.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Nisan 2016 Perşembe

STSL 30 Akhisar Belediyespor - Beşiktaş



Tarih:  23 Nisan 2016 Cumartesi , 19.00

Stadyum: Manisa 19 Mayıs Stadı

Hakem Hakkında Bilgi: Cüneyt Çakır ( Kariyer  : BJK 15g 6b 10m  /  ABS 1b 2m )

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Onur Ayık Rhodolfo 

Cezalı Oyuncular : - / Andreas Beck

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

55 Yorum:

Unknown dedi ki...

Akhisarda Onurun dışında Mervan ve Brunoda oynamayacaklar deniyor ayrıca Douglaoda tam hazır değil oynayıp oynamayacağı henüz belli değil hatırı sayılır bir taraftar topluluğuda olacak ben Sivas maçından daha kolay olacağını düşünüyorum Marcelo bir gol atar gibime geliyor

can dedi ki...

6-4 aliriz. Nerde bu adam?

can dedi ki...

Gecmiste, kume dusme hattinin sicakligini hissetmedikleri bu tip maclarda Anadolu takimlari hep konsantrasyon sorunu yasadilar. Tribunlerin Besiktas taraftarina acilmasi Akhisar'in maca bakisina dair bir done. Muhtemelen Akhisar maca iyi baslayacaktir ama one biz gecer, sonrasinda da 1-2 dakika icinde golu yemezsek mac kolaya doner. Gene de Sivas macindaki gibi sakin ve kararli bir coskuyla oynamak gerekiyor. Fener Trabzon'u yense bile her gecen hafta korunan 5 puan farkinin onemi daha da artacak.

Armagan dedi ki...

Oyunumuz Akhisar'a ters gelecek bir oyun. Özellikle ters kanattan hızlı çıkılırsa etkili oluruz. Diğer seçenek topu sürerek ceza sahasına girmek, Sosa osmanlı maçında atılan 3. golü hala aklımda.

Akhisar'da da defansta kanatlar yeterli değil ve ayrıca önliberoları ara ara uyuyor. Bize de oyunun özellikle 2. yarısında bu ikramı yapacaklardır. Kalecileri formda denilebilir (fb maçından beri yedek kaleciyle oynuyorlar), özellikle yerden gelen toplarda iyi. Cepheden gelen yüksek toplarda ise defosu ortaya çıkıyor ve bir de açılmayı sevmesi bizim avantajımız olabilir.Hücumda ise Rodollega büyük tehdit, Alexis kesinlikle markaj uygulamalı. Ara transferlerden Vaz Te çok etkili, özellikle İsmail'e karşı kullanacaklardır.yeni yeni uyum sağlamaya başlayan Grbic de fiziğiyle oyunu taşıyabiliyor.

İsmail'le yapılabilecek olası sözleşmeyi bu maç sonrasına atmak mantıklı. Bu maçtaki performası hem kendi kariyerinin hem de takımın kaderini etkileyecek yüksek ihtimalle.Şampiyonluk isteniyorsa savunmaya ve Tolga'ya büyük iş düşüyor.

Bu maçta ilk golü atmak moral açısından çok önemli.Zemin iyi olsa bol gollü maç kesin derdim. Custodio gibi saçmasapan faul yapan ve VazTe gibi devamlı hakeme oynayan oyuncular sinir bozabilir, oyunu kurgulayıp kontrol altında tutmak için önde baskı düşünülebilir.

Ekleme: Beck'in cezalı olması küçük gibi görünse de büyük bir sorun olabilir savunurken. Ama artık eksiklerin çok önemli olmadığı, güçlü bir psikolojiyle maçların kazanılabileceği haftalardayız.

Coolio dedi ki...

son maçtan bu yana sanki 1 haftadan daha fazla geçmiş gibi.
Farkı açtığımız anlarda veya açamassak bile maçın sonuna önde giriyorsak Gomez ve Sosa'yı artık kenara çekip korumak taraftarıyım. Son haftalarda cenabetliğe şans bırakmamak gerek. Zaten Cenk ve Tolgay çok da seviyeyi düşürmezler hatta iştahlı oyunlarıyla fark bile yaratırlar.

turkkant dedi ki...

