.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Mayıs 2016 Pazar

Şampiyon Beşiktaş !


16 Yorum:

yilmaz dedi ki...

https://www.youtube.com/watch?v=OFV7cZtsfME

Tüm şampiyonluklar kıymetlidir ama bu şampiyonluğun geleceği geçen seneden belliydi. Geçen sene şampiyonluk turunu bu sezona bırakmıştık. İşte bu yüzden çok kıymetli bu şampiyonluk.

artık doping testi sonuçlarını bekliaşlkfşaslfkgsidlfmgsdfghaahaha

Umit dedi ki...

Gomez-Atiba-Sosa

EC dedi ki...

Fikret Orman
Yonetim kurulu
Senol Gunes
Tum takim..

Tesekkurler..
Daha guclu bir Besiktas icin bazi zayif halkalari daha gucluleriyle degistirmek icin 3 ayimiz var.

Seneye 3.cu YILDIZ i istiyoruz..

Fashion fades, Style is permanent..
Besiktas is a lifestyle..

Sampiyon Besiktas..

WiLdHoney dedi ki...

Çok şükür, güzel başlayan ve mutlu sonla başlayan bir dizi gibiydik bu sezon, birinci sezonu nefis bitti, darısı ikinci sezonun başına artık. Bu saatten sonra ne desek ne anlatsak az, hepsine ama hepsine, en tepeden en alttakine kadar, hepsine helal olsun.

BurkayJK dedi ki...

En son şampiyonlukta liseliydim, dışarıda bağıra çağıra kutlamıştık. Twitter bile yoktu. Şimdi şampiyonluğu tweet, blog ve sözlük okuyarak kutluyorum desem yeridir. Kendimle kuşak çatışması yaşıyorum resmen.

Şu takımın statsız bir şekilde şampiyon olması bambaşka bir başarı öyküsüdür. Şu vakit iki rakibimiz bir sezon statsız oynasa hepsi darmadağın olur buna eminim.

Yakaladığımız bu jenerasyonla en az iki sezon daha şampiyon olup, düzgün yapılanmaya devam ederek bunu sürekli hale getirmeliyiz. "Ben bu yarışın en iddialı takımıyım" diyebilmek için gerekli olan en büyük eksiği ortadan kaldırdık. Bundan sonra daha güneşli günler bizi bekler, beklemeli.

turgay dedi ki...

hepsinden allah razı olsun. tertemiz şerefimizle hakkımızla kazandık şampiyonluğu. burada herkes bilgisi dahilinde koca sezon tartıştık konuştuk sinerjinin dibine vurduk. hakederek kazanılmış başarının tadı bambaşka. umarım gelecek yıl yanlış yapılanlar düzeltilir inatlardan vazgeçilir eksik yerlere doğru oyuncular alınır. yeniden şampiyonlar ligi müziğini duymak çok güzel olacak. tebrikler herkese.

BJK4EVER dedi ki...

Gonul isterdi ki Turkiye'de olayim ve semtte kutlayabileyim, ama tv ve pc'nin basinda gozlerim dola dola kutladik bu sampiyonlugu, o da yeter. :)

Bu saatten sonra onumuz acik. Evet, ulkemiz futbol dahil inanilmaz kirlenmis durumda. Bunu su haftadaki Akhisar-GS ve gecen haftaki Basaksehir-FB macindaki yonetimlerde bile gorebiliyorsun. Ama futbol olarak o kadar actik ki arayi, kapatamadilar. Gelecek sene finansal olarak rakiplerimize fark atacagiz; insallah bu firsati iyi kullaniriz, cunku gelecek sene de sampiyon olursak seriye baglamamiz kuvvetle muhtemel bu stat ve genc takimla. Herseyi gectim CL'de olacagiz, ki bu takimla CL'de oynamak cok heyecan verici olacak. Bu kez kura sansimiz olursa inanilmaz isler becerecek potansiyelimiz var ve Turkiye'deki kirlenmis futbol ortami olmayacak.

Tek sikinti/merak ettigim nokta; UEFA'nin transferdeki gelir/gider kriteri hala gecerli sanirim. Yani artacak gelirlere ragmen oyuncu satmadan almamiz mumkun olmayacak sanirim. Bu kriter sezonluk mu yoksa devamli devam mi ediyor? Gecen seneyi baya artida kapatmistik, bu sene oradan yesek olmuyor mu? Bilen varsa aciklasin; simdiden transfer planlari yapmaya basladim. :)

YSY dedi ki...

