.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Nisan 2015 Cuma

STSL27 / Kasımpaşa - Beşiktaş



Tarih: 18 Nisan 2015 Cumartesi, 19:00

Stadyum: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı

Hakem Hakkında Bilgi: Mustafa Kamil Abitoğlu

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:   Tolga Zengin , Cenk Gönen , Veli Kavlak(Belirsiz) , Mustafa Pektemek / Orhan Şam , Ferhat Kiraz , Eren Derdiyok

Cezalı Oyuncular :  Gökhan Töre 

13 Yorum:

kazanalım ve devam edelim.inşallah bu ara takıma yaramıştır.hoş aralardan sonrası bize hiç yaramıyor.bu hafta diğerleri,en azından biri puan kaybedebilir.

yilmaz dedi ki...

@talipyeşiltepe abi öyle bir ara geçirdik ki, taraftarın çoğu maç olduğunu unutmuştur. Bizim takım sahada çok kırılgan, taraftar da saha dışında öyle. Maçta favoriyiz, ama 2 haftadır takımın gol atamaması üstüne de törenin yokluğu büyük dert.

Kurtulus dedi ki...

konu ile alakası yok ama
forzabesiktas forumunda gayet naif bir şekilde kimseye hakaret etmeden fikret ormanı bir cümle ile savundum diye sebep belirtilmeden banlandım.Beşiktaş lıların özgürce birşleyler payşabildiği tek yer burası kaldı sanırım.:)
maça gelirsek 1-4 kazanırız

ozkankaya35 dedi ki...

Varsa F.Orman dan baska delikanli olustursun yonetimini ciksin meydana.Lutfen birlik olalim,yeri geliyor evimizin butcesini yonetemiyoruz.hatalari elbette var ama alternatifleri yok.Aksam Onder hoca bizi uzmek istemez gibime geliyor.

cochise dedi ki...

Fikret Orman'la ilgili; onlarca hata sayabiliriz. 10 üzerinde 3-4 anca verilir notuna ama 10 üzerinden 1'e bile razı olduğumuz dönemlerden geçtiğimiz unutulmasın. Hakikatten daha iyisini yapacağını iddia edecek bir delikanlı ortaya çıkana kadar (Serdal Adalı gibi daha kötüsünü yapacağını vaadleriyle ortaya koyanlar gibisini kastetmiyorum) en iyisi bu.

Maça gelirsek savunmada çok çok hata yapan bir takımla oynuyoruz ama iyi hücum oyuncuları var. Aslında tamemn kapanıp kontra yapsa etkili olabilirler. Umarım Önder Özen de bunu düşünmez. Benim için en önemli sorun savuma. Bu maçta kesinlikle gol ve goller bulacağımıza inanıyorum. Amma velakin Sivok-Ersan duosunun geçen maçtaki rezalet performansı beni korkutuyor. Hani, Sivok maç başına bir sakarlık yapar zaten ama Ersan'a o kadar güvensizim ki. umarım sivok-pedro çıkarız maça. Bir de Cenk'i oynatacaksa olcayın yerine oynatsın; orta sahdan adam eksiltmesin bana yeter. Gerisini nasıl dizerse dizsin...

Adsız dedi ki...

1-3 kazanırız. Normalde fark olurdu da önder hoca asılacaktır maça iyice, ama hemen rezalet savunmayı da toparlayamaz.

Mayor dedi ki...

Onder hoca'nin basarili olmasini cok isterim, bu ligde onun gibi hocalarla daha yuksek seyir zevki alabiliriz. Ama kasimpasa'nin ona o imkani yaratmasi lazim.

@kurtulus orman'i korudun diye banlemeleri kesinlikle sacmalik ama orman'in son reza savunmasindan sonra forza'da bir tepki oldugunu bilmek de beni sevindirdi.

Reza gibi biri sadece loca degil yarin oburgun tribun de satin alacaktir. 1453 denen sacmaligi unutmayalim. Les yiyenlerin bol oldugu bir ulke burasi mumkun oldugunda mikroplardan uzak durmak lazim.

cochise dedi ki...

valla yazdığım gibi oldu. Önder Özen doğal olarak blokları yakın tutup takım savunmasını geliştirip daha iyi bir takım çıkarmaya çalışmış. Bizim normale göre daha yüzdeli oynamamız ve kırmızı kartlar yenilsek de az gol yiyelim anlayışını boşa çıkardı.

