.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Mayıs 2016 Perşembe

STSL 33 Beşiktaş - Osmanlıspor



Tarih: 15 Mayıs 2015 Pazar , 20.00

Stadyum: Vodafone Arena 

Hakem Hakkında Bilgi: Cüneyt Çakır (Kariyer : BJK 15g 7b 10b / OS 10g 4b 7m)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:   Rhodolfo / Hakan Arıkan

Cezalı Oyuncular :  Olcay Şahan / Numan Çürüksu , Avdija Vrsajeviç

60 Yorum:

Ekrem35 dedi ki...

Bu maç sonunda şampiyon olacağız inşallah ama ben yine de bu maçta cüneyt çakır'ın dizleri titresin istiyorum.

Passolig denen garabet, karaborsa destekçisi site yüzünden bilet alamadım 10 mayıstan beri sinirden çıldırıyorum. Sözlükte sağda solda aldığı biletleri %400 karla satmaya kalkan sözde beşiktaşlıların da Allah cezasını versin.

Beşiktaştan rant bekleyen anasından .. Beklesin!

Şampiyon Beşiktaş!!!
Unutmadan 6-4 alırız. (Gel artık gurbet kartalı)

EC dedi ki...

Senol Hoca nin farkini gorecegiz bu macta bir kez daha.

bence ciddiyeti elden birakmadan sanki ilk mac gibi oynatmaya calisacaktir.. Ptesi aksamindan beri yaratilan Sampiyonluk goy goylarina ragmen..

dilerim futbolcular da ciddiye alir.. son mac.. cek fisi at turu.. helikopterle getirttirirm ben kupayi.. stada.. daha sonar milli takim kamplari olacak hemen ardindan tam akdro tur atmak zorlasacak..

cuneyt cakir a dikkat derim.. FB nin tek umudu o

yilmaz dedi ki...

bayern'in psg'nin ki gibi bir son istiyorum. Beraberlik yeten maçta 6'lar 8'ler filan. Ama tabi olabilir mi bilmiyorum. Rakip tehlikeli. Yine de gollü ve handikaplı bir galibiyet bekliyorum.

cochise dedi ki...

Şöyle bir baktığımızda ilk yarıda zorlandığımız maçların çoğunda 2. maçlarda da zorlandık ama Osmanlı maçı istisna olabilir. Zira olabilecek en kötü sahada oynamıştık. Bildiğin buzlu betondu. Yine de normalde dikkatli olunması gereken bir maç derdim amaaaa;
Taktik, teknik, kadro konuşulacak maç değil. Çıkacan o sahayı dar edecen alacan maçı!!!!

Unknown dedi ki...

Gaza geldim şimdi..bence bu maç osmanlı değil bayern münchen olsa sağ çıkamaz o stadtan ve atmosferden..tarihimizde denizli hariç 1-1 biten(yanlış hatırlamıyorsam o maç samiyende oynandı) bir kaza yaşamadık.

Bence en buyuk soru isareti rakibin oyun yapisinin , bizim ilerideki bitiremedigimiz , ayagimiza doaldigimiz toplari cezalandirmaya en uygun olani olmasi .

Adamlar lig standratlarinin cok uzerinde hucum hizina sahip. Hemen hemen butun forvet hatti hizli , adam eksiltebilen , savunma arkasina sarkabilen oyunculardan olusuyor ve ceza sahasinda cok cabuk cogaliyorlar.

Transition'da daha az top kaybi yapmak cok onemli. Onun disinda takimin olusu bile 3 gol atti deplasmanda bu baglamda gol sikintisi cekecegimizi sanmiyorum.

Kova Tolga'yi kahraman yapabilecek bir mac ...

Unknown dedi ki...

Gunlerdir kabuslarima giriyor Osmanli'nin hizli hucumlari. Quaresma show yapayim derken sacma sapan top kaptirirsa aninda cezayi keserler onu soyleyeyim. Onun disinda kapanalim dedigimizde de o kadar kisir bir takim degil Osmanli.

1-1 ya da 2-2 diyorum.

