.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Şubat 2018 Perşembe

STSL 22 Atiker Konyaspor - Beşiktaş


Tarih: 16 Şubat 2018 Cuma 20.00

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Alper Ulusoy ( BJK 5G 2B -M - AKS 2G 1B -M )

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Gökhan Töre ,  Atınç Nukan  / Ferhat Öztorun , Nejc Skubiç , Mehdi Bourabia , Abdou Traore , Mustapha Yatabare

Cezalı Oyuncular : - / Wilfried Moke

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

69 Yorum:

turgay dedi ki...

aşağıda da yazdım nedense bu maçla ilgili içimde bir rahatlık var. bilic dönemindeki konya maçımı hatırlıyorum baskının olduğu zamanlarda töre önüne düşen topu sağ köşeye zımbalamıştı maçın seyri değişmişti. sonra sosa kontra atakta süper bir vurusla 2-0 yapmıştı ki halis atibayı çizgiye bastı diye kırmızıyı yapıştırana kadar hayat pek güzeldi. kırmızı görmeyelim ama 2 kere kaleye gidip maçı alalım istiyorum.

Adriano - Pepe - Talisca - Tosiç ceza sınırında . Kart görürlerse Fener maçında yoklar . Bakalım Alper Ulusoy kaçının üzerini çizecek :)

fidddas dedi ki...

konya da skubiç sakatlıktan dolayı oynamassa iyi olur. takımın önemli parçalarından.

sarı kart meselesinde talisca kesin gibi. diğerlerine bulaşmaz.

fidddas dedi ki...

bu arada oğuzhan da sarı kart sınırında. transfermarkt zaman zaman çift sarı kart olayını hatalı hesaplıyor. fener maçında çift sarıdan atılmıştı.

planck dedi ki...

önümüzdeki 7 maçın 6sı sezonun en önemli maçı olacak (kupa fener maçı şeyimde değil). bayerne extreme acılar (büyük farkla veya son anda) çekmeden elenirsek seneye daha atletik bir kadro ile tekrar deneme fırsatını yakalayabiliriz. ama bunun için önce konyada puan bırakmamız lazım.

Mehdi bourabia ve skubic oynayabilecek durumdaymış. Eksik olsalar güzel olurdu iyi oyuncular bence. Ferhat öztorun, eren albayrak ve yatabare sakat. wilfred Moke cezalı. Mokenin cezası iyi oldu talisca'yı rahat bırakmazdı. Ferhat öztorun ve eren albayrak Konyanın iki sol beki. Sürpriz olmazsa o mevkide devşirme bir oyuncu oynayacaktır.
İlk yarım saat çok yüksek tempoyla saldırıp Konya'nın savunmadaki sıkıntılarından faydalanmamız lazım. Oyuna ortak oldukları sürece taraftarında gazıyla kalemizde tehlikeler yaratabilecek bir ekip.
İçerde Başakşehir Fenerbahçe ve Trabzonsporla berabere kaldılar.
Bu üç maçı da izledim. Benim gozlemim bir kere kesinlikle Konya'nın topla uzun süre oynamasına izin vermememiz lazım. Aykut'un fenerbahcesi gölü yedikten sonra akillanıp saldırınca çok net pozisyonlara girip galibiyeti kaçırdı. Başakşehirde öne geçtikten sonra tamamen geriye yaslanınca skoru koruyamadı. Trabzon yine aynı şekilde son dakikalarda geriye gömülüp orkan'ın frikikten gelen gölüne engel olamadı.
Basit top kayıpları yapmadan oyunu rakip yarı sahaya yıkabilirsek bir şekilde golü buluruz. Golden sonra da aynı şekilde topu ayağımızda tutarsak rahat bir galibiyet alacağımıza inanıyorum.

beagle dedi ki...

Kart deyince Q'nun haberi çıktı, BJK'de gördüğü kart 60mış olmuş nerdeyse(52s-6K). Dile kolay. Attığı gol de 30 :)))
Bu istatistikten forvet mi oynuyor, stoper mi çıkar?

Basar dedi ki...

@beagle

aman hocam, onun dokunulmazlığı var.

Maçtan umutluyum. Şifo hocanın daha açık futbol oynatacağını düşünüyorum, bu tarz futbolumuza daha uygun. Son yıllarda şansımız zaten tutuyor Konya'ya.

Orkan'dan çekiniyorum. Kendini göstermek için baya bastıracaktır.

