncu. Belki Atiba Tolgay ile başlayıp Talisca'yı önlerinde oynatabilir. Bence Ozzie maçta süre almayacak.

Kadro beklentim:

fabri
gg pepe vida adriano
atiba medel
quaresma tolgay babel
negredo


beagle dedi ki...

Şu anda dünyada bize en ters gelebilecek rakiple oynayacağız. Biz yaşlı ama tecrübeli oldugumuzdan buraya geldik.
Beklenenden iyi mucadele edip 2 farklı sonuç bekliyorum. 2-0 veya 3-1. Aslinda bundan korkuyorum. Umut ligi bitirir. 3-0 olup tur umudunun bitmesini 3-1 e tercih ederim.

Rakip, kader kismetten %10 surpriz var aklimda ama 2-0 bile yensek, İstanbul'da tur atlarız diyemem.

ozan dedi ki...

En fazla 3 yeriz, oyle facia falan olmaz. Ben tek farkli yenilgi ile donup Fener macinda ligi birakiriz diye dusunuyorum.

Bu takim bu sene bizi Clde olumlu anlamda ligde olumsuz anlamda surekli haksiz cikardi. Imkansiza yakin olsa bile bir umut su turu geceriz diyorum icimden.

sports guy dedi ki...

Mac yorumum ektedir:

Hehehe.

fidddas dedi ki...

bayern şu anda dünyanın en formda iki takımından biri.
arsenali içeride dışarıda 5 atarak elemişlerdi geçen senelerde.
belki ukalalık yapmamak için deplasmandan çekindiklerini falan söylüyorlardır ama yine de işi buraya bırakmayacak bir skoru daha ilk yarıdan almak isteyecekler ve aşırı baskılı başlayacaklardır.

ben hezimet ölçüsünde bir skor olmasa da (eksik kalmassak tecrübeli oyuncular en azından kendi reputasyonları için böyle bir skora izin vermeyecek kadar konsantrasyon sağlayacaklardır diye düşünüyorum) turun ikinci maça kalmayacağı bir skor alırız diyorum. 2-0, 3-0 gibi bir skor aklımdan geçen açıkçası ama pozisyon sayısı çok olacaktır.

kadro beklentim.

fabri
gg pepe vida adriano
atiba medel
q7 oğuzhan caner
talisca

Biraz bocalarsak 10 dakikada 5 gol atacak bir rakip var karşımızda. Bana kalsa çıkması gereken kadro şu ;
Fabri
gg pepe vida Adriano
atiba medel Tolgay
lens babel
Talisca

Hızlı hücumlarla deneriz şansımızı. Quaresma ilk 11de çok gereksiz bu maçta. Bayern'in portoyu 2014-2015 sezonunda 6-1 yendiği maçta ilk yarı sonunda oyundan çıkarılmıştı. İlk yarı skoru 5-0dı. Şenol hocanin Quaresmayi bu maçta kesmesi imkansız ancak yine de yazıyorum işte.

beagle dedi ki...

Valla bir de 3 farktan sonra üstümüze gelene tekme atmamız lazım. 1-2 kırmızıya skoru bağlarsın. 5-6-7 fark yemenin anlamı yok. Rakip inat etse bile 5. kırmızıda maç skoru tescil ediliyor. Bunu bilmeyen/uygulamayan teknik yönetimleri anlamıyorum. Gelecek seneyi düşünüyorsan, yedeklerini ona göre seç. Quaresma ve Medel zaten kendileri görür.

Basar dedi ki...

Beyler,

Forvetsiz kadro büyük fark yemeye mahkumdur. Talisca'dan forvet filan olmaz. O yine CL bug golünü atsın ama atması için mevcut mevkisinde oynaması lazım.

Beagle : )) abi bu nasıl senaryo. Korktum valla

turgay dedi ki...

umarım bizimkiler kafa olarak hasar yemeden dönerler

yilmaz dedi ki...