Arkadaşlar maça bilet bakıyorum. Çevrenizde biletini satmayı/devretmeyi düşünen olursa bana haber verebilir misiniz? 2 kişi Maraton Beşiktaş'a bakıyoruz. Cebim 533 269 2888

Teşekkürler,

Unknown dedi ki...

Akhisar maçının sivas maçından daha kolay geçeceğinin içime doğması beni biraz panikletiyor.!
Bu psikoza ne zaman girsem hep bir olumsuzluk oluyor.
Beck yok,ismail var(ama yok) kanat beklerimiz maçı belirleyrcek.zaten diğer oyuncularımızın ortalaması bu maçı almamıza rahatlıkla yetecktir.
Fener in konya galibiyeti takımımız için ekstra motive sağlar diye düşünüyorum.ayrıca ilk maçta ki yenilgi de motivemizi arttıracaktır.

turkkant dedi ki...

Beyler 1 tane buldum, 1 tane kaldı, https://twitter.com/tugrulturkkan/status/723432707791802368 bu tweet'i RT etseniz çok makbule geçer, en azından belki tanıdıklarınızda vardır satan...

Basar dedi ki...

Haydi hayirlisi! 1-0 olsun bizim olsun

beagle dedi ki...

Bu maça tam Bilic taktiği ile cikardim. Kes Oguzhani koy Necipi. 2 Beraberlik kotam var zaten. Yenik duruma düşme yeter maçı bu. Rakip ne olduğunu anlamazken de Gomez kor kafayi falan. Ilk yari dana gibi saldirinca yenildik bunlara. Birak gelsinler.

yilmaz dedi ki...

@beagle

valla bana ziya doğan taktiği de uyar. tabi o oyunu oynayacak sayıda önliberomuz yok ama olsun :)

BJK4EVER dedi ki...

Ben beraberlik hakkini bu macta kullanmaya yana degilim. Konya ve GS deplasmani var, ustelik Osmanli bence daha zor rakip. Ilk yaridaki mac aldatmasin; adamlar 2 defa geldi gol oldu ustelik biz inanilmaz sayida sakarlik yaptik o macta. O macin bir daha oynanacagini zannetmem. Cikip Sivas macindaki gibi oynarsak (topa sahip ol, gereksiz risk alma ama hucum et) bence aliriz maci.

Unknown dedi ki...

sadece oğuzhanı kesip necipi koymak bilicin taktigi olmaz, ki oğuzhanı hiçbir şekilde necipe değişmem bizim bir şablonumuz var bunun dışına çıkarsak bu İş olmaz üstelik oğuzhan sadece alan savunması yaparak bile necipten daha fazla verimli olur zaten rahat bir galibiyet alırız umarım beckin yerine oynayacak olan serdar onu aratmaz üstelik serdar bizim sözde ofansif sagbekimiz ama ben daha serdarın gol attığı bir maçı hatırlayamıyorum bazen girişimleri oluyor ama henüz golünü görmedim

zago30 dedi ki...

Boyko yine 18'de yok.Sezon sonu gidecek gibi duruyor yerine kimi alacağız bekleyip göreceğiz.Maça gelirsek beraberlik hakkının ben de bu maçta kullanılmamasını istiyorum. Kayseri bugün kazandı,haftaya Vodafone Arena'da her türlü kazanırız.Akhisar-Kayseri galibiyeti şampiyonluk için yolun yarısından fazlası demek.Bu iki maçtan 6 puan alırsak Fener'i her türlü olumsuz etkiler.Feda sezonunda Manisa'da 4-1 kaybettiğimiz maçta tribündeydim.Sonraki sezonlarda gitmedim, 2 maçta berabere bitti 3-3 ve 1-1. Yarın Manisa'ya gitmeyeceğim,kaybetmeyiz yani :) Akhisar'ı yenmenin zamanı geldi.Kendilerini bir halt sanan Abdullah Avcı,Cihat Arslan gibi teknik direktörler nedeniyle yarın 3 puanı çok istiyorum.

beagle dedi ki...