Emrah D dedi ki...

sarı kart cezalısı olabilecek kimseyi oynatmayalım fener maçında zaten mebzul miktarda kart görür cezalarını fener kupa maçında çekeriz. öyle olabilmesi için direk kırmızı mı gerekiyordu? sarı görüp de cezalı duruma düşecek olan son dkda hakemi pandikleyip ikinci sarıyı görsün.

Emrah D dedi ki...

virgülü koymayınca anlam mal gibi olmuş altta düzgünü var:

sarı kart cezalısı olabilecek kimseyi oynatmayalım, fener maçında zaten mebzul miktarda kart görür cezalarını fener kupa maçında çekeriz. öyle olabilmesi için direk kırmızı mı gerekiyordu? sarı görüp de cezalı duruma düşecek olan son dkda hakemi pandikleyip ikinci sarıyı görsün.

sports guy dedi ki...

@Basar

Hocam Konya'ya ic sahada sansimizin tuttugu dogru da deplasman icin pek gecerli degil bu maalesef.

Resmi maclarda Konya deplasmaninda Senol Hoca ile galibiyetimiz yok henuz(bir kupa, iki lig).

Hadi 15 16yi saymayayim sonucta sampiyonluk garantileyip gittik sonucta. Ama konya zorlar bizi o sahada.

Neyse, yillardir puan vermedigimiz Bursa'ya puan birakmissak simdi de Konya'dan galibiyet cikarip durumu esitleriz iste :)

planck dedi ki...

yıllık kar zarar rakamlarına bakıp gs ve fb ile karşılaştırıp yönetimin finansal aklı var futbol aklı yok diyordum. kur farkından kaynaklanmayan borç artışı, gelirlerin temlik edilmesini vs gibi durumlara bakınca finansal akıl sanki orta vaadede ayağa kalkmaya değil de kısa vaadede günü kurtarmaya yönelik gibi duruyor. stad yapılıp başarılar gelince rahatladık zannediyoruz ama borcu büyüterek iteliyoruz sadece. acaba kaç senedir teknik iflastayız bilen var mı?
http://www.futbolekonomi.com/index.php/component/content/article/103-manet/4279-beikta-bjk.html

Mayor dedi ki...

hahaha bu ne ya? resmen kimil zararlisi.

11:45 itibariyle; beşiktaş yöneticisi şafak mahmutyazıcıoğlu tarafından aspor tv canlı yayınında; quaresma'nın hukuki hakkını kullandığı, konunun gizli olmadığı, kap'a da bildirildiği açıklanmıştır.

serdar sarıdağ'ın haberine göre quaresma'nın aldığı idari cezalardan ötürü beşiktaş'ı fifa'ya şikayet etme olayı.

"siyah-beyazlı yönetim 2.5 sezonda 25 sarı ve 3 kırmızı kart gören portekizli yıldıza 350 bin euro para cezası kesti.

skorer'de yer alan habere göre, 34 yaşındaki yıldız oyuncu verilen disiplin cezaları nedeniyle beşiktaş'ı fıfa'ya şikayet etti.

beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan ve yıllık 2 milyon 100 bin euro alan quaresma verilen cezaya karşı çıkarak, fıfa'dan cezanın iptal edilmesini istedi. "

Öyle demeyin arkadaşlar ayağının dışı canımızın içi..........

Mayor dedi ki...

Yonetim yeni ayikti herhalde 2020'ye kadar kulubun kanini emecegini, ceza kesip acisini hafifletmeye calisiyor.

Yani bunun kulübün mali tablolarında oynama yapmak için danışıklı dövüş olabileceğini iddaa etti Mehmet Demirkol . 275 bin € koca kulübün bilançosunda
acayip bir artı / eksi yazmaz .

Lakin kulübün " Kulübümüz takdir edilmesi gereken disiplin yönetmeliğini uyguladığı, futbolcuların da doğal bir hak olarak tanınan FIFA'dan konuyu incelemesi isteğinin basın yayın organlarında 'bir kriz havası' gibi sunulması sorgulanması gereken bir durumdur." şöyle acayip bir açıklama yapması bu fikri güçlendiriyor . Quaresma böyle bir başvuruda bulunuyorsa senin bu cezayı haksız kestiğini düşünüyordur ve bu bir krizdir . Quaresma hakkının saklı kalmasını sağlamk adına başvuruyu yapmış ve Demirkol'un bahsettiği durum gerçekleştiyse yine krizdir ...

beagle dedi ki...