@beagle abu'yu mu çağırıyor yoksa :)

planck dedi ki...

maçın açılışı 3-0. 3-2 de bitebilir 5-0da. hatta devreye 0-0 girsek bile 5-0 bitebilir. q7 kesinlikle kaleciyle karşı karşıya kalacağı bir pozisyona girecek. %90 ihtimalle atamıyor ama atarsa biraz umudum olabilir. 3-2 kaybedip haftasonu pisipisine fenere yenilmek mi yoksa 5-0 kaybedip feneri hacılamak derseniz 2.sini seçerim zira bu eşleşme tek maç üstünden inönüde oynancak olsaydı bile şansımız yine %10dan fazla değildi.

fidddas dedi ki...

Bayern maci baya baya ciddiye aliyor. Pek sansimiz kalmadi :)

beagle dedi ki...

@Yilmaz
Gelip ihtiyaç halinde bi kırmızı görüp gitsin :))

beagle dedi ki...

@Mustafa_Yildirim
Kötü durum planı olması da önemlidir.
8 olurken bas bas bagiriyordum kulübeden çık korkak tabansiz(Ertugrul), tekme atın diye. Maç skorunu fark artmadan tescil etmek mümkün, hoş aşile 2 tekmeden sonra zaten gelmiyorlar.

Ama itiraz etmezsen gelirler, gene gelirler (en terbiyeli anlatimla :) )
U ile "Come to Beşiktaş" olmayalim Avrupada.

Unknown dedi ki...

Kaleye tolga'yı koysak bari :)) gülmeyin ciddiyim.. :))

İlk maçın deplasmanda olması iyi oldu. Simdi baktım da Bayern geçmiş yılların sampiyonlar ligi son 16 turlarinda ilk maçı deplasmanda oynayip yenemediği Porto, Shaktar ve baseli kendi evinde darmadağın etmiş. İlk maçı Vodafone arenada oynayıp bunları kazara yensek falan iyice gaza gelip alianz arenada paramparça ederlerdi bizi. Yalnız bizim yönetimin Bayernden iyiyiz, Bayern bizden çekiniyor lafları çok acemice işler oldu. Bu hayvani takım kesinlikle kışkırtılacak türden bir ekip değil. Haddini bilip kalene duvar örerek zorlayabilirsin ancak.
Yalnız bir ayrıntı dikkatimi çekti. Lucian Favre, jupp heynckes'in bayern'ine karşı 5 maçta sadece 1 mağlubiyet almış. Bizim teknik ekip bu durumu incelemiştir umarım.

Haklısın üstad. Necip-caner-medel-quaresma-pepe bu konuda tembihlenmeli : )

Ekrem35 dedi ki...

Bir anda "lan acaba olur mu bi mucize? Atarmışız 2 tane falan" diye gelen umut ışığı doğuyor sonra saniyesinde " saçmalama be oğlum nereya atıyon 2 tane 5 tane yeriz en az" telkini bünyede beliriyor. Kafalar bir başka güzel bu aralar.

Bu maçtan bağımsız twitterda "kasar yaza"'nın paylaştığı floodu izledim. (Kaçan goller temalı) bir tane de yok yavv bu zor pozisyon diyebileceğin pozisyon yok nerdeyse. Neleri kaçırmışız puanları nasıl dağıtmışız duvar yumruklayarak izleyeceğiniz bu floodu şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben maçı gene Amerikalı arkadaşla izleyeceğim, sonrasında hâlimiz olursa podcast yapacağız. Gerçi onun olur tabii hava hoş ona ama ben umarım aşırı demoralize olmamış olurum. :/

Geçen sene Arsenal'e tam anlamıyla "orda 5 burda 5" tarifesi uyguladı bu adamlar ayh gene fenalaştım.

planck dedi ki...

arsenal ile karşılaştıracaksak onlara göre en büyük avantajımız temposuz oyunumuz. bu sene CLdeki başarımızda ve ligdeki başarısızlığımızın da altında aynı bu var bence. temposuzluğumuzla atak yapmak isteyen atletik takımların ayarını bozuyoruz. tempolu oynadığımız ve oyun gitgele döndüğü an avrupada sıçarız. bu maçta da uyutan bol yan pas yapmaya çalışan bir takım görücez bence. ama bayern deliler gibi önde basarsa ve buna karşı planımız olmazsa yoksa geçen seneki bcity maçı gibi 15 dk 3-0 olur, tvleri kaparız kimsede skora bakacak cesaret kalmaz maç sonu.

cochise dedi ki...