Yav beraberlik alalim demedik. Bizden beklendiği gibi deli dana kosturmasi yapmayalim, sakin oynayalim 2 beraberlik hakki cepte, ayaklar titremez. Yenik duruma düşersek iş kötü.
Bir de akhisar bence Gürayi kaybedince duran top ve kontra top tehdidini kaybetti. Uyutursak yeneriz. Saldirirsak kendimize sikabiliriz. Cüneyt ve Şenol hoca bilesiminden korkuyorum.
Yildiz adaylarim Atiba ve girerse Tolgay olan bir mac bu.

beagle dedi ki...

Yav beraberlik alalim demedik. Bizden beklendiği gibi deli dana kosturmasi yapmayalim, sakin oynayalim 2 beraberlik hakki cepte, ayaklar titremez. Yenik duruma düşersek iş kötü.
Bir de akhisar bence Gürayi kaybedince duran top ve kontra top tehdidini kaybetti. Uyutursak yeneriz. Saldirirsak kendimize sikabiliriz. Cüneyt ve Şenol hoca bilesiminden korkuyorum.
Yildiz adaylarim Atiba ve girerse Tolgay olan bir mac bu.

QuaresmA dedi ki...

Buraya yazıyorum; eğer şampiyon olursak Boyko gitse de gitmese de yeni kaleci alınmaz. Tek istisnası yönetimin parayı bastırıp Şenol Güneş'e yerli kaleci alması. Şampiyonlar Ligi'ni Tolga ile geçiririz. Ama gelecek sezonun son maçında Tolga kalede (veya kulüpte) olur mu, ondan emin değilim işte!

Basar dedi ki...

Atalım yatalım! En fazla 1 gol yeriz berabere biter, bizim stoperler kapandigimiz maçta daha da iyi performans gösterir.

Boyko yedek kaleci olsun, yeni kaleci alalım. Maliyet acısından daha Avantajlı olur

Basar dedi ki...

Kordon hınca hınç dolu! Çifte bayram olsun! Herkesin 23 Nisan'ını kutlarım

sports guy dedi ki...

Bu douglao ne ara iyilesti ya? Kufur sebebimiz olacak yine net. Bi de gomez sari gorsun diyecegim tek mac bu seneki.

BurkayJK dedi ki...

Büyük takımın defans oyuncusu böyle bir penaltıya sebebiyet veremez. Ve-re-mez.

BJK4EVER dedi ki...

Ya harrbiden ne sinir harbi arkad 35 dakika mukemmel oynuyoruz, kontrol bizde, olgun bir sekilde oynuyoruz, top sahibiz diyoruz. Sivas macinin son 10 dakikasi gibi yine ilk yarinin son 5 dakikasinda sacma bir akil tutulmasi yasiyoruz ve savunmanin boktanligi sayesinde aniden gol yiyoruz. Umarim Ismail'in asisti vs de yaniltmaz; seneye savunmaya net 2 adam lazim arkadas.

Ayrica takimin akil tutulmasi yasadigi anlara hala bir cozum nasil bulunamaz yahu. Oyunun kontrolu gittigi o kadar net ki; en kotu ihtimalle Tolga sakatlik numarasi yapar; oyun bir 5 dakika sogur, takim kendine gelir. Bu toplu akil tutulmasi ve yenilen gollere bir turlu care bulamadik. Simdi isin gucun yoksa yine 2. yari bu adamlari acmaya calis. Artik bol bol faul, Olcay kazmaligi vs izleriz kanser oluruz 2. yari. Bu macta puan kaybedersek FB yarin ne yapar ne eder alir maci.

Yani adamların gol atmayı geçtim ceza sahasına girmeye niyetleri yokken pozisyon yaratıp gol yemeyi başarıyoruz ya .

Büyük meziyet gerçekten . Yani ne diyeyim bilemiyorum , oraya gerizekalı gibi "hocam ben faul yapmadım " hareketiyle gidiyor , yani Ersan'ı aratmayı başarabilecek bir stoper aldığımıza inanamıyorum yaw ...

Armagan dedi ki...

