.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Nisan 2016 Cuma

STSL 31 Beşiktaş - Kayserispor



Tarih: 30 Nisan 2016 Cumartesi , 19.00

Stadyum: Vodafone Arena 

Hakem Hakkında Bilgi: Serkan Çınar (Kariyer : BJK 4g 1b  / KS -)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:   Rhodolfo /  Samba Sow , Adnane Tighadouini

Cezalı Oyuncular :  - / -

42 Yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Kayseri maçı öncesi önce Tolgay_Olcay ve daha sonra fanatik gazetesine göre Veli_ Cenkin birbirlerine girmelerini hayra yoralım. İnşallah Takıma olumsuz yansımaz. Akhisar maçını kolay alırız demiştim bu sefer öyle demek istemiyorum ama 3 puandan başka şeyde düşünmüyorum. ayrıca Kayseriden daha fazla gol yiyen bir takımız ve o Kayseri düşme hattında biz ise şampiyonluğa gidiyoruz fakat birazda Tolunay Kafkastan kalan bir miras diyelim

BurkayJK dedi ki...

Konuyla alakası yok ama Edin Visca'nın 4 Milyon Euro'ya Sevilla ile anlaştığı söyleniyor. Ligimizden, takımımda görmek istediğim 2-3 oyuncudan biri. Keşke nabız yoklasaydık. Umarım diğer isimler için bir girişimimiz olur.

Unknown dedi ki...

@Burkay

biz bunları yazdık :) iki sezon önceydi yanlış hatırlamıyorsam, başakşehir'in alt lige düştüğü veya alt ligden çıktığı sezon bonservisi elindeydi. O tarihlerde bedavaya alabilirdik, hem doka hem visca'yı. yazık işte..

Unknown dedi ki...

Şu an trabzonda Cavanda kadro dışı, Erkan Zengin serbest kaldı, Djalma, Nakoulma, Koray Altınay, Biseswar, Eren Albayrak, Emre Çolak, Meha, Karcemarskas gibi adamların sözleşmeleri sezon sonu bitiyor.

Aralarında işimize yarayacak bolca isim var ve hepsi ligimizi biliyor. Oynadıkları futbol belli ve iyi kötü fark yaratabilecek oyuncular. Bonservis gibi bir derdin de olmayacak.

Karcemarskas'ı en kötü ihtimalle yedek kaleci olarak alabiliriz, bir iki sezon kaleyi idare eder, Boyko'dan da Tolga'dan da iyi kaleci.

Eren Albayrak, aynı mevki de oynayan İsmail'e verilen şanstan daha fazlasını hak ediyor, yanlış bilmiyorsam takımının asist kralı. Keza Koray, Serdar Kurtuluş'tan daha iyi bir sağ bek. Nakoulma, Djalma gibi adamlar hızlı çıkışları iyi yapan takımda sprintleri ve defans arkasına koşuları ile iş yapacak adamlar. Biseswar yedek kulübesinde bulunması istenecek türden bir oyuncu. Emre ise büyük takımda yetişmiş, ancak hak ettiği ilgiyi görmediğine inandığım bir oyuncu. Bir de fenerli uygar zeybek var, o da fena değil. Onun da sözleşmesi bitiyor.

Visca için de yani holosko Pektemek + bir miktar paraya anlaşılabilir. Gerekirse Pektemek'in yıllık ücretinin bir kısmı da karşılanabilir.

Beck varken Cavanda'yı almak çok mantıklı mı bilmiyorum ancak bu sezon birçok maçta takımının ayakta kalan yegane oyuncusuydu (bir de Okay var).

Unknown dedi ki...

Visca için de yeni holoskomuz Pektemek + bir miktar paraya anlaşılabilir. Gerekirse Pektemek'in yıllık ücretinin bir kısmı da karşılanabilir.

Basar dedi ki...

Akhisar maçından önce transfere daldık, yanlış yaptık. Şunun şurasında 19 gün kaldı.

Ben sezonun en hırslı maçını oynayacağımıza inanıyorum. En az 6-4 alırız.

Coolio dedi ki...