@planck
katılıyorum. temposuzluğumuz rakibi yenme şansını çok azaltıyor ama bir taraftan da uyutma olanağını artırıyor. Olağan dışı bir gaza gelme olmazsaliverpool-kiev türü birşey olmaz.

Ve evet işler çok kötü giderken kırmızı meselesine katılıyorum. Kiev'de de işler çok daha kötü olabilirdi. 5'ten sonra Ozi-Adri-Ati-GG çok sakin kalarak büyük faciadan korumuştu. oysa abu kırmızısı sonrası; rakibe dalarak değil de hakeme itirazla falan çift sarı kırmızısı görülebilirdi.

Maça ilişkin içimde saçma bir rahatlık var. Sanki çok da kötü olmayacakmış gibi ya hayırlısı.

cochise dedi ki...

bu akşam da yine 22.30 sularında podcast'i kaydedeceğiz; bugün normalde farklı olarak @turkkant arkadaşımızla birlikte olacağız. Bekleriz.

beagle dedi ki...

Çok ilginç bir podcast olacak bence :) Insan birşey umut etmeye korkuyor.

Kaldı 24 saat 45 dakika... Maç saatine kadar hayatta kalabilirim umarım.

EC dedi ki...

valla buraya yazdiklariniz kayitlara gecti...

organize Bayern de kanatlar da 2 yasli var.. Robben ve Ribery...
Muller ve Lewandovski asil tehlike ve defansdan cikan bekleri..

Defans yapmaya kalksak felaket olur.. o nedenle Senol Gunes takimi nasil Porto deplasmaninda, Napoli Deplasmaninda , Benfica Deplasmanlarinda cikardiysa o sekilde cikaracaktir Monaco Deplasmanini da yazarim.. 4 forvetle oynamislardi sonlara dogru..

Onlarin kanatlari cok daha genc ve aktifti.. Bayern in bunlardan farki sistem ve disiplinle durmalari..
ben satranc gibi cata cat hamlelerin duzenlendigi ve bizim de kafa kafaya oynayacagimiz bir mac gozuyle bakiyorum.. Yenilirsek, yeniliriz.. tesekkur ederim tum takima ve teknik ekibe.. Goller bulacagimizi dusunuyorum...

Negredo baslamali.. Quaresma yerinde de ben olsam Lens i kullanirdim..
Defans da Adriano, Pepe, Medel , Gokhan.. orta sahayi da Atiba, Tolgay Oguzhan ile kurardim..Babel & Lens ve onlerinde de Negredo.

Dunya bizi gorecek.. bizi izleyecek.. arkadasin birinin onerdigi kirmizi kart gorelim 5 tane ve skor tescil olsun hikayesi olmaz.

Biz yenilsek de iyi oyunumuzdan goruntuler vererek yenilmeliyiz.. Ben son 3-4 maclarini izledim Bayern in ve onlar kadar disiplinli olur ve konsantreyi kaybetmezsek bizim takim da da Winner kalitesinde oyuncularla macta supriz yapabiliriz diyorum..

sizin yazdiklarinizin yaninda benimki de pozitif olarak dursun.. gerci her sonucta pozitifim.. dedigim gibi yenilirsek de tesekkurler bu takima.. bu heyecani yasattigi icin..

SALDIR BESIKTAS...

sports guy dedi ki...

Evet, herkese gunaydin :)

Dun gece usenmedim tarihimizi karistirdim tekrar hafizami teyit etmek icin, totalde bu kadar kaliteli bir kadroyla hic mac yapmamisiz.

Yukarida da yazilmis, neyse ki ilk mac disarida. Ilk mac burada olsa kazanabilirdik de, ama almanya'da tarihi bir skor da cikabilirdi.

Benim esigim 5 fark acikcasi, o olana kadar ellerim patlarcasina alkislarim ve tek kufur etmem mac boyu :)

Teknik analize girmek istemiyorum, ama iki seyin kritik olacagi kesin, sirf ben demistimcilik oynamak icin yazayim da dursun burada:

1) Hucuma cikarken top kaptirmamak elzem. Robbery+Lewa uclusunun uzmanlik isi oradan skor cikarmak, boyle bir gol yiyecegimize eminim.