Gs liseli ya, iyi bilir o isleri. Bizi Cincon ile karistirmis. Bütçe denklemek vb için Sneijder'e 3-5 Milyon Euro gibi acayip bir ceza kesmislerdi yalandan.

beagle dedi ki...

Bu arada firsat bulunca bizim stadin maliyeti konusuna baktım, şimdi TL aciklanan rakamlar 2 sene öncenin proje sonu rakamları. 22 Mart 2016 da 400 milyon TL aciklanmiş. O rakamlar da önceki 3 senelik inşaat döneminin TL toplami. Yani bugün 4.7ye bölüp hesapli görülen değerler kurun 2.4 ve 3.2 olduğu yillar arasinda oluşmuş. Aciklanan rakam 130-150M Euro gibi bir yerlere cevrilebilir. Hesaba dahil edilmeyenler, kotumser kur cevrimleri vb ile iddialarda daha da yukselmistir. 200M Euro civarindaki eski tartışmalar buna dayaniyor.
3 Haziran 2013 Usd 1.89, Euro 2.46
22 Mart 2016 Usd 2.87 Euro 3.22

https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/iste-vodafone-arena-nin-maliyeti_sto5338619/story.shtml

sports guy dedi ki...

@beagle

Hay lafi agzimdan aldin :) sneijder ve selcuk ikilisine bir sezon icin toplam 3 milyon euro ceza kesti "guya" bu galatasaray :)

Sneijder'in 2 milyon euro cezaya evet demesi mumkun mu? Kim bilir neler donmustur oralarda..

Huzeyfe dedi ki...

@beagle @sports guy

Yapmayin beyler, cok daha kotulerini bizim kulubumuz de yapti. Ferrari, Del Bosque, vs.
Adamin Gs'li olmasiyla pek alakasi yok bence. Gs liseli olmak heralde kulubun mali entrikalarini "iyi" bilmek anlamina gelmese gerek..

sports guy dedi ki...

@kuzeyfo

Del Bosque'ye biz ceza mi kestik anlamadim? Tazminatini vermeden yollamaya calistik. O daha cok kerizlik oluyor acikcasi, kurnazliktan ziyade.

Ayrica ben olaya cok Demirkol eksenli yaklasmamistim aslinda ama, madem oraya gectik, kendisini iyi takip ederim ve liseli oldugu icin iyi istihbarati vardir GS ile alakali, bunu yayinlarda soylemekten de cekinmez.

Hatta bu sneijder cezasi ciktiginda gs icin de "kalibina uyduruyolardir uefa icin" gibi bir seyler soylemisti hafizam beni yaniltmiyor ise sayet..

GeceGezgini dedi ki...

Dipsoa haber: Begenilmeyen sampiyonlar ligi grubumuzun 3.su Leipzig, Serie A lideri Napoli’yi deplasmanda 3-1 yendi dün.

yilmaz dedi ki...

@GeceGezgini bize fark etmez, biz ikisini de tokatladık :DDD.

Arsenal de bir dünya devini deplasmanda 3'ledi. Karşılarında GS de olmadığına göre UEFA'yı alırlar bu sene :P

Abi mesele o öyle yapmış bu böyle yapmış meselesi değil .

Ortada bir haber var . Oyuncu hakkını itiraz hakkını kullanmış , bizimkiler de "demokratik hakkıdır" diyor .

Şimdi davalık olan iki taraf arasında zedelenmemiş bir ilişki olması normal mi ? Normal ise bu zaten danışıklı dövüş olmaz mı ?

Quaresma ile sorun varsa bu bir krizdir . Quaresma ile sorun yoksa şimdiye kadar yürütülmeye çalışılan şeffaf para politkasına vurulmuş bir darbe daha oluyor ki bu da aslında bir krizdir .

Yönetimin " kriz mriz yok , bunlar maksatlı haber " safsatası gülünç . Tıpkı bir hafta önce fikstüre itiraz ederken , Şenol Güneş her hafta açıklama yaparken , dün ANÇ'nin "bizim fikstürle işimiz yok demesi " gibi .

Tutarsızlıklar aldı başını gidiyor .

Zaitsev dedi ki...

Oyuncunun yıllık maaşının %10'undan fazla bir ceza uygulanmasına müsaade edilmiyor diye biliyorum. Daha net bir bilgisi olan paylaşır.