Coolio dedi ki...

televizyon izlediğim kadarıyla apayrı bir atmosfer o statda. dolayısıyla çok zorlanacağımızı düşünmüyorum. Çok baskılı ve iştahlı (stad etkisi) oynayacağımız için bol korner, frikik olacaktır ve bu pozisyonlardan goller buluruz bence. Rakibin hızlı kontrat olayı ise bu seneki tüm rakiplerde olan birşey zaten. Beck ilerideki baskısı, Atiba'nın zekasıyla alan kapaması ve defansın ilk hamleleriyle (en zayıf halka defans kalıyor buraada) bence idare ederiz. Aksi olursa Tolga'nın %20'lik iyi oyun oynama gününe denk gelmesini bekleyeceğiz.

stoper numan ve yabancı bekinin cezası olması da ileri ucta bizi rahatlatacaktır.gökhan töre nin de ben bu takımın yıldızlarından biriyim demesi gerek bu maçta ekstra performans bekliyorum kendisinden.

6-4 alırız deyip bekleyelim bakalım..

cochise dedi ki...

bu arada muhtemelen yaş ortalamamız yüksek ve daha çok evde maç izliyoruz ama yine de Pazar akşamı maçı köyiçi ya da yakın bir yerde beraber izleme fikri olan varsa dahil olmak isterim.
Normalde Ankarada yaşasam da tesadüfe bakın ki iş gereği o akşam İstanbul'da olacağım ..

@cochıse

ben kombineliyim denizbank üst orta,sen de o akşam için 1 puan alsak ta çok şanlısın bence mactan sonra oralar çok keyifli olacaktır.ıyı eğlenceler şimdiden:)

turkkant dedi ki...

Beyler o değil de, maçta taraftarın Mario Gomez gitmesin diye çabalaması lazım. İçeriden duyduğum büyük ihtimal gitmek istediğini söylemiş, transferde çok sebep terör. Başkanın son açıklamalarından anladığım henüz kesin değil, gitme pişman olursun, diye açıklamalar filan...

Gomez gider iyisi gelir filan hayal; eğrisi doğrusuna geldi, kırk senede bir olacak bir transfer oldu. Attığı goller bir yana, takıma liderliği, kazanma azmi... Yerini çoook zor doldururuz. Kalması için tüm şartları zorlaması lazım kulübün. Taraftarın da Quaresma sağlantısını filan bir kenara bırakıp M. Gomez'e ne kadar istendiğinş göstermesi lazım.

cochise dedi ki...

@turkkant
Zaten Gomez'le ilgili en büyük yanlış değerlendirme sadece gollerine bakılması. Açıkçası bence de Demba falan bu seneki takımda olsa 18'de kalmazdı ama Gomez'in oyun içi liderliği, winnerlığı öyle veriyle, sayıyla anlaşılır bir şey değil. Göründüğünden çok daha değerli.Ama açıkçası kalacağını pek de sanmıyorum ..

Unknown dedi ki...

Aslında yabancı futbolcular terörden boşuna korkuyor. Terör onların takıldığı semtlere uğramaz, endişelenecekleri bir durum yok. Tabi yine de niye korkuyorsun, niye kalmıyorsun diyemeyiz. Şöyle bir adamı terör yüzünden kaybedersek Beşiktaşlı şanssızlığı "şampiyonsunuz ama ben de buralardayım ;)" diye selam çakmış olur.

Yabancı oyuncuları ele alacaksak; Gomez, Sosa ve Atiba'ya bu takım için çok değerli olduklarını ve çok sevildiklerini maçta sonuç ne olursa olsun hissettirmeliyiz. Başka iç saha maçımız yok ve kupayı kaldırmak için Vodafone Arena'da ayrı bir tören olacak mı bilmiyoruz. Sanıyorum olacaktır ama bunu maç günü yapmalıyız. Maç içinde Quaresma dışında bir oyuncuya tezahürat yapıldığını hatırlamıyorum. Maçın sonlarına iki farkla önde girebilirsek teker teker tüm futbolculara sevgi gösterisinde bulunulmalı. En başta, yukarıda saydığım isimlere...

Medyada Falcao'nun ismi dolanmaya başladı. Eğer Gomez gider de Falcao gibi bir forvet gelirse, tekrar "yeniden doğuş" hikayesi izleyebiliriz.

turkkant dedi ki...

@Cochise
Aynen, mesele daha çok o gol haricindeki sahaya koyduğu karakter. Canlı izleyince bir taç atışındaki ciddiyetinden bile ne onu görüyorsunuz.