2) Bu sene bolca Avrupa futbolu takip ettim, sanirim Avrupa'nin en iyi orta acan takimiyla oynuyoruz bu mac. James zaten orta acmiyor sanat icra ediyor, Muller ve kanat ikilisinin de bu konuda en iyi siralamasina girebilecegi kesin. Yani Pepe'nin hava toplarinda hayatinin maclarindan birini oynamasi sart.

Futbol mantigi minimum 3 fark diyor zaten, is futbol sansina bakar. O sans bu sene CLde yanimizdaydi, bakarsiniz belki bugun de olur biraz :)

Ha bir de Fabri, kolay gelsin pasam, eldivenlerine kuvvet :))

2-1'lik yenilgiye turu geçmiş kadar sevinirim. Ümitlenmeden ümitlenmiş oluruz, en güzeli.

Yalnız bütün camianın sonuç ne olursa olsun takımı alkışlayacak olması güzel. Böyle eşleşmelerde gene eleniyorsun tabii ekseriyetle ama mücadele bile güzel anılar bırakıyor.

Basar dedi ki...

Fabricio
GG Pepe Tosic Adriano
Medel Atiba
Q7 Talisca Babel
Negredo

Basar dedi ki...

Fabri yazdım ama bu maça çizgi kalecisi ile çıkmak sanki daha mı doğru? Ne dersiniz?

beagle dedi ki...

Kadro cikiyorum:
Fabri
Tolga Tolga Tolga Tolga
Recep Pepe Zago Adriano
Sergen
Amokachi

Unknown dedi ki...

@EC
Kadro konusunda %100 katılıyorum hocam sana. Ki bu dizilişi, içerideki Monaco ve GS maçında gördük. Denk değilse de (haddimizi bilelim), en azından kimi bölümlerde kontrolü ele alan bir oyun ortaya koyabiliriz. Guardiola Barça'sı da değil herhalde bunlar. 5 dakika da biz oynayalım müsaade ederler herhalde :)

Umarım Atiba&Medel&Tolgay gibi 6-6-6,5 ile orta saha kurmaz. Bu dizilimde sağa da Guarejma atarsa, yandı gülüm keten helva. Çok vahşi bir baskı yiyip sağ tarafı tümüyle teslim ederiz. Zaten Gökhan'ın da gurbetçi akrabaları varsa, hazır oradayken yıkayıp gömerler :)

Napoli'de işledi bu plan denilebilir, çünkü her ne kadar salyalarımızı akıtarak izlediğimiz bir takım olsa da, bırak kendi ceza sahasını, kendi yarı sahasına top geçince eli ayağına dolanan bir rakipti. Golleri hatırlayalım. Bu sefer karşımızda dünyanın ilk 3 takımından biri ve Alman Milli Takımının da tandemi olan Boateng&Hummels var. Bizde de pazara gönderecek bir Messi yok :)

Nasılsa eleneceğiz; bari rezil olmayalım.
- diyeceğim ama arkadaş, adamlar gelene 4 gidene 5 sallıyor kendi evlerinde :)
Bu nedir yav?

Unknown dedi ki...

@beagle
Gördüm ve artırıyorum hocam:

Fabri
Tolga Tolga Tolga Tolga
Recep Pepe Zago İbo
Medel
Nouma

O dediğin kırmızı kart imdat çekicini tepe tepe kullanabilirsin :)

Bu gece en çok merak ettiğim oyuncu negredo olacak. Drogba'nın Galatasaray formasiyla Chelsea deplasmanında komik durumlara düştüğü gibi bir maç çıkarmaz umarım.

beagle dedi ki...

@Tibetkutman
Şimdi aklıma geldi. 2. dk falan hakeme küfredip 5 kırmızı görsek deplasmandan 0-0 ile çıkıyor muyuz? :)

Fabri
Adriano-Pepe-Vida-Caner
Atiba-Medel
Quaresma-Talisca-Babel
Love

Atiba-Medel çıkacağı belli gibiydi de Love sürpriz oldu. Kontratak kovalayacağız diyeceğim ama önceliğimiz o mu olmalı ondan emin değilim.

