.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Aralık 2015 Cuma

STSL 15 Beşiktaş - Galatasaray


Tarih: 14 Aralik 2015 Pazartesi , 20.00

Stadyum: Ataturk Olimpiyat

Hakem Hakkında Bilgi: Mete Kalkavan ( Geçen sezon : BJK 3g 1b / GS 1g 1b)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:   Tolgay Arslan , Gokhan Tore , Ersan Gulum / Jason Denayer , Lionel Carole

Cezalı Oyuncular :  - / -

139 Yorum:

YSY dedi ki...

Ben hasta Beşiktaşlıyım. Şu ortamda şu maçta takımı yalnız bırakamayacağım ve gideceğim (gitmeye niyetim yoktu)

Sportingin acısını gs den çıkaracağız !

JimmyLue dedi ki...

Bundan daha kötü bir senaryo ile başlanamazdı bu maça ama takımın adı 'Beşiktaş' olunca her şey mümkün, olası..
Yüksek efor sarfetmiş, mental & fiziksel güç, özgüven ve moral-motivasyon kaybetmişssin, tek maçla taraftarın psikolojisi bozulmuş, kalecine statta nasıl tepki verileceği bilinmiyor, son maç 68dk mükkemmele yakın top oynamış ve neredeyse turu garantilemişsin..
Sonra beyinsiz kalecin sahneye çıkmış.. ve olaylar gelişmiş.
Muhtemelen Tolga ile çıkıp risk alacak ama yapacağı herhangi bir hatayı bırakın; gol yemesi bile bence büyük protestolara yol açacak. Haliyle bu takıma da yansıyacak ve klasik bir gs maçı tiyatrosu başlayacak..
Umarım olmaz ama ihtimal.
Sene başı hepimiz kaleci ve orta saha ve hatta defans diye tutturduk. Sonra lig başladı ve takım bu eksiklerini unutturdu bize. -Mesela ben: 'yaa, kaleci o kadar da elzem değilmiş, takım gayet iyi, kompanse eder' demeye başlamış ve Akhisar maçına 'kaza' olarak bakmıştım. Ya da Kasımpaşa maçı çıkışı Atiba'yla maçı konuşurken Tolga'nın yediği gol için 'topa çıkmalıydı' dediğinde hatalarını o kadar da fark etmediğimi ya da görmezden geldiğimi düşünmüştüm.
Dün beni/bizi fena halde yanılttı. Bi bakıma iyi/ hayırlı da olmuş olabilir zamanlama açısından. Göreceğiz.
Fakat Gs maçı öyle bir hal aldı ki, yenilen kaosa gidecek, o yüzden beraberlikte her iki tarafın da devre arasına kadar 'idare edecek olması' kimseyi üzmeyecektir..

berthelemy dedi ki...

Kabul edelim, Galatasaray bizden daha büyük bir kulüp. 2 kulüp arasında 25 yıl fark var. Bu mental bariyeri aşacak bir psikolojiyle çıkmalı takım sahaya. Yoksa ne kadar iyi oynarsak oynayalım, Galatasaray'ı yenemeyiz fikri oyuncuları da, taraftarı da etkiliyor. Avrupa maçlarında da aynı sorundan muzdaribiz. Rakibin adına bakmayıp normal oyunumuzu oynarsak fark atmamak için hiçbir sebep yok çünkü bariz biz daha iyi bir futbol takımıyız. Ayrıca, karşıda Mustafa Denizli gibi 89 model bir teknik direktör var.

Maça hangi psikolojiyle çıkacağımız çok önemli, bir de mümkünse Tolga olmasın kalede.

Unknown dedi ki...

Şu maça Günay ile başlamak başka bir aptallık olur. Belki çok iyi bir performans gösterecek ama yine de çözüm Günay ile başlamak değildir. Taraftar organize olup "bir maçlığına" Tolga'ya müsamaha gösterecek. Evet, maç içinde hatalı gol dahi yese bunu yapacak. Bana göre, maç öncesi ilk o'nu tribüne çağırıp, maç içinde olası kötü senaryolarda da yuhlamamalıyız veya ıslıklamamalıyız. Ligin kaderi açısından çok önemli bir maça çıkıyoruz ve Tolga'ya ihtiyacımız var. Bu saatten sonra bu oto-kontrol nasıl sağlanacak ben bile yazarken inanmıyorum tabi.

Dünkü maçı izlerken, içimden maç iyi ki İstanbul'da değil diye geçirdim.. Öyle bir durumda Tolga alacağı tepkiyle derbiye çıkamazdı, çıksa bile kalede sadece bedeni görünürdü sanırım.

Ospina nasıldır bilmem ama kendini ispatlamış olduğunu düşünmüyorum. Devre arası Alman bir kaleci alabilirsek şahane olur. Tolga ikinci kaleci olarak kalabilir benim için sakıncası yok ama Günay bu durumda bir İstanbul takımına kiraya verilsin. Antrenmanını yine bizimle, yani Sambade ile yapsın. Sambade de ayrı bir tartışma konusu da neyse.

Unknown dedi ki...

Derbide tüm şartlar lehimize iken(stadyum hariç)talihsiz gollerin gelmesi ile hiç bir ümidi olmayan futbol fakiri gs ye bir ümit aşıladı sevgili tolga!
Yani adam 10dk içinde kocaman camianın koca sezonu ile oynamak üzere.böyle bir kötülüğü hiç kimse yapamazdı bize.şu yazıda bile sinirlenmeden yazayım dememe rağmen "sevgili" ile başladığım yazıyı biraz daha uzatırsam küfür kafir ile bağlayacağım.sevgili blog yazarları ve okuyanlarının fikrini bilmem ama bu adamı tekrar benimsemem gibi bir şey söz konusu olamaz.dün akşam maçımızı izleyen rakip takım taraftarları kendi takımlarının avrupa performansı ile kıyaslarken,oynadığımız futbola gıcık oluyorlarken,kıskanıyorlarken bu şahıs tüm türkiye yi mutlu etmiştir.

En ufak ümidi olmayan gs taraftarları ve takımı maça "combo" motivasyon ile çıkacak.
İşimiz zor!

czeslaw dedi ki...

dün çoğumuz gibi ben de uyuyamadım, fazla umutsuzdum. uyanınca başka uyandım tabii, belki yalandan da olsa hâla maç ve lig hakkında umutlu olduğumu farkettim.

sporting maçı hakkında konuşmaya gerek yok;hoca durumu zaten özetlemiş: https://twitter.com/senolgunes_bjk/status/675263387572576256

ne olursa olsun şu galatasaray'ı yenmemek için, yenemememiz için tek sebep yok: https://twitter.com/zonderozen/status/504643010903408640

QuaresmA dedi ki...

Ben Günay'ın notunu geçen sezonki birkaç maçta verdim. Tolga berbat bir kaleci olabilir ama Günay benim gözümde kaleci bile değil. Sırf kornerden yediği gol değil, hatta kornerden yediği gol Rüştü'nün yıllarca yediği abuk gollere kıyasla hiçbir şey değil. Ama temel kalecilik bilgisi bile çok zayıf. Tıpkı Cenk gibi duracağı yeri bilmiyor, tıpkı Hakan Arıkan gibi topu olmayacak yerlere çeliyor. Üstelik boyu da kısa. Bence Süper Lig'de hiçbir takımda ilk 11 kalecisi olmaması lazım. Ama hakkını vereyim; kaleciliğin liberoluk kısmında iyi. Yani dünkü ilk golü yeme ihtimali sıfır. Aynı pozisyon 1000 kere olsun, 1000'ini de önlerdi.

Normal şartlar altında Tolga profesyonel bir sporcu olduğundan dolayı protestolara kulak aldırmadan işini yapmalı ama öyle olmayacağı aşikar. Fazla duygusal bir oyuncu olduğundan hem tepkiler yine olmayacak hatalar yaptırır, hem de tribünlerle soğuk savaş bile yaşar çünkü kendini Beşiktaş için çok önemli işler yapmış biri gibi görüyor.

Cordoba'da ilk geldiğinde kötü başlamış, libero kaleciliği tribünler tarafından laubalilik olarak algılanmış ve en sonunda Sarayevo maçında ıslıklanmıştı da, ama son derece profesyonel olduğundan takmayıp kulüp efsanesi haline geldi. Runje de öyle ilk geldiğinde tuhaf tuhaf şeyler yapıyordu ve taraftar resmen taşak geçiyordu ama adam işine baktı ve genele baktığımızda gayet iyi performans gösterdi bence. Hatta tüpçü dönemi gelen kaleciler arasında Rüştü ile birlikte eli yüzü düzgün 2 kaleciden biriydi bana göre.

Her neyse, sonuç olarak Günay ile başlamak zorudayız ama Mustafa Denizli gibi bir kurt buna reaksiyon kesinlikle verecektir. Sneijder ve Podolski kaleyi gördükleri yerden vuracaklar, Burak da ribaunda koşacak ve iyi yerlere giden sert şutları Günay'ın kurtarma ihtimali bence yok.

Tolga da muhtemelen devre arasına kadar "sakatlanır".

kokocambo dedi ki...

arkadaşlar, şu "bu gece uyuyamadım, hatta hanımımı üzdüm" vb yorumları görünce siz nasıl yaşıyorsunuz dedim. çılgın mısınız abi siz? çıkın bir soğuk hava alın ak. ptesi de çıkar yine oynarız oyunumuzu, yenilirsek de sıkıntı değil. lig devam ediyor, puan farkı var ve her şeyden önemlisi alıştık ak. hepinizi seviyorum. troller hariç.