Her ne kadar Kayseri az gol yemiş olsa da bu maçta bol gol bekliyorum. Özellikle stad ve içinde bulunulan durum bizi bol gole teşvik edecektir. Son haftalarda yaşadığımız öne geçtikten sonra bocalama dönemini umarım bilinçli taraftar akıllı desteğiyle oyuncuları o durumdan çıkarır.

haydi beşiktaş;en azından şu 3 hafta da önde olduğumuz haftalarda maclarımızı rahat alabilsek.çok mu sey istiyoruz çık kayseriye 5 tane at,herkesin yendiği gs yi hallet,osmanlı maçını da bir şekilde kazan,rakibini strese sok, son maça kalmaz o zaman.ondan sonra da transferi konuşuruz butun yaz..

Hidayet dedi ki...

dün bazıları beşiktak'lı olan kişilerin "alexis'in yerine özkaynak'ın parlayan değeri, beşiktaş'ın çocuğu necip....." açıklamalarını okudum, dinledim, ne zaman bitecek bu beşiktaş'ın çocuğu, bilmemne goy goyu yani sıktı artık, e birader zaten necip oynarken performansından ötürü tekrar alexis almamaışmıydı formayı, kasımpaşa maçında da necip yapmadımı hata, ha birde a.nur çebi onur'a talibiz falan demiş herhalde, eh ulan siz akıllanmazsınız,millet trabzon'dan burak selçuk, erkan... alır , şampiyon olur, kovalar, bizimkiler de kova'larının peşinde , al da kaleye trabzon çetesini koy, 5 yıl gitmezler artık, sinir ettiler ulan yine !

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi bu tip oyunculara ne yazik ki Anadolu topcusu gozuyle bakiliyor. Karabuk'ten cikmis Emenike kim ne derse desin Premier Lig'de su an. Bakambu'nun yaptiklari ortada. Gecmiste Ahmed Hassan, Webo, Yasin Oztekin vs gibi oyuncular oldukca katki sagladi takimlarina. Ne bileyim bir Nakoulma (galiba Pasa ile anlasmis), Karcemarskas, Emre Tasdemir gibi oyuncular kesinlikle faydali olurdu.

Kayseri macina gelirsek. Adamlarin sagbeki Zeki, stoperi Mustafa Akbas. Bu takima 3-5 gol atamayacaksak harbiden yatalim. Ki Samba Sow da yokmus zaten. Hic ugrasmaya vs degme; cikip 4-5 tane sallayip moral kazanmamiz lazim.

Sadece tek sikinti; demin muhtemel ilk 11'i gordum ve ne surprizdir ki Alexis muhtemelen oynamayacak, onun yerine Necip baslayacak. Ama ne hikmetse Ismail ve Tolga yine ilk 11'de. Resmen yasam enerjim emiliyor arkadas, tum mac hevesim vs gidiyor bir anda. Su Tolga'nin kesilmesi icin ne yapmasi lazim acaba? Adam Turk pasaportunu yakip Trabzon'lulugunu mu reddetmesi lazim, ne lazim? Ulan herif degajla kendi kalesine gol atsa yine kesilyecek, o raddeye geldi artik. Harbiden Boyko'nun su kaledeki kutuk'ten daha kotu olabileceginin ihtimali var mi? Ismail'i bir nebze anlarim. Oyun zekasi olarak tam bir gerizekali, defansif olarak berbat, ama en azindan oyunu genisletiyor, hucuma cikiyor, pas trafigine katiliyor vs. Tosic yerine onunla baslamayi anlarim, ama harbiden su Tolga artik gitsin arkadas. Kan beynime sicriyor, yeter artik.....

turkkant dedi ki...

Ben Alexis Delgado'yu beğenmesem de bu maça onunla çıkarım. Bu maç mücadele değil, soğukkanlılık maçı. Osmanlı maçı ise kesinlikle Necip'lik maç....

Unknown dedi ki...

Kayseri otobusu park eder bu mac. Kadikoy'de 10 kisi kalmasalardi 1 puan cikarabilirlerdi. Ayni direnisi bize karsi da gosterecekler. Ceza sahasina daha fazla adam sokmamiz lazim, Cenk Tosun'u ikinci yarinin basinda oyuna almamiz lazim.

ozkankaya35 dedi ki...