Unknown dedi ki...

@beagle
Guarejma denilen torpilli cambaz tahmin edilebileceği üzere 11'de. Bu durumda ilk 10 dakikaya bi bakalım, bence tekmeden, dirsekten daha masrafsız bir çözüm :) Olabilir.

@shelbyl
Hocam, Love ile madem kontra kovalayacağız; neden Lens dururken Guarejma oynuyor? Orta sahadan orta açarak mı kontra yaptıracağız kısa oylu Vagner'e? Hadi dedin ki top tutar, (neden hiç anlamadım ama) tehdittir; e o zaman Talisca ? Sana orta kafa gol mü oynatacak Bayern, ikisini attın ezbere sahaya? :)

Ya valla ikinciyi yedikten sonra, hakemi provoke edip 4-5 kart görüp tüyelim.

Yani zaten 3 kuruşluk ümidim vardı Reyiz onu da kötü kadro seçimiyle yok etmeyi başardı ...

ozan dedi ki...

Ya bosverin simdi kotu kadroyu , sunu bunu, Clde son 16 Bayern maci oynuyoruz.Maca son 20 dakika , olur mu olur, niye olmasin anasini satiyim. Sans yanimizda olsun. Vurdugumuz gol olsun.

planck dedi ki...

hoca ekstra gol peşinde, beklenmedik yerden love atabilir diye bakıyor büyük ihtimal. sonuçta oyunu alma ihtimalimiz yok ki negredoyu oynatsın. maçtaki en büyük şüphe caner, onunla da 5 CL maçına çıkıp 4ünü kazanmışız :O

Bu takım bu kadroyla sahada ne oynayacak çözebilen var mı?

Ekrem35 dedi ki...

Nefes alamıyorum kadroyu yorumlayabilecek durumda değilim. Maçı bayılmadan bitirebilirim inşallah. Tabii ilk 15 dkda uyku moduna da almış olabilirim kendimi. Ama ne olursa olsun gruptan namağlup çıkan takımımla bir kez daha gurur duyacağım bu akşam.

Ulan ne heyecan be saniyeler geçmez oldu.

ozzie dedi ki...

Mac baslamadan sunu demek isterim:

Bize bugunu yasattiklari icin yonetime, teknik kadro ve oyunculara tesekkur ederim. Bugun alinan sonuc ne olursa olsun, bu seneki performanslari unutulmayacak. Hic kimsenin beklemedigi, her acidan kapasitemizin ustunde sonuclar aldilar. Bugun takimi kutlama, tesekkur etme gunudur.

Takoz Recep'in gozumun onunde daha macin 2. dakikasinda Rummenigge'nin kardesinin kulagina bastigi Besiktas-Borussia Dortmund macini hatirladim nedense. Nereden nereye gelmisiz.

Unknown dedi ki...

@Ozan
Dostum öyle halimiz olsa bu bloga neden girelim Allah aşkına? Ben de bunu anlamıyorum. Bir avuç futbol bilen/öğrenmeye çalışan Beşiktaşlı toplanmışız. Niye boşverelim ki kadroyu? Futbolcular burayı mı okuyor da morallerini bozalım mesela? :))

beagle dedi ki...

Kalecileri zayif. Üstüne oynayalım :P

Agliyorum ulan lanet olsun ya

ozan dedi ki...

Vida welcome to Besiktas dedi. Ulan olacak is mi bu. Dakika 16 lan 16.

Ustune birde Love kacirdi cok guzel. Bakalim daha neler bekliyor bizi.

@Tibet

Elestiri degildi benim dedigim iste anin tadi bilmem ne. Cok bir anlami da kalmadi zaten.

beagle dedi ki...

Pepe gayet keyfini sürüyor maçın. Boşverin ya. Yenilmek kolay, yenersek olay :)

YSY dedi ki...

Ya çok rezil hallere düşüyoruz. Şuan taliscalık ne var abi maçta. Ortada aylak aylak geziyor. Çıkar al bari tolgayı bassın etsin koşsun.

Zaitsev dedi ki...