BurkayJK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BurkayJK dedi ki...

Bu arada, Galatasaray maçına bilet alanlar Perşembe günü Karabükspor ile oynayacağımız maça ücretsiz girebilecekmiş; http://www.bjk.com.tr/tr/haber/64472/galatasaray_derbi_maci_biletlerinin_satisi_suruyor.html

Güzel bir kampanya ama bilet satışına etkisi olacağını pek düşünmüyorum. (Maç haftaiçi 18.30'da ve Olimpiyat'ta) Yine de bilgilendirmek istedim.

BurkayJK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
YSY dedi ki...

Yav arkadaş bu kadar ağıt yakar hale gelmeyin. Anlıyorum elenmek değil iyi oynarken elenmek koydu hepimize ama unutun gitsin artık. 2013 te fatih terimli gs realden 6 yiyip sonrasında adamlar bizi olimpiyatta yendiler ve biz o zaman liderdik. Yapmayın etmeyin bu kadar.

sherlockholmes dedi ki...

sakin olun diyen arkadaşlara katılıyorum bende. ölü gibi futbol oynayan rezil bir takıma karşı oynayacağız. tek avantajları son yıllarda derbilerde hakem desteğiyle birlikte üstün durumda olmaları. kalede kesinlikle günay olmalı. tolga motive olamayıp taraftara cinnet geçirtebilir.

maç içinde bence yapılması gereken en önemli şey podolski'yi bir şekilde etkisiz hale getirmek. şenol hoca'nın yerinde olsam olcay'ı podolski'nin peşine takarım. ayarsız enerjisiyle podolski'nin kırmızı kart görmesini dahi sağlayabilir.

bizim en büyük kozumuz quaresma ve gomez olacak. gününde bir gomez galatasary gibi savunma özürlü takıma en az iki tane yazar. quaresma'da sabri'nin olduğu kanadı çökertir diyorum. tabi lizbon maçındaki kadar istekli ve akıllı olursa.

Adsız dedi ki...

Troll olmak istemiyorum. Bu yüzden neyi ne zaman nasıl söyleyince troll olunmayacağını öğrenmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun pls.

EC dedi ki...

Ben bir Troll degilim..

Dunyayi turlamis (40 ulke + 250 sehir ) cok dilli ve Besiktas Kongre Uyesi SIKI bir Besiktas'liyim...
Hakem isin icine karismazsa, Galatasaray a fark atariz...

Demiroren ( Besiktas postu ile gezen bir Fenerbahce'li) hazir Sporting travmasi olmus iken, hakemlerine Besiktas'i dogratabilir.. Erken Kirmizi Kart, ofsayttan goller, Burak in uzun atlamalarina penalti vb gibi..

Besiktas saldiracaktir.. Bilic donemlerinde yaptigi cekingenliklerin aksine, Senol Gunes ile atak ve istekli bir futbol oynayacaktir. Bu macta Gunay a guvenmeliyiz. Tolga da Ziraat Kupasinda oynatilir gonlu olsun diye.

Ospina konusuluyor ama ben tum Premier Lig maclarini takip ediyorum, o kadar da guvenli degil.

Skandinav yada Alman bir kaleci almaliyiz..

Olcay a da kizmayin, aslinda takimda en cok isteyen, arayan ve mikser gibi ortaligi karistiran adam O.

Oguzhan mac icinde pas verecegi adamlari seciyor laflari dolasiyor.. En son duymak istediklerimiz..

Sampiyon oluruz, hakemi de yeneriz eger birlik olursa takim, camia ve taraftar.. En cok karamsar olup bunu da takima yansitan sanirim bizim grup..maalesef..

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Massaro dedi ki...

Kimsenin Tolga'yi elestirmeye hakki yok, bu insafsizca, bu skor yazarligi.

2 sene once Tolga gelirken, sormustum, bu adamin Cenk'ten ne farki var da 3 milyon
Euro bonservis veriyoruz 30 yasindaki adama? Herkes muthis bir transfer basarisi oldugundan bahsediyordu o gunlerde. Turkiye'nin en iyi kalecisiydi sozde.

Tolga dediginiz adam 10 yildir Turkiye'de Trabzonlulara sac bas yolduran bir adam olmasina ragmen, dogru durust oynadigi sezon olmamasina ragmen, burada insanlar muthis bir transfer basarisi dedi.

Duygusal adamdan kaleci maleci olmaz. Feyzi Tuncay, Tolga Zengin, Galatasarayli orta sahadan gol yiyen kafasini direge vuran Mehmet Duymazer. Volkan ve Rustu disinda son 25 yilda Turkiye'den kayda deger bir kaleci cikmamis. Yabanci siniri da kalkmisken, yabanci kaleci almamak bir cilginliktir. Dusunuyorum Shorunmu, McGregor gibi adamlar oynadi, onlar bile su Tolga'nin yedigi kadar kotu goller yemedi.

Bizi yaniltan hep dengesiz kaleciler oluyor. Hakan Arikanin, Cenk'in refleksleri 100 uzerinden 95 diye cok iyi kaleci saniyoruz, ama adamlarin diger yonleri o kadar zayif ki, ortalamaya vurdugunda McGregor gibilerinden daha kotu kaleci oluyorlar.

Yabanci kaleciye baktigindan son 20 yilda, Runje ve Myhre disinda aldigin kalecier haric hicbiri sac bas yoldurmamis. Turklere baktiginda Rustu haricinde hepsi sac bas yoldurmus.Ortada boyle bir dengesizlik varken Turk kaleciye 30 yasinda 3 milyon Euro bonservis vermissin.

Adam 32 yasinda, 12 yildir ne oynuyorduysa, dun de onu oynadi.

Futbolun en iki onemli adami golcu ve kalecidir, butun takim dokulse bu adamlar tek baslarina puan cikarabilir. Ama senelerdir besiktas taraftarinda bir SAG BEK HISTERISI var, butun sorun sagbekte, ya da solbekte. Golcu sorunumuzu cozduk son 2 yildir, kaleci cozulurse sampiyonluk gelir, yoksa yarin Tolga ile cikarsa Senol Gunes subat'i gormeden postalanir.

Basar dedi ki...

Perşembe akşamı 1-1'de maçı kapattım. Zaten olacaklar belliydi. Malmö, Auxerre, valerenga, Rosenborg maçları ile büyüdüm. Artık 40'a merdiven dayadım ve benzer gerginlikleri kaldıramıyorum. Perşembe yatağa kalp çarpıntısı ile girdim, inşallah Sabahı görürüm diye yattım. Pazartesi günü maçı izlememe kararı aldım. Inşallah evine çevire yeneriz, net biz daha iyi takımız.

Imza: troll

Adsız dedi ki...

Ospina isminin yıllardır gündemde olması dünyadaki potansiyel futbolcu sayısını 15, bilemedin 20 zanneden bir zihniyetin ürünü (bu şekilde Leiva seneye de gündeme gelirse kimse şaşırmasın). Şimdi kadrosunda sadece 2 kaleci bulunan Arsenal'le pazarlık ecedez hem de piyasa değeri 8m gösterilirken opsiyonlu kiralık isteyecekmişiz. Git bir Alman al ne olduğu belli en azından. Horn'u alamazsın da Thomas Kraft var, Rene Adler var. Ya da daha önce de dedik bir İskandinav bul. Bir isim yapışmış yıllarca peşinde gidiyorlar.

kokocambo dedi ki...

troll mevzusunda ipucu veriyorum: bir adam iki hesap :D

planck dedi ki...

ospina cenkin 2 tık üstü musleranın 2 tık altı bir kaleci, olmayacak şeyleri çıkartıyor, çıkartırken poz veriyor vay anasını diyorsun ama olmayacak şeyleri de içeri alıyor. kornerden gelen topu içeri alma hikayesi onun da var mesela, hem de cl maçında. bu yüzden benim de oyum alman veya kuzey avrupalı kalecilerden yana. ama biliyorum ki ortalama biri gelince ona da laf edilecek, bir kere de maç kurtar be adam denilecek. çünkü tatminsiziz malesef ve gerçekçi değiliz. birisi sanırım twitterda yazmıştı, takımda en önde gomez var en arkada tolga var nası bir dünya diye ama cidden en iyi liglerde bile önü ile arkası dengeli olan o kadar az takım var ki. gerçekten fark yaratacak kaleci fazla yok piyasada. o yüzden bilemiyorum altan v2.

BurkayJK dedi ki...

Saso Fornezzi vardı Orduspor'da, şimdi Antalyaspor'un kalecisi. Ordu zamanlarında çok beğeniyordum iyi kaleciydi ama Ordu düştüğü için sonraları takip edemedim. Zaten geldiği ligde yılın kalecisi seçilmişti. Tolga alınmadan önce olabilir diyordum kendi kendime. Yabancı sınırından dolayı Tolga tercih edildi tabi. Daha genç sanıyordum 34 yaşında imiş. Tolga'yı aldığımız sene alsaydık şimdi kafamız rahat olabilirdi, geçti artık.

Derbiyi kazanırsak ve Türkiye Kupası'nda Günay kalede başarılı maçlar çıkarırsa taraftarın kaleci problemini unutacağını düşünüyorum. En azından Tolga'ya olan öfke iyiden iyiye azalacaktır. Bu da transfere pek yanaşmayan yönetim ve hocanın işine gelecektir. Kaleci transferi sene sonuna kalabilir yani. Yönetimin devre arası iki transfer yapmayacağını düşünerek, orta saha mı alınsın stoper mi alınsın çok kararsızım. Veli ve Tolgay'ın nasıl döneceği belirsiz olsa da stoper ağır basıyor.

