.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Ekim 2017 Pazartesi

UCL 04 Beşiktaş - Monaco


Tarih:  01 Kasım 2017 Çarşamba , 20.00

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Paolo Tagliavento (ITA)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  - / Djibril Sidibe , Rachid Ghezzal , Guido Curillo ( Belirsiz) , Radamel Falcao ( Belirsiz ) , Stevan Jovetic ( Belirsiz) 

Cezalı Oyuncular : - / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

39 Yorum:

EC dedi ki...

yenilmeyecegiz...

Ligde dokulen Talisca da gol atacak..
Leipzig de Porto ya yenilmeyecek..

QuaresmA dedi ki...

Cenk-Negredo çift forvetine dönelim diyen arkadaşlar şunu göz ardı ediyor: Biz çift forvete dönersek o taktik 4-4-2 olmaz. 4-2-4 olur. Hem çok riskli, hem de ofans-defans birbirinden çok kopuk bir takım haline geliriz.

Gol bulmak için saldırmak gerektiğinde tamam. Esas taktik olarak zor. Q7 ve Babel ile fantezi neredeyse.

İlla değişiklik aranıyorsa Medel ile 3'lü defans 3-4-3'e dönelim. Vida da gelince güzel birşeyler ortaya çıkabilir.

Conte taktiği:

Fabri
Medel Pepe Toşiç
Gökhan Tolgay Atiba Adriano
Knt Frv. Negredo Knt Frv.

Kanat forvetleri Q7, Babel, Cenk, Lens, Talisca arasından seç beğen.

ozan dedi ki...

Dizilis degistiren arkadaslar, Senol Gunes oldugu surece ne 4-4-2 ne 4-2-4 ne de 3-4-3 ile maca baslamayiz.

Hocanin en fazla yapacagi sey Taliscali orta saha out Ozi-Tolgay-Atiba(Medel) in olur. Onu da yapmaz su aralar cunku Talisca kadar Ozi de formsuz, hele Oziyi Taliscanin yerine atarsa Ozi isliklanir su hali ile.

Ligde ayni 11 ayni dizilisle devam ederiz, gol gelmezse 4-2-4. 4-2-4u de Medel-Tolgay ortasahasi ile oynasak daha iyi. Gol gerekliyken Atibanin al verleri cok hiz kesiyor ve Atiba 35 oldu olacak adami gebertmeyelim artik.

Bence Tolgay-Ozi-Talisca ligde oynanmali zaten zor gol atiyoruz bari biraz hucum kipirdasa.

Monacoyu da yeneriz, Portoyu da yeneriz. 15 puanla grubu tamamlariz.

Unknown dedi ki...

Önceki posttaki tartışmayı ve cevabımı buraya taşıyayım.

Ben sağ bek pozisyonda atiba'nın, sol bek adriano etkisi yaratacağını ve ortasahayı daha kalabalık hale getirerek topu geri kazanma süremizi azaltacağını, topun bizde kalma süresini ise arttıracağını düşünüyorum.

Atiba ortasahanın yanı sıra, sağ bek opsiyonu olarak da transfer edilmişti ve oyuncunun o pozisyonda oyun bilgisi olduğunu da hatırlıyoruz. Ayrıca atiba gibi bir profesyonelin, en azından beck katkısı vereceğini ve hali hazırda gökhan'a nazaran daha faydalı olacağını düşünüyorum. Dinamizm, atletizm gibi konularda sorun yaşarız ama en büyük açmazı ise söylendiği gibi gökhan'ın maç oynayarak form tutması konusunda yaşarız.

Benim ki sadece bir fikir ve hocanın lens ve medel performansları sonrası bu sene ezberimiz olan oyun şanlonu dahilinde, isimler değiştirmek dışında, yeni hiç bir şey denememeye yemini var gibi. Bu arada stoper medel performansı bence iyiydi.

Neyse şu maçı ve göztepe maçlarını alıp milli maç arasına girmek iyi gelecektir. Vurduğumuz gol olsun..

nathan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Basar dedi ki...