@ ozan

Ne Vida'sı. Tek sorumlu Atiba. Rezil ötesi, lakayıt bir pas ve sonucu kırmızı kart.

10 kişi kalmasak ilk yarıyı önde bitirebilirdik. İkinci yarı fırsat buldukça kaleye gitmek lazım. Bu dakikadan sonra kaybedilecek bir şey yok. Helal olsun bu takıma.

Ekrem35 dedi ki...

Robben girmeyeydi iyiydi :/

BJK4EVER dedi ki...

Adam yarim sezondur kesilmeyi hak ediyordu zaten aglak tolga gibi bu da basimiza kaldi senol gunes sagolsun. Atiba reyiz iyidin hostun da 1 senedir hak etmiyorsun formayi. Kaplumbaga gibi agirsin ve bu kacinci sekilde sacma top kaybin. Kimse vidaya birsey demesin.

beagle dedi ki...

Bizim kanatların ölü olduğunu onlar nasıl atladiysa, keşke James kalsaydi. Ribery girmezse bi süre daha direniriz.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

2015 Brugge - Tolga
2016 Lizbon - Tolga
2017 Lyon - Atiba
2018 Münih - Atiba

Kaderimizle hep tek adamlar oynuyor :)

İlginçtir, 10 kişi daha iyiyiz. Şaklaban-Talisca dışarı, Tolgay/Ozzie-Lens sahaya. Duruma göre de, 70'lere kadar direnebilirsek Atiba-Tosic değiştirip Medel'i öne atalım.

Murat dedi ki...

caner en sonunda golde de mi ofsayti bozdu..samp. liginde de hakem hatasindan yemedik umarim gol?

ozan dedi ki...

@Zaitsev

Atiba sicti birakti eyvallah ama Vida da ayakta kalmali orada. Yiyorsak golu yiyelim , 10 kisi kalinca zaten garanti yenir o gol.

Atiba rezil pas atti Vida kirmizi yedi, Vidaya aferin diyin bide.

Murat dedi ki...

bukkake olur bu mac :)

Hidayet dedi ki...

amk tahtabacağı , maçın içine etti ..

beagle dedi ki...

Coman 25 dkdir madeni buldu. Sarisiyla Q oralari izliyor. Nedin bu hiyarin ayrıcalığı? Koy lensi necipi kim varsa işte.

YSY dedi ki...

Şenol bitmiş abiler kimse kusura bakmasın. Love gayet iyiydi taliscayı ileri atmak nedir ya

ozan dedi ki...

@YSY

Lens-Babelden birini ileri atar simdi de, Quaresmayi cikarmak icin dakika sayiyor, kusmessin diye Q.

beagle dedi ki...

Bu Quaresma'yi geri transfer ettiğimiz gün bu kulüp çok şey kaybetti. Senol güneş de herhalde en büyüğü kayiplarin.

Ekrem35 dedi ki...

Kodumun müller'i o topa o kadar kötü vurup james'i bilerek sakatladı kesin. Robben girdi işler değişti :(

ozan dedi ki...

Caner-Gokhan nedir ya, alahim sana geliyorum. Aklimi yiyecegim.

YSY dedi ki...

Lige döndük hayırlısıyla. Bu maç inşallah burada bitsin.

Sarper dedi ki...

Bu kadar zor degil ya futbol akli. Bayern deplasmaninda 16.dk da 10 kisi kaldigin macta hizlica degisiklik yapip oyun planini ona gore duzeltmezsen ben maglubiyeti hocaya yazarim

beagle dedi ki...

Her dakika şut geliyor. 2 faul yapip. Top çevirip, bi basimizdan gidin atladiniz işte msji gerek.

Unknown dedi ki...

Bir postta geçen haftalarda yazmıştım. Yemin ederim Bilic'in oyuna müdahalelerinden daha rezili Şenol Güneş'in değişiklikleri.

Love - Tosic,
Caner - Gökhan,
Medel - Tolgay :))

Bu nedir yavv? Sıradan bir FM oyuncusu bile şu kepazeliğe imza atmaz. Abi eleneceğiz elenmeye de, bu kadar belli etme oyun okuyamadığını. Koca devrede Quarejmasının ayağına top değmedi ama sahada 80 dakikadır sahada. 10 kişisin. Dal gibi Talisca tek forvet. Bir muhabir sorsun lütfen: aga bu nedir diye.