Bir de Töre ve özellikle Ersan derbide bize lazım oyuncular. Bugüne kadar Töre'nin derbi performansı fena değildi diye hatırlıyorum. Ersan ligde sanıyorum üç maç kaçırdı. Maç eksiği sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum. Aksine dinlenmiş de oldu biraz.

sherlockholmes dedi ki...

şu savunma arkasına atılan toplar da mala bağlamayan bir de kapattığı köşeden sürekli gol yemeyen bir kaleci olsun yeter. bizim halı saha maçlarında bile var böyle bir kalecimiz.

turkkant dedi ki...

Bence takım Sporting'de gayet iyi oynadı, ama kadro mühendisliği işte böyle kritik virajlarda sorun yaratıyor.

Sene başı burada herkes, kaleci-stoper ve orta saha şart, dedi. Orta sahada bir mucize eseri Oğuzhan sakatlanmadan ilk yarıyı bitiriyoruz. Yoksa normalde orta saha almamak da yanlış karardı. Biri şansa tuttu, diğer ikisinde patladık. Ersan'ın sakat olduğu iki iç saha maçında 5 puan bıraktık, kupadan elendik, Tolga da sağolsun durumu kolaylaştırmadı, aksine beter etti.

GS maçı olmazsa olmaz bir maç değil, yenilsek de hayat devam eder. Yenersek psikolojik olarak iki derbi galibiyeti özgüveni iyice artırır.

İkinci yarı tek kulvar, kim ne derse dersin, avantaj. Kırıcı 2 ila 4 maçtan kurtulduk. Daraltılmış kadro ligi götürür. İş ki 2 isabetli transfer yapalım. Parayı stopere mi kaleciye mi harcarım? Ben sene başından beri söylüyorum, ilk iş üst seviye kaleci alırım. Gerekirse stoperde bir İngiliz takımında ıskartaya çıkmış bir stoperi kiralayarak idare edersin. Ama Tolga ile bu takım şampiyon o-la-maz.

Cenk'i neden sattınız muhabbetlerini anlamakta zorlanıyorum. Açın Atletico'dan yediği golü ... Geçen sene en kritik zamanda sakatlandı, üçüncü kaleciyle oynamak zorunda kaldık. 5 senelik, senesi 1 m. euro kontrattan kurtulduk, üstüne üç beş para kazandık. Şu an kaleci alınma ihtimalini konuşuyorsak, bu Cenk'i GS'ye kakalayabildiğimiz içindir.

Aynısını devre arasında Pedro ve Pektemek'de de yapabilirsek, stoper de bedavaya gelir...

beagle dedi ki...

Ilk defa genelde herkes uzlasiyor. Oyuncu kalmamis gibi Ospina diyecegine git Alman al.

Adsız dedi ki...

Gerçikliği tartışılır ama https://twitter.com/YARISAHA/status/675687280628129792 ...

YSY dedi ki...

Alman derken ? İspanyol olmaz mı ?

beagle dedi ki...

Karcemarskas 83luymus. Gir abi takas arti paraya. Super kaleci bulana kadar iyidir.
Ndoye ile Douglasi trabzona satan ve alanı Turk futbolundan uzaklastirmak lazim. Rodellega bosta,millet ndoyeye para veriyor.
Transfer konusmaya dondugumuze gore izleme listem. Osmanlidan Omar aminu, ucuz oldugunda nakoulma, kasimpasanin yarisi :) castro,donk,derdiyok,titi akhisarli douglao, toreyi satacaksak diye de torje. Eski artik topu diktik diyorsa da 1 milyona lawal.

beagle dedi ki...

Olmaz. Basksa belki :)

Hasta ti dedi ki...

simdi guntekin onay yorumlarini okudum(ovunc senturk'te ayni seyleri soyluordu), diyorki :"uluslararasi tavla turnuvasindan(avrupa ligi) elendik, onemli deil uluslararasi olmasi! simdi amcamizin, dayimizin ogluyla satranc turnuvasi elemelerinde iyi sonuclar alalim ki, uluslararasi satranc turnuvasina katilalim "

YSY dedi ki...

Klüpten açıklama

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/64648/besiktasliligin_farkini_sergileme_zamani.html

planck dedi ki...

bugğn de gea da kornerden gol yemiş :)

Adsız dedi ki...

@planck

ManU Romero yerine Gea ısrarında sınır tanımıyor. Aptalca. Bu yüzden acıyorsam anam avradım olsun.

theotheo dedi ki...

ak bi de kulüpten açıklama yapılıyor.

açıklama tolga adlı amele ile sözleşme feshedildi olması lazımdı. taraftara ayar çekiyor bi de siz kimsiniz ak?

beşiktaşı yaptınız trabzonspor, şimdi bir de ayar mı çekeceksiniz.

en az 3 defans oyuncusu 1 kaleci 1 önlibero ve bulunursa 1 on numara alınmalı.

rodolfo-tosic-beck-tolga-sosa

gibi gerizekalılarla oynayamaya devam edilirse kayıba devam.

biri yazmış fenerbahçe galibiyeti diye.

fenerbahçe maçını beşiktaş kazanmadı arkadaşlar. fenerbahçe maçında 3 pozisyona girildi 3 ü de gol oldu. normal şartlarda 1.3 kaybedeceğimiz bir maçı çok büyük bir kısmetle kazandık.

kendinizi kandırmayın. bu takım gs maçında da ezilerek oynayacak. başka yolu yok.

teahead dedi ki...

Bizim takımın zor günlerinde yanında olmamız gerekiyor.Hatta maç öncesi tolgayı tribünlere çağırıp moral vermemiz gerekiyor.Beşiktaşlılık budur.şampiyon olmak istiyorsak bütün olmalıyız.

Massaro dedi ki...

eğer ki yarın taraftar Tolga'yı protesto etmese, bu takım seneyi ilk 3'te zor bitirir.
Yarın taraftar Tolga'yı alkışlarsa olacakları söyleyeyim

* Gomez başta futbolcular bakacak diyecek ki vay babanın kemiğine, biz takır takır top oynayalım, bu eleman dandik gol yesin, ve taraftar bağrını bassın.

Yarın Tolgayı alkışlarsan, bir sene boyunca yatan, topa girmeyen, koşmayan futbolcuya kızmayacaksın.

Unknown dedi ki...

Ligin Beck'le beraber en iyi 2 defansif bekinden biri olan Carole ve altyapısı-mental özellikleriyle Türkiye'ye fazla olduğunu düşündüğüm Denayer'in yokluğunda Sabri ve Olcan gibi iki tosuncukla maça çıkacak olma düşüncesi bile korkunç. Zor olan şansımız bu sakatlıklarla iyice azaldı.Maçın çok net favorisi Beşiktaş'tır. Tek umudum 2 yıldır hep havalı ve favori gözüken Beşiktaş'ı onbinlerce taraftarının önünde yenerek kötü dönemlerimizden çıkmamız. Ha bir de Podolski ve Sneijder'in şutlarını unutmamak lazım Tolga'yı düşününce :) Ama 4.5 yıllık yenilmezlik serimizin biteceği bir maç varsa o da bu maçtır.

Unknown dedi ki...

http://galeri7.uludagsozluk.com/229/geldi-yine-tipini-siktigimin_351943.jpg

Basar dedi ki...

Sayın yönetim taraftara düstur çekeceğinize gidin adam gibi kaleci transfer edin. Bu arkadas gecen yıl çıkmadığı topla UEFA'da 360 € galibiyet 1 m € tur ve aynı meblağa yakın tribün gelirinden etti. Bu yıl ise 360 galibiyet 500 tur ve üst tur tribün gelirinden etti. Futbolcularımızın potansiyel değerlerinin artmaması da cabası.

Arkadaş 1,3 milyon euro garanti ve 12000 € maç başı para alıyor. Bu para cebinizden degil bizim forma tribün maç Yayını gelirlerimizden karşılanıyor. Kallavi CEOlarin almadığı parayı alan bu şahsiyet, çok daha az hatalarda kovulan CEOları aksine birde pışpışlaniyor!!

Şu Karadeniz dayanışmanız bir yere kadar. Düsturu bırakıp şirketinizi yönettiğiniz gibi adam gibi yönetin Beşiktaş'ı. Paramız yok palavrası da atmayın zira para kaybettiren kişi ortada!!!

Adsız dedi ki...

Tahmin ettiğim gibi (ille de Roman olsun):

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20151213/kale_icin_4_asamali_plan.html

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20151213/besiktasin_teklifine_cevap_geldi.html

Bu arada Asbaşkanın Temmuz 2012 tarihli Ospina açıklaması var, aradaki fark 400bin'e kadar düştü diye; ne Ospina'ymış arkadaş.

FB yine top oynamadan kazandı. Ama bu sezon toparlanıp daha iyi olma ihtimalleri yok, ettikleri edecekleri bu kadar. Çünkü sorunları az değil TD'den başlayıp kadro tercihlerine kadar kronik. Aziz devre arası transfer de yapmaz zannımca, belki onlar da bir stoper bakarlar o kadar. Bu sefer de Pereira ile oynatılmayan Alves krizi çıkar.