Avrupadan tutan taktigi neden degiatiriyoruz ki? Taktik ve formasyon degisikligi ligde gerekiyor.

Barreto dedi ki...

@Basar, Aynen, Avrupa'da akıcı bir yabancı dil konuşuyoruz. Türkiye Liginde Türkçe derdimizi anlatamıyoruz. Avrupa ayarlarını bozmaya lüzum yok.

Emrah dedi ki...

Ligde dökülen Talisca bu maçta oynayıp şov yapar muhtemelen. Kazanan kadroyu bozmaya gerek yok bence de. Seyirci Leipzig maçındaki gibi olursa kırılması güç bir rekora ulaşır ve 4'te 4 yaparız diye tahmin ediyorum.


Monaco'da 4 eksik varmış.

1- Falcao yokmuş. Çok iyi haber. Yerine son maçta sol açıktaki Keita Balde'yi oynatıp sonra 21'lik forvet Diakhaby'yi sokmuşlar. Neredeyse Gomez'in yerine Pektemek'in oynaması kadar fark yaratır.

2- Transfermarkt değeri 18 milyon euro olan sağ bek Sidibe yerine altyapıdan yetiştirdikleri yine 21'lik (4 milyonluk) sütoğlan oynayacak Babel'in karşısında. İlk yarı bir sarı aldırırsak işleyebiliriz.

3- Bu sene 15 milyona aldıkları stoper Kongolo yok. Zaten oynamıyordu.

4- Bu sene 8 milyona aldıkları defansif orta saha Meite yok. Zaten oynamıyordu.

Zaitsev dedi ki...

@ Quaresma

Talisca ile zaten 4-2.5-3.5 tarzı birşey oynuyoruz. Negredo-Talisca değişikliğinin defans ofans dengesinde bir değişiklik yapması zor.

@ Emir oem

Atiba'nın topla bindirme, 10 metreden fazla top sürme, uzun pasla oyunun yönünü değiştirme gibi aksiyonları yokken nasıl Adriano etkisi yapacak? Pepe'nin önünde oynarken bile Pepe 10dan fazla uzun top atıyor. Bunları biraz yapsalar zaten Pepe o kadar uzun top atmaz.
Atiba'yı sağ beke koyarak Q7ye inen topların zaten yavaş olan hızını daha da azaltacağız. Oyunumuz iyicene kabız bir hal alacak.

Ekrem35 dedi ki...

Yenersek grup lideri tamamlayacak olmamız, favori olmamız, en iyi futbolcularının gelmemesi beni korkutuyor. Tarihimizde bütün istatistiki veriler bizi gösteriyorsa hep sıkıntı çıktı o maçlarda. Tersi olmaya başlayacaksa bu maç tam o maç. Sakin sakin oynayalım yazasım geliyor ama biz o oyunu pek beceremiyoruz pek. Yine ya herro ya merroluk bir maç olur. Sonunda gülen taraf olmak dileğiyle.

Vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun.

carlito dedi ki...

sadece bu akşam şampiyonlar ligi müziği dinleyecek olanlara günaydın ;)

6-4 kazanacağız!

Unknown dedi ki...

Gerilmeden, diğer maçın skoruyla ilgilenmeden ŞL maçı izlemek de ilginç bir deneyim olacak. Ne kadar güçlenirsek güçlenelim, benzer bir performansı bir kez daha gösterme ihtimalimize bahis açsalar, sanırım ŞL şampiyonluğumuzla aynı oranı verirler. 1'e 847403859305485740933 :) 1. veya 2. torbadan süpürücü gelmemesi, Porto'nun taktiksel evrim ve finansal kıskaç arasında can çekişmesi, Katar&Rus kara parasının Monaco'ya adeta çökmesi, Leipzig'in çok genç takımla ilk kez Avrupa sahnesine çıkması, Pepe'nin bizde ve fit olması, Babel'in çılgın atması vs vs. Neyse, kazanıp Şubat ayına kadar bu faslı kapatalım. Zaten bir bu Monaco'yu sevmedim bir de Galatasaray'ı. Sanırım Fransız burnu büyüklüğüne gıcığım var. mümkün olsa da şebeğe çevirip göndersek