Savunma kendine gelirse maçı alırız.
Oyun gerginleşirse riske edilmeden Q17 yerine Töre girmeli, bu maç sonunda Oğuzhan-Tolgay değişikliği gelebilir çünkü arkaya yaslandığımız anda golü yiyecekmişiz görüntüsü var.

Hidayet dedi ki...

bu maçta olası 2 ya da 3 puan kaybında asla beşiktaşın şampiyon olabileceğini düşünmüyorum, tabi fener bi aptallık yapmazsa, yani son 4 haftaya beşiktaş 3 puan önde girse hatta son 3 haftaya diyelim, kayseri maçını aldık kabul edelim, beşiktaş gs-osmanlı-konya maçlarından 9 puanla çıkamaz, gol yermeden duramayan böyle aptal-vasat defans hattına sahip bir takım asla gs ve konya'nın ikisini birden deplasmanda yenemez, senin böyle bir takımın varsa önde oynayıp sürekli golü kovalayacaksın arkadaş, öyle oğuzhan-marcelo-atiba-alexis kendi sahanda paslaşmak kontrollu oyun değil, zaten de beceremiyorsun, kimse hata yapmasa geri pasın birinde tolga sıçar, akhisar falan öyle takım makım değil, söke söke alacaksın 3 puanı, kayseriyi yeneceksin, son 3 haftaya da en az 5 puan önde gireceksin , yoksa bye bye şampiyonluk

BJK4EVER dedi ki...

Yeter artik amina koyayim ya yine yedik sol kanattan. Cikar su ismaili be yeter artik.

QuaresmA dedi ki...

Gökhan'ı sola, Cenk'i sağa koydu. Tersi daha iyi olurdu sanki.

Armagan dedi ki...

Bu savunma ve kaleye rağmen şampiyonluk gelirse çok büyük iş başarmış olacağız. Hocanın İsmail, Alexis ve Tolga'yı dövmesi gerekiyor yoksa bunlar kendine gelmeyecek bu kritik süreçte.

BJK4EVER dedi ki...

Tolga'yi 1. kaleci yapip Boyko'yu Gunay'in arkasina koyan gerizekalilara kapak olsun bu mac. En az 4-5 defa bu yorumu yapmistim 2. yarida Tolga oynadiginda; bu adam istedigi kadar hata yapmasin, vasat oynasin, 1 hatayla sampiyonlugu yakabilir diye.
Bugun yine yapti yapacagini aglak serefsiz. Taraftarin yapacagi tek sey Istanbul'a geri donuste ve Kayseri macinda Tolga'yi oyle bir protesto edip agir kufurler etmek ki; onun maca cikmamasi saglanmali. Bu serefsiz 2 kere takimimizi Avrupa kupalarindan eledi, goz gore gore sampiyonlugu vermek icin elendin geleni yapiyor, ama basaramayacak.
Bu takimin emegini calamayacak Tolga efendi. Gerekirse Vodafone Arena'da taraftar sahaya inip bu adami hastanelik edip geri kalan maclara cikarmamali.
Senol Gunes'in hemsericiligini, yapacagi degisiklere ayrica sokayim. Degisiklikleri erken yapsa bu maci alma sansimiz olurdu. Tolga serefsizi kalede olmasa yine alirdik bu maci.
Beraberlik golu gelmese sampiyonluk kesin gitti derdim, ama simdi Fener'in 1 kez puan kaybetmesi halinde sansimiz devam edecek. Ama cok cok buyuk avantaji 1 tane emek hirsizi serefsiz sayesinde verdik maalesef.

Yani küfür etmeyelim demek isterdim ama ben de dayanamıyorum aqduum yerinde adamı delirtiyorlar ya .

Bu kaçıncı satış ya , brugge maçını sattı , sporting'i sattı , yetmedi bir de ligi satıyor ya ...

1.35 boyunda stoper almayı başarıp , dünyanın en kötü kalecisine biraz da takımın anasını bellesin diye 3 senelik sözleşme yapan transfer komitesinin de futboldan sorumlu yöneticisinin de ayrı ayrı a.q.

Unknown dedi ki...

