.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Ekim 2014 Pazar

Karne: Balıkesirspor 0 - 1 Beşiktaş




19 Yorum:

Mayor dedi ki...

Serdari son iki mactir begeniyorum. Umarim devami gelir.
Demba ba'nin etkisi ise giderek azaliyor. Gol yollarinda sikinti ceken takim icin ne guzel degil mi?
Sosa'dan beklentilerim gittikce artiyor ama adami kaybettik.
Kerim Frei biseyler yapmak istiyor ama Bilic'in ona uygun yeri bulmasi lazim. Ne yapmaya calistigini su an anlayamiyorum.
Olcay gol kacirma ustasi olmaya basladi.
Ersan hatasinin bedelini ucuz atlatti.
Kesin kirmiziidi bana gore. Neyse baska haftaya acisini cikartir bu hakemler.

Bu sene bizi şampiyon yapacaklar. Sene başındaki tahminim tuttu gibi geliyor. 2 maç üst üste lehimize hata yapılması olacak iş değil, hiç alışık değiliz.

Balıkesir dışındaki herhangi bir takım bu akşam bizden puan alırdı. Demba Ba yok gibiydi sahada.

mustafakamış dedi ki...

Maçı izleyemedim.Özetini izleme imkanım oldu.Ulusal internet haber yayını yapan bir çok site göze batırırcasına Ersan için kırmızı kartın verilmemesini sanki deprem,yangın,sel haberleri gibi vermiş.Maçta Beşiktaş 3 sarı kart Balıkesirspor 1 sarı kart görmüş.Kaldı ki kırmızı kart verilse bile hem öndeyiz hem pozisyon ceza sahası dışında.Pozisyonu 2 farklı açıdan vermişler gayet net izledim.Zaman ve adımlama farkı Sercan'a avantaj sağlamış Ersan saliseyle topa müdahele etme şansını yitirmiş.Ersan'ın düşürmek için kaymadığını düşünüyorum.Düşürecek adam işini garantiye almak için ayağını çengel gibi takar rakibine hamleyi yapmış ve kaymanın etkisi dışında gereksiz bir ayak kaldırma çelme takma durumu yok.Yine de kızıyorum arkadaş git eze eze hakemi de rakibini de yen.Bize ekmek yok tahıl ambarında.

mustafakamış dedi ki...

Kimse bizi şampiyon yapamayacağı için Beşiktaşlıyız.
Kimse şampiyon yapmasın diye Beşiktaş'ayız
Ve bu lig kurulalı beri Beşiktaş KAZANAMASIN DİYE OYNANIYOR.


can dedi ki...

Demba Ba hakkında düşüncelerimin paylaşıldığına sevindim. Ba'nın ligde Arsenal ve Tottenham maçlarındaki oyununun yanına bile yaklaşamaması büyük bir sıkıntı. Bir nedeni ligde sürekli (en az) iki kişi tarafından tutulması olabilir- ki Mustafa'nın golünü de tam iki kişinin Ba'yı tutması sağladı. Ama tek neden bu değil gibi görünüyor; çünkü özellikle Arsenal, hatta fizik olarak hiç hazır olmadığı Feyenoord maçında bile, Ba bu durumlarda geri gelerek top alıyor, oyun kuruyor, kanatlara açılıp savunmanın dengesini bozuyordu. Ligdeki üç maçını da (benim hatırladığım kadarıyla) bir kere bile yere düşmeden veya tek süt çekmeden bitirmiş olması daha ciddi bir sıkıntıya işaret ediyor. Bu bağlamda, Ba'nın geçen hafta İngiliz basınına verdiği röportaj çok manidar. Röportajda Ba, Londra'yı özlediğini ama Beşiktaş'a geldiği için "pişman olmadığını" ifade ettikten sonra İngiltere'den kendisine verilen transfer sözlerinin tutulmamasına hayıflanıyor. Bu sözler ve ligde ve Avrupa maçlarındaki farklı tutumu hiç hayra alamet değil gibi geliyor bana. Umarım yanılıyorumdur.

can dedi ki...

süt değil şut olacak tabii ki

@Mustafa Kamış
Dediklerine katılıyorum, Beşiktaşlı olma sebebimiz dediklerindir ama bu sene çok farklı bir sene. Futbol çökme noktasına geldi, Fb ve Gs artık iyice rahatsız ediyor insanları. Fenerliler bile Beşiktaş şampiyon olsun diyorlar o duruma geldik yani. Ayrıca 4. yıldız geyiğinin ekmeğini 2-3 sene yemek ister Digiturk. Bu sebeplerle bizi şampiyon yaparlar diye bir tahmin yapmıştım sene başında. Zaten şu Fb ve Gs'ye karşı adil olarak yarışsak yine şampiyon oluruz o kadar olumsuzluğa rağmen.

Unknown dedi ki...

Oğuzhan ve Sosa gibi Alexvari skor katkısı olmayan iki yaratıcı orta saha ile oynarken -özellikle pek çok beceriksiz Süper Lig takımı karşısında- oyunu kanatlarda hapseden Gökhan Töre ve Kerim Frei yerine, sağda Müller benzeri bir performans ortaya koyan Mustafa Pektemek (bkz: ilk Arsenal Maçı) ve FM tabiriyle inside forward oynayabilen Olcay oynarsa, karambollerden ve Demba Ba ile oluşturulabilecek cezasahası içi pozisyonlardan yararlanabileceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca beklerimizin de topu ters kanada atmayı öğrenmeleri lazım. Senede en az beş gol daha fazla atmamıza yardımcı olacak bir atak taktiği bu şekilde ortaya çıkmış olur.

alper dedi ki...