Unknown dedi ki...

Yeni sezon mottomuz:

Come to feda

Mayor dedi ki...

Bu seviyede oynayacak sadece 3 oyuncumuz vardi.
Adriano, Pepe ve Love (Fabri ve Medel'de ok)

Bu seviyenin oyuncusu olmadigi asikar olan 3 oyuncu ise Quaresma, Talisca ve Atiba

Bayern karsisinda kendini sanki Turkiye liginde bir takima karsi oynuyormus zannetmek ve bu adamlari 93 dakika oyunda tutmak nasil bir zihniyetin urunudur?

Sirf bu sabit fikri yuzunden su Talisca vitaminsizinin FB karsisinda oynamayacagina o kadar seviniyorum ki anlatamam.

Zaitsev dedi ki...

@ ozan

Vida'nın hatası daha ilk anda indirmemesi. Hem kaleye uzak hem Pepe'de yakın. Sarı ile kurtarırdı. Vida'nın hamlesi genel bir defans oyuncusu mottosu. 10 oyuncudan 9u zıplar öyle. Pepe sınıfındaki adamlar biraz tartarlar pozisyonu o kadar. onlarda 10da 1e giriyorlar ve sayıları az :)

10 kişi kalmamıza rağmen ilk yarı iyi dayandık ama 2ci yarıya defans düzenlemesi yapmadan çıkmak büyük hata.

Fabri'nin kurtardıkları ve çaldığı 10-15 dakika olmasa bu maç 7-8e giderdi.

Talisca ve Babel'den ancak FM/CM'de forvet olur. Ötesi olmaz. Bu maçın forveti en başından Negredo'ydu. Negredo ile yoracaksın, Love ile vuracaksın.

Lens ve Negredo beraber girselerdi 60 civarı 5 olmazdı en azından bu maç. Talisca frikik atacak diye top tutamadık. Maçı mundar ettin ey Şenol hoca.

Son olarak; Atiba'ya yeni sözleşme verilirse ağır söverim.


YSY dedi ki...

Negredo'yu falan hiç değerlendirmedik. Atiba denen adam zaten geçen sene ceketi asmıştı adam başakşehire karşı bile tutunamıyorken bayernin ortasahasına çerez niyetine bıraktık. Hadi hoca için şl ni mi önemsiyor falan diyorduk ama onunda olmadığı bu akşam ortaya çıkmış oldu. Eyvallah hocam sağol çok iyi ve çok iyi niyetli bir insansın ama bence milli takımda falan daha verimli olursun

planck dedi ki...

gençler arsenale geçen sene içerde dışarda 5 attılar, juveye 4 attılar. onların çare bulamadığı takıma karşı hoca müdahele etmedi isyanı biraz ağır kaçıyor. hocadan önce oyuncular yetersiz. ki ona rağmen çok başarılı bir ilk yarı oynadık. 11 kişi devam etsek 60a kadar tutardık belki oyunu belki 1 gol bulurduk sonra 4 yerdik ama. zaten beklenen de buydu kura çekildiği andan beri.

Beşiktaş tarihini en iyi 45 dakikaları arasında top 5 yapar bence ilk yarı . Dediğim gibi ben göreceğimi gördüm , takım adına da umutluyum .

Bizim gibi bir takımın 10 kişi Bayern'den gol yememesi ancak böyle bir ikinci yarı ile sonuçlanır . Fazla eforlu bir oyundan yara almadan çıkmamız mümkün değil . Yine berbat oyuncu değişiklikleri de eklenince sonuç kaçınılmaz oldu . Yapacak birşey yok .

Sırtımızdaki kamburdan kurtulduk. Lige dönüp feneri tokatlamazsak hapı yutarız. Bu maçı sezon sonu konuşalım bence.

BJK4EVER dedi ki...