İsmail 1 tolga 1 gol alexis 1 gol maç 3-3
Sinirlerimi nasıl yatıştıracağım acaba?
2.gol 5 beşiktaş'lı 1 akhisarlı ve gol.ismail ve tolga yı ne yapmalı!!
Allahım bizi böyle mi sınayacaksın?

Unknown dedi ki...

İsmail tolga alexis beşiktaşın ilk on bir oyuncuları değil ne yazık ki üzülerek söyledim bunu oğuzhanda çok kötüydü 1 puana bu kadar sevineceğim aklınmın ucundan bile geçmezdi şampiyonluğu kaybedersek akhisar ve kasımpaşa buna kan doğramış olacak şimdi yarın trabzona dua etmekten başka çare yok pek umudum olmasada ipler bizde ama işler karıştı ne yazıkki

QuaresmA dedi ki...

Ben çok merak ediyorum; misal Boyko antrenmanlarda ne yapıyor olabilir de bundan daha kötü olduğu düşünülüp yedek bırakılıyor. Günay'ı geçtim, Günay kaleci bile değil. Mesela bir forvet olarak daha başarılı bir futbolcu olabilir. Ama Boyko antrenmanlarda ne yapıyor da her maç kalede bu mal var?

Daha kaç şampiyona kaybetmemiz gerekiyor Tolga'nın oynamaması için??

Alemin kralı yine girip kısıtlı süresinde 1 gol atıp, 1 de kırmızı kart aldırdı ve 1 puanı kurtardı neyse ki. Bu 1 puan çok değerli olabilir sezon sonunda.

Unknown dedi ki...

2 kez öne geçtiğin maçı verdin!
Şenol hoca ya da bravo! Yani açıkça
"Bu sene o sene" değil!!
4-0 öne geçmeden maç alamayız.defans 4 lüsü ve kalecisi olmayan bir takım şampiyon olamaz! Olamaz! Olamaz!

YSY dedi ki...

Abi tolga tamamda ona gelene kadar alexis nedir abi. Allahım nereden düştü elimize ya. İsmaille ikisi sıçtı batırdı ya. El birliğiyle sabotaj yapın desen bundan daha iyi yapamazsın. Yazık ki ne yazık. Hani serdarın şu göz yaşlarını görünce insan emeğe saygısızlık edene sabaha kadar dayak atası geliyor. Ayrıca oğuzhan arkadaş sende ne kadar ruhsuz oynadın be ya.

BJK4EVER dedi ki...

Ya harbiden akillanmamiz icin ne gerek arkadas? Ne gerek yahu. Sen Sporting macindan sonra Tolga'nin sozlesmesini fesih edip gondermezsen karma gelir senin anani siker. Bursa macinda ne guzel 2 backi de degistirip macin alinmasini saglamassin. Bu macta skoru aldiktan sonra cikar su Ismail'i al Tosic'i iste arkadas. Adamin sahada oldugu her dakika gol yeme sansimiz tavan yapiyor. Cikar su adami iste yahu.

Tolga ve Ismail'le sozlesme yenilerse bu yonetim, Senol Gunes Tolga'yi sezon sonuna kadar 1 dakika oynatirsa karma yapacagini yapar ve bizi sampiyonluktan eder. Bu kadar basit.

Brugge olmadi, Sporting olmadi, Akhisar 1. mac yetmedi, simdi Akhisar 2. macindan sonra da Tolga'nin bileti kesilmezse taraftar kessin bu adamin biletini. Isterse bal gibi de keser. Vodafone Arena'da oyle bir kufur eder ki, adami aglatarak kacirirlar o stattan. Lutfen yapsin taraftar bunu, cunku ben artik dayanamiyorum bir taraftar olarak. Goz gore gore bu guzel takimin, bu guzel taraftarin mutlulugunun calinmasina dayanamiyorum!

Minostaurus dedi ki...

