.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Mart 2017 Salı

UEL R16 Beşiktaş - Olympiakos


Tarih:  16 Mart 2017 Perşembe 21.00

Stadyum: Vodafone Arena

Hakem Hakkında Bilgi: Michael Oliver (İngiltere)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular: Marcelo Guades / Alberto Botia , Stefanos Kapino , Seba

Cezalı Oyuncular : Tolgay Arslan / Bruno Vianna


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

37 Yorum:

Basar dedi ki...

Maça gitmem lafı 2 günlükmüş! Giderim çünkü acı çekmeye bayılıyorum! Marcelo yokluğunda zor maç olur. Bir gol yemeğe bakar maçın cinnet hali alması.insallah uzatmalara gitmez.

Bunu diyeceğime hiç inanmazdım ama forvette abubakar oynasin!

Tosiç'in alameti farikası takım savunması ileri kurulduğunda hamleli bir stoper olduğu için rakip forveti döndürmeden hamle yaparak akın sürekliliğinin sağlanmasına yardımcı olmak . Takım savunması geri yaklaşıp kademenin son halkası olduğu zaman defolar ortaya çıkıyor . Aslında Tosic - Mitrovic ideal bir savunma ikilisi kağıt üzerinde . Biri topla iyi ve kademeci biri hamleli . Ama uyumsuzluk ve Mitroviç'in henüz savunmanın lideri olabilecek tecrübesi olmaması işi biraz sıkıntıya sokuyor .

Ne olursa Olympiakos'a gol lazım olması bence bizim için avantaj . Zira çok adamla gelen takımlara karşı Beşiktaş daha organize hücum edebiliyor .

Benim ilk maçtaki fikrim değişmedi . Bence rahat alacağımız bir maç . Oly ne fizik ne de taktik olarak Beşiktaş seviyesinde bir takım değil .

EC dedi ki...

yeneriz.. 2-0.
hakem iyi..
taraftar destekleyecektir.
Olympiacos bence kirilgan.

bu mactan en once tum BESIKTAS in ve taraftarinin uyanik olmasi gereken..

Once Sergen Simdi de Portekiz li biri ile Besiktas'da Senol Gunes i rahatsiz etme calismalari.! Besiktas in son 2-3 yildir elindeki en guclu silahin Senol Gunes oldugunun yeni yeni farkina varan Besiktas Dusmani Medya ( FETOSARAY ve SIKEBAHCE seven Medya da denilebilir) su an bel alti oynuyor..

Yonetim umarim bu sesleri kismak icin Oly maci sonrasi Senol Gunes ile 2-3-4-5 yillik kontrat yapar..

SALDIR BESIKTAS

planck dedi ki...

@EC

jesus haberlerinin kaynağı TR basını değil direk portekiz basını. bel altı oynayanı dışarıda değil içimizde aramak gerek. şöyle söyliyim: jesusun menejerlik firması silgisini bitirmeye başlayan takımın ülkenin dünyanın falan en büyük en klas en trivela ve klübü tabii ki en çok seven oyuncunun menejerlik firması. birileri tam tahtını geri almışken rahatının bozulmasını istemiyor, aba altından sopa gösteriyor olabilir. ona bu gücü veren rabona görünce gol atmışız gibi sevinen ultra bilgili futbol ulemaları sağolsun.

EC dedi ki...

Dogru @planck karsidan ufak bir isaret fisegini de Turkiye de yangina donusturen SARISIN MEDYA da tam gaz oynuyor iste ustunde..

yonetim akilli olup bence Senol Gunes ile en kisa zamanda anlasmali.

BurkayJK dedi ki...

Biz Şenol Güneş'i istiyoruz da o bizi istiyor mu bilmiyoruz. Yani hayatına veya kariyerine dair başka planları olabilir. Bu sene de takımı şampiyon yapıp kenara çekilecekmiş gibi bir hissiyatım var. Hatta aklında milli takım olabilir. Uzun süredir milli takımın galibiyetine bile sevinemiyorum ama itici Fatih Terim olmadan milli takım bu adama emanet edilirse maçları yeniden heyecanla takip ederim. Neyse, kendisiyle bir sene daha çalışmak iyi olacaktır. Lig şampiyonluklarını devam ettirip, her sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkan bir takım oluşturabilirsek daha iyi hocalar bizle çalışmak isteyecektir zaten.

Maça gelecek olursak, takım kadar taraftarın da performansı önemli. Marcelo yok ama herhangi bir sürprize mahal vermeden şu turu geçmemiz lazım. Saçma sapan bir maç yaşayıp, camia olarak moralleri bozmayalım lütfen.

beagle dedi ki...