Yarın Uyumsuz GS defansının halini ve orta alanda bariz şekilde etkin DM eksikliklerini kullanabilecek bir oyun ortaya koymak gerekli. Podolski ve Sneijder aslında oyun alanları kolay kapatılabilecek oyuncular. Fakat derbilerde bunu yapabilmek herkesin harcı değil. Ligimizde alan daraltma işine en yakın takım Beşiktaş, fakat bu halimizde zor. Öte yandan ilk 30 dakika şok pres çok ama çok işe yarar-dı, amma velakin takım yorgun, Atiba bitkin. Geriye kontrollü oyun ve hızlı hücum seçeneği kalıyor aslen. Ben hocanın yorgunluğa rağmen ilk dakikalarda presle yükleneceğini tahmin ediyorum. Bu durumda ilk yarı golü bulamazsak sıkıntı olur. Üstüne bir de yersek yandı gülüm keten helva.

Seyirciden bazı kamillerin yedekte olsun olmasın Tolga aleyhine tezahüratları tüm takımı olumsuz etkiler, net ve açık. Yapmayın, yaptırmayın.

beagle dedi ki...

Sezonun agzina elbirliğiyle ediyoruz. Yönetim hep formda. Atinci satip paralara yatti. Cenki satti, Güvençin guvenilir olmadigina bakmadi. Sambadeden yillardir bir fayda gorulmedi. Ulan taffarel en azindan kalecinin kralini buluyor. Son olarak da sanki elimizde iyisi varmis gibi taraftar da tolgaya daldi. Adamin zaten zaafi baski kaldiramamasi... haftalar once senol kerizi takimdaki gidisi gorse biraz alternatif yaratsaydi gene devre arasini götürdük. Töre patlama yapmazsa yarin sezonu gomebiliriz.

EC dedi ki...

Mustafa Denizli yarin Besiktas ile kora kor oynatmayacaktir takimini.. Sakin, kontrollu ve bizde Atiba ve Oguzhan a ozel baski, faul, yildirma uygulatip oradan kaptiklariyla uzaktan Sneijder Podolski sutlariyla zorlayacaklardir.

Tavsan cikarir yarin.. Emre Colak i Oguzhan a yapistirir.. Chedjou ya Atiba yi verir filan..


Biz hizli oynarsak ve ceza alaninda laubali olmazsak en az 5!

Takim icinde Sabri herkes ile kavga ediyor, Selcuk pas verecegi adami seciyor, defans da -insallah oynar - Semih el bombasi.. Hakan da kagni..

Olcay ,Tore, Quaresma, Sosa , Oguzhan , Gomez ve Atiba ile orta saha ve 3.cu bolgede bogariz onlari.. Olay Muslera ya karsi bizim gol vuruslari seklinde olur..

Hakem dilerim ise karismaz.. Dunya stari Cakir i goruyoruz.. Turkiye de yonettigi maclari UEFA FIFA izlese, bir daha uluslararasi mac vermezler..

Medya da ne kadar Besiktas dusmani varms bu arada.. Son 20 macta 3 kez yenildik, sanki dunyanin sonu..

Gecen pazar demistim, Dolar a dikkat diye.. 2.77 den 2.98 e cikti.. Simdi ulkeye dikkat diyorum, delinin birisi bize 3.cu dunya savasini baslatirabilir..

baris dedi ki...

@beagle

senol kerizi derken?

BJK4EVER dedi ki...

Anlamiyorum abi. Oldu olacak mac oncesi Tolga'yi tribunlere cagirip ustun basarilarindan dolayi plaket verelim.....
Ne demek bagrina basmak? Tolga'nin elestirilmesi gayet dogal, sikinti ne anlamiyorum. Olcay gibi fena performans sergilemeyen bir oyuncunun yerine daha yaratici bir oyuncuya ihtiyac vardi; Quaresma geldi ve formda olunca oynuyor. Yine Serdar 2. yarida iyi bir performans sergilemesine ragmen sampiyon takim icin yetersiz olacagi dusuncesiyle yerine Beck alindi.
Performansin yetersizse elestirilirsin aga, bu kadar basit. Bak, Ismail sene basindan beri fena oynamiyor, ama yine de solbek ihtiyaci var ve dillendiriliyor. Kimse Ismail uzulur, destek olalim vs diyor mu?
Tolga bu takima apacik zarar veriyor. Tolga'dan sonra en zayif halka diyebilecegimiz Ismail bile 10 uzerinden 5-6'lik oynarken Tolga 10 uzerinden en fazla 2'lik oynuyorsa sonuna kadar elestirilir.
Kufure bende karsiyim. Ama taraftar takimi seviyorsa ve dusunuyorsa Tolga'yi mac oncesi isliklar ve maca baslamamasini saglar. Asil Tolga gibi takimi surekli yakan, diger oyuncularin emegini gasp eden birinin bu macta da ilk 11'de baslamasi diger oyunculari tedirgin eder, strese sokar. Tolga'yla bu maca ciksak; oyuncular bilir ki istedigimiz kadar iyi oynayalim, 2 gol atalim, kalemizde maksimum 1-2 pozisyon verelim, yine de bu beceriksiz 2 tane rastgele kolay topu iceri alip puanimizi calabilir. Gercek bu beyler.
Ayrica Gunay yetersiz vs yorumlarina da guluyorum. Su anda bir kalecinin Tolga'dan yetersiz olmasi mumkun degil. Hep dillendirilir yorumlarda ben oynasam o kadar oynarim falan diye. Genelde abartilir ama harbiden Tolga yerine forumdan birini koysak o kadar oynar. Gayet ciddiyim bu konuda. Adamin performansinin ozetine bakarsak;

- Degajlari ve topu oyuna sokmasi berbat (Kayseri macindaki pozisyon 2 yildaki tek olumlu topu oyuna sokmasi).
- Koseye giden hicbir topu tutamiyor (kendi kapattigi kose olsa bile). Ucarak bir kurtaris yaptigini henuz gormedim ben 2 yilda. Resmen ceviklige tepki olarak dogmus bir adam.
- Defansa guven vermiyor, iletisim sifir. Zaten tamamen ezik, kirilgan bir goruntusu var.
- Kararligi eksilerden, savunma arkasina Buragin yapacagi her kosu bizi tedirgin edecek Tolga kaledeyken.
- Ustune gelen toplari tutuyor evet. Ama biraz sert olunca sektiriyor pozisyon yaratiyor.

Anca ustune gelen toplari tutan, onun disinda zorluk seviyesi cok kolaydan bir tik yukari cikan her pozisyonda sicip batiran bir kaleciden bahsediyoruz. Gunay harbiden bundan kotu olabilir mi?

Gunay cikarsa bu takima net olumlu olarak yansir. Taraftar kufur etmeden, yerinde ve sert protestolarla o beceriksizi kaleden bagira bagira cekip almali. Ben artik o ezigi kalede gormeye dayanamiyorum, kusura bakmayin.

Coolio dedi ki...

Günay'ın Tolga'dan kötü olabilceğine ben de katılmıyorum. Oynadığı hiçbir maçta ben böyle hata yapılırmı dediğimi hatırlamıyorum. Korner golü dahil. Ayrıca Günay geçen sene FB maçına çıkmadımı? Yani derbi oynamamışlığı da yok değil. Ayrıca fırtınalı Olimpiyat stadında degasjların bir işe yaramayacağı ortamda Günay'ın adam gibi yerden oyun kurmasına da ihtiyacımız var. Baskılı oynaycağımızı dolayısıyla kontratak yeme ihtimalimize karşılık kaleden çıkmasını bilen bir Günay'da işimize yarar.

Önemli olan Şenol Hoca'nın maça direk Günay ile başlaması. Yoksa Tolga ile başlarsa maç öncesi taraftar ile Tolga arasında çıkacak tatsızlık takıma da zarar verebilir.

BJK4EVER dedi ki...

Bu takimdaki her oyuncu yedek oturdu formu dustugunde. Bu sene mesela en yetenekli, onde gelen oyuncularimizdan Gokhan Tore bile yedek oturdu. Tolga'nin yedek olmasi icin daha ne kadar kotu oynamasi lazim? Ne yapmasi lazim? Adam kendi kalesine degajla gol mu atsin yani? Bundan sonraki adim o cunku, otesi yok.
Harbiden Tolga oynasin veya kaybetmeyelim vs diyenler bunu cevaplasin; adamin yedek olmasi icin daha ne olmasi lazim?

teahead dedi ki...

Sen tolgayı ıslıklarsan maçı kaybedersin.Medya da bunu istemiyor mu zaten.Takım kırılgan,özgüven sorunu yasıyor.sen hala protesto etmek istiyorsun.

hep soylerim beşiktaşın en büyük dusmanı yine beşiktaştır.

teahead dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
planck dedi ki...

Kalede günay başlayacak ama kırmızı görecek gibi bir his var içimde..

teahead dedi ki...

Ayrıca sorunsuz bir mac olursa içimden bir sesin gomez sosa q17 nin gsyi bitirecegini soyluyor.Bugun senin gunun Kartalım.yanındayız.

WiLdHoney dedi ki...

