.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Nisan 2015 Pazartesi

Maç Raporu: Beşiktaş 0 - 0 Başakşehir


Goller: -
En iyi üç: Günay Güvenç, Tomas Sivok, Tolgay Arslan
En kötü üç: Demba Ba, Olcay Şahan, Kerim Frei

Karne:

Slaven Bilic5.1
Beşiktaş4.8
Başakşehir5.4
Mete Kalkavan1.9


Günay Güvenç7.2
Ersan Gülüm5.3
Tomas Sivok5.9
Ramon Motta4.8
Serdar Kurtuluş (84')5.2
Atiba Hutchinson5.4
Tolgay Arslan (60')5.8
Jose Sosa5.3
Olcay Şahan (60')3.7
Gökhan Töre4.7
Demba Ba3.6


Oğuzhan Özyakup (60')4.8
Cenk Tosun (60')4.3
Kerim Frei (84')3.9


Takım Ortalaması5.0


2 Yorum:

cochise dedi ki...

Blogu kullanan Beşiktaşlı kardeşlerimin puanlamasını her zaman takdir etmişimdir. Ama bu kez çok çok kötü puanlama yapıldığını düşünüyorum. Takımımızın en kötü bölgesi savunmaydı. ÖZellikle ilk yarı hücum gayet keyifli işlerken savunmada dökülmüştük 2. yarı kople vasattık. Maçın 0-0 bitmesi yanıltıcı olmuş. Serdar belki de bu yılın en kötü oyununu oynadı. Ersan o kadar berbattı ki Sivok'un kötülüğü hazır olmadığından mı yoksa Ersan'ın hatalarından dolayı apışıp kalmasından mı emin olamamıştım. (Ama kornerlerimiz uzun zaman sonra tekrar tehlike yarattı o nedenle Sivok'un puanını biraz anlayabiliyorum). Motta ise sadece vasattı. Genelde ya çok çok kötü ya da (daha az da olsa )iyi oynayan Motta bu kez vasat ama Serdar-Ersan'la kyaslanmayacak performans sergilemişti.

Günay'ın puanı ise diğer kalecilerden gelen bıkkınlıktan dolayı fazla gelmiş olabilir. Been en çok ayaklarının diğerlerine göre düzgün olmasına sevindim.

Not: Tekrar bakınca fark ettim; çok az kişi anketi doldurmuş o nedenle puanlar tam da ortalama görüşü yansıtmamış olabilir.

Not2: Bu kadar az puan sizlerin de kafaca ligden koptuğunu gösteriyor. Yapmayın arkadaşlar, %1 şans olsa da o şansın üzerine gidilir. Hadi silkinin biraz ...

can dedi ki...

Tesekkurler Cochise. Her firsat buldugumda bloga girip bir bakiyorum cit cikaran var mi diye, oyle bir olu topragi yigilmis ki hepimizin ustune ne mac raporu, ne yorum, tik yok bir haftayi askindir. Umarim oyuncularin ruh hali bizimkinden iyidir.

Mac raporlarina bakarken Ba'nin en az son uc mactir en kotu uce secildigini farkettim. (Devre arasindaki tekliflerle ilgili haberler dogru ise) Bunlar hep ibret! Bir oyuncunun, hele ki genc degilse, uygun paralara talibi ciktiginda satmak gerek.

Yorum Gönder

Ara