Sneijder/Selçuk cezası bir bilanço cezasıdır. UEFA/FIFA'dan dönmüştür veya dönecektir. Anlaşmalı cezadır.

QYye kesilen cezanın kapsadığı süre de önemli. Mesela sadece geçen sene için kesildiyse bu aldığı paranın %20si olur. Avukatı, menajeri başvuruyu yaptırmıştır. Böyle bir başvuru yaptıysa gidip kimseye tekme atmaz diye umuyorum bu süreç bitinceye kadar :)

Del Bosque ise yönetim başarısı :) Mevcut yönetime bu senenin ücretlerini ödeyin olay kapansın demişti ama yönetim bunu kabul etmedi ve faiziyle 2 yılın parasını ödedik.

sports guy dedi ki...

@GeceGezgini

Napoli'nin cikardigi kadro bizim turkiye kupasi kadrolarindan halliceydi :) Sarri'nin net aciklamasi var zaten EL ile alakamiz yok biz Scudetto istiyoruz diye.

Oldukca dar bir kadrolari var ve 30 sene sonra sampiyonluk kovaliyorlar. O maci cok sey yapmamak lazim yani..

Napolili arkadaslarim var, cogu rahatlamis durumda su an oyle diyeyim, tabii ki maci kaybettikleri icin uzgunler de. Anlayabiliyorum adamlari, 2015 2016da agzimdan ilk kez "sampiyon olacak bu takim" cumlesi deplasmandaki sporting macinin bitis duduguyle gelmisti..

fidddas dedi ki...

konya ile ilgili istatistik baya ilginç.
mehmet hoca bizi uzun zamandır 1 kez yenebilmişken biz şenol hocayla konyayı deplasmanda 1 kez yenebilmişiz.

aykut hocanın oyun anlayışı bize ters geliyordu, konya artık eskisi gibi değil. bu akşam galibiyet oldukça mümkün görünüyor. jahovic ve eto çıkarlarsa işimiz kolaylaşır.

her zamanki gibi erken gol gerekiyor. taraftar gazıyla saldırırlarsa uzun zamandır beceremediğimiz kontra işini bu maçta yapmamız gerekiyor. başakşehir ve galatasarayın puan kaybetme ihtimali yüksek haftasında bizim 3 puan ile kapatmamız önemli.
kadro beklentim yok. yenelim geçelim.

sports guy dedi ki...

@fidddas

Hocam senol hoca ile hangi konya deplasmanini kazanmisiz? Benim bildigim en son Bilic ile 2014/2015te galibiyet cikardik oradan resmi maclarda.

fabri, gökhan, pepe, medel, caner, tolgay, atiba, lens, talisca, babel, love
Bakalım neler olacak. Çok zor maç bence.

Armagan dedi ki...

Negredo,Oğuzhan,q7,Vida ve Adriano yedek.

serkan, skubic, ali turan, filipovic, ömer ali, ali çamdalı, jonsson, mehdi, milosevic, eto'o, jahovic

Konya'nın sol bekinde Ömer Ali var. Lens bugün etkili olsa bari.

sports guy dedi ki...

Ben 11i cok begendim. Atiba tolgay ikilisine karsi olsam da konya'nin da ikili orta saha cikiyor olusu fiziksel savasta yilmamak icin yapilmis bir hamle gibi geliyor bana.

Umarim isler hocanin ve benim kafamdaki gibi isler de kazasiz belasiz sokup aliriz bu 3 puani. Hadi be!

beagle dedi ki...

Vay be. Bugün ilk 11 herhalde pek ilginç olmaz demiştim. Kumarın daniskası olmuş.
Caner en iyi zamanlarına dönmezse ben Tolgay'a hiç güvenemiyorum.
Medel oradayken de kafa golü yemeyi veya penaltı bekleyebiliriz.

Öte yandan yedeklerin bu zorlu düzlükte şampiyonluk için canlarini dişlerine takmasini bekleyebiliriz de Vida'yı oynatmamak Bayern öncesi olmadı. Medel stoperde olmayacak o iş.

fidddas dedi ki...

@sports guy
Haklisin

Ekrem35 dedi ki...

Vallahi ben de beğendim hem puan için daha aç oyuncu tercihi hem de ortasahada ikili mücadeleye karşı koyabilecek bir ikili var. Caner ve lens'in maçı olur asistleriyle maça damga vurmalarını bekliyorum.