@BurkayJK
Bence Falcao Gomez'in de ötesinde bir oyuncu ama... Çok ama var. Bir kere aldığı para 10 milyonun üzerinde sanırım, uçuk seviyede. İkincisi kariyer planlaması bayağı tuhaf oldu, Real'e bile gidebilecek durumdayken gitti Monaco'yu (parayı) tercih etti. Her seferinde zar düşeş olacak diye de bir kural yok, ya RVP gibi hep yek gelirse?

planck dedi ki...

falcao teknik olarak gomezden daha özellikli bir oyuncu, üstelik gomez veya van persie gibi sakatlık problemi de yaşamamış bir oyuncu haliyle en az gomez kadar iş yapabilir. gomezin boy avantajını neredeyse hiç kullanmadık nasılsa. CLde özellikle deplasmanlarda falcao çok iş yapar. monaco onu seneye satmak isterse bu sene maaşının yarısını karşılayıp bize gönderebilir piyasasını artması için, böyle bir durumu erdal torunoğulları ayarlayabilir bence eğer falcao gelmek isterse. gomezin karakter eksikliğini gideremez tabi falcao ama bunu da defansa alınacak +20 CL maçı yapmış, kendi liginde şampiyonluklar görmüş bir stoperle kapamaya çalışırız. çalışırız diyorum zira gomez gibi bir karakter gerçekten yok.

Umit dedi ki...

Öncelikle Gomez'in terörden vs gitmek istediğini hiç sanmıyorum. Sözleşmenin karmaşıklığına bakarsanız aslında her bir şeyin Gomez'in eline bırakıldığını çok rahat görebilirsiniz. Misal Nisan sonunda opsiyon kullanma hakkının yanı sıra Mayıs ortalarına kadar da karar verme hakkı tanınmış. Anladığım kadarıyla ilk opsiyon bizim Gomez'i 1000 Avroya alabilmemiz ile ilgili. Halen bu badem olmuş durumda. Yine anlayabildiğim kadarıyla şimdi tek seçenek Gomez'in bizi Mayıs ortasına kadar istemesi ve yeni sözleşme. Bu da pek olası görünmüyor, karar vermiş olsa çoktan kullanırdı. Bu sözleşme hali bana zaten Gomez'in ilk imzalar atılırken burada sadece 1 yıl kalmayı planladığını gösteriyor. Almanya'da yaşayan arkadaşlar bilirler bu adamlar herşeyi önceden inceden inceye planlarlar.

Kısacası Gomez'siz opsiyonlara hazır olmanızı tavsiye ederim. Falcao iyi bir seçenek, hatta çok iyi. Ölüyü dirilten Beşiktaş taraftar atmosferinde hele ki stad yapılmışken Falcao bizi uçurabilir. Bu yine ismi geçen Dzeko için de geçerli. Şöyle bir durum var; eğer Falcao gelir ve Demba Ba-Gomez örneklerinde olduğu gibi kendini burada yeniden bulursa manyak bir repütasyona sahip olacağız ve bundan sonra bu haldeki tüm üst düzey ve tekrar sıçrama yapmak isteyen yabancılar için güzel bir ortam haline geleceğiz. Yeter ki Gomez dışındakileri elde tutup CL için iyi 2 tane bek, en az 1 stoper ve stoper de oynayabilen 1 defansif orta saha almak kaydıyla.

Onun dışında Mehmet Demirkol'un dediği konu olan Başkan'ın kupayı bir lig maçı dışında ayrı bir günde bedelini ödeyerek stadyuma giren taraftarla kaldırma isteği bence çok iyi bir fikir. Az biraz eller cebe, kupalar gazoz ağacında yetişmiyor çünkü.

Umit dedi ki...

Osmanlı maçı içinse herhalde kanat oyuncuları bakımından olabilecek en büyük kayıp Olcay olurdu ve oldu da. Elimizde Olcay-Töre-Q17-Kerim var Olcay bunların içinde oyun bölgesinde defansa gerçekten katkı veren tek adam. Bu durumda sıkıntılı defans hattı bakımından hücum tarafını da geçtim Atiba ve Sosa'ya bel bağlamak durumundayız. Oğuzhan'dan bu yönde katkı beklemeyin. Stad gerçekten takımı ateşleyebilecek durumda. Güveneceksek en çok buna güvenelim.

