.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Nisan 2015 Salı

Zeki Önder Özen Kasımpaşa'da





Hani bizim için önemi nedir diye sorabiliriz ama sanki tam Beşiktaş maçı öncesi üzerine konuşulması gereken bir mevzu gibi hissettim :

"Türk futbolunun önemli isimlerinden ve çalıştığı her takımda başarılı işlere imza atan Zeki Önder Özen ile Teknik Sorumlu olarak 1,5 yıllığına anlaşma sağlanmıştır. Yardımcılığını ise A Milli Takımımız formasını uzun yıllar başarıyla terleten Mehmet Aurelio yapacaktır"

Önder Hoca , Beşiktaş'ın Futbol Koordinatörü olduğunda da söylemiştim : kendisinin başarılı olmasına , kendisinden ve Beşiktaş'tan çok Türk Futbolunun ihtiyacı var. Futbolu , işi bilen , işe tutkuyla bağlı olan , gelişime açık insanların yönetmesi , bu kaos ortamının , günü kurtarma , yalakalık , çıkar ve rant ilişkilerinden bağımsızlaştırılması adına çok önemli.

Yolun açık olsun Hocam ! Umarım Teknik Direktör olarak da istediğin , hak ettiğin noktaya gelirsin .

13 Yorum:

kokocambo dedi ki...

Yapmak istedikleri yarım kaldığı için, o bizi, biz onu benimsediğimiz için üzüldük. Bize düşen pay, başta futbol ve basketbol olmak üzere tüm branşları yönetici sultasından ayırıp, işi uzmanına teslim etmek. Futbol takımı için, stattan sonra hatta beraber en acil konu budur nazarımda. Kendisi için hayırlı olsun.

turgay dedi ki...

ekşi sözlükte bir entry de şu ifade vardı "teori desen zehir gibi pratik desen sallanmakta". buradan yola çıkarsak evet önder özen konuşmalarıyla anlatımıyla futbola bakışıyla bence türkiye'den fikir olarak çok ileride olan bir futbol adamı. ama pratik konusunda tereddütlerim var. ben çok başarılı olabileceğine ihtimal vermiyorum. yolu açık olsun.

mustafakamış dedi ki...

Biliç'in çocuksu yüreğini Önder Özen'in onun arkasında beynini seviyordum.Biliç'in çocuk inadı kopardı bizi Önder Bey'den.Şimdi bu takımın bu kadar dağılmasını Biliç'in yalnızlığına bağlıyorum.Her çocuk bir ağabey ister.Önder Hoca kırılsa da kırmadan içi kanaya kanaya ayrıldı Beşiktaş'tan.Biliç bu sene şampiyon yapamayacak belli Önder Hoca bir Kasımpaşa buldu senesi gelmeden ama Biliç Bakırköyspor bile bulamayacak gibi geliyor bana.

can dedi ki...

Tam Besiktas macindan once Kasimpasa teknik direktorlugune gelmesi biraz talihsiz olmus. Aslinda tatli bir heyecan olabilirdi daha sakin bir futbol ortaminda ama simdi yense de yenilse de bir suru tatsizlik olacak.

Tatsizlik demisken yonetimin beceriksizliklerini iktidara yamanarak cozme cabalari mide bulandiriciligin da otesinde bir hal aldi. Orman, Umraniye'de agirlayip yemek yedirdigi hirsiz gittikten sonra insallah oyunculari hepsi tamam mi diye saymistir.

Coolio dedi ki...

@turgay
bende başarılı olabileceğini sanmıyorum çünkü:
Ülkemizde federasyon, hakem gibi maç sonucunu belirleyen faktörler varken, berbat zemin eksik taraftar, adam doğrayan rakip defans oyuncuları gibi futbolu katleden unsurlar varken, oyuncuların parası yatmadı, bilmem hangi oyuncu başkanın yanından geçerken önünü iliklemedi gibi saçmalıklar varken bir de üstüne kendini geliştirmeyen, tembel, maç&antranör&yönetim seçip ona göre oynayan bir oyuncu grubu varken ne kadar bilgili olursan ol başarı Özen'in elinde olmayacak. Dolayısıyla gerçekten bilgisine saygı duyduğum Özen'in Almanya gibi bir ülkede çalışıp başarılı olmasını isterdim. Buralar ona göre değil.

ideal 11 dedi ki...

coolio

"Bana bu mesele zor demeyin, zor olmasaydı mesele haline gelmezdi." demiş Mareşal Foch.