Armagan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Pepe derbide yok. Yakışmadı o salakça hareket. İkiyi bulamadığımız her dakika kansere devam. Talisca kart falan görmeden kazanıp kurtulsak şahane olacak.

Huzeyfe dedi ki...

Bu takimin gol problemi var hala. Ambar gibi kale, boyle gol mu kacirilir?!
Coktan fisi cekmis olmamiz lazimdi. Bursa macindaki gibi kazanma umidini kirdigimiz rakibi yeniden oyuna ortak ediyoruz.

turgay dedi ki...

Çok iyi 35 dk oynadık. Leblebici diye alanın loveın kritik kaçırdığı 2.pozisyon bu Bursa maçıyla beraber. O pozisyondan sonra fizik olarak yenilmeye başladık. Bana kalsa love-Oğuzhan yapıp taliscayı ileri atarım. 2 pasla dağılıyor Konya. Pepe son haftalarda kötü durumdaydı ama o kartı görecek kadar kafa olarak yeterli değil sanırım. Fener maçında ararız onu. Atiba eski atiba özlemişiz. Caner’i de beğendim nazar değmez umarım

Armagan dedi ki...

Taraftar hakeme baya yükleniyor ama kararları gayet yerinde, bir tek vermediği golden emin olamadım ama orada adamlar bile itiraz etmedi gördüğüm kadarıyla.

Biz de Lens yine tutuk ve uyum konusunda sorun yaşıyor. Talisca kalabalık savunmada kayboldu, gelen şansları da çok iyi değerlendiremedi. 70 gibi Talisca-Negredo olabilir gerekirse.

Ekrem35 dedi ki...

Şu maçı alalım pepe'yi sonra düşünürüz dicem ama öyle olmuyor işte. Rakip yarı alanda kart sınırındayken bu hareket niye be pepe? Şu hareketi tosic yapsa ağzına sıçılmıştı şu an twitter alemimde.

ozan dedi ki...

Devreye 3-0 girebilirdik. Fena oynamiyoruz. Pepenin sarisi haric hersey tikirinda gitti, sacma sapan kart ne gerek vardi. Ozzie-Talisca yapsak sanki hucumda daha isabetli olabiliriz.
Lensi ilk defa begendim. 2yi atalim , fisi cekelim.

beagle dedi ki...

Lens aslinda pek kotu değil. Karşı tarafı bayagi koşturdu. Bence Gokhan pek iyi değil, Tolgay çok kötü.
Love da... adı güzelmiş. Negredo boyle oynasa 45de çıkmıştı.

ozzie dedi ki...

Atiba: Omzunun dişi, canımızın içi.

Barreto dedi ki...

Takımdaki kabızlık bulaşıcı galiba, Love'da net pozisyonları atamıyor.

ozan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Basar dedi ki...

Giül gibi giden maçı Şenol hoca cevirdi!

Şenol hoca bunadı sanırım. Kafa gidip geliyor.

ozzie dedi ki...

Ayağına basıldı diye Talisca'ya sarı kart! Adamlar "Şampiyon olmanıza izin vermeyiz" diyorlar açık ve net.

Boşuna izliyoruz futbol mutbol diye dert ediyoruz. Kimse kadro, taktik, falan filan demesin. Yalan dolan bunlar.

Basar dedi ki...

Forvetsiz oynamak nedir yahu? Vida da topcu filan degil defans yapacagina ileri cikip adama basiyor! Bosalttigi adam golu attı. Sacmaliklar silsilesi... boyle sacma bir degisiklik gormedim. Bu maç hocaya yazar

BJK4EVER dedi ki...

Ulan ne salak oyuncularimiz var be. Birak kendini frikik olsun hakem kirmizi versin bok mu var zorluyorsun arkadas. Pepenin sarisi da tam bir mallik ornegi. Senol gunes de mala bagladi once forvetsiz birakti takimi simdi de tolgayi cikartip orta sahayi kabizlastirdi. Oooof anasini satayim.

ozzie dedi ki...

Filipoviç-Talisca pozisyonu da akıllara zarar. Alsınlar bu ligi, federasyonlarına soksunlar.

teahead dedi ki...

2 oyuncun cezalı duruma dusmus.1 0 ondesin sadece.neden forvet çıkartıyorsun.hoca iyice saçmalıyor.

ozan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
beagle dedi ki...