@planck
Gözümü açtın. Süper tespit.
Az önce menejer oyunları ve oyuncu kariyerleri üzerine bir sohbetten çıkmışken, işin bu pis boyutunu da gözden kaçırmamak gerektiği tak etti beynime.

Basar dedi ki...

seneye inşallah defolup gider, zarardan baska bırsey degıl! ıkı hareket yaptı dıye basımıza cıktı!

Zaitsev dedi ki...

http://www.fanatik.com.tr/2017/01/12/jorge-jesus-besiktas-a-mi-1271764

Fanatik 12 Ocakta aynı haberi yapmış. Portekiz gazetesi 2 gün önce topladığımız bilgiye göre Şenol Güneş'e alternatif olarak diye haber yapmış.

Haberdeki referans gazetede geçen gün yeni haberi yapan gazeteyi referans gösterip bir daha haberi yapmış. Kimin ne yaptığı belli değil :)

Fanatik Şenol Güneş öncesi de jorge Jesus'u bize yakıştırmış. Yıllık 6 milyon avro'dan da yola çıkarak ortaya çıkan bomba bir haber olarak yorumlamak lazım.

Armagan dedi ki...

Ne yapalım edelim şu Leicester'ın zıplama için kullandığı teknikleri öğrenelim. Adamlar resmen duvar ördü. Bir de taraftarı gerçekten iyiydi, devamlı oyunun içindeler.
Nasri'yle beraber Beşiktaş laneti devam ediyor sanki. Bir ara ismi geçen Bedimo'ya baktım o da sakatlanmış kasımda, daha yeni dönüyor. Bir Kolarov sağlam.

Hidayet dedi ki...


vay hain quaresma vay. demek ocak ayından beri şenol hoca'nın altını oymaktaymış hain . şimdi anladım , ondan şenol hoca ocak'tan beri kesti bunu takımdan . yönetim falan hep uzatmadı ondan sözleşmeyi . tabi oynatılmıyor , asist/gol zaten yok , oynadığı maçlarda da nasıl isteksiz. demek hepsinin sebebi buymuş . "oynatılmıyorum, sözleşmem de uzatılmadı , bari hoca'nın altını oyuyum da seneye jesus gelsin , o'nun sayesinde kalırım takımda " dedi herhalde. ilk okuduğumda , "ulan işte portekiz'in fotomaç'ı , takımda portekizde oynamış abou ,talisca ,q7.. falan var, yakıştırmışlardır, sallamışlardır "diye düşündüm . ama işte bilimsel metodoloji , analitik zeka her işin çözümü ya , bu işte !

EC dedi ki...

@hidayet bu politik oyunlar cikar icin dunyanin her yerinde ve her sektorunde var.
Senol Gunes onu yine fabrika ayarlarina cekmesi lazim..

bence bazi maclarinda takimla hareket ettiginde iyi bir silaha donusse de genelde kendi kafasina gore takilan takimdan haric tribune oynayan simarik ve bencil bir oyuncu.. Quaresma yi FB ye verelim.. biz LEnsi alalim.. :)

QuaresmA dedi ki...

Trajikomik komplo teorileri.
Allah akıl fikir versin.

yilmaz dedi ki...

turu geçsek de burnumuzdan kan geleceğine adım gibi eminim. O Pire'deki maçı fırsatını bulmuşken 3-4 yapmamız lazımdı.

Yaşanmış o kadar çok örnek var ki. Alaves, Slavia Prag, Alania, Braga yakın tarihten aklıma gelenler.

Hidayet dedi ki...

@EC

fabrika ayarları ? neden ? performansını düşük mü buluyorsuznuz ? o zaman beşiktaşlı olan/olmayan yazar-çizer takımından bir tane bile sizin gibi düşünenin olmadığını söylemek isterim . neden şenol hoca ,babel'in performansını artırmıyor da q7'yi fabrika ayarlarına çekiyor ? neden oğuzhan'ın fizik gücünü artıramıyor, performansını yükseltemiyor, zorluk seviyesi yüksek maçlarda yerini tolga-necip'e veriyor da , q7'yi fabrika ayarlarına döndürmeye uğraşıyor ? neden talisca'yı değiştirmiyor da , q7'yi fabrika ayarlarına döndürmeye çalışıyor. neden cenk'in daha hareketli olmasını, fiziğini kullanmayı , cl'de uefa'da tercih etmemesine neden olan sebepleri gidermek için uğraşmıyor da , q7'yi fabrika ayarlarına döndürmeye çalışıyor ? neden q7'nin dışında hücum varyasyonlarını geliştirmiyor da , q7'yi fabrika ayarlarına döndürmeye çalışıyor . fabrika ayarları nedir ? şenol hoca q7 takıntılı bir akıl hastası mı ? başka işi yok mu ? beşiktaşlı olan/ olmayan herkesin ittifakıyla yurtdışındaki en iyi sezonlarından birini geçiren hazır bir adam varken elinde , neden diğer eksiklerini gidermek varken q7 ilel uğraşsın . hasta mı bu adam ? o yok iken takım uçuyor mu ? sezonun geri kalanını bilemem, fakat şu ana kadar ki performansıyla , oyundan çıkarken yaptığı ahmakça hareketleri dışında , sizin gibi düşünen bir tane allah'ın kulu yok yazar-çizer takımında . lens'i ben de beğenirim , ne dersiniz , kendi takımının en iyi oyuncularından birine saygı duyan taraftar takası da yapalım mı ?

