.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Mart 2015 Pazar

STSL22 / Beşiktaş - Balıkesirspor


Tarih: 01 Mart 2015 Pazar, 19:00

Stadyum: Ankara Osmanlı

Hakem Hakkında Bilgi: Halis Özkahya.

Sakatlığı Bulunan Oyuncular: Tolga Zengin, Alexander Milosevic, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun

Cezalı Oyuncular: Ramon Motta, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup

Sarı Kart Cezası Sınırındaki Oyuncular: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Veli Kavlak, Kerim Frei, Gökhan Töre, Demba Ba

Muhtemel 11'ler (NTVSpor)

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Opare, Atiba, Veli, Gökhan (Kerim), Sosa, Olcay, Demba Ba

Balıkesirspor: Emrullah, Uğur, Glumac, Hasan, Berkan, Santos, Vargas, Gökhan, Muğdat, Gomes, Sercan

23 Yorum:

Basar dedi ki...

Cenk Tosun'un geri dönüşü şampiyonluk yolunda anahtar olur!

Basar dedi ki...

Cenk Tosun'un geri dönüşü şampiyonluk yolunda anahtar olur!

schwadorf dedi ki...

Bu kadar kart ceza sınırında oyuncu varken Halis Özkahya'nın atanması tesadüftür umarım.

Skor ihtiyacı ikinci yarıya kalırsa Eskişehir maçının bir benzerini yaşayabiliriz. İlk yarım saatte sağlam bir baskı kurup fişi çekmek lazım.

Duran toplarda hiç tehlike yaratamıyoruz, tam da böyle maçların anahtarı aslında.

Basar dedi ki...

Kazanan onbiri değiştirmeyeceksek Sosa yerine Tolgay oynasın. Hem Sosa dinlenir hem de havaya giren Tolgay performanı yüksek bir oyun çıkartır...

cochise dedi ki...

Opare oynamasaydı keşke. Çocukcağız maç ritmi yokken inanılmaz bir maç çıkardı. Gördük ki bitkinim/yorgunum vb. demiyecek kadar da yürekli bir çocuk; inşallah bir sakatlık çıkmaz.

Diğerleri oynayabilir; zira bu moralle yorgunluk fazla hissedilmez. Hissedilirse de yedekte gayet yeterli oyuncular var.

Geçen hafta ne kadar puan kaybı bekliyorsam bu hafta da beklemiyorum. Yeneriz rahatça..

Basar dedi ki...

Haftaya neden Pazartesi oynadığımızı bilen var mı? Günler torbaya mı girdi, Perşembe oncesi Pazartesi oynuyoruz?

can dedi ki...

Ya bu Sosa beni deli edecek, ne kadar korner, frikik varsa hepsini rezil ediyor.

schwadorf dedi ki...

Zaman zaman lakayıtlığa varacak şekilde rahat oynuyoruz. Töre'nin, Atiba'nın, Veli'nin net gol pozisyonları var, bunları atmak lazımdı.

Normalde ağır vasıta olan Ersan bile diğer oyunculara göre diri görünüyor. Perşembe günkü maç epey hırpalamış bizi. Veli ile Töre'nin yorgunlukları yüzlerinden okunuyor. İşin ilginç yanı Atiba ile Opare sanki 3 gün önce 120dk oynamamış kadar diriler.

Töre bayağı ekonomik oynuyor ama 2 metre yanından geçen topa tepki göstermemesi de kabul edilemez. Böyle oynatmaktansa zinde Kerim'i kullanmak daha mantıklı olur. İkinci yarıda Kerim, Tolgay, Oğuzhan/Pektemek girebilir oyuna.

schwadorf dedi ki...

Oğuzhan cezalı olduğu için kadroda yokmuş, mesaj düzeltme olmadığı için önceki mesajıma ekleyemedim.

Bu işler böyle , ligin en kötü takımı da olsa 35 defa çizgiye inip bir tane gol atamassan , gelir böyle atar gider ...

Selim dedi ki...

Son bölüme bakarsak 1 puan başarı oldu. İyi bir takım sonlarda canımızı çıkarırdı. Şampiyonluk çok zorlaştı.

Liverpool galibiyetinin etkisi fiziksel degil mental yorgunluk olmus. Bu kadar laubalilik ayip valla.

Sosa'yi da dinlendirseydi madem Bilic yahu.

Ayrica Ersan'in artik her hareketi batmaya basladi o kontrattan sonra. Milosevic ne zaman iyilesecek?

Hadi Sosa'nin sakatligi var deniyor, orada mesuliyet fifti fifti olsun; Kerim ile Gokhan'in oyununu ne yapacagiz? En buyuk hayal kirikligi bu benim icin.

Emre Toraman dedi ki...

Şu Balıkesirspor Sarıyer'le birlikte çok net sezon başından beri tüm kulvarlarda oynadığımız en kötü takımdı. Bu kadar zayıf bir rakibe karşı 3'e 4'e nasıl gidemiyorsun anlaşılacak iş değil.