Bize gelirsek; PFDK, adeta kestanemizi ateşten aldı. Elbette cezanın yüksekliği tartışılır emsallerine de bakılarak vs ama Şenal Güneş'in bir süre daha yapamaya niyetlenemeyeceği kadro mühendisliğini bizim için yaptı. Sürekli uzun orta yaptıracağı Caner yok artık. Adriano döndüyse, Oğuzhan'ı beklemedeyiz. Atiba-Tolgay ile en fazla 1-2 maçı idare ederiz. Tolgay, ayağında topu 1-1,5 saniyeden fazla tutunca beyni bulanan bir oyuncu. Atiba da, bir arkadaşın değindiği gibi, topu 20 kere dürtmeden dikine pas yapamıyor. Artık asılmamız gerek lige. Bunun da Oğuzhan olmadan olabilmesi mümkün değil. Hiç kendimizi kandırmayalım yok Tolgay yok Medel vs diye. Oğuzhan olmayınca ve merkezinde, beyni olduğu bir taktikle oynamayınca ne idüğü belirsiz formsuz ama klas veteranlar karmasına dönüşüyoruz. Başakşehir maçını izledik. Trabzonspor'u da. Monaco maçını atlatabiliriz ama hoca madem ileri götüremiyor takımı, bari geçen seneki Oğuzhan&Adriano&Gökhan üçlüsüne dönebilelim.

Ligi koyalım ligi. Bir City bir Barça tokadının acısı başka türlü çıkmaz. Ligi koyalım, bir daha gidelim. Bir daha tokatlanalım, ligi bir daha koyalım.

Mayor dedi ki...

Caner'ı kadroya almaması pek yerinde değil bence.
Adriano tükenirse Mitroviç-Tosiç hamlesi yapıp Tosiç'i mi sol bek yapacak?
Caner'in ettiği küfürün aynısını FB maçında Şenol Güneş sarfedip ceza almadı mı? O zaman bu ceza'nın üstüne ceza ne?
Oynatma ama kadroya al ne zaman ihtiyacın olacağını bilemezsin.

EC dedi ki...

ilginin az oldugunu dusunuyorum... Besiktas lilar pek onemsemiyor bu maci sanirim.. kiytirik karabuk macina daha cok yorum yapiyoruz..

tuhafiz biraz!

beagle dedi ki...

@Zaitsev
Ben Atiba'nin bizde ilk 11 döneminin kapandigina inanıyorum. Ama sağ kanada geçince oyun karakteri değişiyor. Kanat aksiyonları biliyor ve bindirebiliyor. Ama artık ne kadar yapabilir, soru orada.

Ekrem35 dedi ki...

Kadro yaklaşık 1 aydır konuştuğumuz son iki haftadır adeta bu konudaki fikirlerin ayyuka çıktığı dönemde yazılan, istediğimiz kadro nerdeyse. Bir de bu kadronun ozzy yerine negredolu olanını görmek isteyen arkadaşlarımız var onun dışındaki 10 oyuncuda blog üyeleri sanırım %97 falan hemfikirizdir. Şenol hocayı bu sene çok eleştiren biri olarak bakalım bu maçta bizim çok istediğimiz kadro nasıl olacak? Ortasahada kalabalık olmamız rakibin rahat bir şekilde defans önüne gelmesini biraz da olsa engelleyebilecek mi? Elbette takım savunması bir anda gelişmeyecek ama en azından talisca'nın yarattığı deliği ya da saçma yere yaptığı presler nedeniyle oluşan boşlukları görmeyiz diye umuyorum.

Liderliği garantilediğimiz bir maç olsun inşallah.

QuaresmA dedi ki...