Aha 35 metreden yan toplar başladı. Bu takimda 1 tane kafasi calisan taktisyen yok mu ya?

beagle dedi ki...

İyi ya. Beni duydular. Artik 70 metreden sisiriyoruz

YSY dedi ki...

Artık bu hafta fişimizi çeksinler. Önümüzdeki sezona odaklanalım. Haftayada muhtemel fener alabilir maçı.

YSY dedi ki...

Attığımız gol zaten bala göteydi. Pepe çizgiden çıkarmasa yanılmıştık. Bu ortalama ile kuvvetli muhtemel 3 yada 4. yüz.

beagle dedi ki...

Hakeme ettigim küfürden otoban çıkar, federasyon da kupasini seyedebilir.

Ama Şenol Güneşle Bayern eslesmesinde beklenen sonuc olursa vedalasmak lazim. Bu derece kötü 11, değişiklik ve taktik yonetim gormeyeli cok oldu. Carvalhal standarti degil bu, Tigana'ya yaklaşıyor.

@beagle

Tigana'ya haksızlık etmeyelim lütfen, o saçma sapan kadroyu 2. yaptı adam. Beşiktaş tarihinin en büyük başarılarından biridir o. :)

Ama gerçekten, hoca inanılmaz saçmalıyor. Love-Vida'nın ezber değişiklik olmak haricinde hiçbir manası yok. Bir değişiklikle takımın bütün omurgasını kaydırmak, rakip takımın hocasını bize versen aklına gelmez bu.

turgay dedi ki...

İçimde bi rahatlık vardı kazanırız diyordum süper 35dk oynayıp arkasından böyle bir sonuç almak çok üzdü beni. Hakeme bok atabiliriz ama 4 haftadır konuşan rakibine karşı 1 tane adam akıllı konuşmazsan seni de böyle doğrarlar. Bu sonuç hem de yönetime hem de hocaya yazar. Cenk sonrasına hazırlanmayan, bitmiş gönülün arkasını dolduramayan forvet çıkarıp stoper sokan zihniyetle vs bu tablo çok bile. 2 şampiyonluk nağmalup grup 1.liği için teşekkürler Şenol hoca. Oyunu bu kadar kötü okuyan, rakibine bu kadar az çalışan hocamızla yolları ayırma zamanı geldi herkes için en iyisi bu. Umarım egosu himayalara çıkan başkanda kendine gelir artık. Yoksa ekonomik ve sportif olarak Beşiktaş’ı feda bekliyor yine

Maç öncesi ne yazdıysam aynısı oldu. Öne geçmeye korkar olduk artık. Şenol Güneş hakikaten stresi kaldıramayan bir karakter. yarış kızıştıkça saçmalıyor. Vagner Love yerine vidayı aldığı anda öyle bir sövdüm ki komşularla kavga edebilirim birazdan. Lig leş yere yatan kalkmıyor. Tekme tokat futbol var sahada. Hakemler emir eri. Talimat neyse ona göre düdük çalıyorlar.
Fetöcüler şampiyon olur bu sene. Biz dördüncü oluruz gibi.

Unknown dedi ki...

Sezonun en iyi oyunlarından biri ile başladık, rahat 3-4 gol bulabilecek "yaşlı" takım tek gol bulabildi. Yoruluncaya kadar 30 - 35 dakika içinde topu dikine "yerden" çok çok iyi oynadıktan sonra, saçmalamaya başladık ve konya'yı oyuna dahil ettik.

İkinci yarı tamamen kayıp. Hiç bir şey yapmadık, sahada ne yaptığını bilmeyen bir 11 vardı.

Üç rakibimiz de anlamsız şekilde bu hafta yenilmezse, bu isteksizlik ve bilinçsizlikle sezonu bugün kapattık.

Armagan dedi ki...

Hakeme iyi ki doğru karar veriyor dedim ilk yarı...neyse uzun uzun konuşmaya gerek yok, bu pislikleri çok gördük yaşadık. Kendimize çuvaldızı batırcaksak:

-Son maçlarda uyumsuzluk ve sakarlıktan hep gol yemeye başladık ve bunlar genelde Pepe-Vida tandemi varken geldi. Bu gerçek elde dursun.