Yemişim Tolga'yı Günay'ı onu bunu, aarkadaş ben Beşiktaş'lıyım ve ne olursa olsun her maç her derbi takımım galip gelsin istiyorum, yok tolgayı bağrımıza basacakmışız yok Günaya hak verecekmişiz, ben bunları düşünmek istemiyorum Tamer Tuna, Sambade, Şenol Güneş halletsin bu işleri, ben bu akşam eksiklerini ve dezavantajlarını mazeret olarak kullanan değil, 11 kişi çıkıp kartallar gibi oynayan bir takım istiyorum, devre arasına kadar da bu şekilde devam edeceğim. Şenol Güneş isterse kalecisiz çıksın sorun değil.
Yeter ki bizim takım hakkını versin.
Bugün O gün, bugün Beşiktaş'ın günü....

kokocambo dedi ki...

bu maç diğer iki büyük takım dışında herhangi biriyle olsaydı, ıslıklamaya çok takmazdım ama bu maçın önemi ve havası çok başka yerde şu anda. kaldı ki, sıradan bir takımla oynasaydık, şenol hoca bence günay'la başlardı. ama böyle bir maçta bence günay'ın ya da tolga'nın oynayıp oynamaması arasında bir fark yok. lakin, taraftar illa ıslık yapıcam diyorsa, genelde yapmayı düşünmediği rakip takımı etki altına alarak gerçekleştirmesi daha mantıklı olur, takıma ayak bağı olarak değil. devre arasında en kötü ihtimalle menajerler aracılığıyla sus payı tarzında da olsa bir kaleci transfer edileceği muhakkak. şurada kalmış birkaç maç ve lider girmemizin önemini anlatmaya gerek yok. Brugge maçı deyip duruyoruz, o maçta tolga'nın hatası skoru etkiledi ama kimse taraftarın olumlu sonuç için katkıda bulunduğunu da söyleyemez sanırım. Hatta işleri daha da kötüleştirdiler. yine ve tekrar, taraftarın genel performansının ne kadar sahadan uzak olduğuna geliyoruz. inşallah, bu akşam şu çapulculara derslerini veririz.

beagle dedi ki...

@baris
Kendisini kaleciyken izleyenlerdenim. Ünal,Hami,Abdullah,Ogün,Şota,Orhan vb yani ne ararsan en iyisinden var kadroları şampiyon yapamayışını, en formda zamanında İlhan Mansız'ı oynatmayışını gördüm. Şimdi de Gökhan Töre'yi kaybedişini, İsmail'e güvenişini, beğen beğenme 2 milli stoper yedekken Tosiç'i stoper oynatıp maç kaybedişini, hatada inat edişini görüyorum. Sezon başında Ozan Tufan işinde yaptığı saçmalığın bize çok şey kaybettirdiğini de burada çok kişi yazdı.
"Keriz" yaşına saygıdan. İstersen daha tribün diliyle sıfatlar bulabilirim.

baris dedi ki...

@beagle

saygıyı sevgiyi bilmem de, beşiktaş teknik direktörüne keriz, salak gibi hitaplarının hiçbir tepki çekmiyor olması, sorun sende değil bende diye düşündürdü zaten. yorum kutusunun üzerinde onun yeri değil, bunun yeri değil yazıyor da, bu konuda sorun yok demek ki, burası onun yeri.

Unknown dedi ki...

Tolga'ya bayıldığımızdan dolayı Tolga oynamalı demiyoruz. En azından şu maç öncesi protestoyu bırakıp diğer oyuncularımıza nasıl yaklaşıyorsak Tolga'ya da öyle yaklaşmalıyız. Maç içinde yine hatalı gol yerse bitiş düdüğü çaldıktan sonra istediğiniz kadar protesto edin. Taraftarın o kadar tahammülü kalmadığını da biliyorum, kimse bitiş düdüğünü falan beklemez. Bana göre yapılması gerekenler bunlar, naçizane belirtiyorum.

Günay bu sezon hiçbir resmi maça çıkmadı. Birdenbire derbiye koymak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Derbi atmosferini kaldıramayacağından demiyorum, kaleye alışmamış bir yedek olmasından dolayı çekiniyorum. Bildiğiniz gibi kaleciler oynaya oynaya kaleye ve takıma alışıyor. Zaten şu maçı atlatalım kalan maçlar Günay oynayacaktır eminim. Türkiye Kupası falan derken maç formu kazanır ve kendisini de tahlil etme şansımız olur.

cochise dedi ki...

@Beagle
Hocalık tartışılır o ayarı hikaye ama şahsen yabancı sınırı yokken 7 küsür milyon euroya ozan tufan transferinden kurtulmak; oluş tarzı saçma bir şekilde de olsa beni memnun etti. Ayrıca Tosiç de milli oyuncu ve Franco ya da Milo yerine hemen her teknik direktör Tosiç'i seçer (tosiç matah olduğu için değil ama rhodolfo ile ikili olabilmek adına). İsmail meselesinde de aşağı sakal yukarı bıyık durumu var.Ha dersen ki bir tane doğru düzgün sol stoper ve sol bek olmayışında hocanın hiç suçu olmaz mı? Bence olur. Ben sezona bunlarla başlayamam diyebilirdi, demedi. Kalecide de aynı. Bu konularda yöentim kadar hocayı da suçlu buluyorum.

Kimse para yoktu demesin; Atiba'ya baksın, Beck'e baksın.

(Not: İlhan MAnsız konusunda zamanında çok küfretmiştim o ayrı)

BJK4EVER dedi ki...

Tolga'ya tepki olmayinca ne oldugunu goruyoruz iste, sicip batiriyor. Ayrica mac oncesi bir oyuncunun isliklanmasi niye kotu olsun? Takim arkadaslari da biliyor ne kadar boktan oynadigini, takimin agzina sictigini. Ben Besiktas'li futbolcu olsam ve adam isliklanip macla baslamasa sevinirim arkadas. Hatta adam maca baslarsa yine sicip batiracak tipini ziktigim dusuncesi olusur oyuncularda. Mac icerisinde adami isliklasinlar demiyorum elbette, ama adamin maca baslamamasi icin yapabilecek ne varsa yapilmali.

cochise dedi ki...

@bjkever
anlıyor ve mantıklı buluyorum senin söylediğin tarzda bi tepki modelini uygulayabilecek bi taraftarımız yok. Maç öncesi ıslıklama başlarsa ama maça çıkmasını engelleyemezlerse hiç durduramazlar kendilerini takımı yakarlar die korkuyorum...

czeslaw dedi ki...

maalesef günay, tolga'dan bile kötü kaleci. yediği korner golünden bağımsız olarak söylüyorum ki, temel kalecilik bilgilerinde sıkıntı var. topu kontrol etmek yerine, başarısız olmasına rağmen, sürekli çelmeyi veya yumruklmayı deniyor.

vaktim olmadığı için geçen yıl ki pozisyonlara tek tek bakamıyorum ama sadece galatasaray maçında yediğimiz gollere bakmak da yeterli.

1) yediğimiz ilk golde sağına doğru plonjon yapıp, topu soluna çeliyor. illa ki çelmek zorundaysan, en iyi ihtimal kornere yollarsın ya da güçlükle uzandığın için ''en kötü ihtimal'' topu karşına/merkeze doğru yollayıp, kendine kurtarış açısı yaratırsın. nasıl başardığı bile muamma ama topu yattığın yerin tam tersine yollarsan olacaklar belli. belki gözümden kaçmıştır ama bizim ligde bile bu şekilde gol yiyen kaleci görmemiştim.

2) ikinci golün başlangıcında da selçuk'un komik şutunu yine sebebini anlamadığım şekilde yumruklayıp, yeniden galatasaray'a yolluyor. çok rahat kontrol edebilirdi, en kötü ihtimal önünde sektirip kontrol edebilirdi ama o yumruğun tek mantıklı açıklaması yok. normalde hücuma başlamamız gerekirken top karambolde sneijder'e geliyor, vuruyor ve olaylar belli. aslında adım almayıp atladığı için sneijder'in şutu da uzanılamayacakmış gibi görünüyor; ama adım alsa, kurtarılabilir miydi, emin değilim tabii.

ve bu hatalar tecrübesizlik, heyecan, panik sebebiyle olmuyor. bu yaz hazırlık maçlarında yaptığı gibi ıska geçebilir, tolga gibi kapattığı köşeden yiyebilir; genç, tecrübesiz, derbiyi kaldıramadı falan diye türlü türlü bahaneler üretebilirsin; ama maalesef bu hatalar farklı. bunları yapan biri 1. kaleci sağlıklıyken oynamayı haketmiyor.

herşeye rağmen umarım bu gece kalede günay olur. normal şartlarda kendisinden zerre kadar umudum olmasa bile tolga'yı tercih ederdim, ama bu akşam kalede tolga olursa büyük ihtimalle orada savaş çıkartırız.

özet: kafam çok karışık, bence veysel oynasın. :'(

sports guy dedi ki...

Şu maçı alırsak lider oluyoruz ve buradaki yorumlarda ıslıklama mevzusu tartışılıyor, gerçekten inanılır gibi değil.

Hadi takımın ilk 3 dışına çıkmıştır, top oynamıyordur, istediğin adamı ıslıklar tepkini koyarsın ortaya. Ama şu durumda ben anlayamıyorum bu tepkileri.

Ne tribüne çağrılarak güveni okşansın Tolga'nın, ne de ıslıklansın. İkisini birden istememek çok mu zor yahu?

Bu tarz maçları normal bir maç olarak görmeye başlayıp "aşırı duygu yüklemesi" yapmadan oynadığımızda tekrar sahneye çıkışımızı kabulleneceğim ben. O mentaliteyi de en son 100. yılda gördük zaten.

Bırakın takım çıksın, topunu oynasın, kalanını sonra tartışırız zaten. Yıllardır gelmeyen başarı çok fena strese sokmuş bizim taraftarı, burası gibi seviyenin üst düzey olduğu bir yerde bile bu tarz tepkiler geliyorsa yapacağım çıkarım bu olabilir ancak.

Basar dedi ki...

Tolga'ya ne kadar kızdığımı bir iki yorumumu okursanız anlarsınız fakat ıslıkladı mevzusunu anlayamıyorum.

Ne işe yarayacak, Performansı mı artacak? Hirslanacak mı? Derbi maçına çıkıyoruz, isliklanacak kişiler rakip takım topçuları ve gerekirse hakem. Kaleci mevzusu (hatta stoper) daha geniş bir konu, bir maça sıkıştırılamayacak kadar önemli bir konu.

czeslaw dedi ki...

tolga 18'de yokmuş.