Blogun 97%'si haklıdır o zaman umarım. :)
Talisca bu sezon formsuz ama Avrupa maçlarında genel olarak iyi oynamasıyla ve goller atmasıyla biliniyor. Hayırlısı olsun.

EC dedi ki...

bence bu macta Monaco kazanmaya ihtiyaci olan takim.. Oguzhan, Tolgay ve Atiba gobegi ile onlari yavaslatip daha sonra Talisca ile hamle yapacagini dusunuyorum..

ayrica Talisca ya da ligde gosterdigi dusuk performans neticesinde bir uyari verme amaci guttugunu sanirim Senol Gunes in... ( Hem Caner hemde Talisca yada - takimda patronun kendisi oldugunu ve disiplinsizlige izin verilmeyecegi )

Biz sakin kalip oyunu uzattikca, Monaco bize aciklar verecektir.. bu demek degil Otobus cekelim kale onune..

Oguzhan in yaraticiligi ve defansif etkisi ve Monaco baskilari karsisinda pas opsiyonu ile cikabilmesi daha onde goruldugu icin bu kadro..

3-1 aliriz diyeyim..

Huzeyfe dedi ki...

Ruyamda 1-3'le Vodafone'da ilk CL maglubiyetimizi aliyorduk.
Beraberlik bence.

ozan dedi ki...

Hoca Talisca formsuz diye Ozi-Tolgay yapmaz deistim, hadi lan ordan demis bana:)

Monaco nasilsa saldircak bir tane sikistirim araya baktim olmuyor Taliscayi sokarim demis.

Caner olayi kotu olmus, bizim iki bekte sakatlanma riski yuksek olan oyuncu umarim maci sakatlanmadan tamamlarlar.

2-0 koyariz, goller ilk yari gelirse 3-4 olur diyorum.

@Mayor

Canerle Hocanin kufuru bir degil bence bir de daha taze Talisca ile kavgasi var.

beagle dedi ki...

Oğuzhan, Atiba, Tolgay üçlüsü ile iyi oynadığımız, skor aldığımız tek bir 45 dakika???
Bir hata kaç defa yapılabilir?

QuaresmA dedi ki...

Biz aslında 3 maçtır oynadığımız topun aynısını oynuyoruz da 2 sıkıntı var:

1) Artık Q7 "kapalı kutu" değil. Çizgiye yapışıp uzun toplarla topu aldığında atacağı çalımlara çalışılmış. Akan oyunda ise genelde double team geliyor.

2) Formsuz Talisca'nın olmaması kanat futbolumuzun efektifliğini azaltıyor. Talisca olsa golü atardık demek farazi konuşmak olur ama en azından kanat futbolu oynadığımızda içeride 1 adet kafa daha olurdu. Çoğu yarı tehlikemiz içeri yapılan ortayla sonuçlandı ama kafa golü atacak sadece 2 oyuncumuz var.

Armagan dedi ki...

Orta saha fena oynamıyor ama adamlar iyi çalışmış gerçekten, Atiba’ya nefes aldırmıyorlar cidden. Uzun toplar da işe yaramıyor Glik sağolsun. Bir kanatlar seçeneği var ama onu da iyi kullanamıyoruz bence. Zaten yenilen şanssız gol de buradan çıkmaya çalışırken geldi.Şanssız demişken 40. dk civarındaki ofsayt yanlış geldi bana.

Atiba-Medel yaparım, olmadı Oğuzhan-Talisca. Eğer devamlı uzun oynayacaksak Negredo-Cenk diyorum.

Ekrem35 dedi ki...

Oyun olarak gayet iyi bir ilk yarı bence. Özellikle sağ kanattan q7, gökhan ve ozzy ile etkili pozisyonlar ürettik. Ancak ilk yarıda en iyi oynayan adam adriano bir hata yaptı ve golü yedik. Gereksiz bir pas girişimiydi. Umarım telafi ederiz yoksa kalan 2 maçta yenilgi alınmayacak maçlar değil.

Huzeyfe dedi ki...