sports guy dedi ki...

Of, hala sarisin medya sikebahce fetosaray vs..

Insan bi yorulur, sıkılır ya. Gercekten buranin seviyesine yakismiyor bu muhabbetler.

Neyse, abou tek forvet gozukuyor yine. Keske 4-3-1-2 a planimiz olsa da quaresmali kanat sistemine b plani olarak oyunu tasisak quaresma ve cenk'i oyuna alarak.

Eger quaresma ile cikiyorsak ben forvetin cenk olmasini isterim. Futbolcu olarak cok sevmiyorum quaresma'yi evet, saklayacak degilim. Ama onun tarzinda oynayacaksak da ona uygun adamlarla oynayalim bari.

beagle dedi ki...

@sportsguy
Qımıl oynuyorsa, ben de Cenk oynasın derdim, kafa vurabileceğinden. Ama o kadar iğrenç oynuyor ki, Abu oynasın ters kanatta da Ömer Şişmanoğlu oynasın derim şu saçma form durumlarında. Hatta Qımıl sol, Ömer sağ falan yaparsak idare edebilir durumlar.
Ah ulan Gomez. Hiç uğruna gittin, tez yazıyoruz vasat bir takım gücü yakalamak için.

dominic molise dedi ki...

babel'i sevmiyorum sevgili arkadaslar. keske yerine oynayacak adam olsa.

sports guy dedi ki...

Ters kanatta abou ile ne kazanabildik su ana kadar? Sorum bu. Net ve acik. Teoride ben de isterim bunu ama pratikte tutmuyor sanki.

czeslaw dedi ki...

ben de fabri'yi sevmiy... şaka şaka. :'(

elesek mi, elensek mi hâlâ karar veremedim. nedense bu takımın, avrupa'da devam ederse, rehavete kapılmış taraftarıyla beraber ligin sonunu getiremeyeceğini düşünüyorum. diğer taraftan da 'EL' olsa bile, "yukarıya oynayıp eşik atlamalıyız" diyorum.

eldekilerle 12 kişi oynasak, sanki yine oyun anlamında bir şeyler eksik kalacak gibi. umarım hoca işin içinden çıkabilir. ve dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz ama keşke gomez'i geri getirebilsek. dönüşü sadece saha içini değil, saha dışını da etkiler. transfer sezonu, rakipler için gerilim filmine döner.

d.n: ayağına kuvvet abou!

Huzeyfe dedi ki...

Ah be Abou ya, ne salak adamsin..

QuaresmA dedi ki...

Bu tur bu şekilde giderse lig de gider. 2. Brugge maçı olur.

Barreto dedi ki...

Elenirsek, ligi daha rahat kazanırız. Turu geçersek iki maç daha yıpranacagiz. Bilemedim elensek mı acaba?

Hidayet dedi ki...

mitroviç -4.2 mil. euro - eto - bütçe yok , yedi yetimin hakkı , golcu transferi yaparsak kendi oyuncumuzun gelişimini engelleriz (f. orman )

hayalet dedi ki...

İçimde turu geçeceğimize dair bir his var. Zora soktuk gereksiz yere 5'lik maçı.
Enseyi karartacak birşey yok. Atmak zorunda olan onlar, topu tutmamız lazım. Rakip tehdit falan değil açıkçası. Kendimizi hiç yoktan yere şu duruma soktuk. Yine de inanıyorum ben tur bizim.

2. Yarıya talisca&q7 çıkmak çok büyük hata. Umarım geç olmaz değişiklik . Biri çıkmalı 4-3-2 ye dönmeliyiz.

ozan dedi ki...

sex on the beach bide sirtaki calmak ne rezilliktir

beagle dedi ki...

@sportsguy
Virgül problemi. Abu merkez. Ömer kanat demiştim. Neyse eğlence vakti :)

QuaresmA dedi ki...

Ucuz atlattık valla. Şu maçı kazasız belasız atlatmamızın ana sebebi rakiple aramızda büyük güç farkı olması. O da biz çok güçlü olduğumuzdan değil, rakip epey zayıf olduğundan. Eli yüzü düzgün bir takım olsaydı karşımızda cezayı keserdi bugün.

