.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Mart 2015 Cumartesi

Maç Raporu: Club Brugge 2 - 1 Beşiktaş


Goller: Gökhan Töre (46')
En iyi üç: Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Necip Uysal
En kötü üç: Mustafa Pektemek, Olcay Şahan, Cenk Gönen

Karne:

Slaven Bilic4.3
Beşiktaş4.6
Club Brugge6.7
Craig Thomson6.2


Cenk Gönen3.8
Ersan Gülüm3.9
Necip Uysal5.3
Daniel Opare5.0
Serdar Kurtuluş4.5
Veli Kavlak5.1
Tolgay Arslan5.5
Oğuzhan Özyakup (72')4.6
Olcay Şahan (83')3.7
Gökhan Töre6.8
Demba Ba4.2


Kerim Frei (72')4.1
Mustafa Pektemek (83')3.5


Takım Ortalaması4.6


6 Yorum:

Armagan dedi ki...

hala bu maçtan dolayı çok sinirliyim.

öncelikle savunduğum bilic'e,oyun kurgusu-oğuzhan önde,tolgay geride denedin,tıkadılar önde seni kıstırdılar kendi sahanda-, yaptığı kötü değişiklikler -maçı izledi maalesef- ve en önemlisi rakibin hamlelerine tepki ver(e)memesi nedeniyle -Oulare denilen forvet savunmayı dağıttı,geride 2 pas yapamadık ve buna gerçekten cevap veremedi-.

sonra oyunculara,hepsine.teknik kapasitemiz bu noktalardan sonra yeterli gelmeyecektir, farkı arsenal maçlarındaki gibi ruhla,emekle,disiplinle kapatabiliriz.ben ne ruh gördüm,ne emek.evet yanlış kurgu sorun oldu ama kapandığın yerde ceza sahası önünde devamlı boşluk yaratıyorsan rakibe sen yeterince koşmuyorsun demektir! tek tek oyunculara girmek istemiyorum ama bence savunma yine hücumculardan iyiydi.olcay denildiği gibi yeni casper'ımız, ba ise etkili gelinmediğinde sıradanlaşan bir forvet olmaya başladı.yıl başında alır sürer sürüklerdi rakibi,şimdi bırak sürmeyi top alamıyor adam gibi ayağına.ısı haritalarına vs. bakarsanız oğuzhan geride 2. yarı oyundan düştü,kısacası hala devam eden kondisyonsuzluğuna.

1.golden sonra rahatlayan ben dahil herkese kızgınım, tur belki elimizden kaydı gitti bizim laubaliliğimizden.oyuncuların maçı tutamamasının faturası çok ağır olabilir - 1-2 hafta içinde göreceğiz zaten-.brugge bizden daha zayıf oyunculara sahip belki de ama takım olarak kesinlikle bizden daha iyilerdi.zorladılar zorladılar ve istediklerini aldılar.töre'nin gol pozisyonunu çıkartın,maçta geniş aralıklarla zorladığımız aksiyonlar yok bile.10-15 dk 1 rakibi zorlayamıyorsan,sen o takıma eziliyorsun demektir.

ve taraftara.hala berbat oynayan olcay'ı kucaklayan,ba gibi topa atılmaktan vazgeçmiş forvete türküler yazan taraftara.atiba'yı unutan gözardı eden,serdar gibi zor elde edilen futbolcuyu kestirip atabilen,töre'nin oyunu yavaşlatan çalımlarını alkışlayan taraftara.ve belki de en önemli tabela taraftarına-yine kısmen ben dahil-.

kısacası takım haftalardır alarm veriyordu,rehavet denildi bekledik ama bu maçta anlaşıldı ki olay bundan öte bir şey.temel sorunları açığa çıkaran bir maç.ceza sahasına mahkum bir takım,pas yapamayan,hücumda rakibinin yarısı kadar bile etkili gelemeyen bir takım-2. yarı 55ten sonra tamamında olan buydu-.kilit hala orta sahada bitiyor,frei-olcay değişikliği sosa'nın gelişi merhem olur ama atiba'nın yedeği yok bu takımda.

bu kırmızı alarmı olabildiğince kısa sürede algılayıp,yorumlayıp,çözebilmek dileğiyle...

cochise dedi ki...

Biz Liverpool'a nasıl oynadıysak Brugge bize öyle oyadı. Ama bizle L'pool arasındak, fark gibi bir fark Brügge'le aramızda. Yanlış olan bu. Hatta son yıllarda ortalama 10 milyon euro bonservis harcamış bir takım karşıdaki. Yani öyle "küçük1 bir takım yoktu karşıda. Neye istinaden gol atınca gevşedik anlayamıyorum.

Cenk eleştirelim sonunda puana da yansımış. Tolgay'a bir sempati var; bende de var ama bu maçta aldığı puanı hakedecek bir şey yapmadı bence.

Neyse önümüze bakalım. Bu hafta gelecek bir liderlik moral verecektir. (Başakşehir bi aksilik olmazsa çelmeler..)

cochise dedi ki...

süper yorum yapmışım! Başakşehir'e yedirdim golü saniyesinde..

cochise dedi ki...

bu bülent yıldırımın yatacak yeri yok. %100 penaltıyı vermiyor dönen top gol oluyor. Bizim bu renkliler mücadelemiz zor valla

ekozu1903 dedi ki...

bi kere de başkasına olsun yaa:) inşallah derbiye lider gideriz

cochise dedi ki...

@ekozu
zaten maçın hakkı hiç galatasaryın değildi. yazık olurdu. bu arada son dakikada başakşehirli muslerayı geçerken düşürldü ve kırmızı vermedi hakem. düşünün kaleciyi geçmişsin; daha ne olacak !!!

Yorum Gönder

Ara