@ beagle

Skor olarak olmasa da oyun olarak urettik aslinda bence. Ama haklisin, topu ceza sahasina indirdigimizde sayisal olarak ustunluk kuramadik. Monaco'daki maca cok benziyor, iyi oynarken yedik golu.

@ Quaresma

Quaresma ayni ortalari yapti aslinda, eksik olan orta sahadan gelen destek. Talisca olsa ayni golu atmis olabilirdik.

EC dedi ki...

Babel in attigi gol ofsayt degil.. ben ABD de ustunden izliyorum maci.. yorumcular ofsayt degil dedi ( Erman Toroglu ve Ahmet Cakar degil bunlar - objektif)
..
bence oyun olarak daha ustunduk.. ceza sahasinda kafaci eksikligi gozuktu.. Gokhan 2 harika pas atti Quaresma arkasina babel ve oguzhan a 3cu de de kendisi girdi..

En guvenilen adamimiz Adriano nun topu geciremeyisi belirledi ilk yari sonucunu.. bekleseydi Fabri ve Defans da kapatacakti acilari ama hizli davrandi Monaco lu...

Ikinci yari Atiba / Medel olmali ayni fikirdeyim.. hala yavaslatan ve 2-3 kez dokunmadan ilerletemeyen adam rolunde.. bizim simdi hizli oynamamiz ve oyunu Alanya maci 2ci yarisi gibi karsi alana yikmamiz lazim..

Negredo bence Talisca dan once girmeli..Ceza sahasini karistirma adina..

drblackeagle dedi ki...

Q7 nasıl birseysin sen ne seninle ne de sensiz. Şımarıklık yapmasa şimdi 12 puanla liderliğin keyfini sürüyorduk

Ekrem35 dedi ki...

Ömrümün en uzun 25 dksı falandı 70den sonrası. Bitmedi bir türlü. Neyse yenilmedik hala lideriz akşam timo werner reis atıyor biz de turluyoruz. Bu maç babel biraz kötüydü onun dışında herkes görevini yaptı bence. Babel q7ye vermedi o da ona vermedi falan filan. Bunlara girmese keşke hiçbiri ama yapacak bi şey yok. Sakatlıklar inşallah önemli değildir. Şimdi yine çok ama çok önemli bir göztepe maçımız var. Hemen yarın ona odaklanmamız lazım.

QuaresmA dedi ki...

Şımarıklıktan, 3. bölgede verilmeyen paslardan dolayı şu maçı alamadık ne yazık ki. Bir önceki maçta da belirttiğim gibi Monako bu grubun en zayıf takımı, almamız gerekirdi. Öte yandan maçı verebilirdik de. Neyse 4 maç 10 puan iyiyiz yine de.

Mitroviç hiç güven vermiyor bu arada ya. Girdiği andan itibaren ceza sahasındaki hava hakimiyetini kaybettik.

Bizim adımıza maçın adamları yine Fabri, Pepe, Toşiç, Gökhan. Yediğimiz golden dolayı Adriano'yu buraya ekleyemem. Tolgay da faydalıydı. Atiba standardını yansıttı. Hücum hattı verimsiz ve şımarıktı.

YSY dedi ki...

Bence fena oynamadık. Son 15 dk da yediğimiz baskı ise normaldi, adamlarında artık sonuçta son çırpınışları attın attın yoksa bye bye pozisyonuydu onlar için. Son 15 dk daki tek hatamız daha soğukkanlı kalıp top çevirmeyi yapmalıydık ama nedense tenis maçını oynadık. Herneyse kazasız belasız bitti.

Ben bu sene en beğendiğim oyunu gördüm. Ayağa oynayan pas yapan uzun pasları eski maçlara nazaran daha az olan bir maçtı. Şu anlayışta ısrar edilirse oyunumuz daha ileriye gidebilir. Ortadan delmeleri zamanla daha fazla deneyebiliriz. Medel ortasahada iyiydi. Sanki atibanın yerini doldurabilir gibi geldi bana. Atiba iyi hoş ama artık iyice ağırlaştı. Babel de aşırı topla oynadı, onunda şu ısrar edelim dediğim formatta oynadıkça süratinin artacağını düşünüyorum.