Senol Gunes'e bu mac ozelinde bir sey denmez. Macin icerisindeki kirilma anlarinin tamami alehimizde sonuclandi. Erken kirmizi kart, Love'un kacirdigi pozisyon ve tam ilk yarinin son dakikasinda gelen moral bozucu gol. O saatten sonra hangi degisikligi yaparsan yap minimum 3-4 olur zaten, 5 oldu.
Sikintilar hoca'nin genel olarak berbat bir hoca olmasi ve bunun belirli bir seviyede daha net takima yansimasi. Tolga inadi yuzunden Lizbon'da turu biraktik. Atiba 6 aydir kulubeyi hak ediyor (aslinda 1 senedir ama alternatifi olmadigi icin birsey demedik hadi, ama hoca Medel'i oraya monte edemedigi icin yine Atiba'yi cektik bu macta.
Adim gibi eminim ki FB macinda Atiba yine sahada olacak, Quaresma yine one gecsek bile 80-85 dakika sahada olacak, Lens 60'ta oyuna giremeyecek vs.
Detaya girmeye gerek yok. Bayern maci ozelinde konusmuyorum, ama kadronun kalitesi ve camianin hedefleri Senol Gunes'i asti. Yollari ayirmaliydik coktan, ama sezon sonunda gider umarim.

turgay dedi ki...

Pozisyonda vida ayakta kalabilirdi ama o da şaşkınlıktan sanırım lewayı hafife aldı. Yapacak bişey yok oyun planı olarak güzel taktiğimiz vardı ama kırmızından sonra yapacak bişey kalmadı. Hocanın değişiklikler hoca standardında ne bekliyorduk anlamadım. Neyse buraya kadar gelip ilk mağlubiyetimizi alıyor oluşumuz bile başarıdır. Kazandığımız paralarda kârımız.

Medel, pepe, adrianoya saygılar. Caner neden ülke içinde kalacağını kanıtladı. Babel düşüşte talisca seviye olarak yukarısı için daha var dedirtti. Yani ona kimse 25 vermez. Love leblebici diye alınıp (bunu kaç defa söyledim bilmiyorum) hayal kırıklığına neden olmaya başladı. Bu kaçırdığı 3.net pozisyonu 3 maçta. Hayırlısı olsun. Kafaları kaldırıp asıl önemli maça odaklanmak lazım.

Armagan dedi ki...

Oh be tantana bitti sonunda. İşimize geri dönme vakti!

Gecenin (belki de tek) güzel haberi: Tosic geri döndü :)

Unknown dedi ki...

@turgay
Hocam, maç öncesi skor tahminim 4-1 veya 5-1 idi zaten :))
Hele ki 10 kişi kaldıktan sonra Pepe-Medel-Fabri sağolsun, az bile yedik. Dolayısıyla hocayı eleştirirken maça dair umudum olduğundan eleştirmiyorum. Oyun olarak daha da berbat hale getirdi sadece. Kızdığım nokta bu. Yoksa burada mucizeyle 0-0 görsek bile İstanbul'da parçalayacaklardı. En azından belki şimdi evimizde yenilmeyiz de tılsım bozulmaz :)

Sıkıntı kadro tercihinde. Sadece değişiklikler değil. Bayern deplasmanında öyle bir kadro sürüyorsun ki sahaya, kart olsa da olmasa da, hamle şanslarını kendin törpülüyorsun. Ve 10 kişi kaldıktan sonra doğrudan çıkartman gereken 2 adamı sahada tutup saçmasapan biçimde defans bekleriyle değişiklik haklarını tüketiyorsun. Hadi hepsini geçtim, devreyi 1-0 kapattın, çok iyi direndin, ikinci devreye savunma revizyonu yapmadan ve aynı 10 kişiyle çıkmak da nedir? Haklısın, yine Şenol Güneş standardında işler ama bunu bu seviyede yapınca kötüyü berbat hale getiriyorsun.

Asıl soru: Quaresma, gayrı meşru oğlu mu?

YSY dedi ki...

İşin en ironik tarafı ne biliyormusunuz sen bu maç için vida vida diye tuttur aylarca peşinde koş adam 15. dk da kırmızı yiyip çıksın :) olacak iş değil valla :)) Başkan gitsin bi kendini okutsun

Yorum Gönder

Ara