.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Aralık 2015 Cumartesi

STSL 12 Beşiktaş - Torku Konyaspor



Tarih: 27 Aralık 2015 Pazar , 19.00

Stadyum: Basaksehir Fatih Terim

Hakem Hakkında Bilgi: Serkan Çınar ( Geçen sezon : BJK - / TKS -)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:   Tolgay Arslan  /  Alban Meha , Samuel Holmen , Ibrahima Sissoko

Cezalı Oyuncular :  Alexander Milosevic / Tomas Borek

23 Yorum:

alper dedi ki...

Oooo gençler burası boş duruyor yorumsuz..Trabzon'un kadrosunu bir ben mi kıskanıyorumcular,N'Doye 10 gol 10 asist yapar diyenler vs gelmemiş.Yaşım 70 işim bitmiş benim arkadaşlar.Beni ve sözlerimi yabana atmayın.Kısa konuşayım torunlarla ilgilencem.Kaleci için Mandanda vs diyorlar.Allah muhafaza etsin.Tolga> Mandanda sonuçta.Bilenleriniz aklı erenleriniz deyiversin hele dünyaca nam salmış,büyük takımlarda elit başarılara imza atmış 3 adet zenci kaleci ismi?
Ha bu arada maç kolay geçer.Tahmini skor 4-1 Beşiktaş galibiyeti.2 gol Gomez atar.Biz devreyi lider Gomez'de atacağı 2 golle krallık yarışının ilk perdesini lider bitirir..Hayırlı olsun şimdiden..

sherlockholmes dedi ki...

çapsız aykut otobüsü park edecektir. saçma sapan bir gol yeyip geriye düşmezsek rahat kazanırız bu maçı.

zago30 dedi ki...

Alban Meha 14 maçta forma giymiş, 4 gol 5 asistlik katkı yapmış.Konyaspor için önemli oyuncu.Kazanır devreyi lider bitiririz.Gökhan Töre ilk 11'de başlar bence.Kaleci tercihim Adler umarım transfer edebiliriz.

Alper dedi ki...

bütün dünya almanın .... nı yesin. alman olsun çamurdan olsun.

tabii ki adler için konuşuyorum.

Ekrem35 dedi ki...

6-4 alırız...

BurkayJK dedi ki...

Meha oynamıyorsa iyi. Takımın en iyi oyuncusu diye biliyorum.

Sancısız bir şekilde kazanalım, ilk haftalardaki gibi.

BurkayJK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cochise dedi ki...

Bende de rahat kazanırız izlenimi var. Meha gerçekten en önemli oyuncusu. Eksikliğinde üreticilikleri azalır. Riad Bajiç'i yeni yeni anladı Aykut efendi, artık oynatıyor. İyi forvet ama bize karşı etkili olabileceğini sanmıyorum. Zaten Aykut forvetsiz bile çıkabilir maça. Abuk bir gol yemezsek illa biri araya bir gol sıkıştırır.

cochise dedi ki...

şimdi de Gum diyorlar; Brezilya liginin son da 7.'si ve en çok gol yiyen 7. takımının stoperi; bir kez bil U - B falan milli olamamış. Brezilya ligine baktım; az gol yiyen 2 takım var Corinthians ve Gremio. Bunların stoperlerinden Gil ve Felipe daha tanınmış oyuncular 3'e falan zor olur; Geromel desen Brezilya dışında bir türlü bekleneni verememiş bir adam ama beklenen fazla olduğu için ve sözleşmesi yaza bittiği için düşünülebilir. Bu yıl iyi performans vermiş görünüyor (Brezilya ligini takip etmediğim için görmedim tabii, okuduğum kadarıyla) Yine Gremio'da ocağa bonservisi elinde 27 yaşında 55 kez ekvador milli takımında oynamış Frickson Erazo düşünülebilir. Bir ara manchester united düşünmüş ama almamış. Zuma'ya benzetiliyor. 1 milyon maaşa falan rahat anlaşılır. Eğer pedro ve milo gidecekse bir değil iki stoper şart. Aynı iki takımın kalecilerine de baktım. Biri cassio; güven veren bir tip değil. PSV’de tutunamamış zamanında ve o sırada PSV’nin kalecisi Kasımpaşalı İsaakson imiş. Gremio’nun kalecisi ise Marcelo Grohe. Sözleşmesinin bir yılı var. Gremio alt yapısından. Üç yıldır as kaleci. Geçen yıl Galatasaray Muslera giderse yerine kim olur diye Taffarel’in önerisiyle bir ara bakınmış. Youtube ölçü değil ama epey iyi görünüyor.

Adı geçen kalecilerden Vladimir Stojkovic herhalde şaka amaçlı. Predrag Rajkovic çok şey beklenen potansiyelli bir kaleci ama bizim ihtiyacımız tecrübe. Ama geleceğin kalecilerinden görünüyor o ayrı. Tolga’dan da daha tecrübelidir 20 yaşında olsa da.. Bir de Cillesen adı geçiyor. Ona kimse hayır demez herhalde ama nereye alıyorsun diyebilirler ..

sherlockholmes dedi ki...

kanatlarda töre-quaresma ikilisiyle çıkıyoruz maça. konya'da holmen sakatlığı atlatmış ilk 11'de. konya kalemize pek uğramayacaktır tolga saçmalamadıkça gol yemeyiz diyorum.

töre maçın adamı olsa da yeni yıl için iyi bir başlangıç yapsa. çok ihtiyacımız olacak bu çocuğa.