Mayor dedi ki...

5. dakikada bizim korner direginin ordan Tolgay'la baslayan bir atagimiz vardi.
Yanilmiyosam su sekilde gerceklesti.
Tolgay > Adriano > Oguzhan > Babel > Quaresma > Cenk
Yaklasik 8-10 saniyede karsi kaledeydik gole donusmedi ama haftalardir soyledigimiz birseyi gostermesi acisindan muhtesemdi.
Talisca'yi bu zincirin herhangi bir yerine koy bu atak kayipla sonuclanip rakip ataga donusurdu buyuk ihtimalle.
Keza Adriano yerine de Caner olsa hic olgunlasamazdi.

Talisca mutlaka kenarda oturmali ve Oguzhan AM oynamali. Hem hizli pas yapabiliriz, hem topu tutabiliriz hem de daha kolay poziyon yakalariz.
Umarim bu kadroyu bozmaz Senol Gunes.

QuaresmA dedi ki...

@ Mayor

O bahsettiğin zincir atak şahaneydi gerçekten. O zincirin iç kısımlarına Talisca'yı koysan atak bir yerlerde kırılırdı evet ama işte zincirin sonunda da Talisca olsa o ataktan golle çıkma ihtimalimiz yüksekti.

Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi oradaki ortaya 2 kişi koştu. Biri ön direğe, öbürü arka direğe. Top ön direktekini aştı. Ortaya da Talisca koşsa belki gol gelirdi.

YSY dedi ki...

@Quaresma

Ama işte talisca sız o zincirlerden 1 den fazla üretebiliyorsun :))

nathan dedi ki...

@QuaresmA

O şımarıklıklardan ötürü sinir katsayım 1500'e çıktı. Ne diyor Tolgay maçtan önce:

"Maç biletleri 100 liralardan başlıyor, babalar çocuklar geliyor harçlık biriktirip gelenler oluyor, onları sevindirmeye mecburuz".

Bugün hücumda oynayan 3'lünün her birinde bu düşüncenin üçte biri olsaydı rahat galip gelecektik. Şu bencilliğe bir çözüm bulunsun öncelikle.

Onun dışında hızlı pas oyunu ve mücadele güzeldi. İlave olarak, ligde bizi çözdüler ama Avrupa'da tanımıyorlar bunun kaymağını yiyoruz demiştim, Monaco bayağı analiz etmiş. Sonraki turlarda daha oturaklı rakiplere karşı farklı işler yapabilmeliyiz. Kadro var.

hastati dedi ki...

porto macini izliyorum, hizli felan, oha moha oldum yani bazi kosularda, mac 2X tadinda, takimlar 2X, bazi oyuncular 4X, ama zamanlama, pas mas olayi bizde daha mi iyi sanki?

cochise dedi ki...

Şampiyonlar ligi maçında kazanmak zorunda olan bir rakibe karşı 3 zorunlu değişilik yapmak zorunda kalmamıza rağmen kaçırdığımız fırsatlara ah ediyorsak, beraberlik buruk bir tad bırakıyorsa biz olmuşuz diyebiliriz.

İlk yarıdaki oyunu çok beğenmiştim; gol yedik diye hoca çabuk vaz geçmez inşallah dedim; vazgeçmedi, iyi de oldu. Ama buradan gaza gelip lige uygulamaya kalkmamalı. Otobüs çekene olmaz bu 11.

Avrupa'da ilk kez bize bu kadar çalışan bir takımla oynadık sanırım. Biraz kitlediler ama dengemizi bozmadık son 15 dakika hariç.

Talisca'nın olmayışı çok dengeli, orta sahada boşluk olmayan daha diri bir takım yarattı. Ama elbette ceza sahasını zorlayan 2. forvet rolü de eksik kaldı.