İsmail güzellemelerimle geri dönüyorum. Bu adamla sözleşme yenilemeyelim mesela, bakın sadece piyasasını görmek için. Bakın Tolga filan kötü kaleci olabilir(skora etki etmese de ikinci penaltısını çıkardı), ama bu adam yenilen 3 golün 2 sinde başrol birinde yok(yardımcı rol diyecektim, hadi benden İsot'a kıyak olsun) Attığımız bir golde de yardımcı oyuncu. Sonuçta net zarar, bırakın vasat olmayı(vasat dediğin Serdar gibi olur)... Ve bu adam diyor ki bana Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay ve Cenk ne alıyorsa onu verin. Ben birşey diyorum, ümit ediyorum yönetim de aynısını der. (Bu arkadaş as solbekin ardında 600 civarı bir paraya yedek olmalıdır bence)

BJK4EVER dedi ki...

3. golde Alexis'in hic sucu yok. Eger oyle bir pozisyonda kaleci kalesinden cikmizsa defans karismaz o topa; forvete perde yapip kalecisine guvenir. Kale arkasi kamerasindan cok net gorunuyor ki hicbir engelleme, sikinti olmamasina ragmen Tolga denen aglak serefsiz cikiyor ve iskaliyor topu. 2. golde de rahat bir sekilde degaj yapmasina ragmen topu orta sahadan bile geciremeyip rakibe atan da bu aglak. Yine ciktiginda 1 topu cok rahat pozisyondayken 10 metreden rakibin ayagina verip orta sahadan neredeyse gol yiyecek olan da bu aglak.
Bu serefsizin artik siktirolup gitmesi icin ne gerekir? Allah askina soyleyin? Ne yapmasi gerekir?

Unknown dedi ki...

Allahım şu galaksi de 1 kaleci bulmak çok mu zor
.yorumları okuyunca sinirlerim tepe yapıyor.
Maçtan önce yazmıştım.yazdıklarım oldu bir bir..dilimi elimi eşek arısı soksun!!

Minostaurus dedi ki...

Bu arada iki yorum üst üste olacak ama Alexis bence trio'nun en sağlam halkasıdır. İlk gol gerçekten saçmalama ama 3. golü bu arkadaşa yazan varsa ya İsmail'in akrabasıdır ya da İsmail'e bir sempati besliyordur. Alexis yedek stoper olabilir ama İsmail'in yedek olması için taviz vermesi(sorry isot million was in another castle) gerekmektedir.
Not : Yönetimin transfer becerilerini sayarken 2. opsiyonları aldığını unutmamak lazım belki de. Neyse ki rakiplerimiz almadıklarımızı almış da yönetim bu anlamda yıpranmamış.

beagle dedi ki...

Alexisi alana küfretmistim. Şenolun zeka sorununa da deginmistim. Ismaili de herkes bilior. Ulan Tolgay arslanin bundan cok onemli oldugu bir mac var mi?
Ayrica qimil futbolcu değil. Mahallede gotunde top sektirip mac kazandirmayan gerizekali. Eskiden her mahallede kendini maradona sanan böyle bir salak vardi... Tsye duaciyiz artik.

İsmail'e mi, Tolga'ya mı daha çok sövsem bilemiyorum. Çok zor seçim.

İsmail,

İlk golde Oğuzhan'ın ayağından topunu alıyorsun, bok gibi orta açıyorsun da rakip savunma malladığı için Gomez'in önüne düşüyor. Penaltının öncesinde gereksiz bir faul yapıyorsun. İkinci golde gene hangi alanı marke etmen gerektiğinin farkında değilsin, mandal gibşi duruyorsun orada. Üçüncü golde verdiğin pasa bak, kalıbına bak.

Tolga,

Ya birader ikinci golde Rodallega'dan korkup degaj yaptın, topu rakibe teslim ettin. Ne zaman isabetli degaj yaptın da neyine güveniyorsun ya? Üçüncü golde kaleden çıkıyorsun topa vuracak gibi, vuramıyorsun. Ya bırak madem Alexis sağa sola bir yere vursun topu? Antrenmanda git ayağını mermere vur falan bir şey güçlendir yeter be.

Unknown dedi ki...

Her üç golde de alexis'in de hatası var.
Penaltı direk onun hatası.
İkinci golde ön direğe kesilen topu takip etse rodallegaya gelmeden topu keserdi.
Son golde ismailin mal pasını alıp taca atması lazımdı.