BJK4EVER dedi ki...

Takimin topunu oynayacagi konusunda kimsenin suphesi yok zaten. Sorun da aynen bu zaten. Bu macta 3 puan almamizdaki en buyuk engel kendimiz veya rakip degil; direct olarak bizim kalecimiz.
O yuzden bu engeli kaldirmak da taraftara dusuyor. Sorun ne anlamiyorum. Isliklamayi birak, taraftar sahaya inip adami dovmedigine dua etsin.

sports guy dedi ki...

Evet Tolga 18'de yokmuş kesin. Rüştü yapardı bu tarz işleri zamanında, o "sakatım abi :/" falan derdi gerçi ama.

Ben hoşlanmadım abi bu işten. Büyük takımın kalecisiysen iki kötü gol yedin diye "moralim bozuk, taraftarın karşısına böyle çıkamam :/" diyemezsin. Git ayrıl o zaman takımdan.

Madem öyle, kaleci alınsın hakkaten devre arası. Ayıptır.

sports guy dedi ki...

@BJK4EVER

iyi o zaman iyi oynamadığı zaman adam dövelim, o stadı "yakalım", bilimum diğer zararlı aktiviteleri de gerçekleştirelim periyodik olarak.

bu nasıl bir düşünce sistemidir ben anlayamıyorum ya. "taraftar kaleciyi dövmediğine dua etsin" nasıl bir zihniyetin ürünüdür?

turgay dedi ki...

uydurulmuş bir sakatlıkla kadrodan çıkarılmıştır tolga. bu kadar taraftar tepkisinden korkan adamlarla bu iş olmaz zaten. umarım günay tolga'nın 1 tık üzerinde kalecilik yapar. yeterki iyi oynarken saçma sapan şekilde maç kaybeden taraf olmayız.

czeslaw dedi ki...

artık tolga'nın takımla devam etmesinin de anlamı kalmadı. umarım devre arasını bile beklemeden karşılıklı anlaşıp sözleşmesini feshederler.

planck dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
teahead dedi ki...

@sports guy

+1

beagle dedi ki...

Veyseli bilmem ama Enes oldukça iyi kalecilik özellikleri gösteriyor. Bombade de bir cacık olsaydı şu ana kadar bu çocuklar bir tanesini birkaç maç izlemiş olurduk. BJK tvde tost makinası çekimlerinden gördüğüm kadarıyla 2 gazozuna maçta oynamış olsa Enesi tercih ederdim.

Armagan dedi ki...

Naçizane görüşüm: https://twitter.com/2003ruhu/status/675800732826734593
Bu arada olayın iç yüzünü bilmeden, yani olay yönetimle mi alakalı oyuncuyla mı, senaryolar üretmek havanda su dövmek değil midir? Yüksek ihtimalle söylenecek bir şey varsa, ara transferde kaleci geleceğidir ki bu da takım için olumlu.
Maç konusunda geçen yıl ki travmanın birebir aynısı olması nedeniyle son dakikalara kadar beraberlik olabilir diyorum. Pek umutlu değilim açıkcası,iyi futbol oynayıp sonuç alamama alışkanlığımız nüksetmişe benziyor son haftalarda çünkü.

yilmaz dedi ki...

Şu maçı bizim kaybetme ihtimalinden bile bahsetmemiz futbolun bug'ından başka bi şey değil.

yilmaz dedi ki...

yukarıdaki görüşüm tamamen objektiftir bu arada. Yeteri kadar gs maçı izledim.

dominic molise dedi ki...

siki durun skor veriyorum.
3-1'lik lizbon tahminim maalesef tuttu.
bu mac 1-0 bitecek.

beagle dedi ki...

Daha maç başlamadan Ersun Yanal'la sözleşme yapardım. Ergin Ataman ve Yanal sevimsiz, kibirli adamlar ama işlerini iyi yapıyorlar. Ersun'un hücum futbolu da bize gayet iyi uyar.
Güneş ve Orman bileşimi savunma hattımız itibariyle, umutsuz görünüyorlar. Taraftarı da sapıttırdılar. Tosiç bizde tandemin parçası oynayacağına 3-5-2 çıkalım.
Unutmadan Kerim'den de bir cacık olmaz :)

Feyyaz dedi ki...

Sambade:)) harbi öyle biri vardi de mi
Ya bu zeki önder oze n 0 katkı yaptı diyebilir miyiZ? Bilic, motta, pedro franco. 0 a 0 herşey 0

Bi Atiba var onu da bilic getirmiş, e bilic i de ozen getirdi

Dany ve diğer facialarini da unutmamak lazım

can dedi ki...

@Feyyaz

Besiktas'in medyanin basini oksamasiyla yaptigi isler hic olumlu sonuc vermiyor. Onder Ozen, Sambade konusunda koparilan yaygaraya ve de sonuca bak. Sportif direktorluge getirildigi gun sadece televizyonda yaptigi iceriksiz yorumlardan tanidigim kendisi hakkinda olumsuz goruslerimi beyan etmistim. Sadece beyaz Turk imajiyla endustrilesen futbolun pazarlama kontenjanindan yer buldu adam; hic bir takimda becerdigi bir sey yok. Onder Ozen hakkinda soyleyebilecegim olumlu tek sey, kendisinin ne kadar vasat bir futbol akli da olsa, onun sportif direktorlugu doneminde asagi yukari bir kisinin kontrolunde oldugumuz icin belli bir kadro planlamasi yapilabilmesi. Ama bu planlama cercevesinde Besiktas'a harcattigi para ve getirdigi futbolcular rezalet! Yoneticiler yapsa bundan kotusunu yapar miydi bilmiyorum. Bir kac seferdir televizyonda Fener hakkinda agzinin suyu akarak, inanilmaz babalayan yorumlar yapisini izliyorum da Besiktas taraftarina "adam gibi adam" sarkisi soyletmek ne kadar kolay!

can dedi ki...

@ Feyyaz continued

Sambade hikayesi de ayri bir bomba. Herhalde ntvspor 100 tane haber yapmistir Sambade hakkinda. Kalecilerde herhangi bir gelisme goren var mi? Denilebilir ki adam ne yapsin, kalecilerin performansi bu kadar. Tamam da raporlari bu adam hazirliyor, derbi oncesi Besiktas'in kalecisiz kalisinda hic mi sucu yok. Suc demisken Cimbom maca yedek kaleci olarak Cenk'le cikacak, bizdeyse Huseyin diye adini daha once hic duymadigim biri olacak.

Neyse tek iyi haber: Gercek veya uydurma (sonucta adamin bel sikintisi var, stres cok ciddi spazmlara yol acabilir) Tolga'nin sozlesmesi bu macla feshedilmistir. Artik kimse taraftari uyutamaz. Sene basinda Ba ve Atinc'in satilmasindan en az 10 milyon euro arti transfer butcesi var. Ecuge cucuge 3-5 milyon para dokeceklerine artik gercek bir kaleci alsinlar.

Feyyaz dedi ki...

@can en acisi da su, Mrmic gibi bir efsane sadece 2 sezon, Asper gibi iyi bir kaleci yarım sezon oynarken, Cenk gönen 5 sezon, hakan atikan 4 sezon oynadi. tolga ise 3. Sezonuna giriyor

Bizim taraftara kaleci değil önder özen gibi laf salatası yapan adamın dibi, keçinin kulağı, ömer seyfettinin kaşağı gibi tirat adamlar lazım

planck dedi ki...

ochoa ile anlaşılmış sanırım, ospinagillerden.

can dedi ki...

@ planck

Bence anlamsiz bir transfer olur. Her ne kadar su andaki kalecisizlik sorununu cozse de Besiktas'in ihtiyaci olan kaleci olmaktan cok uzak Ochoa da Ospina da. Bir kere fiziksel olarak yetersiz cizgi kalecisi tipli adamlar bunlar, ceza sahasinda, hava toplarinda hakimiyetleri yok. Gidip hayatinda kendisine bir kurus bonservis odenmemis adama paralari bayilacagiz, sonra gene senelerce vasatlikla ugras. Ochoa'nin Cenk'ten ne kadar fazlasi var bilmiyorum. Yahu Besiktas gibi bir takima adam gibi bir kaleci mi yok dunyada?

kokocambo dedi ki...

can benden önce davranmış. ochoa net kötü transfer olur, ha olur ama yukarıda dediğim gibi gaz almaya yönelik bir hareket, muhtemelen kiralık ya da kulüple karşılıklı fesih durumu falan. ochoa da, djibril cissé gibi yıllardır türkiye'ye getirilemeyen menajer transferlerinden. beşiktaş da transfer hiç bitmiyor gerçekten, hep izliyoruz falan... ochoalar, ospinalar...

Unknown dedi ki...

Ortasahada chedjou var, oradan nize bol bol ekmek çıkar. Solda olcan "the göbek" oynayacak,karşısında kuvarejma. Oraya bir 3 puan daha yazmanızı rica edicem!

beagle dedi ki...

Kalecileri hesap etmiyorsun. Gs top oynamadan goller atar bugun.

Adsız dedi ki...

Normalde Chedjou orta alanı intihar demek. Bol kart görmesi lazım ama maçın hakeminin ne yapacağı belli olmaz. Bakalım değerlendirebilecek miyiz.

sports guy dedi ki...

Denizli yine numarasini yapmis. Ben on liberoda sabri bekliyordum aslinda o chedjou demis, macin skorundan cok oynanacak oyun tarzini cok merak ediyorum ben.