Armagan dedi ki...

Oyun kontrolümüzde gidiyor ancak etkili çıkamama problemi aynen devam,ya hızlı çıkalım ya da oyun oraya yıkalım(bunun için daha etkili şutlar gerekiyor). oyun yavaştan 1. seçeneğe dönüyor onların oyundan kopması nedeniyle...

ozkankaya35 dedi ki...

Q17 acik ara en iyisi...ilk yarinin...İ lowe you,bi yere kadar...

ozkankaya35 dedi ki...

Q17 acik ara en iyisi...ilk yarinin...İ lowe you,bi yere kadar...

planck dedi ki...

defansı önde kuruyorlar, töre duvara çarpıyor devamlı. tek pasla defans arkasına atılan paslarla manyak etmek çok kolay olması lazım. olcay töreden daha faydalı olur sanki.

BJK4EVER dedi ki...

Gokhan'in hucum faulleri delirtiyor resmen. Adamin arkasindasin kovala iste. Sen hata yapamazsin ama o yapar. Belki ayagi kayar vs, bas iste. Sen orada adama dokansan bile faul calacak hakem riske girmemek icin, ne gerek var.

Onun disinda su 30. dakikadan itibaren yaptigimiz baskiyi keske 1. dakikadan itibaren yapsaydik. Soyle rahat bir skoru alip arkamiza yaslanip en iyi yaptigimiz sey olan kontra atagi yapamayacakmiyiz hic? Simdi ne kadar iyi oynarsak oynayalim, sonucta skor 0-0. Ismail veya Tolga'nin bir sacmalamasina bakar 0-1 geriye dusmek, sonra ugras dur sabaha kadar.

Hakem de ayri bir o. cocugu. Her sarja faul caliyor, ilk yarida 3-4 tane faul olmayan pozisyonda sirf tartisma cikmasin basim yanar diye faul caldi. Sonra niye Premier League'deki tempo, hizli oyun, mucadele bizde yok derler. Hakemler korkakliklarindan topa mudahaleye bile izin vermiyor ki.

Bu arada Cillesen falan denmis de. Berbat otesi kalecidir, umarim gelmez. Ayni sekilde GS icin konusulan van Rhijn de berbat bir oyuncudur. Ajax gibi vasat bir takimda yedek kalan sag beke 2 milyon euro odemek buyuk enayilik. Hollanda'lilar da enayi diye dalga geciyor zaten. Cillesen olmaz umarim.

beagle dedi ki...

Gomez bir tane kaçırdı, ikinciyi atar. Oğuzhan/Sosa seçimi yapmadığımıdan gene 1 kişilik iş yapıyorlar. Yan ortaları da rakip savunmaya açıyoruz.

Sevgili spiker, mükemmel orta kendi forvetini bulup gol olana denir. İçeri bakmadan kıçınla yaptığın ve rakip iki stoperin müdahele alanına düşen orta berbat ortadır...

Son olarak kanat oyuncularımıza topa vurar gibi yaptıkları her feyk için 5 kırbaç ceza vermezsek bu iş olmaz. O feykden sonra bir halt eden olmadı, santraforu kabız ettiler boşa koş koş...

Armagan dedi ki...

İyi pas,çok iyi vuruş...
q17'nin çıkması normaldi,hoca riske atmak istemedi. bu anlamda duygusallığa gerek yok bu seviyede, hele gole sevinmemek takım olamamışlığa işaret değil mi?

İlk gol yan taraftan verilmiyor bir türlü,az farkla ofsayt olabilir ancak küçük bir mesafeyse görülememesi normal.
3 geldi,rahat bir oyunla sıkıntısız bitirmeliyiz artık.

Armagan dedi ki...

Tepki anlık duygusal bir tepkiydi belli ki,Şenol hocayı oyuncu yönetimi konusunda tebrik etmek gerekir.

cochise dedi ki...

gomez büyük topçu yaa

czeslaw dedi ki...

tepki anlık değil maalesef. tabelada numarasını gördüğü gibi her seferinde tepki veriyor. ister direkt olsun, ister dolaylı...

her şey yolunda giderken hem hocasını, hem de yerine giren takım arkadaşını baskı altına alıp, ortalığı germesine gerek yok.

teahead dedi ki...

Mario Gomez rules.

kokocambo dedi ki...

ernst'ten sonra, yine bir alman yine tarihi bir ayar. hakem, özel seçilmiş rezalet ötesiydi. rhodolfo hariç, gördüğümüz kartlar sit-com tadında. holmen'in tekmesi, gomez'in karşı atakta çekilmesi bunlar 3d bir filme aitti.

sports guy dedi ki...

gomez çok fena kahkaha attırdı ya şu baraj konusunda, hakkaten büyük adam. sene sonu gidici gibi duruyor, umarım bir yıl daha kalması için ikna edilir.

vodafone arena effect'e çok iş düşüyor bu konuda.

yalnız şunu da söyleyeyim, eğer siz takımınıza böyle bir ortasaha kurarsanız zaten gidenin yerini doldurursunuz bir şekilde. şu kadroyla beraber maç yapmak istemeyecek forvet zor bulursunuz. hele hele ozzyle oynamayı ben forvet olsam kesin isterdim.

Yorum Gönder

Ara