Başlatım ben böyle stopere de kaleciye de sol beke de. Arkadaş tüm golleri kendi oyuncularımızın hatasından yedik ya, ikisinin sezob sonu sözleşmesi bitiyor, diğeri kiralık.. geçen haftada sıçmışlardı bu hafta sıvadılar.

QuaresmA dedi ki...

Bir kalecide olması gereken standart özelliklerden Tolga'da iyi olan tek bir özellik var; o da yan toplar. Geri kalan tüm temel özellikler (refleks, karşı karşıya, topu elle kontrol, konsantrasyon vs.) de, yan özellikler de (defansla iletişim, topu oyuna sokma vs.) vasatın altında. Akhisar'ın kılkuyruk kalecisi 2-3 kat falan daha iyi bir kaleci.

Bence Tosic'in ahı hem Alexis hem İsmail vesilesiyle çıkıyor , Boyko ile bedduaları birleştirince takımın anasını ağlattılar ...

Yani bu adamlar ne yapıyor olabilirler antrenmanlarda ki Hoca ısrarla bunları oynatıyor.

Hadi Necip'in kestiği stoperin kendiliğinden çıkıp lisansını yırtması lazım ama bu Boyko ne yapıyor olabilir yahu ?

Yani hiç analizlik filan maç değil , tamamen saçmalık . 3 gol 3 asistle bitirdik maçı ...

Cavid Nazım dedi ki...

Bursa maçında şunu yazmıştım, tekrarlıyorum:''maçın özeti: bu defans bizi şampiyonluktan edebilir; ne yazık ki herhangi bir çözümü de yok. gelecek altı (dört) haftada semavi mahlukata duacı olmak zorunda kalacağız.''

BJK4EVER dedi ki...

Cozumu gayet var; Tolga'yi kadro disi birakip kaleyi Boyko'ya emanet etmek ve skoru yakaladigimiz an Ismail'i cikarip Tosic'i almak.

turgay dedi ki...

Bu adamlarla bir de sözleşme uzatacaklar. Değişik işler dönüyor ama biz vakıf değiliz konulara. Herkes yazmış zaten biz çaldık biz oynadık golden sonra neden geriye çekildik rakibe oyunu teslim ettik anlayamadım halbuki 40 dk süper top oynamıştık.

2-1 öne geçtikten sonra Oğuzhan'ın oyundan alınmasın beklemedim çünkü orta sahamıza gayet güzel baskı yapıyorlardı ve Oğuzhan baya kötüydü. Sonra önce topu kaptılar İsmail'in yerleşik savunmada yerinde olmaması üstüne iki stoperin pozisyonu en güzel yerden seyretmesiyle 2-2 oldu maç. Ve sonra anlamsız hücumsal değişiklikler yaptı hoca böyle panik ve doğru teşhis olmayan değişiklikler hep puan kaybına neden oldu. Halbuki sağlam kalıp önce Necip-Oğuzhan sonra da Olcay-frei Gol gelmezse de Cenk'i oyuna alıp maçı alabilirdik. Şenol hoca 2 tane son haftalarda şampiyonluk kaybetmesine rağmen hala hatalarından ders almayan biri oldugunu kanıtladı. Hala Türk oyunculara güvenip İsmail'le Tolgayla oynuyor. Sezonun ikinci yarısında çok formsuz ve dağınık olması takıma da sirayet etmiş vaziyette. Buradan şampiyonluğu vermek büyük zarara neden olabilir takımda. Hala öndeyiz ve tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz. Şenol hocanın daha sakin olması oyunu daha iyi okuması gerek. Şampiyon olamazsak sorumlusu tercihleriyle ve mental sorunlara çare olamamasıyla bence Şenol hoca olur

BJK4EVER dedi ki...