Ekrem35 dedi ki...

@cochise

Ben kazan'ı aradım bugün rez. yok dediler. Erken gelin dediler. Başka da nerde izlenir bilmiyorum çok. Gidip bir yer bulmayı umuyorum.

czeslaw dedi ki...

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/154988/besiktasta-doping-saskinligi

bu ne şimdi?

Umit dedi ki...

@czeslaw

Birşey çıkmaz raat olun.

Umit dedi ki...

Bir sonraki olarak Gomez'in bağırsaklarındaki yabancı cisim haberine hazır olun.

Umit dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Huzeyfe dedi ki...

@planck

Falcao sakatlik problemi yasamamis mi??
Bu sene kasiktan 27 mac, 14-15'te capraz yirtigindan 20 mac oynayamamis bir adamdan bahsediyoruz.

Ayrica Falcao Ingiltere gibi ciddi fizikle oynanan bir ligde cok rezil bir performans sergiledi. Kaleye sut dahi cekemeden bitirdigi maclar oldu, Chelsea ManU gibi takimlarda oynarken ustelik. Almanya, Fransa, Hollanda, Ispanya, Portekiz buralarda eminim cok is yapar. Ama fizikle oynanan oyunlarda cok zor. Turkiye gibi kuralsiz sert bir ligde de is yapabilecegini sanmiyorum. Turkiye'de son 20 senede is yapan butun forvetlere bakin. Hicbirinde Falcao fizigi goremezsiniz. RVP de dahil buna. On the other hand, ayi Fernandao gol krali olur.

Genellemek dogru degil belki, eger katilmazsaniz biraz izleyin son iki senesini. Gomez oldu diye Falcao da olacak diye dusunmek Besiktasli iyimserligi olur bence.
Bize Dzeko uyar. Harika olur.

Umit dedi ki...

Bu arada FB basketbol Avrupa liginde finalde. Tebrikler. Ülkemiz adına kupayı almalarını diliyorum.

beagle dedi ki...

Kuzeyfo ayni fikirdeyim. Dzeko olur ama Falcao gereksiz risk. Cenke de anlatamazsin zaten niye oynamadigini.

planck dedi ki...

@kuzeyfo

düzeltme için teşekkürler, baktığım yer yanılttı beni. transfermarkt dediğin gibi 20 ve 27 maçı yazmış. bir de adam toplamda 8CL maçı yapmış.

can dedi ki...

Kimse gereken onemi vermemis su doping baskinina. Federasyonun sampiyonluk ilan edebilecegimiz mactan once daha once benzeri olmayan boyle bir uygulamaya imza atmasi skandal otesi bir rezillik. Futbolcularin mactan once konsantrasyonunu bozmak icin kasten yapilmis bir pislik. Daha 1 ay once Gokhan Gonul'de yasakli madde bulundugunda medya federasyon olayi hasir alti etmek icin yirtinmisti. Simdi ise haberlerde birden fazla futbolcuda cikarsa Besiktas men edilir filan diye psikolojik harekat yurutuluyor. Vay anasini arkadas! Bu kadar mi dokundu sonuna kadar hakedilerek alinan bu sampiyonluk da kendi pisliginizi surmeye calisiyorsunuz uzerimize?

BurkayJK dedi ki...

@can

Doping Kurulu Başkanı daha önce Fenerbahçe'de görev yapmış birisi imiş. Fazla söze gerek yok.

Ömer Şişmanoğlu'nun seneye takıma dönmesi gerekiyor. Forvette sanmıyorum ama kanatta forma savaşına girebilir. Yedekten girip katkı veren bir isim. Mustafa Pektemek de talibi varsa satılsın veya oynayacağı bir takıma kiralık verilsin. Sürekli oynadığında ne yapıp ne edeceğini merak ediyorum.

yilmaz dedi ki...

@can fazla takılacak bişi yok fenerasyon da şoku henüz atlatamadı :)

lan bu memleketi çok seviyorum yaa harbi iyi ki beşiktaşı tutmuşum diyorum bazen. Hadi şampiyonluk kupalar yıldızlar güzel şey de, bu ne amk? Şampiyonluk maçına çıkacak takıma doping testi uygulayarak ne arıyosun öküzün altında? Hadi yapıcan testi niye gidip en önemli 4 oyuncumuzu seçiyosun, her fener maçından sonra nani'ye gg'ye yapıyon mu testi? Geçen sene muslera'ya, sneijder'e, yasin'e yaptın mı bu testi?