Sivok yaptı yine bir sakarlığını, Ersan yine bir çok hata yaptı ama sabaha kadar oynasak yine de yeneceğimiz bir maç gibi oynandı. Sosa kıpırdanınca takım daha iyi oynuyor. Keşke onun çok kötü olduğunda yedekleyecek bir adam olsaydı.

Ben başka bir konuya temas etmek istiyorum. Rakip dokuz kişi kalınca niye acıyor bizim çocuklar. (bu konuda Sosa'yı ayrı tutuyorum, 9 kişi sonrası aynı disiplini koruyan bi o vardı) Ersan niye gidip Adem'i sakinleştirmeye çalışıyor. Niye Kasımpaşa seyircisine kızıyor. Niye Fener maçında Töre Emre'nin koluna giriyor. Bu kadar pislik içerisinde niye bu kadar centilmen olma çabası. Böyle yaparsan seni derbilerde falan da ezerler işte. Tamam Bülent Korkmaz'ın yaptı pisliği yapmayalım ama bu kadar iyi deolmayalım. Nötr olalım hiç değilse..

Bu arada Adem'e niye kırmızı gösterdi ki ne de olsa seyirciye küfrediyordu!! Emenike olayındna mantık olarak ne farkı var. (tanii ki kırmızı haklı, yanlış anlama olmasın; güçleri kime yetiyorsa ona dikleniyorlar onu demek istiyorum)

Adsız dedi ki...

Blogun bu denli ilgisizleşmesi can sıkıcı...

ya skor 5-1 tamam,deplasman galibiyeti ona da tamam.ancak,ben kasımpaşa numaralısından izledim maçı biliç in arkasından.

gördüğüm en önemli veri,beşiktaşın aşırı fazla sakin olduğu ya da nasıl anlatsam lig bitmiş te 6. sırada son maçını oynayan takım gibiydi bunu söylemeden geçemeyeceğim.

şampiyonluk tutkusu ve heyecanını göremedim açık söyleyeyim.bunda taraftarsız ve hedefsiz kasımpaşa gevşekliğinin payıda olabilir.

bloga ilginin az olması bu heyecan eksikliğinden olabilir.bilmem ORAO bana katılır mı?

Benim şampiyonluğa dair umudum Balıkesir maçından sonra bitmişti açıkçası. Beşiktaş 2. devre çıktığı hiç bir maçta şampiyon gibi oynamadı . Ha rakipleri çok mu şampiyon gibi oynuyor , orası beni ilgilendirmiyor . O türk futbolunun problemi , ben Beşiktaş'la ilgileniyorum.

İşi GS maçına kadar götürsek bile yüksek ihtimalle o maçı kaybeder yine 3. lüğe razı oluruz.

Şu maç ile ilgili konuşacak çok birşey yok. Kasımpaşa zaten haftalardır leş gibi futbol oynuyor. Bir de 3. dakika gol yiyince iyice kafa gitti adamların .

Bu hafta muhtemele rakiplerin puan kayıpları biraz heyecan getirir blog'a :)

Adsız dedi ki...

@talipyeşiltepe,
Kesinlikle katılıyorum, fakat bir puan kaybından sonra -Başakşehir maçı- hemen bu denli çökmemizi, taraftar olarak bu kadar uçlarda takılmamızı hoş bulmuyorum. Bakın gs yenildi, büyük ihtimalle fener de yarın puan kaybedecek ve haftayı lider kapatacağız. Bu kadar karamsar olunmamalı...

turgay dedi ki...

rakipten kaynaklı galibiyet olduğunu düşünüyorum. ekrandan bile bezmişlik görünüyordu iki takımda da. 3-1den sonra gelen kırmızı kartta bize kolay bir maç seyrettirdi ama takımın bence daha iştahlı olması gerek. galatasaray'ın orta sahasını bugün gördük. azıcık baskıyla dağılan bir takım. ama bizim de iştahımızı resmen almışlar. umarım bu kadar yakın giden ligde her yaptığımız hatanın bir sonraki hafta rakipler tarafından düzeltilmesini artık son vermeliyiz. 7 maçın hepsini kazanamayız bence ama biz de şampiyon olacaksak bu rakipler yüzünden olacak gibi.

Yorum Gönder

Ara