Caglar soyuncü icin urfa-altinordu macini izliyorum'seyirci rakibi ve hakemi bizim bursa macindan daha cok bozuyor,sayilari az olmasina ragmen.

Harun7 dedi ki...

Takım olarak yapamadigimiz defans ve bazı malum oyuncuların yetersizliginden dolayi işlerin pamuk ipliğine bağlı olduğu maçlardan biri. Isler iyi giderse fark da atabiliriz fakat gol bulamadığımiz dakikalarda stresi kaldiramamadan kaynakli bireysel hatalardan bir iki farkla yenilebiliriz de.(Allah muhafaza!)

BurkayJK dedi ki...

Şu an Galatasaray maçına bakıyorum da Selçuk'un ilk yirmi dakikada sarı kart görmemesi akıl alır gibi değil. Sınırda mı diye baktım, 6 sarı kartı görünüyor.

cochise dedi ki...

Ben bu maça Töre ile başlardım; eğer işler kötü giderse 2. yarının hemen başında quaresmayı ve Cenk Tosun'u alarak pas futbolundan sonuç futboluna dönüverirsin. Quaresma 2. yarı girdiği hemen her maçta faydalı oldu (rakibin yorulması daha geniş alan vs.). Töre ise değişiklik noktasında beni heyecanlandırmıyor açıkçası. Yerleşme açısından da quaresma ile cenk'in aynı anda oynması daha makul. Neyse bakalım kim oynarsa oynasın ilk yarıda şu maçı koparırız inşallah. Savunma için diyecek birşeyim yok. Alexis-NEcip-Tosiç; üçünün de eksileri artılarından fazla. Ben yine de Tosiç'i seçerdim sanırım. Necip ise son tercihim olur her daim ..

ozkankaya35 dedi ki...

Jose ignacio didi.adanaspor 24 yasinda,stoper arayanlara.youtube da bir videosu var.

planck dedi ki...

yahu tolgay niye 18e giremiyor?

Hidayet dedi ki...

ben alnlıyorum şenol hoca'yı, motta'yı gönderdi, boyko'ya güvenmiyor, ne hikmetse tolga'ya güveniyor, fatura da yine "yabancı" hata yapana çıkıverdi, yoklukta anlaşılır, fakaaat, niye boyko ilk 18 de , rüşvet mmi bu şimdi, günay ne yaptı da yerini kaptırdı boyko ya, amaaan, bu maçı geçelim gs-konya, al şampiyon ol, kimse umursamaz , ama olamazsa hemşeri milliyetçiliğinden başlanır valla, hele tolga-ismail falan yakarsa, hayırlısı, bu maç erken gol ve fark bekliyorum, haftaya ciddi moral lazım

Armagan dedi ki...

bulmuşken atmak lazım,10'a kadar yolu var...tempodan bahsetmiştim geçen başlıkta,bu maçlık bu konuda sorunumuz yok :D

planck dedi ki...

tempo konusunda kayserinin de hakkını vermek lazım bizi 2. bölmeye karılayıp ittirmeye çalışıyorlar ve çok adamlar hücuma çıkıyorlar çok güzel maç oluyor otobüs çekmeyle falan alakaları yok. yanlız ozzy ve/veya gomeze kart çıkabilir şu zeki denen çocuğu çok fena çirkef çıktı, her olayın içinde.

BJK4EVER dedi ki...

Muhtesem bir futbol oynuyoruz; Allah nazarlardan saklasin. Oguzhan ve Gomez sinirda, Quaresma sari kart gordu. Hoca bu oyunculari erken cikarip korursa iyi olur; GS maci icin bir moral bozuklugu olmaz boylece. Ayriyeten erken girerlerse Tore, Frei, Tosun icin de bu oyunun icinde rol alip katki saglamak buyuk moral olabilir. Son 2 hafta kulubenin moralli olmasi bizim icin onemli. Ozellikle Cenk'in dakikalari 10-20 dakika ile sinirlaninca ben uzuluyorum onun adina.

yilmaz dedi ki...

alın size şampiyonluk stresi.

cochise dedi ki...

hiç durmadan 4-5-6 yapmaya çalışmak lazım ama kart sınırındaki oyuncuları çıkarma konusuna da katılıyorum. en azından iki oyuncuyu bir an önce çıkarmalı.
Her şey iyi gibi giden şu ilk yarıda can sıkanlar; İsmail moralimi bozdu yine. Tosiç ehven-i şerden daha fazla olamayacağı sinyalini verdi; Tolga senin ayağını ... bir de oğlum Oğuzhan topu rastgele uzaklaştırırsan sana küfür falan edilmiş olmuyor, tamam topun değerini bilmek önemli de arada bir rastgele vur la. Kaptıracan bi tane daha ..