Abu'nun pozisyonu tipi pozisyonlara kırmızı veriyorlar genelde ama futboldaki saçma gerçeklerden biri bu tip pozisyonlar. Sarı kartı olsa hakem önceki günkü maçta Nasri'yi attıkları gibi sarıyla atacaktı kesinlikle.

Babel güven tazeledi. Beyler bu Babel'e sahip çıkalım, geçmiş futbolculara takılı kalmayın. Gol de atıyor, top da sürüyor, fiziğini de kullanıyor, savunma da yapıyor.

turgay dedi ki...

Necip girip cambiasso çıkınca olayı çözdük. Abouya ıslak odunla girişilmesini rica ediyorum. 3 maç en az olmayacak

planck dedi ki...

Maçı izleyemedim malesef fakat arada tivitırdan takip ettiğim vr şimdi burda okuduğum kadarıyla maçı alan takımın kendini bilmesi ve kendine güveni olmuş sanırım. Zira abuk kırmızıyı gördüğü anda herkes tur gitti kafasına girmiş, takım hariç. Yani taraftar hala kırılgan, takım kendine taraftarın güvendiğinden çok daha fazla güveniyor. Sahada çok az türk oyuncu olması da bunda etken olabilir. Tabi en büyük etken şenol hoca. Saygılar hocam.

delgado dedi ki...

Oğuzhan çıkınca çok kızdım, ama son 30 dakikayı bu kadar rahat oynamamızda Tosiç-Atiba-Necip üçlüsü çok önemli direnç merkezi oldu. Maç 3-1 veya 4-1 değil de, 2-1 devam etseydi bir 5 saat gol yemeyecek gibiydik.

Hoca ağır saçmaladı ya . Q7 & Talisca devam ederken Oğuzhan' ı çıkarmasını ben hazır ihale abou'ya kalmışken elenmek istiyor diye yorumladım ama kısmet işte , sen istesen rakibin almaya dermanı yok. Ne kalite ne fizik.

Dediğim gibi rakip çok kötü biraz da Babel yoktan var etti .

Kiev olsa 60 a kadar 4-5 olurdu maç .

QuaresmA dedi ki...

Q7-Talisca'yı çıkarırsan Cenk Tosun'u almak durumundasın. Cenk Tosun da kulübedeki tek hamle oyuncun. Maç bu şekilde devam etmese ve bu değişikliği yaptıktan kısa bir süre sonra golü yedin mi yandın, hücumu çoğaltacak hamleyi yapamıyorsun. O yüzden sonlara kadar, ikisinin de pili tamamen bitene kadar bekledi.

Basar dedi ki...

Ozzy iyi değildi, değişmesi olumlu oldu ama bazılarının sevgilisi takıma yine zarar verdi! O daha da önce degismeliydi. Talisca büyük oyuncu olacaksa çok daha fazla koşmalı ve guclenmeli.

Abuya tam isiniyorken büyük sacmaladi. Arkadaş Beşiktaş'ı boşver bu alan senin pazarını yapacağın alan. Al çeyrekte tam tur pas geçiren. Beşiktaş'ı düşünmüyorsan kendini düşün. Afrika kupası finaline bir de UEFA finali eklesen fena mi olur? Şu hareketten sonra burada bile zor dikiş tutarsın!

Umarım çeyrek final hayırlı olur ve ligi olumsuz etkilemez. Bu arada, bence mitroviçte iyi potansiyel var. Unutmadan, adrianoyu alandan Allah bin kere razı olsun. Çok net yazıyorum adam Beşiktaş tarihinin en efsane solbeki. Allah sakatlıktan korusun!

Cenk Tosun'u almak zorunda filan değilsin .

4-3-2'ye döner Babel-Talisca'yı ön ikili yaparsın . 4-4-1'e dönersin Oğuzhan'la Babel'i kanatlara atarsın . Yapılacak sey çok . Ama Talisca ile Q7'yi tuttuğun sürece baskı yemeye mahkumsun . Adam gibi rakip olsa karşında zaten Necip filan da fayda etmezdi .

Murat dedi ki...

Necip değişikliği istedim hoca nokta atışı yaptı..dangalak mısınız ya.. qımıl'dan başka silahı yok bu takımın maalesef, hoca ancak 3-1 den sonra alabildi bu serseriyi oyundan..

Bu arada evet Oly ahı gitmiş vahı kalmıs ama sanslıydık ..sanslı olduğumuz için turu geçtik demiyorum ama büyük yardımı oldu..adamların kalecisi Tolga Zengin'den beter çıktı..

Yorum Gönder

Ara