Şampiyonlar ligi müziğini özlemişim be ya :) Çok şükür o kadar mali sıkıntı o kadar stadsızlık o kadar çileden sonra müthiş bir geri dönüşü şampiyonlukla tamamladık. Bizim şampiyonluğumuz diğerleri gibi değil çünkü iyi oyunla hakketik. Bunu hem takım biliyor hemde cümle alem. Tekrardan herkesi tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun.

Transfer konusunda ise bence takip ettiğimiz stratejiyi hiç bozmamak lazım. Bir kere elde edilen gelir üzerine şampiyonluk gazıyla pahalı transferler yapıp postu delirdik mi işte bittiğimiz gün o gün olur. Gs nin bugünkü durumunun sebebi de bu savurganlıktır zaten. Düze çıkana kadar stratejiye sadık kalmak lazım.

Duyduğum sağ bek, sol bek, stoper, ön libero, gomezin durumuna göre de forvet bakılıyormuş. Kaleciden bahseden olmadı. Ön libero arayışı acaba seneye sosa arjantine döner ozzy i de forvet arkasına mı çekerler düşüncesi doğurdu bende yada belki atiba yaşını aldı artık beklenen performansı veremeyebilir de düşüncesi de olabilir.

Herneyse transfer konuşmak için baya vaktimiz var. Şampiyonluğun keyfini çıkaralım. Tekrar herkese hayırlı olsun.

Barreto dedi ki...

Nihayet... 1989-90 sezonuna çok benziyor. Şampiyon olmamış gibi iştahımızı korumamız, ek gelirlerimizi çarçur etmememiz lazım. Rakiplerimiz bir kaç sezon zor durumda olacak, iyi değerlendirmeliyiz.

CDiS dedi ki...

@barreto

son şampiyon olduğumuz sene 8 milyon euro 'ya tabata 'yı, 6 milyon euro 'ya ismail 'i almış, şampiyonlar liginden gelen parayı çarçur etmiştik. şimdi ise, fikret orman ve ahmet nur çebi 'nin herhangi nefes alan bir canlıya 8 milyon euro vereceğini düşünmüyorum.. :)

Nejaz dedi ki...

Bu şampiyonlukta en büyük payın Mario Gomez'e ait olduğunu düşünüyorum. Umarım seneye de biz de oynar. Fenerin medya gücüne, GS'nin hakem mafyasına karşı mücadele ederken ona çok ihtiyacımız olacak.

Dün bir kez daha görüldü ki bu hakem forması giymiş şerefsizler cinconu her ihtimale karşı ligde beşinci yapmaya yemin etmişler. Olur da kupa finalinde bir aksilik çıkarsa diye işi oraya kalmadan halletmek istiyorlar.

kokocambo dedi ki...

deportivo'dan fabricio'yu almışız sanırım. ben tolga'nın gideceğine ihtimal vermiyorum, başkan da, tolga ve ismaile karşı çok olumluymuş dediğine göre. boyko'yu da satmıyoruz diye yalandan sıktı ama bence boyko'yu everton veya bir başkasına karlı olarak satıyoruz gibi geliyor. gerçi bu ispanyolla yapılan anlaşmadan tek taraflı cayma hakkımız varmış. belki de cayılır. marcelo ve alexis'in kulüpler düştü. duşen takımdan kimse gelmesin diyeceğim ama üstün teknolojisiyle zieler de nefis olur ya, bilemedim şimdi :p

kokocambo dedi ki...

barreto'num dediğini açarsak, fenerin kadrosunun akıbeti muamma. hocası en başta hatta (muhtemelen yol verecekler). 11 oyuncunun biten sözleşmeleri ve nani ile rvp gibi patlayanlar var. hepsini topla, adamlar sezonu erken de açacak üstüne ve avr şamp var. gs'yi saymıyorum. transferde genel çizgiyi bozmadan 3-4 sihirli dokunuşla, ambargo için gayet uygun bir ortam.

bu arada barreto ile birlikte isimlerini unutturan arkadaşlara da selamlar 😁

cochise dedi ki...

herkese merhabalar.
Şampiyonluk maçını @emre toraman ve @ekrem ile beraber Beşiktaş'ta izledik. Seneye de yine aynı yerde beraber diye söz verdik. Maç sonrası ortam muazzamdı. Seneye daha kalabalık yaşayalım. İnanıyorum ki seneye yine biz şampiyon olacağız. Daha önce de yazdım. Eğer bu yıl olursak AMBARGO geliyor diye. İnşallah yanılmam. Haydi selametle ..

Woyunlar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Woyunlar dedi ki...

Beşiktaş takımının Süper Toto Süper Ligi, Türkiye Ligi ve Avrupa Liglerindeki 2015 - 2016 Sezon BJK İstatistikleri, Galibiyetler, Maçlar, Takım ve Futbolcu Verileri

Yorum Gönder

Ara