Bu arada unutulmadan Olcay'ın Quaresma'ya attığı uzun ters top bu blog'un okurları için sürpriz olmadı. :) Acaba herhangi bir spor organında buna dikkat çeken olmuş muydu??

Taraftarın pesimizminin azalacak olması şu maçta alınmış üç puandan daha önemli.

Nazar değmesin, tü tü tü ama bu stadda yenilmezlik rekoru kırar bu takım bozulmadan durursa.

Minostaurus dedi ki...

Madem Tolga İsmail oynuyor ne vardı Alexis de oynayaydı. Ve bende gerçek beşiktaşlı oldum 4-0'dan sonra olumsuz yorum yaparak. 4. golü 10 defa izleyin beşiktaşlılar. Bence beşiktaş x y z si budur. Sosa sen çok yaşa e mi ?

cochise dedi ki...

Valla şu stadda biz çoook zor kaybederiz. özellikle de böyle güçsüz takımları ezer geçeriz. O yüzden bu yılki şampiyonluk çok kritik. Çünkü eğer bu yıl başarırsak AMBARGO geliyor AMBARGO ...

BurkayJK dedi ki...

Müthiş galibiyet. Ben bu çocukları çok seviyorum. Yemin ediyorum kardeşim abim gibiler. Hele Cenk gol attıkça bir başka seviniyorum.

Sosa ile Gomez formaya benim adımı yazdır diye bağırıyor ama Sosa bir adım önde gibi. (Vay be, 25 gole dayanan forvet ile 12 asist yapan ofansif orta saha arasında kalmak gibi bir lüks de varmış.)

Bu takımın penaltıcısı daha iyi bir ayak gelmediği sürece Oğuzhan olmalı.

Olcay'ın ters topu ve golle sonuçlanan bir pozisyon daha. :) @cochise

BJK4EVER dedi ki...

Sosa beni pis yanilttigi icin cok memnunum harbiden. Takimimiz iyi, uyumlu, ama Sosa ve Atiba harbiden cok cok buyuk oynuyor bu sene. Resmen rakibe meydan okuyorlar oyunlariyla. Atiba'ya tezahurat yapilmamasi uzuyor beni harbiden. Saglam bir tezahurat yapilip hakki verilse cok guzel olur. Sosa'yi da sadece teknik katkisiyla degerlendirmemek lazim; tam bir abi ve birlestirici unsur. Cenk'in golunde sonraki tavirlarini dikkatli izleyip iyi analiz etmek gerekir.

Penaltici konusunda haklisin, ama kritik penalti olsa bence Oguzhan atardi. Gomez gol kralligi dusunulerek atti herhalde.

planck dedi ki...

Gomez bir daha atmıyacam demiş.
Artık atiba ozzy ve sosa için birşeyler bestelenmeli, son maçta söylenmeli bence. Şampiyonluk gelmeden girmemek lazım böyle şeylere ama seneye bu üçlüyü görebilecez mi muallak.
Gomezden sonra onun gibi bir golcü alamazsak cenk formayı alır umuyorum sakatlık falan da yaşamaz. CLdeki performansına göre o da 20m€ları görebilecek potansiyelde. Atl. Madrid 20ye alsa 45e satar valla.

Unknown dedi ki...

Akhisar beraberliği bizi üzdü ama takımı hiç etkilememiş.tek korktuğum buydu futbolcuların panik ve telaş halleri.ama süper oynadılar.sanki 10 puan öndeler gibi.haftaya 3 puan alırsak olay biter.gs öyle veya böyle sonuçta gs/bjk derbisi.en zor maçımız.geri kalan 2 maç benim için fasa fiso..

beagle dedi ki...