O dakikada beraberlik ikram edersen amatör küme takımı bile Real Madrid gibi oynayabilir zaten son dakikaları.

Ugur dedi ki...

Mustafa'nın şu takımda ilk 18 de kesinlikle işi yok. Cenk'in bir an evvel iyileşmesi lazım .Sezon sonu da biraz para veren anadolu klübüne satılmalı 3'e 5'e bakmadan. Ömer Şişmanoğlu çok daha iyidir kesinlikle. Gökhan'ın yerine Kerim'i alabilirdi Bilic. Gökhan çok yorulmuştu. Hatta adamların 2. golünden önce bir pozisyonda yanlış hatırlamıyorsam Serdar Gökhan'a bağırdı geriye gelmiyor diye. Olcay da kötüydü ama defansif yönü kuvvetli Gökhan'ı çıkartıp Kerim'i alabilirdi. Bir de ben hala Veli Atiba başlamamızı anlayamıyorum. Veli'yi mesela bu maç dinlendirip Tolgay'la başlanabilirdi maça.

Özgür dedi ki...

Oynanan oyun hoşuma gitmedi, ama ben şikayetçi değilim. Daha üç gün önce 120 dakika oynamış, hem de bu 120 dakikanın tamamında kapasitesinin iki katı efor sarfetmiş bir takımın bizim mahalle takımına bile puan kaybetmesine şaşırmam. Sonuçta yedek kulübemizde Arjen Robben falan beklemiyor. Mecburen üç gün önce oynamış oyuncularla çıkmak zorunda kalıyoruz maçlara. Pektemek değişikliğine kızdım bir tek. Bir de Sosa sakat, onun yerine Tolgay başlayabilirdi ama bildiğim kadarıyla onun da elindeki kırık biraz sıkıntı yaratıyor.
Mustafa Pektemek, "ben forvet oyuncusuyum, golcüyüm" diye dolaşmasın artık ortalıkta, Pektemek gol demek falan değil artık. Eğer iki kişinin arasından koşu yoluna atılmış topa koşmayıp mal gibi bakıyorsan, senden forvet falan olmaz. Gidersin dokunursun topa bir şekilde, gol at veya atama, topa vuramasan bile önemli değil, yeter ki kovala o pozisyonu...

Bu arada Opare'yi es geçemem. Gökhan Töre gibi kariyerinin zirvesini yapacak bu çocuk bizde. Porto'dan ucuza koparmanın yolunu bulmamız lazım...

schwadorf dedi ki...

Uzun zamandır bu kadar laubalice oynadığımız bir maç hatırlamıyorum. Kesinlikle hakedilmiş bir puan kaybı.

turkkant dedi ki...

Önümüzde Fenerbahçe deplasmanı, Trabzonspor deplasmanı, Galatasaray deplasmanı var. Sen gidiyorsun, ligin en kötü 3 takımından ikisine 5 puan bırakıyorsun. Sonra da şampiyon olacağım diyorsun. Kargalar güler.

Yok oyuncular konsantre değilmiş, yok sahamız yokmuş, yok şuymuş yok buymuş... Geçeceksin bunları. Zaten gevşemeye hazır takımı iyice oyundan düşeren Töre'nin tuhaf ötesi oyununu kenardan bostan korkuluğu gibi izlersen, Allah da böyle, penaltıyı o adama yaptırır laubaliliğin cezasını keser.

Hiç şu girmeliydi, şunla başlamalıydı filan hikaye bunlar, bu iki maçta kazanacaksın, takımın maçı ciddiye almasını sağlayacaksın, iki iki daha dört.

Çok yazık. Böyle sezonu heba ediyoruz. Şu takma dişli limoncu ile boyalı sarışın snobu sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldırırken seyretticeler ya...

Şu net. Artık ligi kazanmamız için gidip Fener'i orada yenmemiz lazım. Başka çare kalmadı.

Basar dedi ki...

Renkdaşlarımın yorumları ilk cümlemi dogrular nitelikte! Pektemek'i bedavaya verelim kim isterse

YSY dedi ki...

Goodbye lig. Misal liverpool da city'i yendi bu hafta hemde henderson ve coutinho nun golleriyle. Gs'nin şampiyonluğu hayırlı olsun. Avrupa hedefinde tüm camia olarak fit olduğumuz için bu maça özel bir yorum yapmak mantıklı değil. Seneye inşallah bu problemimizi de aşacağız.

sherlockholmes dedi ki...

slaven bilic'in demba ba yerine mustafa pektemek'i oyuna sürerek puan kaybına davetiye çıkardığı maç bence gökhan töre'nin yerine mustafa girmeliydi. pektemek kesinlikle tek forvet oynayacak kapasitede bir adam değil. kanat forvet olarak sene başında bu adamı kullanmıştı bilic. şimdi niye vazgeçti anlamış değilim. bilic bir daha mustafa pektemek'i ileride tek forvet olarak sahaya sürerse kendisine olan güvenim kaybolacak.