Bu hazımsızlıklarını görmek şampiyonluktan daha büyük bir haz veriyor.net

planck dedi ki...

yazın tr'ye gelince klübe üye olayim diyordum, bugün mali genel kurulda üyelik başvuru ücretini 5000TL'ye çıkartmışlar! Bir önceki mali genel kurulda 3000e çıkartılmak istenmiş ama red edilmişmiş. Bugünkü oylama sırasında YD taktikleri kullanılmış sanırım. 100bin üye vaadiyle gelmedi mi bu adamlar? ülkede diktatör fenerde diktatör baktı ki istemezlerse gitmiyor bizimki de o yola giriyor! abv!

Unknown dedi ki...

@planck

Üyelik başvuru ücretini 2000-3000 TL bandına çekip, yıllık aidatları arttırmak (500 TL gibi) en iyisi olurdu. Ben üye olduğumda öğrenciydim, şimdi öğrencilerin üye olması çok zor.

cochise dedi ki...

Fiyatın artmasından ziyade asıl sorun; ben bu takımı herkese açacağım diyen adamın şimdi artırmak istemesi. İşin daha kötüsü 1200 yapınca da şakşak 5000 olunca. Bir daha maç günü kongre olmayacak diyen adama alkış; aynı adamın en kritik haftaya kongre koymasına itiraz eden yok. Fikret Orman'a toz kondurmuyorlar. Böyle memlekete böyle seyirci normal gerçi. Belli ki bu stad meselesi "ama yol yaptılar" şekli bir savunuya dönüşecek bir süre.. Bakalım, hayırlısı ..

Emrah dedi ki...

Üyelik ücretini artırmak çok kötü bir karar. Yönetimin belki de yaptığı en akıllı iş üyelik ücretini düşürmekti ama devamını getiremedi. Aktif satış ekipleri oluşturulmalı, avmlerde stantlar kurulmalı, kampanyalar yapılmalı, kredi kartına taksit anlaşmaları yapılmalı gelenlerin kimlik fotokopisi falan alınıp kolayca üye yapılmalıydı. Ben de 1.200e inince üye oldum. Yıllık 120tl de kulübe net kaldığı için alınacak 3 formaya bedel bir katkı. Kulübün şu anda 300-400 bin üyesi olsa hem demokratik seçim için hem gelir için hem de lobi gücü açısından süper olurdu.

hala neyin korkusu var beyler. osmanlı'nın inönüden sağ çıkması gibi bir ihtimal yok.

YSY dedi ki...

Osmanlının avrupa ihtimali kalmadı.

czeslaw dedi ki...

@ysy

kupayı fener kazanırsa 5'inci de avrupa'ya gidecek hocam. hâla şansları var.

Basima bir sey gelmeyecekse uyelik ucretinin arttirilmasini destekliyorum ben ya. 1200'den 5000'e sacma bir artis olmus, ama kulbun demokratiklesme fikri de biraz korkutucu geliyor bana. Ne bileyim, asiri demokratiklesmis bir kulupte "Ersan'i satan sampiyonlugu satar", "Quaresma, Quaresma oley oley oley" vs. gibi populist -hakliligi haksizligi bir yana- fikirler hakim olacaksa varsin o kadar da demokratik olmasin.

Linc serbest asjdkajdla. Cidden fikrim budur ama. Zaten kulube uye olmayi dusunmuyorum kisa vadede o yuzden bana bosanmak da kolay.

Not: En basta uyelik ucretinin, o sartlarda, asagi cekilmesi cok dogru bir hamleydi. Simdi konjonktur biraz degisti. Ha gun gelir tekrar asagi cekilir, neticede baglayan bir sey yok.

Emre Toraman dedi ki...

@cochise, ekrem35

Semtte izleyecegim ben de. 12-12:30'dan itibaren semtte, muhtemelen sairler parkinda olacagim. Beraber izleme fikriniz devam ediyorsa emretoraman@gmail.com'dan ulasabilirseniz mac saatine kadar ayarlayalim bir seyler.