2 sene evvel GS son dakikada GEncler'i yendiginde ve biz Sivas'ta yenildigimizde 2. ligi verip bir donum noktasi yasamistik. O sene 2. olup direkt CL'ye biz gitsek hem maddi hem manevi acidan cok cok farkli gelisirdi hersey.
Bu sene yine bir donum noktasindayiz ve yine 2-3 gerizekali yuzunden bir cuval incir berbat olacak gibi. GS darmadagan durumda, sampiyon olup o kadar para harcamis Fener'i sampiyonluk ve CL gelirlerinden mahrum birakip kuyunun dibine itersek ve kendimiz sampiyonluk ve CL gelirlerini yakalarsak o havayla gelecek sene de farkli olur.
Ama sunu net olarak soyleyim; eger buradan sampiyonlugu FB'ye kaptirirsak Gomez Sosa Oguzhan vs kimse kalmaz bu takimda; hava tamamen dagilir ve gelecek sene bence darmadagan oluruz. Iyi futbol oynayip hakkimizi alamayisinin ust uste 3. kez yasanmasini hickimseye aciklayamayiz. Hicbir futbolcunun guveni, itibari kalmaz, kimse kalmak istemez. Kimse kusura bakmasin, ama bu kadar onemli bir donem noktasi yasiyorken 2-3 kisinin goz gore gore bir camia'nin ve milyonlarca insanin hayallerini, mutlulugunu, huzurunu cope atmasina dayanamiyorum.

Basar dedi ki...

Teknik taktik yazacak durumda degilim! Boyle Sevdanın Allah belasını versin. Isteyene kombinemi veririm. Hayatımdan sağlığımdan yiyorum!

Cavid Nazım dedi ki...

@BJK4EVER Boyko en az Tolga kadar kötü, üstelik İngilizce de bilmiyor. Zaten oturmamış bir defans bloğuna bir de alışamamış kaleciyi koyarsan son dört maçı oynamana hiç gerek yok. Her neyse, ben zaten şampiyonluğun çok amatörce yitirildiğini düşünüyorum.

Hidayet dedi ki...

-uefa kupası hemen hemen bütün maçlar

-fenerbahçe maçı

-başakşehir

-kasımpaşa

- akhisar

- konyaspor (kupa maçları)

şimdi bu maçların sonucuna bakın. bu takımların ligdeki sıralamalarına bakın ve oynanacak gs (D), osmanlı , konya(d) maçlarından kaç puan beklediğinize bakın, yarın fener trabzonu yenerse, ikili averaj da ona yaradığından, şampiyonluğu unutun, tabi mucizeler baki,

sen takımını 20 yaşındaki stoperini almanya 2 lig takımına 5 milyon euro ya satıp, şampiyonluğa oynayan takımına 1-1.5 milyona adam alamazsın köylü kurnazı başkan, a-la-maz-sın

şampiyon olamazsan seneye son senen olur fikret orman son sene, kendine de yazık etme , takıma da yazık etme, şampiyon olan/şampiyonluğa oynayan takımlardan oyuncu al, kalite =para amk bunu yaz.

Hidayet dedi ki...

boyko'yu gösterip, tolga'ya razı etmek, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek ile aynı şey, eğer senin kalende problem varsa, ki var, senin işin iyi kaleci almaktır, boyko'dan bize ne , biz mi aldık boyko'yu, sorumluluğu üstlensinler o zaman, şenol hoca da primitif milliyetçi, aynı hatayı yapan yerlinin her zaman aynı hatayı yapan yabancıdan daha çok kredisi var, hayret !!!

beagle dedi ki...

Alexisi alana küfretmistim. Şenolun zeka sorununa da deginmistim. Ismaili de herkes bilior. Ulan Tolgay arslanin bundan cok onemli oldugu bir mac var mi?
Ayrica qimil futbolcu değil. Mahallede gotunde top sektirip mac kazandirmayan gerizekali. Eskiden her mahallede kendini maradona sanan böyle bir salak vardi... Tsye duaciyiz artik.

beagle dedi ki...

Alexisi alana küfretmistim. Şenolun zeka sorununa da deginmistim. Ismaili de herkes bilior. Ulan Tolgay arslanin bundan cok onemli oldugu bir mac var mi?
Ayrica qimil futbolcu değil. Mahallede gotunde top sektirip mac kazandirmayan gerizekali. Eskiden her mahallede kendini maradona sanan böyle bir salak vardi... Tsye duaciyiz artik.

Yorum Gönder

Ara