Raphalesque dedi ki...

Selamlar dostlar 4 senedir blogu takip ediyorum ilk kez yorum atıyım dedim. Bu maçın kaybedilmesini kabul etmiyorum. Liverpool'u elemiş olabiliriz, 120 dk maç oynamış olabiliriz ama nasıl o gün için Bilic oyunu iyi okudu dediysek bugün de bir o kadar kötü okudu. Gökhan'ı dikkatle izleyen olduysa daha 20.dk'de yorgunluk belirtileri gösteriyordu, olcay yerine kesinlikle gökhan çıkmalıydı. Zaten sonrasında penaltı yaptırdı. ikinci bir konu pektemek demba ba değişikliği. Tamam demba ba gümbür gümbür oynamıyordu ama fark 1 ve daha 10 dakika varken. Rakip savunma 3 kişi dembabayı marke etmeye çalışırken neden demba ba'yı çıkarırsın? Üçüncü konu Sosa. Sosa'ya kızamıyorum. Anlaşılan sakatlığı onu baya rahatsız ediyor. Madem durum bu neden Tolgay tercih edilmedi? Bu durum beni haftalardır rahatsız ediyor. Her puan kaybında Bilic'in değişikliklerine bakıyorum ve hatalar kabak gibi gözüküyor. Neyse ilk yorum için uzun oldu tekrar selamlar.

EC dedi ki...

10.cu dk da belliydi bugun Gokhan in patladigi.. Keske oynatilmasaydi dedim.. Bu macta Rotasyon yapmaliydi.. Veli, Gokhan, Olcay, Sosa vb dinlenebilirdi hatta Pedro bile.. Atinc Tolgay, Kerim, Mustafa ( kenar forvette) oynatilabilir, bu taze ayaklarin isi koparmasi, koparamadigi yerde de Gokhan, Olcay, Sosa oyuna dahil edilebilirdi.

Sinan Kaloglu olsa inanin bu Pektemek den daha fazla is gorecek bu takimda.

Yanlis 11 le cikti, ve yanlis degisiklikler yapti. Olcay bugun defansif yonden daha faydaliydi ve o cikinca ceza sahasi icine giren adam kalmiyor! Mustafa Pektemek sonlar dogru tek kisi icerde ve 6-7 tane BJK li de ceza sahasi cevresinde.. Sonuc sifir uretkenlik!

Gokhan in oyunda tempoya ihtiyac varken, gidip de topa basip, hic bir sey yapmadan 4-5 saniye bekleyip rakibin geri donusunu beklemesine anlam veremiyorum.. Bursa macinda da aynisini yapiyordu ve hizli hucumlari engelliyordu bugun de yapti..

Bu hakem zaten bekliyordu nereden Besiktas a takarim diye, hic gozunun yasina bile bakmadi.. Gokhan da o kadar gostere gostere yapti ki, hic bir Besiktasli itiraz bile etmedi..

Tum medyanin atladigi pozsiyon ise, ilk yarida kazandigimiz penaltitan 2 dakika once Demba ile Sosa nin girdigi pozisyonda Demba nin kafasi kaleye giderken defans oyuncusu koluyla cikardi ve hakemler bunu kacirdi!

2.ci cok gostere gostere oldugu icin ve 4.cu hakem bas bas bagirdigi icin #SiritkanOzkahya calmak zorunda kaldi..

Sivas maci da zor gecer..

Kulup eger soz sahibiyse ptesi gunku maci Cumaya yada cumartesi ye aldirir.. Turk takiminin UEFA da son 16 daki maci mi onemli uoksa yayinci kurulusun reklam gelirleri mi? Birisi bunu TFF de ki #tupkafa ya anlatsin!

Bilic yanlis tercihler yapti, Gokhan a gereksiz musamaha gosterdi, takim icinde Gokhan in hareketlerine tepki varken, Bilic in ve Yardimcilarinin bu u gorememesi aslinda tuhaf kacti..

Haftaya FB GS yi yener.. Yenilirlerse zaten uzaklasacaklardir.. Benim dusuncem biz Sivasi yenebilirmiyiz.,?

Eskisehir ve Balikesire verilen 5 puana yazik.. Hele o eskisehir e istanbul da da 2 puan biraktigimizi dusunurksek! Su an 7-8 puanla ilerlerinde olacaktik sarilarin...

Saglik olsun..

Bir tek Besiktas var..

Not: salak Guntekin firsattan istifade kilici yine kinindan cikardi, Ridvan bile Besiktasi savunmak zorunda kaldi.. Demiroren mi konusturttuyor bu Guntekin salagini? Tum medya Liverpool macindan sonra ona iyi giydirmisti, demek ki icinde kalmis.. Kustu yine butun nefretini!

Yorum Gönder

Ara