-Üstüne tam kapanmaya başladığımız anlarda hoca forvet çıkardı. Talisca önde dayak yiyip ayakta kalamayınca iyice etkisizleştik. Zaten belli bir dakika sonrası da şişirme toplarla disiplinden koptuk(ki bu dakikalarda tam da Love’a ihtiyaç vardı, Talisca’ya değil). Bu da kenarda dursun.

-Asıl sıkıntı ise girdiğimiz 7-8 pozisyonun sadece 1’ini gole çevirebilmemiz. Biz son zamanlarda bunu da çok yapmaya başaladık.

Sonuç ne oldu?, Hakem gazıyla ama bizim de hatalarımızla elimizden kayıp giden 2 puan. Yemişim şampiyonluğu böyle oynadıktan sonra. Biz hem teknik hem takım oyunu olarak şu an yetersiz kalıyoruz öne çıkabilmek için.

Şenol hoca belki uyandı ama geç oldu artık. Lig öyle taviz verilecek kadar kolay halde değildi,hala değil. Biz bu kadar boldan puan dağıtmamalıydık.

Bu 5 maça 10-11 puan olmalı demiştim. O ralliyi bir şekilde atlatmalıyız başka yolu yok, fener maçı kazanılacak. Yoksa güle güle şl diyeceğiz artık.

Huzeyfe dedi ki...

Hoca sacmalamasa da bu mac Bursa macina benziyordu. Ikinci yarida gol geliyorum diye bagiriyordu, 5 dakikada 2 tane pozisyon verdik. Hoca da sagolsun tuy dikti.

Futbol oynama istegi yok ki bu takimin. Kazanma istegi de yok. Daha macin 50. dakikasinda top cevirip zaman gecirmeye calisiyordu Tolgay. Sadece calisma ahlaki yuksek oldugundan Atiba iyi gozuktu, onun haricinde herkes ununu elemis elegini asmis.
Su kendini yere atana sari kart kurali uygulansa maci hukmen alirdik heralde. Konyalilar topu her kaybettiklerinde secdeye gidip geri istediler.

Yok abi içim soğumuyor bir türlü. Sampiyonluğa oynayıp bizim kadar net gol kaçıran başka takım var mı acaba. Love ve lens bursa macinda oldugu gibi net fırsatları harcadılar yine. Bilerek kaçırdıklarını düşünecek kadar paranoyak oldum amk.
Şenol Güneş de maç içinde medelin yerini değiştirmekten başka bir bok yapamaz oldu. Yardımcısı da yok zaten. Kendi egosuyla bitirecek Beşiktaş kariyerini. Ligde kavga etmediği teknik direktör kalmadı sanırım.

YSY dedi ki...

Transferler mi kötü de hocayı bozuyor yoksa hoca mı kötü oyunu bozuyor bunda çok aradayım. Yada ikisi de kötü.

Basar dedi ki...

Anlamakta zorlaniyorum. Dun gece yerden rahat oynadigimiz, pozisyon vermedigimiz, bir suru net pozisyona girdigimiz ve ilk yarisinda hakemin (bir bariz hata hariç) çok iyi yönettigi maç nasıl berabere biter.

İkinci yarı tempo problemi yaşadık, onu çözmek isteyen hocamız forvetimizi oyundan alıp defansa Vida'yı, ortaya Medeli sürdü! Halbuki Tolgay-Vida, degisikligi yapsak hatta Negredo-Love ile beraber hamleyi yapsak tempo sorunu cozulebilirdi.

Oyuna yeni giren 1 yıl pesinden kostugumuz arkadasımız rakip maaile hucum ederken pozisyonunu kademesini birakıp 18 dısında adama basmaya gittiginden pozisyonu olmayan konyadan golu yedik!

Kısaca hoca ayrı defans ayrı sacmalayinca mac elimizden gitti. Bu yetmedi maçın hakemi de saçmaladı. Son adam Taliscaya yapilan bariz faulu pas gecti. Hadi oyunu devam ettirdin avantaj uyguladın ama kırmızı kart nerede? O yermedi faul yapilan Talisca'ya sarı çıkarttın! İlk yarida iyi yonetim gosterirken bile altı pasta Talisca'nın kafasına kalkan trhlikeli ayağı pas geçtin...

Neyse bu maçı ve ligi geçtim, bu temposuzlukla Salı gunu Allah bize acısın! İçimizdeki ateistleri bile dine dönüp dua etmeye davet ediyorum, tempomuz o kadar vahim!

Yorum Gönder

Ara