.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ekim 2012 Pazartesi

Oğuzhan ve Ersan röportajı

Lig TV bu iki genç oyuncuyla röportaj yapmış, bence vaktiniz varsa mutlaka izleyin. Öncelikle çok rahat bir röportaj ve klişe cevaplar vermiyorlar sadece. Bunun haricinde benim dikkatimi çeken birkaç şeyi not düşeyim buraya:

- İkisi de "iki maç iyi oynamakla havaya girilmez" ilkesini benimsemişler. Dışarıda yetişmiş olmanın getirdiği bir avantaj bu. Bu vurguyu röportaj boyunca tekrar tekrar yapıyorlar, duymak mutluluk verici.

- Oğuzhan'ın İbrahim Toraman ile diyaloğu çok iyi. Onun yanında kesici olarak oynamasının çok avantajına olduğunu, Toraman'ın saha içinde konuşarak ve moral vererek katkıda bulunduğunu söylüyor.

- Fiziksel olarak güçlenme konusunda Oğuzhan zaten ekstra çalışmalar yapıyor. Omuz omuzalarda da daha fazla ayakta kalmaya başlamış antrenmanlarda.

- Ersan Avustralya Milli Takımı'nı seçmemesinin sebebi olarak "24 saat uçak yolculuğu, zaten maçtan yorgunsun, bir de o çok yıpratıcı olur" diyor. Bu cevap bile Ersan'ı sevmek için yeterli. "Ben Türkiye'de oynamak istiyorum, zaten ailem Türk, kanım kırmızı" falan demeden, gayet pragmatist ve mantıklı bir cevap veriyor.

Zaten sevdiğim adamları daha da sevdim bu röportaj sonrası. Nazar değmesin.

4 Yorum:

tannhauser dedi ki...

11:10 civarlarında ersan "önümüzdeki maçlara bakmamız lazım" klişesinin en güzelini sunmuş.

ceyhun dedi ki...

çok samimi ve eğlenceli tipler de aynı zamanda. zamanının alpay hakan şükür esprilerinden çok daha iyi espri veya şakalaşmalar vardı. daha keyifli insanlar.

Alpay - Hakan Sukur!!!!!

Sildigimi sandigim anilar canlandi bir an.

ceyhun dedi ki...

bazı şeylerden kaçamıyor insan :))

Yorum Gönder

Ara