Babel'in kötü oynadığı kesin ama bence ona da özel çalışmışlar. Acaip tıkadılar. Zaten stoperden bozma bir kazma oynadı orada. Ama hüzuma çıkınca batırdı o da.

Ozzie defansif 10 numara gibi bir pozisyon oynadı; çizgiden top bile çıkardı. Talisca tipi iş pek yapamadı ama takımın geri düşse bile derli toplu kalmasında talisca-ozzie değişikliğinin katkısı çok oldu. Tabii dediğim gibi ligde olmaz bu. Hocanın düzeni değişmiyorsa ne yazık ki talisca neredeyse vazgeçilmez. Ozzie'den de bu akşamki taktik ihtiyaçlar haricinde 10 numara olmaz.

Gelelim günün en iyi (ve az kalsın en kötü) adamına. Fener maçındaki kırmızısndan sonra herkes çok sinirlenmişti. Zaten ligde pek de katkı vermemişti o maça kadar. 'Defolsun gitsin' seviyelerindeydi. Sonra bence Beşiktaş'taki en iyi oyununu oynamaya başladı. Eskisi gibi takım kötüyken iyi oynayan formatında değil hem de; takım iyi de kötü de olsa iyi oynuyordu. Bugün de harika bir maç çıkarıyordu. Hatta en iyilerinden biri. Ceza sahasını zorladı; ortaya doğru yönlendi. Güzel paslar attı. Orta değil bildiğin pas. Müthişti yani (saçma sapan trivelası haricinde). Kaleci kalede yokken kaçırdığı topta bile hiç söylenmedim, olur, gol kaçar. Önemli olan doğru yerde olmak doğru işi yapmak. 60 sonrası yoruldu bi taraftan gardı düştü ama yine de etkiliydi. Sonra Cenk ve Babel arkadaşa müsait pozisyonda pas vermeyince değişti sanki oyunu. Kornerden kaleye vurmalar, Maçı tamamen bitirecek pozisyon geldiğinde, çocuk oyuncağı bir pası bile atmayıp şut denemesi. Ve son olarak tekmesi. Çok centilmen ve sakin geçen maça dua edelim. Orada kırmızı verse kim ne diyebilir. İtiraz bile edemezsin çünkü pozisyonun hakkı bu. Şu yaşında oyuna ilişkin bazı şeylerini törpülemesi muazzam bir şey, saygı duyulası. Ama bu çocukça şeylere takılması sanırım tedavi edilemez. Neyse resmen dua edeceğiz önemsiz maçlarda önemsiz dakikalarda yapması için.

Belki sakatlıklar olmasa daha ihtiyacımız olan değişilikleri yapabilirdik. Lens'ten kontra katkısı gelebilirdi ama kısmet. Bir puan da hiç yoktan iyidir.

cochise dedi ki...

Mitroviç'i nasıl unutumuşum. Oyuna girince takıma güven verdi'nin bu kadar zıttı bir performans sergilenemez. Yok yere yaptığı fauller yüzünden oyun olarak geri düşmediğimiz anlarda tehlike yedik. Bu adamdan bir şey olma ihtimalini %15 olarak güncelledim.

Ekrem35 dedi ki...

Sevgili @cochise geldiği günden, ilk izlediğim maçtan itbaren ben o oranı %0 olarak verdim. Şu an yanılmıyorsam rize'de kiralık olan milosevic'in bu arkadaştan bir eksiği yoktur. Bu arkadaş tamamen menajer parlatması ya da vida transferinin diyetidir. Sen çok pozitif bir insan olduğun için kıyamamışsın yine %15 demişsin. Yıllardır necip için dediğimiz "çok kolay fauller çok gereksiz fauller yapıyorsun" cümlesindeki bütün faülleri 20 dkda yaptı sağ olsun. En az zararla kurtulmak dileğiyle.

Ekrem35 dedi ki...

https://twitter.com/KuzeyinKralii/status/925834728309223424?s=09
@mayor bahsi geçen atağa çıkışın linkini koyayım şöyle dönüp dönüp izlemelik :)

Yorum Gönder

Ara