.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Kasım 2015 Cuma

Karne: Beşiktaş 2 - 0 Skenderbeu Korçe


Goller: Cenk Tosun (35', 78')
En iyi üç: Cenk Tosun, İsmail Köybaşı, Ricardo Quaresma
En kötü üç: Kerim Frei, Ersan Gülüm, Gökhan Töre

Karne:

Şenol Güneş7.2
Beşiktaş6.5
Skenderbeu Korçe5.4
Pawel Gil6.6


Tolga Zengin7.3
Ersan Gülüm (33')6.0
Luiz Rhodolfo7.2
İsmail Köybaşı7.4
Andreas Beck7.1
Necip Uysal6.4
Atiba Hutchinson7.3
Oğuzhan Özyakup7.3
Kerim Frei (69')5.6
Gökhan Töre (84')6.1
Cenk Tosun8.0


Dusko Tosic (33')6.9
Ricardo Quaresma (69')7.3
Olcay Şahan (84')6.4


Takım Ortalaması6.9

Anket: 39 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.


3 Yorum:

Coolio dedi ki...

Tosic bence iyi oynadı. Sol bek olarakta elimizdeki en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum ama hoca İsmail'de ısrar ettiği için bişey diyemiyorum. Geri ikilide oynayınca tek eksiği olan yavaşlıkta daha az olumsuz etkiliyor (sol beke oranla). Ersan'ın sakatlık, kart durumlarda artık formayı o alıcak zaten.

Sosa sadece nerede duracağını bilerek bile rakip hücumu bozabiliyor. Ama işte ondan niyeyse daha fazla şeyler beklendiği için (ben dahil) oynadığı maçlarda da beğenmemezlik yapıyoruz. Ama sakatlık olmadığı üsrece ilk 11 çıkması gerektiği kanıtlandı bence. Onun yerine Pektemek gibi olabilir önerilerine katılmıyorum. Sadece ve sadece Tolgay ilaç olabilir, onu da bekleyip görücez.

Töre bütün maçları çöpe atmaya devam ediyor. Evet asist filan yapıyor ama o yetenekte birine göre o kadar çok top ezmesi, hep aynı şeyleri denemesi yazık. Ancak müdafaya yardımı çok iyiydi.

Cenk Tosun'un bu seneki azmine hayranım. Son 10dk bile oyuna girse aynı azmi gösteriyor. Sağlam iradeli biri ve bu sene çok inanmış,adamış kendini. Belki geçen senede bu azimdeydi ama bir türlü göremedik malum sebeplerden ötürü.

Son maç öncesi grup lideri olupta hala önemli bir oranla gruptan çıkamama ihtimali de komik oldu.

teahead dedi ki...

Yanıt bekleyen sorunlar
Lizbondan sonra derbi var.alınacak sonuc (olumlu veya olumsuz) takımı fiziksel ve psikolojik olrak yoracaktır.derbi icin de denizli faktoru ve gs fobisi ayrı bir durum tabi.asıl soru su bu 2 onemli mac oncesi ve sonrası takım nasıl bir duzen icerisinde olacak.ben endiseliyim.sizleri de merak ediyorum

Murat dedi ki...

Tolga iyiydi, konsantrasyonu hep yüksekti, hakkını verelim, atletik yönden çok kötü bana kalırsa ama mental olarak bu seviyesi bence bu sene bizi götürecektir,

bunu diyecegimi hic düsünmezdim ama İsmail atletik yeteneklerini geri kazanmaya basladı ve bence elimizdeki en iyi sol bek oldu. Sakın şu anlaşılmasın defans olarak hala çok ama çok kötü, pozisyon alması hele timingi rezaler bence. ama eldeki en iyi olan o ve umutlanmak icin sebep veriyor. çok merak ediyorum gecen sezon Olimpiyattaki GS macının sonundaki gol pozisyonda Burak Yılmaz'ın tozunu yutan, beraber başladıkları koşuda adamdan metrelerce fark yiyen ve resmen hazlu atan adam yok olmuş..İnsallah biraz da akıllanır ve iyi bir bek olur.

Rhodolfo bence formda (atletik olarak en tepede hatta, kendi maximimu olabilir)

Beckin yakaladığı standartı seviyorum, devam. Serdar Kurtulusa bir nebze uzuluyorum yalnız umarım sikindirik Türkiye kupasında o oynar.

Atiba'nın top kayıpları haliyle arttı çünkü manyak 0 top kaybıyla oynuyordu topla en cok bulusan adamlardan biri olarak, (sadece istatistige dayalı bir gözlem iste büyük oynamaya devam ediyor, tesekürler Kanadalı)

Kerim Frei'in geriye gidisi tatsız, ilerleme icin kosullar mevcut degil gibi, kiralık olarak bir verim alınabilir belki,

Takımın kimyasını bozan bir hamle olmazsa 10-12 civarı Töre'nin satılmasına karsı olmam. Queresma ile arasında sorun var bence kesin bu arada. Qımıl 2 mactır Besiktas taki en olumlu topunu oynuyor..Beni kandırmsı icin bu sezon boyle devam etmeli ancak.

Cenk gibi yedek forvet bir nimettir kıymeti bilinmeli.

Oguzhan a birsey demeye gerek yok zaten.

Bireysel olarak boyle simdilik..

Yorum Gönder

Ara