Sosa'nin sol diz ic yan baglarinda yirtik saptandi..Sivasspor macinda yok.Fenerbahce macina yetistirilmeye calisiliyor MUŞ...Pis Lick Tv söyledi..

alper dedi ki...

Ve bir de Demba BA nın tek güzel yanı bak en demiyorum tek diyorum gol atarsa secdeye gitmesi.Yoksa topçulukla alakası yok onun.Atlet mi değil..Şutör mü değil.Fuleli deparlı driplingi ustası mı değil.Kafa ile bir Webo Bir Nobre gibi darbeli vurabilir mi vuramaz.

alper dedi ki...

Son bir ilave.Saatler geri alınmadan Demba BA dan iyi fitbol ve gol beklemiyorum ben.Çünkü dün adam akşam namazını maç için kazaya bırakmak durumunda kaldı adam.Ve buda psikolojisini bozdu.Dünkü maç 19 değil 20 de olsaydı gol atabilirdi BA.

YSY dedi ki...

Sosa da yırtık varmış. Beklediğim bir olaydı. İleride Ba'dan da bir yırtık bekliyorum açıkçası.

Unknown dedi ki...

Beşiktaş'ın dün sahaya çıkan 11'i hatalıydı 80 maçtır iyi oynayan olcayın rotasyona girmesi hatadır.. totnemla oynanan maçta tüm gol pozisyonlarının içinde olan bir adamın gol atamamış olsa dahi yine 11'de çıkması gerekiyordu.. Rüzgar Sağnak gibi konuşacam ama Kerim frei bu takımın 11 oyuncusu değil 70den sonra hızından yararlanmak için kullanılabilir ama onun dışında katkı sağlayacağını düşünmüyorum. illa kerimle başlayacağım diyorsan o zamanda bence Gökhan Töre kesilebilir (ki kerim frei için kesmem) ama Olcay tahtaya ilk yazılan isimlerden biri olmalıdır. ayrıca demba ba'nın uzun yıllardır ingiltere'de oynadığı için arsenal ve totnım maçlarından etkili olduğunu gördük ama türkiye'de oynanan sert futbola alışması için zaman var diye düşünüyorum daha 5. haftasını oynadığımız ligin en az 8. veya 9. haftasına kadar beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. ayrıca dün ikinci yarı çok kötü bir beşiktaş izledik olcayın kaçırdığı dışında çok net pozisyonumuzu hatırlamıyorum bilicin artık bu ikinci yarı sendromuna bir çare bulması lazım dünde son dakikalarda bir gol yiyip burada çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

esperanza dedi ki...

Demba ba hayal kırıklıgı olma yolunda ilerliyor maalesef. Beşiktaş olarak her zamanki gibi golü olmayan golcü transferimizi yapmış bulunduk sanırım

özellikle tottenham macında kacırdıklarından sonra Olcay a falan boşuna yuklendiğimizi daha iyi anladım

10 trilyon harcanıp yapılan transfer o golleri atıcak, nispeten zayıf takımlarla oynadılan dünkü Balıkesir gibi deplasmanlarda biraz takımı surukleyecek arkadas.

sonucta bu adam o cerveceyi bulsun diye alındı. "Atamıyor ama sempatik" kontenjanından Almeida ya 2.5 sene katlandık. 2. Almeida vakasını bünyeler kaldırmaz

Sosa'nin ic yan baglari kopmus. Ben suratindaki ifadeye bakip 3-4 hafta diye dusunmustum ama ic yan bag sakatligi 8-10 haftaya kadar cikabilir. Gecmis olsun.

Mustafa'nin da ust adelesinde yirtik varmis, onun da yirtigin derecesine bagli olarak 6 haftaya kadar yolu var. Harika haberler :/

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Serdar'ı ben de beğeniyordum ama Gökhan'a kızıp depardan vazgeçtiği pozisyondan sonra bundan adam olmaz dedim yine.

Bir kere ofansif temposu artmış , kıçını kaldıramaz halde değil en azından ama o deparı atmak senin görevin . Evet o pas sana atılsa da atılmasa da o opsiyonu yaratmak zorundasın. Bizim futbolcularda en büyük mental eksikliklerden biri bu zaten . Biri küsüyor pas atmıyor , biri küsüyor depar atmıyor . Yok öyle bir şey .

Neyse ligde gerçekten akıllara ziyan berbat bir futbol oynanıyor , biz de buna uyum sağlamış durumdayız. Genel itibariyle kalitesizlik inanılmaz boyutlarda. Sürekli duran , temposuz , pozisyonsuz , keyifsiz maçlar.Keşke Premier League'de olsak ...

alper dedi ki...

ya beyler yeni yapılan stadın resimlerine bakıyordumda...

bir kale arkası neden o kadar büyük..Büyükmü ya da bana mı öyle geldi.Diğer kale arkasından farkı neden kaynaklı ne kadar fark var.

Adsız dedi ki...

bilenlerden uyarı geldi: deniz tarafı girişi de öteki kadar hatta stad girişi düşünüldüğünde bayağı genişmiş.

Yorum Gönder

Ara