Unknown dedi ki...

Chedjou lig standartlarının üzerinde iyi bir stoper, sık sık tabela yapması da çabası ancak orta sahada yapacağı etki "toraman effect" den daha fazla olmayacaktır. Hatta ibo buna göre oraya biraz daha uygundu.
Tolga kalede olsa doğru seçim derdim, geçen hafta anlattığım gibi ortaya şişirilen tüm topları toplardı ancak hem tolga yok hem de ersan sahada. O proje yemez bugün.
Olcan tarafını ise fena işleriz, eğer kubarejma sporting maçındaki gibi şaaaparsa.

Unknown dedi ki...

Chedjou lig standartlarının üzerinde iyi bir stoper, sık sık tabela yapması da çabası ancak orta sahada yapacağı etki "toraman effect" den daha fazla olmayacaktır. Hatta ibo buna göre oraya biraz daha uygundu.
Tolga kalede olsa doğru seçim derdim, geçen hafta anlattığım gibi ortaya şişirilen tüm topları toplardı ancak hem tolga yok hem de ersan sahada. O proje yemez bugün.
Olcan tarafını ise fena işleriz, eğer kubarejma sporting maçındaki gibi şaaaparsa.

Massaro dedi ki...

Çok sınırlı izlememe ragmen ben de Ochoa'nın resmini gorunce hatırladım, Cenk ve Tolga gibi ortası olmayan dengesiz kalecilerden.
Bir tane buz kanlı iskandinav lazım, şu Kasımpaşanın kalecisi Isaksson nasıl hiç sırıttığını görmedim

Armagan dedi ki...

adamlar orta sahadan açılmıyor bile,herkes ezberledi bu kapanıp kontrayla gelme taktiğini. geçen yılda diyordum hala diyorum, devamlı duvara toslarmış gibi deli dana gibi çıkarsak anca toslarız ve genelde olduğu gibi yıkmamız zor olur. gelmelerini bekleyip,hızlı pasla ceza sahasına ineceğiz,q17 ve olcay kritik rolde olacak.

can dedi ki...

Bu kadar baskidan ve pozisyondan gol cikaramamiz beni endiselendiriyor.

Armagan dedi ki...

Atiba ve/veya Oğzuhan ceza alanı civarlarında ribaund alırsa gol olur...Ancak adamların kapandığı bizim atamadığımız sürece son dakikalar daha zor geçer,yine/yeniden iyi oyun-kötü vuruş...

teahead dedi ki...

Yine iyi oynayıp kaybedecegimiz maclardan birisi olacak sanırım.

Armagan dedi ki...

1. yarı oyunu net şekilde domine ettik sadece atılan şutlar/açılan ortalar yeterince etkili değil...

kokocambo dedi ki...

gomez'in kartı itirazdan verdi sanırım ama selçuk'un pozisyonda unuttu kartı kalkavan. şu ilk yarıda golü bulamamak en tatlı geleneğimiz adeta. adamlar zaten duran top kontraya gelmişler, şurada ilk yarıda golü sıkıştırıp, ikinci yarı ikiye üçe gitmemiz lazım. ceza sahası içi ve önünde artık hızlı ve süssüz pas işlerini yapmalıyız, iki üç kişinin arasındaki gomez'e vermek çözüm değil. gayet iyiyiz. tolga'nın yokluğundan mıdır nedir, taraftar da toparladı dakika geçtikçe. devam...

Massaro dedi ki...

olay basit aslında, su quaresmanin pasinda Sosa'nin karsi karsiya kaldigi pozisyonda Tolga olsaydı, gol olurdu.

gidişat kötü, bastırıyoruz, gol bulamıyoruz, takım yorulunca gs kontradan bir gol bulur

Unknown dedi ki...

bizim kalede kim oynuyor acep? Gören bilen varsa söylesin? Ben maç başından beri göremedim de...
İlk başlarda çok baskılı başladık sonra biraz dengelenir oldu ama bu denge oyununda da kattığınız toplarla fena geliyoruz. Töre olcay değişikliği ile düğüm çözülür. Adamların hamle oyuncusu bile kalmadı.

Tek sorun maçın hakemi selçuk kart görmeden maçı bitirmezse bende birşey bilmiyorum..

Unknown dedi ki...

amk gomezin yediği kartı renklilere gösterebilir mi acaba..

Unknown dedi ki...

Ayrıca bu musleranın kardeşi, amcaoğlu falan yok mudur? O bile olur aslında.

Basar dedi ki...

Anası belli babası 150

YSY dedi ki...

Q7 işin içine sıçıyor yalnız. Bi gaza gelme arkadaş ya

Unknown dedi ki...

emir mfc

kaleci alınacaksa, ille de alman olsun ister çamurdan olsun..

beck gibi her hangi bir özelliği on üstünden dokuz on olmaz ama eksik yanı da olmaz her özellikten ortalama bir yeteneği olur, güven verir..

Hasta ti dedi ki...

deli danalar gibi rakibe saldiriyoruz, durup dusunen yok gibi, hadi hayirlisi...

Hasta ti dedi ki...

denizli'de annanem gibi duruyo. emre colak ortadan fena dagitir bizi. girmese bari.

cochise dedi ki...

-Hakikatten biraz da kontrolsüz saldırıyoruz. Bi pozisyonda Olcay tek başına deli dana gibi giderken sosa alıp en geriye döndü; bi tane aklı başınd avar dedim
-Sosa'nın pozisyonda ben de aynısını düşündüm, biz olsak yediydik
-İsmail çok canavar oynuyor, hayırlısı
-Q17 en iyi oynarken nasıl bok edilir en güzel örneklerini verdi, ama epey motive bi asisti var

Armagan dedi ki...

Tam göremedim ofsayt olabilir, yine basit bir kaleci hatası. Oyunu soğutacaklar, buna izin vermemeliyiz. Hiçbir ortamız etkili değil neredeyse, duran toplar işe yaramıyor...
Basit bir gol de onlar yedi,acilen oyuna girip işi bitirmemiz lazım. İlk defa büyük takım gibi refleks gösterebildik bu sezon.

Murat dedi ki...

Hepimiz manyak olacaz..alin size mac yazisi

Armagan dedi ki...

affedersiniz ama salak gibi panik halinde oynanıyor oyun, amatör olmayın arkadaş ya,sakince oynayın orta sahası dağılmış rakibe pas kaybı yapmayın...

can dedi ki...

gomez takimin ve tribunlerin psikolojisini, maci, takimi, hatta kulubu ve Gunay'in futbol kariyerini kurtarmis olabilir

Armagan dedi ki...

Her geçen dakika bu sefer onların aleyhine işliyor,bunu beklemedikleri için panik yaptılar,anında geri dönemezlerse oyun onlar adına kontrolden çıkar...

Armagan dedi ki...

Günay'a yüklenmek yanlış,yine bir derbi maçında aylar sonra ilk 11 başladı, evet basit hata ama "kariyer bitirecek" cinsten değil! Gs golünün ardından çok iyi reaksiyon verdik,ortada çok boşluklar veriyorlar. Bu özgüvenle 3ü bulabiliriz, eğer yine saçmasapan kaçırmazsak...

Ha bu arada oyunu gereceklerdir, İsmail'e yapıldığı gibi,hiç sinirlenmeye panik yapmaya gerek yok!

can dedi ki...

@ Esat
Yanlis anlama olmasin, ben Gunay'a yuklenmiyorum. Ama kornerden yedigi golden sonra forma yuzu gormeyen ve bu maca beklenmedik bir sekilde cikan bir kaleci olarak yedigi golden sonraki surat ifadesine bakarsan kariyerinin bitme tehlikesiyle ne demek istedigimi anlarsin.

Armagan dedi ki...

Dediğim gibi aylar sonra görev alan birisini koyuyorsan risk alıyorsun demektir, burada sorumluluk daha çok teknik ekipte olur. Sonla maçla karşılaştırmak doğru değil.
Bu arada son dakika rehvatine dikkat,böyle bir maçı berabere bitirmek hoş olmaz.Paslaşmaya devam.

can dedi ki...

Tribunler ilk defa akilli bir is yapti, paslarda oley cekmeye baslayarak takimin topu ayaginda tutup, pas dolastirmasini sagladilar.

kokocambo dedi ki...

arkadaşlar, selam nabıyonuz?

kokocambo dedi ki...

maçın en iyileri sıra ayırmadan iso-atiba-gomez'di. günay da, tolga'nın açılanı adeta. yedek olur.

Armagan dedi ki...

"...BAKIN

bu takım fener maçını bala kazandı, ezildi. gs maçını da yüzde 90 kaybedecek, buraya yazıyorum. eğer gs maçını beşiktaş kazanırsa bu bloga bir daha yazmam.

10 Aralık 2015 23:54"

yazan arkadaş online mı???

teahead dedi ki...

Ben bu BEŞİKTAŞ ı istiyorum kardeşimmmmmmmmm.

planck dedi ki...

TEOCAN BYEBYE DE DE ÖYLE GİT HADİ SON DEFA YAZMA İZNİ SANA! :)))))))))))))

YSY dedi ki...

Barkın nerede barkın. Gelsin anlatsın

cochise dedi ki...

sonuna kadar hakettik; bunu da kaybetseydik çok yazık olacaktı;
İso 60'dan sonra kötüledi ama yine iyiydi
Atiba çok iyi oynadı
Rhodolfo sanırım Fener maçında zayıf kalmış, izleyememiştim, bugünse büyük oynadı
Sosa ikinci yarı kötüydü
Oğuzhan çok iş yapmadı gibi çok iyi top taşıdı
Gökhan hiç birşey yapmadı neredeyse ama diğer taraftan çok çok önemli bir iş yaptı

En çok da Senijder'ın o ağlak suratını görmeyi çok sevdim

can dedi ki...

