.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Mart 2016 Perşembe

Kış Mevsimi Finalleri : Beşiktaş Oyun Hizmetleri - Super Massive


Biliyorsunuz genelllikle futbol takımı az da olsa basketbol takımı içerikli paylaşımlarda bulunan bir blog olarak hayatına devam ediyor EkşiBeşiktaş ama arada sırada diğer branşlar hakkında da bilgilendirmede bulunmak fena olmaz diye düşünerek ikinci kez , bu aralar sıklıkla takip ettiğim e-spor takımımız ile ilgil bir post paylaşıyorum .

BJK e-sport takımı ile ilgili ilk paylaşımımı yine geçen sene kış mevsmi finallerinden önce yapmıştım ve takımımız o turnuvada şampiyon olarak kulübümüzü uluslararası arenada temsil etme şansı yakalamıştı.

O günün üzerinden 2 mevsim ligi geçti ve Beşiktaş yepyeni kadrosuyla üst üste 3.kez  mevsim finallerinde boy gösterecek .

Lig süresince biraz inişli çıkışlı performanslar göstermiş olsak da , bireysel olarak çok yetenekli oyunculara sahip bir takımız .

League of Legends ile fazla ilgilenmediğinizi tahmin ettiğim için uzun açıklama ve analizlere girmeyeceğim sadece ufak bir bilgilendirme yapacağım .

KMF öncesi eski Beşiktaş E-spor takımı , yeni Super Massive takımı yöneticisi Hakan Baş'ın sosyal medyada celebrity camiasını gazlayarak çektirdiği destek içerikli kısa videolar epey troll malzemesi olsa da destek ve motivasyon açısından önemli bir etki yarattı. Hani çok ciddiye alınacak birşey değil ama karşılarındaki camianın büyüklüğünü biraz daha iyi algılamaları gerekiyor zannımca.

Bu bağlamda kulübün biraz desteğini esirgediği bu genç , pırıl pırıl çocukları , sosyal medyayı kullanarak göndereceğiniz mesajlarla  motive edebilir , onlara armanın , renklerin gücünü hissettirebilirsiniz..

Gençlerin Twitter Hesapları :

https://twitter.com/RuveliusLoL
https://twitter.com/ImmortoruLoL
https://twitter.com/XyrazG
https://twitter.com/Rawbin_IV

https://twitter.com/bjkesports


3 Yorum:

cochise dedi ki...

Bilgilendirme için teşekkürler, hiç ilgilenmediğim bir alan olsa da her zaman her yerde BEŞİKTAŞ!!!

Unknown dedi ki...

@Rogulol bu da bizim oyuncumuz yabana atılmasın :) Çok yakından takip ettiğim bir branş. Gençler iyi gidiyor.Karşıdaki takım da bizim geçen seneki takımın en önemli 2 oyuncusunu barındıran bir takım. Yenme şansımız daha yüksek bana göre.Ama tecrübe önemli tabi.

cochise dedi ki...

Hayatımda ilk kez izledim. Birçok lig ve özellikle Fenerbahçe maçlarından daha keyifli olduğu kesin. Övünç'ün yazdığı bilgiler sayesinde daha anlayarak izledim. Bizim çocuklar belli ki en az rakip oyuncular kadar yetenekli ama tecrübe konusunda geride olduğumuz da belli oldu. eni en çok şaşırtan şey ise seyircilerin çokluğu oldu.
Bu konuda sağlam bir gelecek var. Üzerine gidilmeli. Tek dileğim Fener, GS gibi takımların da olaya girip kör rekabete dönüşmemesi. Zira maç sonrası rakip oyuncuları birbirine kardeşçe sarılması baya hoşuma gitti...

Yorum Gönder

Ara