Zaitsev dedi ki...

FB'de 2000 TL verip hiç bir hakkı olmayan üyelikler varken 1200 TL'ye üyelik komik bir rakamdır. Üyelik Giriş ücretleri ise FB 10000TL GS 10000 TL'dir. Yıllık aidatlar GS 300 TL FB 50 TL'dir. Üyeler daha yıllık aidatları düzgün ödemezken onu arttırmanın da bir mantığı çok yok. Dünkü olaylarda başarılı bir provakatif olay gibi göründü bana..

Bu akşam terleriz gibi geliyor. oluşturulan bu şampiyon havası bize sıkıntılı bir maç izletebilir.

BJK4EVER dedi ki...

Bu elestirileri harbiden anlamiyorum abi. Adam geldiginde sozunu yerine getirdi ve giris ucretini 1200 tl gibi komik bir rakama dusurdu. Bunun neticesyinde de kulube ekstra uye hedefimize ulasamadik. 3 yil boyunca sen kulube uye olma, sonra 5000 tl olunca elestiri anasini satayim. Ki rakiplerde giris ucreti bizimkinin 2 kati zaten. Ne olacakti amk, giris ucreti 10 lira mi olacakti, ne bekliyor insanlar?
Kulube her sokaktan gecen adamin zaten uye olmasi sakincalidir. Hayatta belirli bir statu yakalamis, akilli ve sosyal statusu yuksek kiriler uye olmali ve karar mekanizmasinda yer almali. Bence dogrusu oldu.

Onun disinda gorunuse bakilirsa sampiyonluk kutlamalari ileride olacak. Garip bir istek mi bilmiyorum, ama Atinc, Demba Ba, Ersan ve Bilic de davet edilip yer alirsa cok guzel olur bence. Hadi digerleri neyse de, ama Ersan kalben Besiktas'li, feda sezonunda en buyuk feda'yi yapmis, bu seneki basarilarda ciddi emegi olan bir oyuncu. Kutlamalarda bulunsa, hatta ayriyeten sahaya da cagrilsa bence cok cok guzel olur. Fiksturleri nasil bilmiyorum, ama boyle ozel bir durumda kulubu anlayis da gosterir bence, gostermeli de. Eminim Ersan da boyle bir durumda cok cok memnun olur. Madalyasini almasa da o kutlamalarda sahada olmasi, isminin anilmasi bile yeterli olur onun icin. Cok mu duygusal yaklastim bilmiyorum, ama boyle bir ayricalik cok guzel olur ve neden farkli oldugumuzu da gosterir bence...

O sene bu sene,o gün bugün..haydi beşiktaş ım

dikkati mi bir şey çekti..yazmazsam olmaz :)

liglerinde şampiyon olan münih ve juve bu hafta kendi sahalarında olan maçların da gelecek sene kullanacağı yeni formaları ile çıktı.

ve ikise de beşiktaş gibi adidas sponsorlugun da acaba bu akşam maçta bir sürpriz yaparlar mı?gelecek senenin forması ile çıkarmıyız?

ozan dedi ki...

@talipyesiltepe

Belki son macta olabilir dedigin sonucta bu maca sampiyon cikmiyoruz. Bordo forma diyorlar, enteresan olabilir.




ozan dedi ki...

Marceeelloooo hahaha super

xiyar dedi ki...

maç saatini 20:00 yazan ovunc senturk'e en icten selamlarimi iletiyorum.

xiyar dedi ki...

saati ogrenecek milyonlarca site varken, buraya guvenen kendime de...

ozan dedi ki...

Tum Besiktaslilarin sampiyonlugu kutlu mutlu olsun!

Unknown dedi ki...

Bütün sezonun stresi mutlu bitti!
Hayırlı uğurlu olsun hepimize.
Eze eze,yıka yıka,bağırta bağırta...
Nice şampiyonluklara

Armagan dedi ki...

Çok bekledik, gerçekten feda yıllarından beri sabırla bekledik. 4-5 sene önceki disiplinsiz kadromuz, 2 yıl önce gençlerin gs'den bir anda 3 gol yemesi,geçen yıl son 5-6 maçta yaşanan kıyımlar... Ama yılmadan, hep daha ileriye gittik. Her yıl üstüne koyduk, rakibimiz sadece kendimiz olduk.