Bu Sosa'ya pil taktılar herhalde. Ama işler sıkıştığı zaman forvet arkası özellikleri yeterli mi? Hala tartışılır.
Git-gelli maçlarda muazzam işler yapıyor. 1. ve 4. golü böyle attıran adam basit işleri nasıl yapamaz anlamıyorum.

- 31 maçta 23 galibiyet almışız. 24-25 le şampiyon olamazsak el insaf.
- Eskişehir'in galibiyeti ile G.Antepin 1 puana deli gibi ihtiyacı var.
- Fb Antepi yenerse Sivasın bile umutlanma ihtimali doğuyor.
- Osmanlı yenerse GS ile 5 puana açmış olacak. Gs'nin kendi de inanmaz 3 maçta 5 puanı kapatmaya. GSyi yenersek de Osmanlı bize kasmaz artık.

İşte maçını kazanınca olaylar böyle toz pembe olur, hücum oynayınca da hakemin bir düdüğüne işi bırakıp dert yanmayız.

Unknown dedi ki...

Ligin en az gol yiyen takımlarından Kayseriye 7 gol bile atabilirdik şaka değil gerçek. Aynı şekilde KONYA ve Osmanlıda ligin en az gol yiyen takımlarından ama bu futbolu oynarsak onlarada sağlamdan 3_4 tane atabiliriz Gs daha fazla gol yiyen bir takım ama Muslera faktörü var FB maçlarında 1 TS maçlarında 1 bizim maçta da iki gol yemiş ne kadar düşüşte olsalarda en zor maç o Gs maçı olacak. Şenol hocanın Tosici oynamasınıda çok takdir etmekle beraber geç kalınmış görüyorum ben haftalar önce Marcelo Tosic ikilisinin en ideal ikili olduğunu düşünüyordum ama o olmasa bile Necip yerine Alexisi tercih ederim her zaman Tosic sezona iyi başlamadı ama toparlandı sezon başında çok ağır ve kilolu gözüküyordu kalan 3 maçtada bu ikili oynayacak gibi gözüküyor haftaya Gsyi yenersek Şampi... diyebiliriz artık

sosa'yı beğenmeyen adam futbol falan izlemesin derim her zaman. ben ömrümde bu kadar zeki futbolcu izlemedim. bir ara bel fıtığı yüzünden aksamıştı ama toparladı kendini. gomez,sosa,atiba'nın abiliği oğuzhan ve quaresma'nın yetenekleri, olcay'ın mücadelesi, cenk'in sabrı, geri dörtlü'nün de sakarlıklarıyla alacağız umarım şampiyonluğu.

Unknown dedi ki...

Dayanamayacağım ve günah çıkaracağım. Sezon başı ve ortasında Sosa'ya gelen tekliferle satılmasını isteyen kesimdeydim ancak ikinci yarı başından beri ağzım açık hayranlıkla izliyorum.. Helal olsun be...

BJK4EVER dedi ki...

Beyaaaaaaazzzzzzz. :)

Yani abi şu topu geçen hafta oynasaydık , gelmeye niyeti olmayan Akhisar'ı ilk yarıda 3'leseydik filanla falanla konuşmayak istemiyorum ama bu kontrol manyaklığının aman yemiyelim stresinin Beşiktaş'ı 2 gömlek düşürdüğü ortada.

Sen rakibini maçın içinde tuttuğun sürece o golü yiyeceksin çünkü savunamıyorsun bu kadar basit.

Atacaksın bitecek bu kadar. Beşiktaş bu ligde Fener dahil herkese rahatlıkla 2 gol atabilecek kadar zengin bir ofansif çeşitliliğe sahip . Bir de adam gibi beklerimiz olduğunu düşünemiyorum bile ...

Basar dedi ki...

Şampiyon

@övünç benden küçük bir tüyo: sağbek tamam, cümleni adam gibi solbekimiz olduğunu ile değiştir...

beagle dedi ki...

Beşiktaaaaaş :)

beagle dedi ki...

Beşiktaaaaaş :)

Yorum Gönder

Ara