Oh be! Bilicli yillardan sonra ilac oldu hem Fener'i hem Cimbom'u yenmek ustuste. Hem de boyle eze eze!

Bu ara GS'yi yenelim, bir daha yazmam buraya!

kokocambo dedi ki...

arkadaşlar, bu akşam kabinde ben varım iyi eğlenceler!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Dem270qJtUs

cochise dedi ki...

Bir de çok önemli eşik atlatıldı iki derbide;
Yenik duruma düşüp geri dönmek ve 2-0'dan 2--2'ye rağmen reaksiyon vermemiz çok önemliydi

QuaresmA dedi ki...

Kerim 2.5 yıllık Süper Lig kariyerinde 3. asistini yaptı, ama tam da zamanında yaptı. :)

cochise dedi ki...

Denizli hakeme bok atıyor; utanması yok algıcının

ekozu1903 dedi ki...

uefadan elenmenin ardından "ligi koyalım ligi" demek için en önemli maçtı.Çok şükür alnımız ak başımız dik çıktık bu maçtan. Valla kupada da eslem falan oynasın. renkliler zaten uefa öncesi sonrası maç kaybeder oralarda açarız farkı:) ve inşallah mutlu son...

beagle dedi ki...

Geçmişte onlarda Drogba vardı bizde Almeida, bugün bizde Gomez onlarda Burak/Umut. Bi de şu Gomez'e orta yapıp içerde destek sağlasak 30 golü görür, ligi de bize alır.

Kalanı malum saçmalık. Gene kaleci farkı 3-4 averaj ediyor bu maçta. Quresma iyi oynuyor gözüküyor duran topları rakibe, ortaları kaleciye, şutları dışarı. Gomeze atsana topu be kıt akıllı. İsmail yıldız diyonuz gaza gelmeyin. Bir ara buluştuğu top 40 kaybettiği/çarçur ettiği 14 idi. Yediğimiz golde duvara çarpan top da ondan.

Podolski ve Sneijder'e şut çektirmeyen Ersan, Rodolfo, Atiba, Beck dörtlüsünü gözlerinden öpüyorum. İsmail küsme gel lan, bugünlük seni de seviyorum.

beagle dedi ki...

Kıtır kıtır doğranmışmış. Ulan denizli kocadın iyice. Yemezler bu numaraları, işin gücün ortalığı karıştırmak. Hoca olsan Sinan'ı çıkarırdın bu maça ki bize acayip ters gelirdi.

fidddas dedi ki...

fener maci onlarin lokomotif deplasmanindan sonra... simdiden o kadar ileri dusunmek biraz ilginc ama o mac cok onemli...

hayalet dedi ki...

Böyle yenmek daha bir güzel oldu. İsmail'in Podolski'ye olan üstünlüğü gerçekten barizdi, çıkartmadı hiç sağ koridoru. Bizim için mükemmel bir dönüş oldu. Kalan iki maç içinde moral oldu.

Unknown dedi ki...

Hoplayan hollandalı görmek güzel şeymiş.. önce fanpörsi sonra sineyder.. ilk yarı 2.dk dışında günayı hiç görmedik. Günaya gelen top sayısı da tüm maç boyunca 3 yada 4tür, ki o kadar top musleraya ilk 15 dakikada falan geldi.

Avrupa ligi boş bir heyecan olacaktı bizim için, şampiyon olursak 3 4 sene ligi domine ederiz bu oyuncu grubuyla, fener şampiyon olamazsa şampiyonlar ligi göremez, mali olarak sıkıntı yaşamaya başlar, zaten gs muhtemelen ceza alacak finansal fair play den, o yüzden bizim için önce lig olmalıydı.

Şimdi akıllı takviyeler yapmalı. Hem fikir olduğunuz gibi alman bir kaleci alalım. Bence topu oyuna iyi sokan bir kaleci şuan bizim oyunumuzda fark yaratır, hızlı çıkan bir takımız ve 10 üzerinden 9 pas özelliği olan bir kaleci oyunumuzu çok geliştirir. Diğer özellikleri 6 olsun yeter.
Adam akıllı bir sol beck lazım!
Eşyanın daha iyisi bir stoper lazım.
Veli ve tolgay döndüklerinde açık kalmicak ama atibaya alternatif de bulmalı.
Bu arada donk >chedjou
Mümkünse donk alınarak hem ortaya hem de defansa takviye yapmış oluruz.

Adsız dedi ki...

Müthiş maç oldu öncelikle.

Maçtan önce opsiyonlar arasında alan daraltma ve ilk dakikalarda baskılı oynamayı ayrı yazmıştım ama takım her ikisini de hem de uzun süre boyunca yaptı, üstelik Lizbon maçından kısa süre sonra.

İsmail'i ilk defa gayet beğendim. Klasik vital hatalarını yapmadı mı, yaptı (biri de gol oldu zaten) ama yürekli oynadı. Bu yaştan sonra bir tık daha üzerine çıkar mı bilinmez, ama çıkarsa ve bu kronik hatalarını tekrarlamazsa vasatın üzerine sürekli oturabilir.

Denizli'nin hakem viyaklamaları gerçekten komik ötesi. Herkes gördü ki asıl hakem kazığı yiyen biziz. Yediğimiz sarılar hikaye, GS'nin en az 4 sarı daha fazla yemesi gerekirdi ve bunlardan biri ya da bazıları kırmızıya dönüşebilirdi. Kısacası: onun tarzı algı işleri eskidi artık, önce kendi işine baksın; enkaz devraldım diyebilir mesela daha çok işe yarar.

Maça dönersek; yine 5'lik bir maç olabilirdi. Muslera bir kalecinin bir takım için ne anlam ifade edebileceğini bir defa daha gösterdi. Ancak bunca çabasına karşın Gomez'in bilinçli şekilde gönderdiği füzeye mahkum oldu. Trajik şekilde Töre'nin akılcı tek topu da aynı yere gidince kurtardıklarıyla kaldı.

Tüm oyuncular son derece konsantreydi. Sadece Oğuzhan'da son haftalarda biraz düşüş var. Bu ne fiziksel ne de benzer başka bir olay. Kafa olarak garip bir yerde duruyor. Sosa ile oyun bölgesi çakışması bir gerçek ama Necip girdikten sonra da bu garipliği devam etti. Kötü oynamadı, ama oyunu gösterebileceği en iyi kapasitesinin yarısı kadardı. Bu takımdaki en yetenekli ve potansiyelli oyuncu olarak devre arasında tekrar top seviyesine çıkacağına kesin gözle bakıyorum. Zaten taktiksel bir maç olduğu için pas istasyonu olarak kalmasını anlamak da doğal, sadece biraz fazla pas hatası yaptı. Beşiktaş'ın da dışında, özellikle Euro 2016'da kendisine ihtiyaç had safhada. O kadroya girebilecek kendisi gibi başka bir oyuncu yok zira, buna Arda da dahil.

Defans hattı ekstra iyiydi. Atiba ile uyumları ise ilk defa bu kadar güzeldi.

26bin olarak ölçülen seyirci de muhteşemdi. Özellikle Günay'ın yediği goldeki tepkisizlik ve sonrasında adına yaptıkları tezahürat bana bir tek şeyi ıslanmış gözlerle hatırlattı: "Büyük Beşiktaş Taraftarı"nı. Hep böyle pls.

GS'li oyuncuların yüzlerindeki çaresizlik bile tek başına yeterli. Hollandalı mevzuna gelir isek; Nerede Cruyff ve Van Basten'li takımlardaki o olgunluk, nerede şimdikiler, diyorum başka da bir şey demiyorum.

Not: Barkın zaten kaybedeceklerini yazmıştı.

Not2: Beck iyi ki varsın.

YSY dedi ki...

@james sneijder

Totem yaptı o kendince

Adsız dedi ki...

@YSY

Yazdığına bakarım ve gayet açık yazmış bana göre.

Öte yandan nette ve sosyal medyada bazıları Muslera'yı abartmayın filan demiş. Çok iyi kaleci; zaman zaman herkes gibi hata yapmıyor mu yapıyor, amma velakin gerçekten iyi. Maç 5-1 değilse büyük oranda onun eseri.

Ayrıcana Denizli'nin handikapı büyük, böyle bir kadro formasyonuna geldi. Hamle oyuncusu belirlemek isteyecek ama opsiyonları kısıtlı. Mali vaziyetlerden devre arası transferleri de yok hükmünde olduğu için yapıp yapacakları gelecek sezona kalır gibime geliyor.

Bence tek görünen rakip FB, ama onlar da gelişme içinde değil. Dolayısıyla yine kendimize rakibiz.

Kanırta kanırta, eze eze, işte derbi böyle kazanılır.rakip taraftarın bile diyecek bir kelime bulamadığı v3 saygı duyduğu tv başında sessizce izleyip ic geçirdiği bir takım olduk.tüm takımımızın emeklerine saglik

Kanırta kanırta, eze eze, işte derbi böyle kazanılır.rakip taraftarın bile diyecek bir kelime bulamadığı v3 saygı duyduğu tv başında sessizce izleyip ic geçirdiği bir takım olduk.tüm takımımızın emeklerine saglik

Unknown dedi ki...

@theotheo

"Buyuk takim oyunumuzu" begendin mi bu derbide?

Yorum Gönder

Ara