Tırnaklarla kazıyarak gelmek o kadar önemliydi ki. Böyle pisliğe batmış ortamda başka bir şey beklenemezdi. Bizim tarzımıza uyan bu mücadelenin meyvelerini daha yeni almaya başladık. Bu kadronun şampiyonluğu yaşaması,hissetmesi önemliydi. Hatta bunu yaşamaya hocanın ve taraftarın ihtiyacı vardı.


Bir hikayeye ve kahramanlara ihtiyacımız vardı.Gomez'in bu yıl takıma katılması,Sosa'nın çocuğundan sonraki yükselişi,Oğuzhan'ın Şenol hocanın elinde parlaması,Atiba'nın yıllardan beri devam eden savaşı...Üst üste koyunca geldi işte, inandık ve geldi.Bu bir son değil başlangıç olsun.


İyi ki varsın Beşiktaş, nice başarılara!

Cavid Nazım dedi ki...

Oh be! En sonunda.

beagle dedi ki...

Oley oley oley Sampiyooon Beşiktaş!!!

Gomez Nisanda karar vermek istemedim, benim için Şampiyonlar Ligi onemliydi dedi. Zor pazarlik olacak ama kalabilir.

beagle dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Huzeyfe dedi ki...

Gomez asil "fucking champions" dedi canli yayinda. Nasil gaza geldiyse artik..

Umit dedi ki...

Adam geldiği sezon 3 yıllığına üyelik giriş ücretini 1.200 TL’ye indirmiş mi indirmiş. Bu süre boyunca kulübe yeni 8.000 üye dahil olmuş mu olmuş. Bunu yaparken sittin sene böyle kalacak demiş mi dememiş. Şimdi destek zamanı mali durumu düzeltme zamanı mı evet. Bakın bu yeni ücretten 5.000 yeni üye girişi olsa 8 milyon avro kaynak geliyor. “Üyelik ücretini düşür başgan hemen üye olacaz” diyenler 3 yılda ancak 8.000 yeni üye sayısını bulabilmiş (100.000’lerden bahsediliyordu hani o bakımdan). Fikret Orman’ın bu artışı yapması boşuna değil. Şimdi bir rüzgar yakalandı ve bunu nakde çevirmeye uğraşmak gayet anlaşılır. Buradaki eleştirel yorumlardaysa bunun ne şusu ne busu kalmış hatta anlamsızca ve gereksiz politik yorumlarda bulunulmuş.

Beşiktaş taraftarı kadar arıza arayan, goygoycu ve mızmız taraftar görmedim bunu cidden söylüyorum. “Benim kişisel bir takvimim var ve buna göre hareket ediyorum şimdi üye olacaktım ama üyelik ücreti artırılmış” demeyi o çok eleştirilen renklilerle kıyaslayın bi zahmet. Şahsen üye değilim ve olmayı da düşünmüyorum (belki bu yüzden daha objektif bakabiliyorum). Ama o renklilerde giriş ücreti 1.200 olsa, değil toplamda 8.000, olduğu ilk hafta 5.000 üye olurdu buna emin olun. Ben buna bakarım kimse kusura bakmasın. Aksi her düşünce goygoydur.

planck dedi ki...

Ben SİYAH ULAN yazmaya geldim, beyefendi 7 sene sonra şampiyon olduğumuz akşam taraftarı goygoycu mızmız ilan etmiş :)))))))) beşiktaşı beşiktaş yapan taraftarıdır efendim, şampiyonluğu da kutlamadığınıza göre yanlış yerde duruyor gibisiniz :)

SİYAH ULAN!

Umit dedi ki...

Tribüne oynamak halim değildir. Ben şampiyonluğu 1 hafta önceden ilan ettim zaten.

Nejaz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

@Övünç
Şu andan itibaren ocak dışısın. :)
@Xiyar'ın hatasına ben de düştüm beraberimdeki 3 kişiyi de peşimden sürükleyerek. Maç başladığında halen MHP'deki kargaşa üzerine fikir alış verişi yapıyorduk çaylarımızı höpürdeterek. Bu da bana ders olsun :)

Unknown dedi ki...

Evet yaa bi ben mi duydum acaba dedim

Yorum Gönder

Ara