Adsız dedi ki...

Kasımpaşa olmamalıydı be hocam...

Adsız dedi ki...

Shelbyl zaten epeydir buraya başlık açmıyor. Reza ile ilişkinin kendisinde nasıl yorumlandığını buraya girse ne güzel olur. Şahsen ben utandım başkanın Reza'yı savunmasından.

Reza olayına ben de içerledim açıkçası.

Adam görev gereği politik davranmaya çalışıyor çok yadırgamıyorum ama kurduğu cümleler saçmalık. Eroin mi satıyormuş , kaçakçılık mı yapıyormş , ee yapıyor abi , yaptı.

"Kulübümüzün maddi durumu ortada , kimseye sırt dönemeyiz , kendisi de ilgi göstermiş loca almış" de kapat , nasıl yargılamak sana düşmediyse , savunmak da sana düşmez.

Gerçi futbolun içinde düşünerek konuşan adam sayısını göz önüne aldığınızda çok garipsemiyorum bu söylediklerini.

Koskoca Beşiktaş bir loca parasına mı bakıyor demeyin abi , bir tshirt parasına bile bakıyor koca Beşiktaş . İşte bu haldeyiz ...

Adsız dedi ki...

"Kulübümüzün maddi durumu ortada , kimseye sırt dönemeyiz , kendisi de ilgi göstermiş loca almış" de kapat , nasıl yargılamak sana düşmediyse , savunmak da sana düşmez.
Aynen bu yahu. Aynen bu işte.

ekozu1903 dedi ki...

Yönetimin, yaptığı yanlışlar olmasına karşın, destekleyen biriyimdir ve hala da aynı fikirdeyim. Takımı iyi kötü ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Ama dünkü açıklamalarının bir kısmı gerçekten gereksiz ve saçmaydı. "Gözlerinin içine baktığım zaman iyi bir Beşiktaşlı olduğunu anladım." falan... ne gerek var gerçekten. övünç yazmış zaten olması gerekeni. para lazım, adamın kesinleşmiş cezası yok, verdik bizde sattık de bitir...

yilmaz dedi ki...

sarrafa loca satılmasına aşırı tepki göstermek ne kadar saçmaysa, başkanın bunu açıklama şekli de o kadar yanlış.

Sonuçta bırak bizim takımı, Türkiye'nin büyük çoğunluğu adamdan nefret ediyor. "Adam parasını ödedi, satın aldı. Biz hakkında hiç bir yargı kararı bulunmayan neye göre satış yapmayacağız" diyip bitirse iş bu kadar büyümeyecekti.

Yalnız toplantının asıl özü Aktif reklam konusu. Türk Telekom galatasaray'ın stadına Ali Sami Yen ismi verilince baya bi mırın kırın etti. 1-2 gün söylendi. Sonra ne emir geldiyse kuyruğunu kıstırıp sustu. Öbür tarafta ne olduğu belli olmayan abuk subuk bir şirket, "bakın beşiktaşın masa sandalyesini götürüyorum" diye 7 cihana reklam yaptı. Bu adamların bu cüreti bulabilmesi bence asıl konu.

cochise dedi ki...

Tam da bu aralar 17 Aralık üzerine bir kitap okurken "kaçakçılık mı yapmış" lafı hayli kommik geldi. Lakin başkanın savunma tarzı ne kadar abuk sabuk ve iticiyse sırf Reza'ya loca satıldı diye laf edenler, onun parasına ihtiyaç yok diyenler de ayrı itici. Neyse arkadaşlar ne olması gerektiğni makul şekilde yazmış ellerine sağlık.

Yorum Gönder

Ara